- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gfpeti
tag
Pl most csinált egy olyat, hogy talált frissítést. (dropbox vagy Box)
Kiírta , hogy 902-es hiba és nem lehet frissíteni (felkiáltójel )
Aztán rányomtam megint, hogy frissítsd, frissítette...
Ezután csinált egy restart féleséget. Nem igazi restart, csak amolyan félig. Túl gyors volt.
képernyő kikapcs, betöltő samsung logo
bejött a boot-hang, pin kód, lezárókód, aztán betöltött.megnéztem a "telefon állapotban2 a futási időt, és nem változott.
-
( V )
veterán
igen sajnos viszonylag hamar erodálódik, ezért is csak a gari vége felé fogok cserélni. viszont ettől függetlenül CM9 / AOKP alá tudom ajánlani ez a témát - szerintem nagyon baráti: CM9 & AOKP Theme : Vivid
-
( V )
veterán
-
Tonyk
veterán
Mire nem jó egy otthoni VPN...
Parancsolj, feltöltöttem a százalékos akksit (JW6-hoz) ide: http://data.hu/get/5234599/UOT-06-06-19-40-1.zip
-
Tonyk
veterán
Be, de csak otthonról. Illetve úgy főztem bele az UOT konyhában (ha addig nem bírsz várni): http://uot.dakra.lt/kitchen/
-
bAtt001
addikt
összeesküvés-elmélet? egy idő után meg távolról lekapcsolják a telefont úgy hogy ne tudd használni, azért hogy vegyél újat
slim új boot animációja 5ös
viszont véletlenül a titaniumban letöröltem valamit a calendar apphoz és most eltűnt az egész. van rá mód h visszahozzam anélkül hogy újrarakom az egész telefont?
-
samfishR
senior tag
és Pete55555: volt fent egy live wallpaper pack, de nem használom, valamint régen volt fent egy screen lezáró app, a nevét már nem tudom, de azt már letöröltem még vagy mikor. no mind1, letöröltem a go weathert, wallpaper packostul, hátha az kavart be.
de tényleg vmi ezzel kapcsolatos lehet, mert ha pl éjszaka fagy le, akkor az ébresztő még szól, be is kapcsol a kijelző, de mikor ki akarnám nyomni, lefagy, vissza kikapcsol a kijelző és lehet akksit kiszedni.. meglátom, hogy így jó lesz-e. köszönöm a segítséget
-
nggabi
félisten
majd rájössz
nem h fczik hanem fc után még csak hálózat sincs. reboot segít csak, írta már itt más is...
Szakiii: amikor lerakod a hívást utána jön egy ablak h a com.android.phone elnézést leállt. ezt hívják phone fc-nek (fc= force close). megoldás rá ha telepíted a romhoz való fixet.
-
Motion_Blur
félisten
Hmm, durva hogy ez lehet telefon függő. Mondjuk nálam Galnet MIUI v4 alatt tapasztaltam érdekes dolgokat, folyamatos FC-zés + lassú volt maga a telefon is, bár ebben benne van az is hogy valamit elbaxtam mivel első romolásom volt
A mostani JVU+Sema2.4 felállással a kamerát leszámítva nagyon elégedett vagyok. És még e-penisre is jótékonyan hat: [link]
-
Tonyk
veterán
Valami nagyon el van nálad hekkelve, mert én oda-vissza, le-fel, jobbra-balra rakosgatom, hegesztem ezeket fel és semmi baja nincs.
Status bar nekem is eltűnt 1x, de az alapállapot visszaállítása után minden ok volt.
Nem a Titaniumos visszaállítás csesz el valamit nálad? Ha már repatolsz próbáld már ki egy szűz rendszerre feltolni a linkelt mod-ot. Még a Titaniumos visszaállítás előtt. -
-
sagit
veterán
ICS anim mit takar? van elfordulás animáció?
-
paloczp
tag
Kihúzós bőrtokból olyat vegyél, ami "túl" ér a telefonon. Nekem egy "Bugatti" marhabőr tokom van, és másfél hónapja 2x is sikerült leejtenem tokostól. A kijelző körüli keret mindkét felső sarka megsérült picit, konkrétan a festés lepattogzott a műanyag részről. Szívás, mert ez a keret csak a kijelzővel együtt cserélhető, 30-40k HUF.
-
Vic61
senior tag
Ne személyeskedj...én csak közvetítettem, szó szerint idéztem a MediaMarkt reklámújság legújabb számából, ami 2011.11.09.-től 11.15-ig érvényes, és az 5. oldal felső csücskében van a "gép", ami még méretre is akkora, mint az alatta lévő Galaxy S II...ha egy átverés az egész, ne engem okoljatok...
Senkinek nem dobták be az újságot csak nekem????????? -
cozmo
őstag
Az dühít, hogy a szervizfutároknál van már a drágaszáágom és kutya kötelességük lett volna a mai napon leszállítani.
Most ott árválkodik szegénykém sok csomag alatt kint a hidegben a futárcég parkolójában álló tehergépjármű rakterében, Balogh Pista bácsi töltött káposzta főzeléke mellet amit az anyósának küldött utolsó vacsorára.
Lehetne ennél drámaibb a kép?ui.:És mi van akkor ha az a rohadt káposztafőzelék ráborul a csomagomra és beázik a készülékem?!
-
Dr V
őstag
JVO modemet hol keressem? Samfirmwaren?
Thunderboltból melyik szedjem le? van egy pár verzió... taolon, others és 1.7.2, 3, 4 és 1.8.0
ET4 konverziónak ha jól emlékszem jótékony hatása van, mellékhatás nélkül. Jól tudom?A telefonon most osztrák, A1es, de magyarul tud és független. EFS-t már lementettem, jelenleg rootolt.
-
South Velen
addikt
A fólia mintája volt beleégve, ami ugye jobban zavaró, mint ha a statusbar lenne. Ma mentem el a boltba megkérdezni, hogy mi van, és közölték, h ez van. 4 hét után! (Persze a nagyker egy hétig fel sem akarta küldeni a Samsungnak.) A telefon a héten ér vissza gondolom a hivatalos szakvéleménnyel a Samsungtól. Aztán lehet a telefon meg se járta a Samsungot, ugye a bolti garancia miatt. De gondolom ez kiderül, hogy honnan jön a szakvélemény/ hamisított -e.
Akárhogy is, fogyasztóvédelem lesz a dologból.Nem tudom egyébként igazából, hogy működik a bolti gari. Bár gondolom mindehol máshogy. Mint mondtam, állítólag a Samsungnál járt, és ők nem javítják.
-
Tin
veterán
ha viszonylag új telónál a status bart látod beégni, az nem beégés.
fekete status bar esetén a képernyőnek az a része alig volt használva a többihez képest. ha pl. sokat böngészőzöl fent hagyott status barral + használod a telefon menüket, akkor a képernyőnek a status bar része a képernyő többi részéhez képest alig aktív, mert fekete.
szóval ez esetben ez nem beégés hanem "alulégés"
fehér (színes, világos) status bar vagy hosszú használatú statikus háttérkép esetén már beégésről van szó.
a fekete status barnál egyszerűen ki kell kapcsolni, és idővel az a rész is használatba kerül, és a képernyő többi részéhez hasonlóan "aktiválódik".
csak gondolkoztam...
vélemények?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest