- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A legújabb Skype (7.1.73.105)-nél a mikrofonom nem működik. Logitech Webcam C170 web kamerát használok (Windows 7 64bit). Ebben van a mikrofon is. A Skype beállítás jó, mert néha, nem tudom miért a rendszer visszaállítás után működik (nem mindig), majd ha kilépek a Skype-ból és újra elindítom, a mikrofonom ismét nem működik, nem hallom a hangomat amikor az Echo/ sound test service-el próbálom. A webkamera szoftverében sem működik ilyenkor. Ott is leellenőriztem, a web kamera mikrofonjára van beállítva. Az alapértelmezett hangszóró is jól van beállítva, mert a hívásokat hallom, csak engem nem hallanak, ha olyan kedve van a rendszernek. Esetleg hardver hiba lenne? A web kamerám rossz? Akkor miért jó a rendszer visszaállítás után (nem mindig)?
A webkamera szoftvere a legújabb, de a Windows update-ét is kipróbáltam. Uninstall, reinstall, registry tisztítás (Wise Registry Cleaner) megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- EA Sports WRC '23
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest