- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlo009
tag
válasz
pisti35 #7862 üzenetére
Szia!
Nekem c650-es van. AA03 paneles. Én ökör!! Rájuk hagytam, hogy milyen panelest hozzanak! Ennek szürkés kék a feketéje és felhősödik. Miért nem SQ panelest rendeltem? Miért? Miért???? Ááááá!! Azóta átkozom magam.Boltban láttam UE40C6500-ast és eszméletlen jó képet adott, mind a feketéje és mind összességében!
-
gzm
csendes tag
válasz
pisti35 #7686 üzenetére
Az egyetlen 5-ös száriába tratozó TV ami valencia processzorral készült. A firmware file-t kicsomagolva is szinte csak az internet opciókban van különbség, nem lepne meg ha csak pl belső memóriában különböznének... A 100Hz csak software-es dolog. Az összes többi 5-ös TV-t trident és mstar procival szereltek, tehát a 6-os szériára hasonlít legjobban a C580.
Ha lesz időm kábelt csinálni akkor lesz lehetőségem hogy lekérdezzem mi van benne, mivel a 650-en alapból lehet nyitni az SSH-t és a telnet-et lesz akivel össze lehet majd hasonlítani pl a # cat /proc/cpuinfo kimenetét. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest