- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
_Blank_
üzenetére
Mondjuk nálam nem kapcsolt le, ledek égtek és a ventik pörögtek, de ''se kép se hang'', (se boot). Ilyenkor megfordítottam a lapra kötött power jumpert és ha szerencsém volt, elindult. Tápot is cseréltem, akkor is ez volt, vagy mikor fagyi van, akkor is kezdődött a ''móka'' előlről ráadásul a bios beállításokat is elfelejtette. Ezek szerint ez valami Abit sajátosság
Azért ciki nekem is, mert gariztatni vittem a gépet kb. 1,5 hete, de akkor az egyik ram tuti hibás volt, úgy hogy a ramra volt fogva az egész problém. De mikor megint volt ilyen ''nem indulok azért sem'' kedve, akkor elég morcos vagyok rá. Most megy, meg kedvem sincs megint cipelni az egész gépet, ha megint ez lesz, hát nem tudom...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Félkonfig, bomba áron!
- Asus Prime Z790-A WIFI
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- MT Micron 16GB DDR5 5600 1Rx8 PC5-5600B-SA0-1110-XT laptop SODIMM RAM
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért ciki nekem is, mert gariztatni vittem a gépet kb. 1,5 hete, de akkor az egyik ram tuti hibás volt, úgy hogy a ramra volt fogva az egész problém. De mikor megint volt ilyen ''nem indulok azért sem'' kedve, akkor elég morcos vagyok rá. Most megy, meg kedvem sincs megint cipelni az egész gépet, ha megint ez lesz, hát nem tudom...