Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Erdei88
üzenetére
Szerintem a legújabb Linx a 0.6.4 (ez 2009-es)
ha van újabbb akkor én is kérnék linket.---
A RAM tuning sem világos.
1866MHz manuális fesszel nem megy 1.5x Volton, de még 1.65-ön sem.Berakom AUTO-ra, ott elindul és ad neki 1.59-et. (nem értem...)
ET6-val mérem, mert más progi hibás értékeket ad.A BCLK-t átraktam manuálra, de maradt 100, viszont igy lazán megy 44-es szorzóval.
Lehet menne 45-el is, de nem kinzom... ez bőven több mint amire számítottam
----Nem melegszik.... Linx+prime felvite 64 fokra ez a max. 4,4GHZ-en.
Nem semmi ez a Sandy. -
fsb1000
nagyúr
Végre megv an az UD3 lap és belevágtam a tuningba.
Azért ez a tuning messze áll attól, amit eddig megszoktam. (alapfeszes max-ot keresek)
Gyak csak a szorzót lehet állítani, a BCLK 1-2%-os állítása is már nem induláshoz vezet. Szinte csak 2 állapot van.
- Gép nem indul
- Gép indul, winboot és tesztprogik lefutnakNyilván azért, mert valahol 4300-4400 között van az igazság, de a BCLK miatt azt nem találom meg.
A tesztelő progik gyengék, mindent kipróbáltam, amit i7-860-nál, de talán a legjobban a Prime95@64bit terheli be. De itt is csak 60-62 fok a legmelegebb mag. (van egy kis asszimetria)
A Heaven 20-25% terhelést ad, de ezen meg kiakad, szerintem a VGA miatt.
Nem ezzel kéne tesztelni a CPU-t.----
Ami csalódás: Az UD3-ason nem lehet a RAM-ra 2000 MHZ-et beállítani.
Igy most vagy használom 1866-on 1,5V környékén, vagy 2133 1,65V-n. -
Erdei88
veterán
válasz
medvezsolt
üzenetére
Aida bench-ben nagyobb értéket kapsz. Ezen kívül nem tudok olyan alkalmazást amihez fontos lenne az alacsony időzítés. De ha nincs igazam kijavítanak. Játékokban szerintem sermmit nem érzel.
Nekem is a fent linkelt Kingston Cl9es ramom van, és maximálisan elégedett vagyok. 8 gigát mire használnál? Ha van olyan program alkalmazás, amihez szükséges, akkor egyértelmű
-
M@cika
őstag
válasz
medvezsolt
üzenetére
Ja, az avatarunk egyezik. :-) az igazi nevem George Macika
-
M@cika
őstag
válasz
medvezsolt
üzenetére
A memó csak extrém tuningnál hoz valamit, de azt is leginkább benchmarkokban.
Vegyél 8 gigát inkább -ez a rokoni tanácsom-
-
-
Crytek
nagyúr
I5 2500k-hoz milyen cpu hűtőt ajánlanátok?
(Mert ha az amd bulldozere nem veri majd ezt akkor ilyet veszek) (bulldozer azért lenne jó mert akkor nem kéne új hűtőt vennem)Ez a 2500k fesz. emelés nélkül mennyit megy nagyátlagba?
-
Dtomka
veterán
válasz
Kecuhun
üzenetére
szia!
mivel én is szeretnék sandy konfigot venni, és ugyanezt néztem ki ezért kérnék véleményt a a lapról és a cpuról is
!
ha esetleg tesztelsz akkor sandy testköszönöm szépen
Gratula!!!

-
Kecuhun
senior tag
Ma beléptem én is a klubba egy 2500K-val. Holnap jön az Extreme4 lapom és akkor mehet a móka.

-
chiccoka
csendes tag
Asrock extrem 4 jo lesz 2600k ala
Milyen ramot ajanlotok szeretnem 1 picit huzni a procit.
es hutot is ajanlhatnatok.

-
Źşë'
addikt
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
ez valahogy sántít mert az elején ott kell lenni egy betűnek (L) utána vagy 0 vagy 1 ami ugye a gyártási évet mutatja '10 v '11
ez pedig 13 számjegy és ebben stimmel - nekem úgy 13 h: 2L041074A0749
(#2626) woland_y2k hszéből idézve
Example: L149A463-0726
1st letter or digit = plant code (Malay)
0 = San Jose, Costa Rica
1 = Cavite, Philippines
3 = .............., Costa Rica
6 = Chandler, Arizona
7 = .........., Philippines
8 = Leixlip, Ireland
9 = Penang, Malaysia
L = ............, Malaysia
Q = ..........., Malaysia
R = Manila, Philippines
Y = Leixlip, Ireland2nd digit = Year of production (2001)
3rd & 4th digits = week (49th week )
5th - 8th digits= lot number
10th - 13th digits = serialization code
na most nekem az első az 2es és csak aztán L, de az a 2esre arra kiv lennék h valójában mi is lehet : )
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
poppfalusi
üzenetére
4000Ft-os kb annyit tud mnt egy (jobb) integrált, azt nem feltétlen érdemes megvenni. Persze kérdés, menynire vagy érzékeny a hangminőségre, meg milyen cuccomhallgatod. Nyilván egy 5k-s 2.0-ás hangfalszeten semmi különbséget nem veszel majd észre akkor sem ha 50k-s a hangkarid.
-
-
poppfalusi
tag
Olvasgatom hogy nem tetszik senkinek se az integrált audio, tudnátok nekem ajánlani valamilyen hangkártyát? Mi a különbség mondjuk egy 4000 Ft-os 15e-s darab között?

-
Gorneck
legenda
Már volt lap/proci cserém, de akkor H55tel próbálkoztam...szal még van a táp/ram/ssd ami szopathat, de most már minden mindegy alapon váltok, mert a gépet agyon teszteltem és beton stabil csak ezek az akadások rohadtul idegesítenek és nemtom mi lehet.
dime27:
Már egy ideje távol maradok a tuning mámorától...másra kell a zsé, meg kevésbé kopaszodom...
Persze ettől még szoktam néha játszani és szeretem, ha gyors a gépem... -
Gorneck
legenda
válasz
Gorneck
üzenetére
Megrendelten az ASRock H67 + i5-2300 + Zalman CNPS10X Flex triót...remélem ezzel megoldódnak a problémáim, ha nem, akkor sincs baj, mert lesz egy olyan gépem amihez elég sokáig nem kell hozzányúlni...max ismét lesz pár kellemetlen napom míg kiderül miért akad meg a hang random zene és filmnézés közben...
A nagykertől elviekben ma kapok választ, hogy amennyiben megérkeznek (ez se mostanában lesz) a javított lapok, hogy megy majd a csere. Azonnali csere, ha felviszi a kiskeres vagy ülnek rajta pár napot... -
natë
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
Én erősen Asrock párti vagyok, szóval inkább nézd meg saját szemmel mindkettőt ha tudod.

Mivel tuningolni nem fogsz (nem is lehet), fölösleges rá másik cooler, a gyári bőven elég, abszolút nem hangos (pedig én rettentő háklis vagyok a zajos cuccokra). Ha mégis szeretnéd cserélni, megfelelő alternatívát ajánlanak neked a szakik itt.
A lap mATX-es, de kétlem, hogy belefutnál hely problémába. -
Gorneck
legenda
Fogyasztásban nagyon ott vannak ezek a procik...kiskeres ismerős akarja a Giga lapot, de még értelmes indokott nem tudott felhozni...

Hűtőből mekkora mehet rá? Egy 14 centi széles nem lógna túl a lapon illetve a VGAba?
Mondjuk nem értem miért nem megyek át megnézni a lapot...

-
Źşë'
addikt
igen azért vettem meg mert a nagy alaplap visszajövetelbe sztem valószínűleg picit megugrik az ára, ill. talán az elején ki lehet fogni pár nívósabb darabot : )
az enyém is Maláj
L-(2010)0-41-074A-0749 - mindez előtt van egy 2es szám, ez mire utal?a steppinget azt hol lehet megnézni?
-
Gorneck
legenda
AMDzek egy ideje és mivel elég fura dolgokat művel a gépem így cserélem lehet...erre párosra gondoltam (2 évig min), de nem nagyon vagyok képbe mennyire melegednek ezek a lapok...
Giga lap egy 10essel lenne drágább, de nem látom miért is kéne nekem egy bordáért +10et kiadnom...Gari ügyben van vmi fix? Azonnali csere? Vagy várni kell 1-2 hetet? Ramiris oldaláról az jött le, hogy amint van nekik az új revből már lehet is cserét kérni.
-
AirBooms
addikt
-
Gorneck
legenda
A legegyszerűbb Asrock lap mennyire elég egy 2300hoz? Semmi extra dolog nem lesz csinálva a géppel, néha játék egy 6870essel, de többnyire net, film a jellemző.
-
tomamd
tag
Sziasztok.
Nektek sikerült felrakni SCYTHE Mugen 2-t 2500K-ra? -
jeni
félisten
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Mi az,hogy

-
Воланд
titán
válasz
Kecuhun
üzenetére
Rádugod az alaplapi hangkártyára (a fülest?), meghallgatod, hogy milyen, utána ráteszed az X-FI-re, úgy is meghallgatod, hogy hogyan szól és döntesz.
(#2625) Winne: Tudtommal mindegyik ott készül.
Ezer éves hsz-ből egy fpo magyarázat:
Example: L149A463-0726
1st letter or digit = plant code (Malay)
0 = San Jose, Costa Rica
1 = Cavite, Philippines
3 = .............., Costa Rica
6 = Chandler, Arizona
7 = .........., Philippines
8 = Leixlip, Ireland
9 = Penang, Malaysia
L = ............, Malaysia
Q = ..........., Malaysia
R = Manila, Philippines
Y = Leixlip, Ireland2nd digit = Year of production (2001)
3rd & 4th digits = week (49th week )
5th - 8th digits= lot number
10th - 13th digits = serialization code
-
Kecuhun
senior tag
Akinek Asrock P67 Extreme4 ill. 6-os lapja van az mondja már el, hogy milyen az alaplapi hangkártya minősége. Mert ha megjön az Extreme4-em nem tudom, hogy eladjam-e az X-FI XtremeGamer hangkarimat. Mit javasoltok?

-
jeni
félisten
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
azta nem merek ezek után ilyet venni

-
AirBooms
addikt
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Huhh, ez rossz hír!
Remélem volt garid! 
MastR: Az a baj, hogy a kiskerek többségében csak 2x2 GB-s csomagok vannak, nekem meg kell a 2x4GB. Már rég én sem foglalkoznék Ősemberrel, de egyszerűen akárhol nézem, árgépen, stb. csak 4 GB-s kitek vannak. Lehet, rendelek ebay-ről...
-
MastR
tag
Én is örlődtem sokat hogy egy igazi szőröstökű G.Skill Ramot kéne Ősembertől rendelni, az új rendszerhez, de aztán besétáltam a hardverkerbe és elhoztam ezt .
G.Skill 1600-as 7-8-7-24 1.6 V-ot kér papíron
Most 1866-on megy nálam 9-9-9-24 1.54V-al
az időzítésen még biztos tudnék faragni. de már így is elégedett vagyok.
Szerintem teljesen baráti. Ezentúl csak G.Skill! Nagyon Jó ram
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Ma fény derült az igazságra, a 2500k halott. (1,5 napot bírt alap órajelen)
-
AirBooms
addikt
Mondd, te bolond vagy? Odáig stimmel, hogy ha nem tetszik, akkor vegyem meg máshol. De ha valaki nem hajlandó foglalkozni az üzlettel, az foglalkozzon mással (menjen el péknek, stb.), s ne hitegessen, ne csapjon be másokat. Mivel nem ismered a helyzetet, nem értem, miért szólsz be így, ráadásul ebben stílusban. Azt hiszem, ez már a moderátorok tűrésküszöbén mesze túlhaladó.
Mellesleg szám szerint privátban és nyilvánosan is legalább négyen vagyunk úgy itt a topikban, akik hete óta hiába várunk a termékünkre, ő meg sz@rik ránk. S igen, képzeld, az email, privát írás mellett sms-t is küldtem neki, s többször hívtam is telefonon. A telefont nem veszi fel, nem hív vissza, nem ír választ. Egyszerűen megrendeléskor kaptam tőle egy megrendelést igazoló emailt, azóta sem semmi. Pedig pont jó lett volna vele tisztázni (s ezt ő is kéri hivatalosan az emailjében), hogy milyen módon akarom átvenni a cuccot. Nos, már itt újabb probléma merült fel, mert én február 1-én rendeltem meg a ramokat, de az előreutalás határidején január 31 szerepelt, nem kis ellentmondás, ugye?
Az átadás határidejét február 9-10-ében jelölte meg, azt hiszem, ezt már lassan egy héttel kezdjük túllépni. Ilyenkor egy korrekt eladó minimum ír egy elnézést kérő sms-t vagy emailt, de ő bújkál, nem veszi fel a telefont. Pedig csak egyszer kellene közölnie, hogy "öreg, le vagy sz@rva". Ezek után én rágalmazok???? Te beteg vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 11700K - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és az avatarod.

Persze ettől még szoktam néha játszani és szeretem, ha gyors a gépem...
A héten még tökölök egy kicsit vele...aztán komplett gépcsere...mert elég idegesítő így használni a gépet...

749 - stimmel a szám

![[link] [link]](http://winnie.fw.hu/1.jpg)