- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
dethroner #96690 üzenetére
Mindenképpen logikus a függőleges szállítás, hiszen így fér el egymás mellett több készülék. Fektetve, egymásra pakolva az alsókra túl nagy súly kerülne.
Más kérdés, ha csak egy TV-t szeretne valaki hazaszállítani fektetve. Nyilván, ebben a pozícióban a legsérülékenyebb a panel, ami a csavaró, hajlító erőkkel szemben nem túl ellenálló, ám a fém chassis azért elég jól megvédi a deformációktól. Ha kellő óvatossággal szállítják fektetve az eredeti gyári csomagolásban, akkor *én nem hinném, hogy baja lenne.
Anno TV gyárban láttam LCD TV Drop és rázó teszteket. Én magam se hittem volna, hogy milyen sokat kibírnak.
Sok törött kijelzőt láttam már, de a legtöbb sérülés egyértelműen ütésből adódott, ahol a külső polarizátoron is látszódott az ütés nyoma. Természetesen összeszerelési hibából adódó feszültség is keletkezhet, aminek már nem kell túl nagy külső erőhatás, és megrepedhet a panel, de ez a ritkább eset.
Plazmával volt több baleset, főleg, mikor a külső üveg hőkezelését elmulasztották, vagy csak nem megfelelően végezték el, és a gyártósoron való felmelegedés után, de még a csomagolás előtt (álló helyzetben) sorra pattantak el az üvegek ahogy hűltek ki.
A másik, hogy a gyártósoron is fektetve "mennek" a TV-k az összeszerelési fázisban, ill. a javításhoz is le kell fektetni.
Én magam mindig fektetve szállítottam a TV-ket, 50"-55"-ig ezután is így fogom, *ettől függetlenül senkit se nem biztatok erre! Tény, hogy elméletben biztonságosabb a függőleges helyzet (ha nem dől el!)
-
Tegla80
addikt
válasz
dethroner #96690 üzenetére
Latom Te egy nagyon "foldhozragadt ember" vagy.
Igy most inkabb nem mennek bele az ipari szallitas es az 1db szallitasa kozotti kulonbsegi dologba.....(valszeg ugysem ertened)
Vidd haza allitva minden tv-d,Mi masok meg ugy ahogy tudjuk es vagy kibirja vagy nem.Ui:futarszolgalatos/postai szallitmanyozo baratod ne legyen sosem.....
-
Flashget
félisten
válasz
dethroner #96615 üzenetére
serviio topic elején képekkel illusztrálva ott vannak a beállítások. Én már nem használom és az új verziókat nem ismerem mik vannak benne, de a lényegi része gondolom nem változott.
Arra ügyelj, hogy a flash és hasonló frissítés amit az op.rendszered jelez csak akkor enged neki, ha a serviiot,allsharet kikapcsolod különben bezavar nekik a működésbe! -
Flashget
félisten
válasz
dethroner #96579 üzenetére
feliratokat mielőtt bármin megnéznéd tallózd be a subtitle workshopba és csak simán mentést válassz. nem kell csinálni vele semmit. Ez kijavítja az esetleges hibákat amitől nem jelenik meg.
8-10 db mkv-s sorozatok különböző részek + felirat nem jelent gondot Allsharen keresztül. -
Flashget
félisten
válasz
dethroner #96568 üzenetére
Én a saját példámat írtam le.
A futár mondta vegyem szemügyre a csomagolást...ő bontotta ki csak segítettem kivenni a dobozból. megnézette velem a kijelzőt, hogy nem sérült, karcos stb. és minden tartozék meg van.
Csak ezután vette elő a papírokat és írtam alá. Mint írtam kipróbálni nem akartam, mert egész éjjel 0 fokban vagy az alatt volt a járműn (ezt is a futártól tudtam) így megvártam míg szoba hőmérséklet közeli állapotba. került kb. 2 óra múlva. Reggeli első útja hozzám vezetett.
Nem mondom, hogy nem volt félsz bennem, hogy esetleg gond lenne a tv-vel az alatt a 2 óra alatt, de erre az akkor előírások szerint a 3 napon belüli csere volt a lehetőség.
Még egy megjegyzés...a futár egy fehér szövetkesztyűt húzott a kezére és abban hozta fel a dobozt!
Azóta sok mindent hozott más futár cég a mobil telefontól kezdve vizipipáig és mindegyiknél csak kibontás után lett fizetve, aláírva miután megállapítottuk, hogy nem sérült, nem hiányzik semmi tartozék.
vp-nál is letette az asztalra és már vette elő a papírokat hol írjam alá..én meg mondtam neki addig semmit amíg nem nézzük meg, hogy megvan minden de legfőképpen azt, hogy a víztartály ami üveg nem sérült. -
törölt tag
válasz
dethroner #96576 üzenetére
Az mkv + felirat PC-n is szivatós szokott lenni mert csak Bs Player viszi ha más a neve.
Két dolgot próbálnék ki
nevezd el mind a kettőt 1 nek vagy bárminek ami egyszerű és mentes pontoktol és ékezetektol , másik hogy csinálj egy SUB könyvtárat és tedd bele abba a feliratot a könyvtáron belül.
A puding próbája az evés... -
zsiz
őstag
válasz
dethroner #96575 üzenetére
(#96571) Pumma & (#96572) bul07 & (#96575) dethroner
Ahogy bul07 írja, a bolt és a futárcég közti szerződéstől függ, hogy bonthatsz-e. De egyébként igaz, hogy ha már aláírtad, akkor nem viheti vissza. Itt a bolt külön kéri a futárcégtől ezt a szolgáltatást, sőt a bolt tulaj még hívott is, hogy feltétlen bontassam ki a tv-t mielőtt aláírom, mert ők ezért pluszban fizetnek a futárcégnek. Mondta hogy ha a futár nem engedné a csomagbontást, akkor nyugodtam hívjam fel és ő majd lemeccseli vele
No, mindegy, nem kötekedés, csak helyesbítés volt, mert van mikor bonthatsz a futár jelenlétében aláírás előtt isDe valóban, a legtöbb estben csak a csomag épségben leszállításáért felelnek.
-
zsiz
őstag
válasz
dethroner #96568 üzenetére
Nem feltétlen.
Csak a saját példámból kiindulva, szintén így kaptam meg a tv-t. Futár behozta a szobába, körbenéztük alaposan mindketten, felbontotta, átnéztük a kijelzőt hogy nem sérült-e, majd az összes tartozékot szintén, mikor ez megvolt, csak akkor nyújtotta a papírt hogy írjam alá és fizessek. [kép] -
Spec
őstag
válasz
dethroner #96459 üzenetére
Szia! Pont ezért írtam, hogy ha nincs értelme, akkor nem vennék újat. Ezért kérdeztem, hogy van-e valami trükk amivel esetleg a meglévőt használhatom, illetve hogy egyáltalán van-e értelme, mivel a Skype megszűnik. Ezért kérdeztem azt is, hogy tudtok-e esetleg más aplikációról, amit a Skype helyett lehetne használni.
-
zsiz
őstag
válasz
dethroner #96435 üzenetére
Még jó, hogy csak annyi
Más: amúgy ezt a jack dugós kütyüt valaki tudja használni amit pl a H6400-hez adnak? A UPCD-s Humax UD-Fox HD beltérimmel nem akart jó lenni, aztán ezt is elpakoltam a hagyományos távval együtt
-
Pancsermeste
őstag
válasz
dethroner #96435 üzenetére
Hmmm... furi.
Én minden nap használom a kis ágyban hancúrozós távszabit.
Kicsomagolás után egyből feltöltött aksikat tettem bele (tavaly nyáron), azóta azzal használom. Kb. egy hete jelent meg a képernyőn az akku merülésére figyelmeztető jel és azóta folyamatosan figyelmeztet, ha birizgálom, de még mindig tökéletesen, hiba nélkül működik.
A "nagy" távszabi meg itt van a sztógép asztalnál, hogy innen is tudjak kapcsolgatni. -
-
bandi0000
nagyúr
válasz
dethroner #96331 üzenetére
Te ugrottál nekem hogy a feltételeimmel nem ajánlod, arról mondtam le h azt tudja mint a mostanim
4k 27ms körüli input lag stb nekem ez talán elég lenne, nem a 4K miatt tetszik hanem mert szériába magasabban áll mint egy sima fullhd és nem is sokkal drágább
Pancsermeste: köszönöm, akkor gondolom a megfizethető kategóriába nem is lesz olyan 4K aminek elfogadható a képe ugye?
-
bul07
nagyúr
válasz
dethroner #96204 üzenetére
Közben lett egy, már postán van
Én szeretem mert vezérli a IPTV bokszát, sima távirányítóját talán csak egyszer használtam
Plexet használom sokat ott azért gyorsan megy vele a válogatás, meg a virtuális távirányítót szoktam még vele vezérelni, nekem bejönAmúgy a youtube trükközik nem kicsit nagyon sok videó be se jön se mobilon se tv-n, egyszerűen nem dobja a találatok között
Ezt a videót biztosan tudom hogy ilyen, telefonon tv-n keresve nem találni -
bul07
nagyúr
válasz
dethroner #96192 üzenetére
Ha találsz valahol olcsón ilyen távirányítót akkor ne tartsd magadba, mert én kerestem de jó áron sehol nem találtam
Nekem állandóan az elemet kell kivennem, mert a pötty nem mozog, meg ugye egy darab ki is tört már belőle, és recseg ropog az egész
Ez már nekem a második mert az elsőt garanciáztattam a némító gomb behalt, bár jobb lett volna azt megtartani mert annak semmi más baja nem volt és nem is recsegett ropogott
Tv elmúlt 1éves így már ezekre garancia sincs, így ha akarnám se tudnám már cseréltetni
-
Ciccuka
veterán
válasz
dethroner #96180 üzenetére
Töltsd fel az akkumulátorait vagy rakj bele új elemet és párosíts. A Smart Hub főgomb melletti gombokat kell lenyomni egyszerre és nyomva tartani kb. 5 másodpercig.
Ha ez sem segít, akkor a TV-t kell alapállapotba állítani a megfelelő menüben. Érdemes Firmware-t is frissíteni előtte.
-
Notalab
tag
válasz
dethroner #96152 üzenetére
A 3D-re egyáltalán nem vágytam, az nekem nem hiányzik.
Viszont hiányzik megfelelő hosszúságú csavar a CME EDR 200 dupla karos fali konzol-hoz. Érdekes csak 12mm hosszú volt a dobozban, a J6200-hoz 20 mm-es kellene (lemértem). Ezek szerint a TV lévő csavar helye sztenderd, de a foglalat "mélysége" valószínűleg gyártónként változó. Itt a j6200-nél nagyon mélyen ül.
Remélem ez valami sima csavar. Keresek egy csavarboltot és veszek hosszabbat.
-
BBéci
legenda
válasz
dethroner #96026 üzenetére
Na ugye, nem annyira hülyeség, amit írtam.
(#96029) Flashget
Egyik fórumtársunk remek kerítést épített a hang- és képcuccai elé, hogy a gyerekek ne nyúlhassanak hozzájuk. Tett fel róla képet, olyan, mint egy járóka oldalai szétszedve, egymás mellé téve.
Ma már nem divat a régi mondást, tanácsot emlegetni, pedig hasznos lenne: zsebkendőbe köhögj, tüsszents! Legfeljebb azt hallani, tedd a szád elé a kezedet kisfiam. Az bizony nem sokat ér. -
Flashget
félisten
válasz
dethroner #96031 üzenetére
15 éves koromig használtuk nagyanyám sparheltniját...ezzel újat nem mondtál (egyébként retro divatként visszatért)
általánosban fa vonalzóval kaptam a körmöseket az orosz tanártól
szabadidőnkben bicikliztünk, fociztunk nem a lakásban voltunk...ma már nem merik az emberek utcára kiengedni a gyereküket mert vagy attól félnek, hogy elüti egy autó vagy betuszkolják egy autóba így marad az otthon ahova beférkőzött minden ami a XXI századdal kapcsolatos.
amikor kisgyerek voltam a lakásban volt 1db mosógép,1 db orion tv és 1 db riga tipusú rádió...
amikor én voltam kisgyerek nem kellett annyi mindent elrakni előlem mert nem volt mit..
amikor nekem lett kis gyerekem eltelt majd 30 év és minden megváltozott főleg a technika, az éghajlat meg úgy ámblokk minden...mindent pakolni, keríteni kellett előle.
most amiket írtál semmi sem lesz igaz ha lesz saját gyereked és látni fogod ahogy nő... -
törölt tag
válasz
Így volt régen, ahogy írod, és jó is volt az.
De tudomásul kell venni, hogy változik a világ, már mások a módszerek, a körülmények, a technika, stb, vagyis minden. Majd meg tudod te is, meg sityupityu is, hogy milyen a gyereknevelés. Most még azt gondolod te is, hogy majd odacsapsz egyet minden alkalommal, amikor úgy látod, de ez nem így megy. Egészen más dolog az is, hogy most mit tapasztalsz az ismerősök, rokonok, a családtagok gyerekeivel kapcsolatban. Én is tudom, mi az a sparhelt, egész közelről, de sajnos a villanytűzhely főzőlapja is tudott forró lenni.
-
sityupityu
veterán
válasz
Van egy pár közös bennünk
:
-Majdnem év pontosan egyidősek vagyunk (én most fogom betölteni a 38-at)
-Tudom, hogy mi az a sparhelt.
-Nem voltam egy éves sem, amikor nagyanyáméknál (falu) anyám tartott a karjában a sparhelt mellett ülve, és egy óvatlan pillanatban ahogy fogott átnyúlva-csimpaszkodva szépen rátettem az ujjaimat egy pillanatra a forró platnira. Közelről megnézve a mai napig látszik a jobb kezem ujjbegyein a nyoma. Elég egyedi ujjlenyomattal rendelkezem.Na, tényleg vége az offnak.
-
sityupityu
veterán
válasz
"A gyerek témához meg annyi, igaz hogy nincs benne saját tapasztalatom, de látom normális szülőknél hogy működik az, hogy már 1,5 éves korban meg lehet értetni ha valamit nem szabad. Ez kizárólag hozzáállás akarat kérdése"
Ez egy hülyeség amit most írtál. Hidd el, hogy normális szülei vannak a gyerekeknek! Gondolj bele, másfél éves kisgyerekről beszélünk. Ők mindent meg akarnak fogni tapogatni, ismerkednek a világgal.
Na jó van, részemről téma off.
-
Flashget
félisten
válasz
Ez a gyerek dolog úgy működik ahogy nőnek..minél magasabbak annál kerül minden magasabbra mert kiváncsiak, mert érdekli őket, mert szájba lehet venni vagy megtapogatni, megfogni...ezt tényleg csak azok értik meg akiknek van kis gyerekük.
a nagyobbak sem jobbak ezen a téren, mert megállnak a tévétől 0,5-1 méterre a rohangászás közben mert megláttak valamit és már tüsszent is egyenes a képernyőre..és ilyenkor BBéci a víz nem elég takarításhoz. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
dethroner #96016 üzenetére
Ahogy a többiek írták, ha van gyerek, akkor pl jön az egyik kislányom...
Apuuuu az micsodaaaa?? és mielőtt válaszolhatnék, máris teljes tenyérrel szanaszéttaperolja a kijelzőt, majd jön a 2 évvel idősebb nővére, aki ugyanígy elmagyarázza a nagy semmit a húgának a nagydög 75-ös képernyőn, ami aztán a nap végére úgy néz ki, mint ha ettünk volna rajta.
Ennyi, ezért muszáj áttörölni ilyenekkel, különben 1 hét múlva nem látnák mi megy a tévében csak egy nagy elmosódott pacát...
A hozzáállás kérdése meg annyit, hogy ilyenek miatt én nem szólók, nem ettől, vagy emiatt lesz belőle hülyegyerek, ha felnő és inkább látom őket mindig boldognak, minthogy egy műszaki cikk miatt leteremteném őket.
Minőségi képernyőtisztítóval meg 10 sec áttörölni és ragyog utána. Ettől függetlenül nagyon okos kiscsajszik már most... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
dethroner #95995 üzenetére
A kérdés csak az, hogy most kimondottan a FLAC-ket, mint lossless file típust szeretné végre, ha a tévé lejátszaná, vagy mást is vár tőle?
Milliós szegmensben sem hallottam olyan HM erősítőt, ami sztereóban azonnal nem halálozott el volna, ha bizonyos hangtartományokat kellett megszólaltatni, egyszerűen alkalmatlanok rá, nemhogy egy tv...
-
PHenis
senior tag
válasz
dethroner #95487 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy a tv-men pl. egyfolytában világít az optika. Talán még kikapcsolva is, de ebben nem vagyok biztos.
Ha pc-n kikapcsolod a hangot, akkor kialszik a piros fény az optikai kimentén?
Bár így, hogy egy forrást rádugva sem működik, így mindegy is... esetleg optikai/spdif átalakító és akkor használhatsz az erősítőn másik bemenetet.
-
PHenis
senior tag
válasz
dethroner #95484 üzenetére
Azt még el tudom képzelni, hogy 1 kábel fénye 2 felé menjen tovább. De hogy 2 kábel fényéből közösítés után egy nagy interferenciaösszevisszazagyvaság lesz, az biztos.
Úgy sem működik a közösítés, ha csak az egyik eszközt dugod rá? (úgy értem, hogy csak a tv-t és az erősítőt mondjuk)
-
-
Janesz1981
tag
válasz
dethroner #95112 üzenetére
Akkor működne hasonlatod ha minden ember máshogy látná a színeket mert nemi szerveknél is ahány ember annyi méret. Divathoz sincs semmi köze. Ott kitalálják okosok, hogy mi a menő sokan meg mennek utánuk. Itt arról van szó felveszik a filmet és ha te ugyanazokkal a színekkel, képi világgal szeretnél találkozni akkor milyen beállításokat kell alkalmaznod. Ettől függetlenül persze mindenki úgy nézi ahogy akarja csak ne mondjuk rá, hogy ugyanaz mert nem.Amit rá raksz plusz képi effekt,szín,kontraszt az kb mind vesz el részletből,árnyalatokból. Pont ezért ne azok legyenek már a lehurrogva akik normál értékeken nézik tv-t.
-
sityupityu
veterán
válasz
dethroner #95112 üzenetére
"A lényeg akkor is az hogy ne más mondja meg hogy kinek mi legyen a szép és jó, hanem mindenki döntse el magának."
A szívemből beszéltél, totál ezen a véleményen vagyok én is.
De itt mind a két oldalon vannak emberek, akik ezt nem akarják megérteni illetve elfogadni. -
sityupityu
veterán
válasz
dethroner #94915 üzenetére
Pont azért írtam, mert tudom, hogy van az a dolog is amit te mondasz. Ez viszont más, már én is tapasztaltam amit leírt. Kb 2-3 alkalommal volt már nálam ilyen amióta megvan.
Eddig is macska volt, csak a fodrászom azt mondta, hogy most a fekete bunda a menő.
(#94916) sandró60 Amit írtál, azt én sem tudtam dekódolni.
-
sandró60
addikt
válasz
dethroner #94922 üzenetére
Kösz,ha megnézed.
Amúgy esténként a tévén reklám közben nézek a Ph-ra.Azt nagyjából leirtam.Tehát a bőngészőt megnyitom akkor ott fent a sávban lehet választani=kezdő oldal- kedvencek- vissza az elöző oldalra- kilépni a job sarokban azX-el.Ezek eltünnek és marad egy sötét sáv amiben ezek már nincsenek.
Nem mindig,de valami bezavar. -
zoltan6
addikt
válasz
dethroner #94769 üzenetére
vagy egy mini pc-t,én vettem egy Zotac ZBOX CI320 NANO mini pc-t,aztán ott van a tv alatt,kodival mennek a filmek a nas-ról,meg van rajta egy windows,ha netezni kell,aztán királyság.
-
Zozi100
csendes tag
válasz
dethroner #94721 üzenetére
Annyi tipusú panellal gyártják ezeket a tévéket,hogy szerény véleményem szerint nem is lehetséges ajánlani,hogy így vagy amúgy állítsad be a kép opciókat,ami az egyiken jól fog mutatni,az a másikon nem biztos,hogy nyerő lesz,sőt még két egyforma tipusú LCD panel között is vannak szemmel észlelhető külömbségek,még akkor is,ha egyforma beállítási értékekre vannak belőve
-
BBéci
legenda
-
Gaboman
nagyúr
válasz
dethroner #94231 üzenetére
Engem ez zavar, Motion Plus-t bekapcsolva:
torz.csökk:8
elmos.csökk:6Tv adások is jobbak lettek, ott is érdekes hogy Sport 1/2 és M adásai sokkal rosszabbak mint a Eurosporté, mozgás akadozás, homályosabb.
Eurosporton a képek tisztábbak, szebbek a mozgások, nem igazán látni akadozást, elmosódást, Animal Planet tetszik.
Nagyon változó, azt mondom több adás tökéletes másoknál meg csinálhatsz bármit akkor sem lesz jó, rosszabb a minősége. -
-
Gaboman
nagyúr
válasz
dethroner #94096 üzenetére
"másrészt még meg is dobálunk kővel, amiért ilyen szakmaiatlan dolgot szeretnél"
Hogy ti milyenek vagytok!
raziel01
Végigcsináltam én is a beállításokat, a színek is szebbek, lehet hogy a TV szolgáltatással lesz inkább gondom, Sport adásoknál fent állnak a problémák, a többi HD-ben jó és szép. -
Buckey
őstag
válasz
dethroner #94050 üzenetére
Így kellett volna a samsungnak is reklámoznia.
Kíváncsiságból megkérdezem a jövő héten, de én ebben az országban nem fűzök sok reményt hozzá.
Meg ki tudja, mennyi szabadidő, szabadság kellene, mire véget ér az ügy. És pervesztés esetén meg mennyi pénz? Mert a samsungnak is van jogi osztálya, meg elég sok pénze, hogy a bírókat megvegye kilóra. De sosem lehet tudni.
Azért megkérdezem, hátha. Max. lesz még egy samsung smart billentyűm. -
Buckey
őstag
válasz
dethroner #94047 üzenetére
Ezt mondom én is! Ezért is haragszom a samsungra, hiába jó a kép, jók a készülékeik. Tudom, a piacgazdaság, meg a politika, de a vásárlóik szemében mégis csak többet érnének, márkahűbbek lennénk, ha becsületesek lennének.
Ha kb. ez lenne a dobozra írva, nem szólnék semmit!
Gondolom feltűnik a különbség!
-
Buckey
őstag
válasz
dethroner #94044 üzenetére
Várj, nem kell sírnod!
A böngésző nálam is csak 1280x720!
A mobilarena oldala is mobilnézetben jön csak be!De legalább valamennyire használható, ami a lényeg.
Én a böngészőben megnyitott YT oldalakra értettem, hogy ha 1080p-re állítom, akkor úgy látom, hogy jobb, mint a 720p. De erre mérget nem merek venni! A 4k hibával leáll, azt természetesen nem tudja megjeleníteni.
És azt sem tudom, hogy más, online videók egyáltalán lejönnek-e FULL HD-ban, vagy csak sima HD marad.
A YT app-ban meg lehet nézni, ott csak HD, állítani sem tudom.És ezért írtam, hogy megérne egy pert, nagyobb nyilvánosságot, mert ezt nem jelzi sehol a samsung! És ez a fogyasztók szándékos megtévesztése!
-
Buckey
őstag
válasz
dethroner #93842 üzenetére
A YT appnál dimensions 1280 x 720 * 1.5, resolution 1920 x 1080 @ 30. A YT appot nem használom.
A video 4k, böngészőben 1080-at ír, amin elindul. 4k-nál hibát ír ki, vissza kell venni. Néztem közelről is, de annyira jó a kép, hogy a kígyók majd kimásznak a szobába.
Ha a HD ilyen szép, akkor minek a 4K? -
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
dethroner #93707 üzenetére
Nem ez a gond nekem, hogy át kell állítani, én ennek a problémának a kapcsán írtam és mert az összefoglalóban leírtak alapján azt gyanítottam, hogy nálam nem stimmel valami amikor be akartam kapcsolni a játék módot.
De kösz, hogy megnézted
, így részben megnyugodtam, hogy nem csak nálam nem lehet bekapcsolni.
Pumba: nem tudom, ki itt a Topic gazda féleség, de talán az imént tárgyalt elírást nem ártana javítani az összefoglalóban. Mások is járhatnak úgy ahogy én és akkor nem kellene ezt feleslegesen keresniük, meg aggódniuk miatta...
Amúgy ma megy még egy menet pár órás játék rajta, kiderül produkálja e megint ezt az elsötétedést (de nagyon remélem nem...)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
dethroner #93675 üzenetére
Nem tudom cimbi, hogy a 8500 mit írt ki, de a 7500-nál talán valami YT UHD volt kint, (akinek uhd-je van lecsekkolhatná, mert én régen néztem, vagy már ez is változott???), de most ezt sem tudom megnézni, mert tegnap reggel bekapcsoltam (volna), de semmi, mintha nem kapna áramot.
Komolyan úgy voltam vele, hogy egy jól irányzott rúgással leküldöm az állványról a tv-t, mint egy bika fújtattam, de azóta lenyugodtam.
Holnap jönnek ki, majd kiderül, én alaplapra tippelek, esetleg a táp, mert stand by led...semmi nincs.Szombat este kikapcsoltam, vasárnap reggelre elszállt, mitől? Mitől? Mitől? Mindentől külön kapja az áramot egy minőségi védett elosztóról.
A 75 col nyilván sokat nyom a latba az árban, de akkor is, 5 hónap után megdöglik egy másfélmillás tv?
Ha megcsinálják, az biztos, hogy rögtön elnyomom, ilyenkor az adott típust többet nem is akarom látni.Áhhh, nem hiszem el...Szerintetek?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
dethroner #93691 üzenetére
Az ajánlóban az szerepel, hogy játék esetén is a PC címkét kell kiválasztani:
PC-t és játékkonzolt a HDMI/DVI feliratú bemenethez kell csatlakoztatnunk. Játékhoz a bemeneti forrás címkéjét PC-re kell állítanunk, míg filmnézés esetén Blu-ray-re. Ezt úgy tehetjük meg, hogy a forrásra átkapcsolva pár másodpercen belül meg kell nyomnunk a távirányító Tools (Eszközök) gombját és a Névszerkesztés opció alatt megtaláljuk a választható címkéket. Játékhoz továbbá a Rendszer -> Általános menüben lévő Játék módot is be kell kapcsolnunk.
Akkor ezek szerint csak nekem nem engedi PC-re nevezett címkével bekapcsolni a "Játék" módot?! Hiába próbálom, továbbra is szürke és "Ki" állapotot jelez a menüben.
Valami ötlete valakinek, hogy mi lehet elállítva, vagy a TV-vel van valami gond?
Köszi!
-
sityuka80
tag
válasz
dethroner #93694 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ.
Boltban állította a srác, hogy játssza persze.
Amikor mondtam neki mutassa meg épp rossz volt a wifijük.
Na de nem zavar engem se, gyereket se.
Csak gondoltam ha már tudja...
Na, köszi.Kicsit elkanyarodtunk az eredeti kérdéstől.
Miért akadhat meg a lejátszás?üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest