Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Blank_
senior tag
a minap beújítottam egy abit NF-M2 nview lapot.. ahogy az kell meg is van már a probléma..
konfig a következő:
az említett lap
sempron 2800+
2x512MB Kingmax Mars 667MHz
összeraktam mindent, táp beköt, powert nyomom, erre csak felpörögnek 2 másodpercre a ventik, begyullad a zöld led, de ezután lekapcsol..
kipróbáltam szinte mindent, procit kivettem, lehúztam a vinyót, dvd-t, ramokat cserélgettem de mindenhol ugyanaz a jelenség
a ram biztos jó, előzőleg intel konfigban kiválóan teljesített, lapot ma vettem boltban, proci is szinte új..
tudom meg kellene nézni más procival/más rammal hogy esetleg melyik komponens a hibás, de ezt jelenleg nem tudom megoldani..
holnap kipakolom az egész cuccot az asztalra, de ha valakinek van valami ötlete amit még esetleg kipróbálhatnék az írja meg
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest