Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Így készül egy Earfun headset
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
TV vásárlás előtt állok, és régóta nézegetem a Samsung UE40ES7000 készüléket.
Most már elérhető áron van számomra, viszont most láttam, hogy az UE40S8000 -et is meglehet venni ugyanazon az áron (250e Ft.) Nyilván az újabb típust kéne megvenni, viszont tudtok olyan üzletet ajánlani, ahol neten keresztül lehet rendelni, és a garancia nem bolti?Egyébként azt láttam, hogy mindkettő 800 Hz-es. Sok eltérést nem látok a két készülék között. Ti tudjátok, hogy a tv talpán és a kereten kívül mi változott?
Köszi.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
Lehet, hogy a képminősége jobb, viszont jobban tetszik a Samsung dizájn, és az sem utolsó szempont, hogy két távirányítót adnak hozzá. Van a gyerekszobában egy Sony, 2011-es vétel. A Sony HX-850 távirányítója ugyan az, mint a gyerek tv-jéhez adott. Eszméletlenül körülményes a .net használata vele.
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 32F6400-as TV-t. Otthon vettem észre, hogy pixelhibás.
Megenged a Samsung valamennyi pixelhibát, vagy vihetem vissza?Köszi.
-
CB
senior tag
Üdv mindenkinek!
Tapasztalt Samsung felhasználókat kérdeznék, segítség kellene.
Feleségemnek vettem a hálószobába 37 cm-es TV helyett egy samu 32F6400-as LCD TV-t. A korábbi TV-knél megszokta, hogy esti filmnézés közben kumszemmel be tudta állítani a távirányító egy gombjával, hogy a készülék mikor kapcsoljon ki. Nem kellett menükben bóklásznia hozzá.
Ennél a TV-nél sajnos eddig csak ezt a módszert találtam, tehát be kell menni a menü-rendszer-idő-kikapcsolásidőzítő almenükbe.Nincs esetleg valami gyorsbillentyűs megoldás? Valamit nem tudtok ajánlani, hogy ez ne legyen ilyen macerás?
Köszi.
CB40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
válasz Flashget #56955 üzenetére
Köszi.
Kicsit közelebb kerültem a megoldáshoz, 6 lépés helyett már csak hármat kell a távkapcsolóval ügyködni.
Kerestem a letöltött x.pdf kézikönyvben, ami 194 oldal de nem találtam semmit erről.
Végül is valami gyorsbillentyűs megoldás lett volna erre jó. Van 50 gomb a távirányítón, de ennek nincs külön gombja. Pedig szerintem az elalvás időzítőt mindenki félálomban állítja be, mielőtt elalszik.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung 32F6400-as TV-t a hálószobába.
A kérdésem az, hogy az okostelefonos távirányítás infrás telefonokra elérhető, vagy tudná kezelni a Nexus telefonom is a TV-t wifin keresztül? Ha tudná kezelni wifin keresztül, akkor melyik programot töltsem le a telefonra, mit ajánlotok? Lehet fizetős app. is.Köszi.
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Karácsonyra vettem az asszonynak egy UE32F6500-as Tv-t.
Tegnap még nézte este, de ma este bekapcsolás után csak kb. 5 másodpercig van kép,aztán tök sötét. Hang van.
Kikapcs, majd bekapcs. után megint 5 másodpercig van kép, aztán sötét.
Elromlott, vagy tudtok valami okosságot erre? Vagy valamit elállított álmában?40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
Eltévesztettem a típust.Ez a jó: UE32F6400
Frissítettem USB-ről a firmware-t 1119-re.
sajnos most is ugyan az a helyzet. Bekapcsolás után 5 másodpercig van kép, aztán semmi, csak hang.
Viszont a guide menüben van kép. És minden menüt kiad a képernyőre.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Televízió vásárlás előtt állok, sőt, már annyira benne vagyok, hogy tegnap előtt az egyik üzletben (lányos zavaromban) meg is rendeltem egy F6500-ás típust. Tegnap este átolvastam a fórumot, és nagyon sok helyen inkább a kicsit drágább F6650-es típust ajánlották helyette, mert az tartalmazza a micro dimming funkciót.
Többen feltették a kérdést, hogy e miatt funkció miatt tényleg érdemesebb az F6650-est választani, de választ sehol nem találtam.
Szóval most én is felteszem a kérdést: Tényleg láthatóan jobb a képe az F6650-nek? Mert akkor ma felhívom a boltot, és inkább azt hozatom meg.Köszi.
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek egy kicsit. Egy hete vettem egy UE46F6650-es tv-t.
A smart gomb megnyomása után előjön a mellékelt képernyő appok nélkül.
A net kapcsolat wifis, és működik, mert a tapipados távirányítóval meg lehet nyitni a web browser-t, simán mennek a youtube videók.
Valamit kihagytam volna a telepítésben?A samsung app ikon fekete, rákattintva semmi nem történik.
Köszi.
CB[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
válasz Tegla80 #65362 üzenetére
Köszönöm.
Sajnos ez nem jött be......Menü / smart funkciók / samsung-fiók / fiók létrehozása / samsung-fiók létrehozása megnyitható.
Bejön egy menü, ahol be lehet pipálni a felhasználói feltételeket. Majd a következő oldalra lépve elkezd betölteni, forog a kis karika, de innét nem lép tovább. Csak a tv kikapcsolása segít.A net működik, mert youtube videókat tudok nézni a web felületen. Tehát a wifi routerrel kapcsolódik.
Vissza kéne vinni, de már ugye nem lehet, még szerencse, hogy gyári garis. Lehet, hogy szervíz lesz belőle, hacsak valaki nem mondja meg a tutit.
1120-as frissítéssel rendelkezik. Nem lehet valahogy 1119-re viszavarázsolni? A hálószobai UE32F6400 tökéletes a 1119-es frissítéssel. Nem is merem frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
CB
senior tag
válasz blakey #65383 üzenetére
A reset, vagyis a gyári állapotba visszaállítás tegnap este megvolt. Ugyan az a helyzet. Bár a reset a hálózati dolgokat nem állítja vissza. Meghagyja a beállított dolgokat.
Én inkább arra gyanakszom, hogy a 1120-as frissítés nem sikerült maradéktalanul. Ahogy először bekapcsoltam a tv-t, lefuttatta a tv. Viszont így már usb-ről nem fogadja el, nem tudom mégegyszer lefuttatni a frissítő fájlt. Azt mondja, hogy a legfrissebb firmware van a tv-n.
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
válasz Flashget #65438 üzenetére
Akkor ugyan azt csinálja, mint az enyém.
Egy hete van meg. F6650
A web browser működik, tehát a wifin keresztül tudok netezni.
Nemrég fotót is szúrtam be.
Csak nekem a moziaréna és a filmbox live aktív csak.
Ha rájössz a megoldásra, ne kímélj, mert én már szervizbe akarom vinni.[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
válasz Flashget #65443 üzenetére
Ugyan ez az elsötétülő kép van nekem is.
Most aztán gyönyörködhetek a felhős kijelzőben is.
E-manual nekem is sötét. Stb. Stb
Én is hibás firmware-re gondolok, nem sikerült szerintem. Most még arra várok, hátha gyorsan jön valami frissítés.
Visszafele nem lehet frissíteni? Mert akkor visszaraknám a 1119-et.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
válasz Flashget #65470 üzenetére
Ma este végül is én is bejelentettem a hibát a samu honlapon. Leírtam mindent, amit ide a fórumba leírtam, plusz képet is csatoltam. Kíváncsi vagyok mikor jelentkeznek.
Köszi a segítséget. Szerintem is firmware probléma lesz ez, mint készülék.
Ha megcsinálják, megírom a tapasztalatot.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
válasz Flashget #65656 üzenetére
Kész. Megszólalásig úgy zajlott a dolog, mint nálad.
Közben a szőke női hang lecsekkolta, hogy mennyi samu termékem van, amit korábban regisztráltam. Próbált meggyőzni a kiterjesztett garancia hasznáról. Nagyon aranyos volt.Állítólag gyári állapotba állította vissza a tv-t.
Ellenben olyan menü jött elő közben, amit csak egy kis belepiszkálással lehet előhozni, de nem a halandóknak.[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
-
CB
senior tag
UE46F6500-as televízióm van. Ma este eszembe jutott, hogy megnézem a menüben, hogy nincs-e szoftverfrissítés. Jelenleg 1120-as verzió van fenn, a frissítés 2102.
Érdemes frissíteni?
Frissítéskor minden beállításom törlődik?
Csatornákat újból be kell állítani?Köszi.
Még egy kérdés. Felvétel ütemezésnél ki lehet kapcsolni a tv-t? Vagy ha kikapcsolom, akkor megáll a felvétel?
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Üdv szakértők!
UE46F6650 -es tv-m az utolsó frissítés óta nem állítja be automatikusan a képernyő méretét.
Mi a frászt lehet vele csinálni, hogy ne kelljen minden nap harmincszor képernyő méretet változtatnom?
Lehet visszafele lépni a frissítésben? Vagy hívjam fel a samu ügyfélszolgálatot, és távkezeléssel meg lehet oldani?40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
2014-ben vásároltam egy UE46F6650 tévét, ami nagyon bejött.
Úgy döntöttem, hogy a lányomnak adom az új lakásába, magamnak meg vennék egy (akkor) hasonló kategóriájú tévét, 50" körül.
Mit tudtok ajánlani?40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
Sziasztok! Tegnap vettem észre, hogy a kb. 10 éves, 46"-os LCD tv-nél a legfelső kb. 10 cm-es sáv sötétebb, gondolom a LEd sor ment ki. Érdemes/lehet ezt javíttatni?
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Nappaliban a Samsung TV elromlott. Új TV kellene.
A keret nagyon max 300000 Ft.
Legyen okos TV (netflix), legalább 2 USB slot ami jól hozzáférhető helyen van, min 50"
Erre jelenleg mit ajánlanátok? Nagyon rég nem néztem TV-ket, fogalmam sincs merre induljak el.
Köszönöm40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja