- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto76
tag
válasz
bandi0000 #96242 üzenetére
Szia!
"ja és aki szemüveges az is tudja használni a 3D szemüveget valahogy? esetleg van más megoldás vagy felejtős?"
Szemüveges vagyok és tudom használni a 3D szemüveget simán. Nyilván nem "olyan" kényelmes, mint ha szemüveg nélkül nézném, de eddig nem volt gond.
(egyébként moziban hogyan nézel 3D filmet?)
Üdv,
toto -
Tottalino
tag
válasz
bandi0000 #96344 üzenetére
A 4K legalább akkora parasztvakítás mint a 3D, bár néhányan nem ezen a véleményen vannak.
Ez az összes "ficsőr" nem szól másról, mint, hogy minél több pénzt húzzanak ki a zsebünkből.
A 4K annyival rosszabb, hogy gyakorlatilag nincs, 3D még csak csak, de ez sem sokáig.
A TV műsort meg annyira mindegy, hogy sugározzák, a szar az szar marad. -
Tottalino
tag
válasz
bandi0000 #96342 üzenetére
Nem tudom neked mi az extra, de a legtöbbet kikapcsoljuk. Szóval erre várni....
Dig. tiszta megjelenítés: Ki
MPEG-zajszűrés: Ki
Motion Plus: Tiszta
Smart LED: Ki
Mozifekete: Ki
Energiagazdálk.: Ki
Eco érzékelő: Ki
Din. kontraszt: Ki
Fekete tónus: Ki
Bőrszín tónus: 0
Csak RGB üzemmód: Ki -
Flashget
félisten
válasz
bandi0000 #96336 üzenetére
Tenyleg erthetetlen miert lovagolod bele magad a 4K-ba, amihez semmilyen adas nincs (4K film+lejatszo hozza min.100K) a kozeljovoben nem is varhato. SD adas a nezhetetlen kategoria ilyen tv-n. Radadasul samsung eseteben ha valaki gorcsosen a 4K-hoz ragaszkodik az a 7XXX-tol vegyen ilyen tv-t.
Van csatorna ami meg a 4:3 keparanynal tart nem hogy a HD- nal urambocsa a 4K.
Japanoknal biztos lenne ertelme,de itt a 4K-nak meg semmi.
58% nak van HD vetelre kepes keszuleke meg itt tartunk.... -
törölt tag
válasz
bandi0000 #96333 üzenetére
Bandi a 27 input lag az elég lenne de az csak 50Hz es tv.
120 Hz es jobb PChez ,( a gyorsan mozgó dolgok megjelenítéséhez)
Én ezt a kettőt nézegetem, jó ajánlatok:
Full HD: UE60J6200
UHD :Samsung UE48JU7000
Full HD-n azért látszik elengedheted akár 60 colig is ami nem rossz
Itt meg egy általános INPUT LAG táblázatAzt írják a J6200 nek a 720P skálázódása rossz de jó a 480p 1080p ami változgat frissítéssel , változott esetleg ez ?
Illetve a 60 Colon szerintetek látszik már a pixel PCnél 2-2.5m? -
Pancsermeste
őstag
válasz
bandi0000 #96321 üzenetére
Tegnap volt alkalmam szemügyre venni, kicsit tesztelni egy 48JU6400-at.
Nappali fényben egész jó képet mutatott (a túlszaturált beállítástól eltekintve), ám mikor teljesen besötétítettünk, akkor nagyon durván előjött a felhősödés, de ami a legzavaróbb, a gyenge kontrasztja, a feketét egyszerűen nem sikerült beállítani rajta. Vagy minden fekete (sötétszürke) rajta, vagy nagyobb fényt ráadva szürke minden, de árnyalatok nélkül, minden részlet egybeolvad.
Számomra ez így nézhetetlen kategória ami a HD adásokat illeti. Az én H6400-am is messze van a tökéletestől, de egyértelműen szebb a képe.
PC-ről viszont egész tűrhető volt... -
Tegla80
addikt
válasz
bandi0000 #53687 üzenetére
"...De az input lag az nem csak 3D-nél van ?...."
félre értettél, az 5ös szériánál felejtős a 3D.az input lag az mindennél jelen van,azonban érezni csak olyankor fogod,mikor Te magad "vezérled" a bemeneti eszközt.(pc,konzol,stb).
Ilyenkor a mozdulathoz képest érzed,h késik.Azonban ehhez még játszani sem kell ,mert pl PC-n már a "tálcánál" is késik a dolog.(filmnél nem tűnik fel,azonban akkor is jelen van ugye )Lehet azt mondani,h "HC" nak kell lenni ,ahhoz hogy ez feltűnjön,de sztem akinek rendben vannak a reflexei azoknál ez alapban kitűnik és zavarja őket.
És sztem a tévhittel ellentétben nem kell ide FPS(bár ott is nagyon kijön) , csak üljön le a kételkedő ember egy flipper elé és a hamar előtörő ideggörcsök közepette rájön majd,mit is jelent ha valami késik. -
Tegla80
addikt
válasz
bandi0000 #53676 üzenetére
Szia
mivel tudom,h konzolhoz is használnád majdan,így az input lag miatt az F6500 at mondanám neked,bár még ez is határeset a kb 33ms al(A 6400 rosszabb e szempontból is kb 43ms.)
Vagy LG fronton nézelődsz,bár Én spec azokért nem rajongom.,mert azokban is van alacsony lag-al rendelkező készülék.
"TV Input Lag Test Database",hitelesnek tartott oldal.
játékra azonban jobban járnál 5ös szériás Samsungokkal amint ezt a táblázatból is láthatod.(de 3D akkor felejtős.)
Sajna az elektronika és a képjavítók ,"megölik a gyorsaságot" ezen árszegmensben.
(a W905 lenne az a tv amit +vennék idén,mert mindenben megfelelne csak az árá nem tetszik.Nagyon nem,mert "jól élünk")
-
polar-x
tag
válasz
bandi0000 #53676 üzenetére
Szia!
UE40F6400 160.000Ft-tól vagy UE40F6500 190.000Ft-tól! A 3D-t meg smartot már nem tudod megúszni ebben a kategóriában,de elfér az a tv-ben ha nem használod akkor isA felhősödés az minden típusnál jelen van azért kisebb-nagyobb mértékben,de amit te láttál az Lg-nél az nem az volt hanem az un. "dirty screen" effekt volt ami szintén az lcd technologia velejárója.Lényeg hogy a UE40F6500-ast ajánlom neked a "Micro dimming" miatt meg a +2 év garancia kiterjesztés miatt (Bár nekem F6400-as van.akkor az volt jó vétel számomra
)
-
Flashget
félisten
válasz
bandi0000 #51151 üzenetére
van edge led és backlightos
D6xxx és D5xxx edge ledes még a D6xxx ultra clear paneles
ES7000-től van edge led és ultra clear panel (ES7000/8000 és F7000/8000) legalábbis magyarországon.
F5xxx backlightos miként az F6xxx is. viszont már nem ilyen egyértelmű például az F6400. mert ebből van ilyen is és van olyan is régiótól függően hova gyártották. ide backlightost gyárt a samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest