Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
_Blank_
üzenetére
Mondjuk nálam nem kapcsolt le, ledek égtek és a ventik pörögtek, de ''se kép se hang'', (se boot). Ilyenkor megfordítottam a lapra kötött power jumpert és ha szerencsém volt, elindult. Tápot is cseréltem, akkor is ez volt, vagy mikor fagyi van, akkor is kezdődött a ''móka'' előlről ráadásul a bios beállításokat is elfelejtette. Ezek szerint ez valami Abit sajátosság
Azért ciki nekem is, mert gariztatni vittem a gépet kb. 1,5 hete, de akkor az egyik ram tuti hibás volt, úgy hogy a ramra volt fogva az egész problém. De mikor megint volt ilyen ''nem indulok azért sem'' kedve, akkor elég morcos vagyok rá. Most megy, meg kedvem sincs megint cipelni az egész gépet, ha megint ez lesz, hát nem tudom...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azért ciki nekem is, mert gariztatni vittem a gépet kb. 1,5 hete, de akkor az egyik ram tuti hibás volt, úgy hogy a ramra volt fogva az egész problém. De mikor megint volt ilyen ''nem indulok azért sem'' kedve, akkor elég morcos vagyok rá. Most megy, meg kedvem sincs megint cipelni az egész gépet, ha megint ez lesz, hát nem tudom...