Hirdetés
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Blank_
senior tag
a minap beújítottam egy abit NF-M2 nview lapot.. ahogy az kell meg is van már a probléma..
konfig a következő:
az említett lap
sempron 2800+
2x512MB Kingmax Mars 667MHz
összeraktam mindent, táp beköt, powert nyomom, erre csak felpörögnek 2 másodpercre a ventik, begyullad a zöld led, de ezután lekapcsol..
kipróbáltam szinte mindent, procit kivettem, lehúztam a vinyót, dvd-t, ramokat cserélgettem de mindenhol ugyanaz a jelenség
a ram biztos jó, előzőleg intel konfigban kiválóan teljesített, lapot ma vettem boltban, proci is szinte új..
tudom meg kellene nézni más procival/más rammal hogy esetleg melyik komponens a hibás, de ezt jelenleg nem tudom megoldani..
holnap kipakolom az egész cuccot az asztalra, de ha valakinek van valami ötlete amit még esetleg kipróbálhatnék az írja meg
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest