Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
wagner007
tag
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉssssss igeeeeen!!!!!!! Az 1.1es GTA 3 fut SGSen
Galaxy Note 2 N7100
-
D1L1ZS
őstag
válasz nggabi #29689 üzenetére
Nem tapasztaltam még...bár elöfordult h asphalt közben ha már huzamosabb ideje játszok néha kifagy a teló/játék; játék menüben a tuning lehetösegeknél, de reboot nem volt még. Pl netezés meg ilyen alapvetö dolgok közben nem volt soha eddig reboot.
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
wagner007
tag
Már töltöm is a 415 megát Húúú de izgulok, csak aztán nehogy megint pofára essek
Csak ezért az egy játékért már biztos letöltöttem kb 2 gigát... Kipróbáltam minden lehetséges SDvel is, Tegra Pluginnel, Qualcommal is, de sose sikerült... Hátha most[ Szerkesztve ]
Galaxy Note 2 N7100
-
twine
veterán
Zsír új JVZ-re felraktam a 2.1.1 semaphore kernelt,,,,és képernyő kikapcsolásnál előjött egy zöld villanás....erről tudunk,,,?van ellenszere? vagy egyéni a problémám? vagy fetature? Köszönettel.....
-
nggabi
félisten
válasz South Velen #29686 üzenetére
szaggat jah, le kell törölni az audiot és jó... bár 1,2GHz-n nem próbáltam, lehet ott szépen megy...
(#29682) D1L1ZS: nincsenek random rebootok?
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
wagner007
tag
válasz South Velen #29686 üzenetére
Nemmondjátok!!!
VÉgre egy kis fény az alagút végén Na gyorsan ráakadok a témára, és még most beszerzem az 1.1-etGalaxy Note 2 N7100
-
wagner007
tag
válasz D1L1ZS #29682 üzenetére
Szerintem ne is próbáld ki a GTA 3-at, mert valószínűleg nem fog mőködni... Én már próbáltam rengetek variációval elindítani, de a videó után kidob... Az SGS-t nagyon nem szereti... Nem tudom miért Tanál majd a későbbi verziók. Az 1.0 még am is elég bugos
De ha gondolod azért tegyél egy próbát, és ha műxik szólj szekem, én meg földhöz verem magam, mert nem lehet igaz h nekem nem akar működni[ Szerkesztve ]
Galaxy Note 2 N7100
-
D1L1ZS
őstag
Stock JVZ+Semaphore 2.1.1 BM+1200 Mhz+Semaphore tweakok=Asphalt 6 Adrenaline HD, Modern Combat 3 F.N tükörsimán futnak...GTA 3-at nem próbáltam még, mivel nincs már helyem a belső SDn...
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
Vagany
őstag
válasz atillaahun #29679 üzenetére
BLN=BackLightNotification
BM=BigMem-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
atillaahun
veterán
válasz CHIPman #29622 üzenetére
Köszi a tippet, te próbáltad már? Ez alvó állapotban is jelez rendületlenül?
Egyébként jó még ez a BLN másra is? Mert én azért nem a BLN-nes kernelt raktam fel mert azt hittem az csak a RAM-ot növeli meg, legalábbis csak ennyi volt mellé írva.
Szóval akkor ez a funkció igazából a LED-es értesítésre való? -
wagner007
tag
csak én nem mehetek a galnetmiui.co.uk-ra vagy mást sem enged az oldal?
Galaxy Note 2 N7100
-
theiron320
aktív tag
válasz ArchElf #29673 üzenetére
Bocsi:játékok menjenek jól, megtévesztő voltam, köszi a figyelmeztetést.nem tudsz valamit?csak mert tudom van több féle:magyar, galnet miegymás és nem nagyon vagyok tisztában ezekkel.régen a twooey 3 at próbáltam de nem nagyon tetszet.
[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
ArchElf
addikt
válasz theiron320 #29671 üzenetére
menjenek jól a gammák rajta
Mármint lehessen fényességet/színhőmérsékletet állítani?AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
dbalazs123
aktív tag
Használ valaki Telenor Contactot? Szükségem van rá a push e-mail miatt, de sajnos a 2.3.3 óta (jelenleg 2.3.6 JVZ-t használok) amikor más alkalmazás fut az előtérben, és elforgatom a képernyőt folyton összeomlik a háttérben. Van erre a problémára valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Segítséget kérnék.Kellene egy jó rom, mégpedig miuira gondoltam.Az szeretném kérdezni, hogy melyik felelne meg ezeknek a feltételeknek:
-legyen gyors
-voodo sound és color
-720p felvétel
-menjenek jól a gammák rajtaNem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
CHIPman
nagyúr
Na TH build10 teszt.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
ArchElf
addikt
válasz nrbi001 #29660 üzenetére
Idézet a fórumból
as has been noted in GadgetCheck's thread in the SGS2 development forums, while folks are loading the modules there is no service to utilize them, which is Sony Erickson proprietary... Even on AOSP ROMs on the SE phones, it can't be enabled... just on SE ROMs on SE ONLY hardware that it is already built for (though possibly not enabled, hence how this "hack" can work on certain SE phones!)
so who was the magic coocker for i9000 using this HACK/MOD/PORT ? )AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
Falconer
aktív tag
válasz nrbi001 #29658 üzenetére
Hat mar en is ugy gondolom h nem eri meg szarakodni a custom cuccokkal. Igazabol a stock rom is nagyon tetszett csak kicsit lassu volt.
Szoval tudnal nekem olyat linkelni amit mondtal, pls? Az a lenyeg h menjen minden gyari funkcio issue nelkul legyen root es legyen voodoo sound. A tobbi csak hab a torta.
koszi a helpet -
powerwade
senior tag
válasz Weeman1 #29654 üzenetére
Nekem is ugyanezt csinalja, de meg Mintberryvel is... Igaz ritkan, de akkor nagyon bosszanto. Lassan eljutok arra a pontra, hgoy visszarakok valami lebutitott (pl. s.u.r.f.a.c.e.) stock romot... azzal nem volt gond korabban. itt meg a tasker se mukodik rendesen pl. a preferences tabokat nem mutatja.
-
Falconer
aktív tag
válasz Falconer #29656 üzenetére
Plusz arra is nekem kellett rajonnom, hogy a CM galaxys verziojaban meg market sincs es alapbol meg a google szerver adatait sem tudja ami kellene az app synchez. Ez mind plusz utanajaras miutan ott van a kezedben es hasznalhatatlan. Meg az FM radio is szar, ezt sem reklamoztak sehol...
Na szoval annyi a lenyeg h nagyon halas vagyok a turelmes forimtarsaknak, mert a segitsegukel sokkal hatekonyabban meg lehet egy szitut oldani minyha csak utanaolvasni lehetne! Danke!
-
Falconer
aktív tag
válasz Pete55555 #29635 üzenetére
Az a problema, hogy nincs egyetlenegy guide sem ahol normalisan le lennenek irva a dolgok. Mindegyik tele van felinformaciokkal, nem egyertelmu. Kb egy reminder szinten vannak tehat ha mar csinaltal ilyet akkor emlekeztetoul jol jon, de az aprosagokra nem lehet rajonni.
Harom oran keresztul olvasgattam ugy h a GT540et mar megcsinaltam az alapoktol. Megsem jottem ra mindenre.Pl mi a logika abban hogu az egyik kernelben levo CWM nem lat kulso SDt a masik meg igen.. Ez sehol nem volt leirva. Mert ugye eleve CWMnek az lenne a lenyege h ha nem bootol a telo akkor is tudd sdrol telepiteni. Akkor meg kulso SD hasznos ha van foleg ha wipeolodik a belso.. Meg az sem volt leirva sehol h a telo belso memoriaja az SD nem pedig az SD kartya... Baromi zavaro tud lenni egy uj ember szamara.
-
paloczp
tag
Na, óriási szerencsémre garban cserélték a fődarabot.
Persze SD-re vagy máshova készített teljes mentésem nincs, pedig volt rajta TB, és van Dropbox-om is (pl.) :/
Név, és naptár Exchange-ből, hívás, és SMS listát gmail-ből vissza tudom állítani, appokat meg letolom Market-ből.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen stock ROM van rajta . Lehet, h egy darabig rajta hagyom. -
-FreaK-
veterán
válasz wagner007 #29638 üzenetére
Azt nem próbáltam
A tegnap megjelent Mintberry 1.12.16.-hoz képest (meg az eddigiekhez is), az animációk meg a görgetések simábbak, de a válaszidők és a programindítások lassabbak, összességében teljesen használható.Egy 15-30perc nyomkodás után egyébként visszaraktam a mintberryt, nem volt kedvem feltelepítgetni meg beállítani mindent, na meg a pár bosszantó hiányosság miatt nálam még nem használható mindennapokra. (Külső sd-t pl nem látta semmi, pedig a changelog szerint javítva van)
Galnet egyébként visszadobta a labdát a kínaiaknak, innentől ők heggesztik megint, mert a javítások már framework módosításokat igényelnek. Jelen állapotában előfordult hogy megjavítanak valamit de valami tök más elszaródik.
kutkut: dede, láttam hogy ott is ez volt a probléma. Ha ez szándékos a Google részéről hogy a G+ -t erőltessék akkor az igen szégyenletes...
-
hülyegyerek
addikt
válasz tariattila #29623 üzenetére
Du svájci ? Vagyishogy ICS ? Melyik verza, meg hogy muzsikál ?
Érdekel, csak féltem szerencsétlen samu életét...így búcsú előtt.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Piwi
veterán
GTA3 v1.1 felkerült! Sgsen tökéletes fut
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
powerwade
senior tag
Gyors kérdés: MIUI alatt láttatok már olyat (galnet/mintberry), hogy sleepből nem jön vissza a képernyő? Pl. ébreszt a telefon, de nem tudom visszakapcsolni a képernyőt, vagy ha hívnak nem tudom felvenni, pedig csörög. Illetve az érintő gombok is világítanak ha megnyomom az Lock gombot, tehát a teleon reszponzív csak éppen nem mutat semmit Heti 1-2 alkalommal megtörténik ez, teljesen random időpontokban. Power gomb 10 mpig nyomása után simán újra tudom bootolni a telefont...
-
vagyula
senior tag
-
cimp
senior tag
Sziasztok!
CM7 nightly miért nem jelent meg több mint egy hónapja?
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
CHIPman
nagyúr
-
fo_di
őstag
valakinek nincs véletlen meg a miui weather kínai romból? tudom, hogy nem működik, de a képekre szükségem lenne
-
wagner007
tag
válasz -FreaK- #29637 üzenetére
Az 1.12.16-nál simábban megy? Mert én azt próbáltam és elég döcögős volt... Viszont az az érdekes, hogy ez volt az egyetlen rom amin elindult (igaz szaggatott, elvégre béta romról van szó) a dead space.. próbáltam már egy rakás rommal, chainfire-rel plugineket, meg minden, de semmi. Ez volt az egyetlen, amin elindult, és rejtéj számomra miért...
[ Szerkesztve ]
Galaxy Note 2 N7100
-
-FreaK-
veterán
Galnet MIUI V4 1.12.19 fentvan.
-Eddig jól megy, bár érthetetlen miért nem lehet facebook fiókot hozzáadni.
-Gallery nem látja azt extsd-t, a beállításainál nem jelenik meg semmi.
-Ami fura még hogy a kernel 2.35-ös, valamint hogy nem 4.0.3 az android verzió, pedig Galnet aszonta az lesz.
-Két calendar van.
-Nem találom az opciót ahol a status bar kapcsolóit teljes kiosztásra lehet állítani.
-A rendszer válaszidejei kicsit lassúak még, a scrollozás viszont mindenhol nagyon smooth, látszik hogy gpu gyorsítást kapott.
-Voltage Control nem kap root jogot, pedig a superuser log azt mondja engedélyezte, az engedélyezett appoknál már nincs ott.
Így elsőre ezeket tapasztaltam[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
válasz Falconer #29633 üzenetére
"Put on SD card" az a telefon belső memóriáját jelenti (az ami ~5,2 giga) CWM nem fogja a külső SD-t látni.
És igen, telepítő loop-ot aptál (ahogy írták is, hogy bootlpo lesz) és azt is leírták, hogy miért és mit kell csinálni.Más: Csak nekem tűnnik úgy, hogy kicsit elszabadultak a dolgok itt a fórumban, és boldog-boldogtalan jön az alap
(vagy inkább hülye)kérdéseivel, ráadásul úgy, hogy szemlátomást alig olvasott utána a témának? Kicsit elegem van mostmár ebből...Szeretem leracsniztatni...
-
Falconer
aktív tag
válasz nrbi001 #29631 üzenetére
Na ez döbbenetes:
Beraktam a belső DCIM mappába a zipet. Itt megtalálta, máshol nem. Telepítés, fasza...
Belekerült valami telepítő loopba de kb öt mp alatt.
Felrakta CWM 5.0.2.-et, innentől kezdve van
- install from internal sd
- ezen belül van az external sd... és megy[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Falconer
aktív tag
válasz Jahi00 #29629 üzenetére
Mit honnan töltöttem le? A hivatalos CM oldalról basszus. De ez nem teljesen mindegy? Kéne, hogy lássa az SD kártyát nem???
Elkezdtem felrakni egy miui full installt, mert ott normálisan le van irva mit hogy kell. Odaig jutottam el, hogy raraktam egy 2.2.1-et XXJPY 2.6.32.9 speedmod kernellel. Szépen fut is az oprendszer, csak a CWM nem lát SDt...
Szerk: sehol nem lát semmilyen zip fájlt, ha a belső tárhelyre rakom akkor sem...
[ Szerkesztve ]
-
Jahi00
csendes tag
a gyári androidnak van produktja de pl a cm7 miuinak is kell hogy legyen?
-
Falconer
aktív tag
válasz tariattila #29623 üzenetére
Na most meg:
CWM-ben Install zip from SD, choose zip, external SD, no files found... wtf -
CHIPman
nagyúr
válasz atillaahun #29612 üzenetére
Megfelelő kernel +bln control app marketről.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Jahi00
csendes tag
Lehet irtó alap dolgot kérdezek de nem tudom: a gyári androidnak van produktja de pl a cm7 miuinak is kell hogy legyen?
-
Falconer
aktív tag
válasz tariattila #29605 üzenetére
Ok, köszi! Most odáig jutottam el, hogy hiába van feltéve az usb driver pakk, aztán a kies, nem írja az odin, hogy ready, csak COM portot,hogy mire van kapcsolva...
-
atillaahun
veterán
Most nézem csak SGS nem csinál LED-es értesítést a nem fogadott hívásokról, meg üzenetekről?
Vagy mit kell ehhez felrakni? -
Bavid
senior tag
Modern Combat 3-at próbálta már valaki? Nekem néha sajnos beakad, ICS MIUI talon kernel, jó lenne ha futna folyamatosan, mert k*rv*jó játék
-
leroyclub
senior tag
Na sikerült megváltoztatnom a gyári lockscreent SGS2 típusúra. Szerintem ez sokkal szebb. Aki szeretné az itt megtalálja a fájlokat. Csak simán CWM-ből kell telepíteni: SGS2 lockscreen
-
Jahi00
csendes tag
válasz tariattila #29605 üzenetére
Köszönöm. Akkor nem is basztatom
-
tariattila
veterán
válasz Falconer #29603 üzenetére
nem tudom mit értesz boot manager alatt...DE:
akármilyen stock romra rárakod a hozzávaló custom kernelt odinnal akkor az cwm-et is eredményez... ahonnan rakhatod a CM zipjét...
tehát JVR romhoz JVR-es cf-root vagy semaphore ,,stb...kernelt!
odinba pda-hoz tallózva a kernel .tar fájlját és a repartition ne legyen bepipálva csak az alap dolgok(CM rom flasnél lehet először bootloop lesz de ez a nem kompatibilis kernel miatt van... akku ki-be és már a CM cwm kernele fogad ahonnan ismételt CM rom zip flash és indul szépen)
Jahi00: csak a samsung apps-nál lehet jelentősége (esetleg market-nél)... simán jó a KOR!
[ Szerkesztve ]
-
Jahi00
csendes tag
Bocsi lenne még egy kérdésem. Telenoros vagyok de a produckt kódom a KOR nem pedig PAN. az gond?
-
Falconer
aktív tag
Köszi, de ez hogy válasz bármelyik kérdésemre?
Szóval CM7 a cél CWM-mel.Ha odinnal az alábbi linken található leírás alapján megrootolom a stock romot, akkor boot managerből felmegy a CWM?
És utána erre lehet pakolni a Cyanogenmodot?Vagy ugyanugy downgradelni kell majd 2.2-re mint a MIUI esetében?
-
Falconer
aktív tag
Sziasztok,
friss SGS tulajként szeretném felrakni a CM7-et!
Elolvastam az első HSZ-ben található részt, hát lehet akkor skippelném úgy ahogy van
Az XDA-n találtam egy rootolt I9000XXJVR-et, CWM-mel.
- jelenleg gyári (Telenor) XXJVR 2.3.4 van a telón
- az alap három klikkes recovery mode működikA kérdés az, hogy szimplán SD-re pakolva az alábbi módon lehet ezt telepíteni? Vagy igy csak CWM-mel megy?
Download the ROM
Put it on your SD Card
Enter Recovery
Wipe Everything
Install Zip from SD Card
Select the ROM File
After installation reboot the device
Enjoy!Ezután bejön a CWM és akkor tolhatom fel onnan a CM7-et?
(LG GT540en csináltam már ilyesmit)Köszi!
Szerk :
Alternativ guide-nak ezt talaltam. Ez igy jó lesz szerintetek?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)