Hirdetés
Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz South Velen #29686 üzenetére
szaggat jah, le kell törölni az audiot és jó... bár 1,2GHz-n nem próbáltam, lehet ott szépen megy...
(#29682) D1L1ZS: nincsenek random rebootok?
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
wagner007
tag
válasz South Velen #29686 üzenetére
Nemmondjátok!!!
VÉgre egy kis fény az alagút végén Na gyorsan ráakadok a témára, és még most beszerzem az 1.1-etGalaxy Note 2 N7100
-
CHIPman
nagyúr
válasz South Velen #27095 üzenetére
Akkor akár lehetne Samsung Defy is.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
CHIPman
nagyúr
válasz South Velen #27093 üzenetére
Abban nem OMAP van SGX540-nel?
A bolt neve jöhet PÜ-ben.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
CHIPman
nagyúr
válasz South Velen #25851 üzenetére
Még mindig jobb, mint az én verzióm, ahol "nem észlelték".
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
roberto211
őstag
válasz South Velen #25858 üzenetére
Szerintem , mondd el nekik a "fogyasztóvédelmis szöveget", illetve hívd fel a samu ingyenes számát hogy javítják-e ezt a típusú hibát ami neked van... Nwem kell azt nekik tudni hogy boltigarid van , csak érdeklőd meg... Ha azt mondják igen akkor kamuztak a gsm boltosok, ha azt mondják nem, akkor nem kamuztak.. De szerintem az lesz h kamuztak.... Sajnos ilyenek a gsm boltosok... Ezért kell gyári garisat venni.. Lehet kicsit drágább, mit tudom én 10-15k-val, de most ha kicseréled a kijelzőt, az mennyibe kerül?? 30-35k..??, Ja egyébként, nem hiszem hogy a samu evvel sza..akodna..
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
rasky
senior tag
válasz South Velen #25858 üzenetére
Mindenképp fogyasztóvédelem.
-
rasky
senior tag
De neked nem a fólia volt beégve? Meg nem bolti garis volt? Mintha ezt írtad volna korábban.
-
_András_
tag
És bevitted a szervízbe és ott mondták hogy nem csinálnak semmit vagy bekérték a telót és 1 hét múlva visszajött hogy semmit sem csinálnak vele vagy esetleg szervízfutárral 1 nap múlva közölték a "jó" hírt?
-
tariattila
veterán
az komoly...
egyébként erre számítottam... ezért nem bonyolódtam bele eddig... bejöttegyébként nem zavar mert nem fordítgatom.... az értesítésisáv meg mindig kint van...
ettől függetlenül aljasak... várhatóan a samu-led kijelzőkkel ez lesz a baj a jövőben is...
-
rasky
senior tag
az igen...
-
Remus389
veterán
válasz South Velen #23730 üzenetére
ez elfogadhatatlan, most meg hetekig mehet a vergodes
de miert nem vitted 3 napon belul vissza? asszem kotelesek 3 napon belul cserelni
mindjart jon Everman es megmagyarazza hogy bezzeg az applenel ilyen nem fordult meg elo, gagyi samsung
-
Remus389
veterán
válasz South Velen #23713 üzenetére
hogy a fenebe? egy kikapcsolt telora ragasztanak foliat
megmondom, lehet a tied kiallitasi darab volt egy boltban es odasutott a neon lampa egesz nap honapokig es az karosithatta a ledeket(illetve vedte a logo arnyeka), maskepp el nem tudom kepzelni, kemiai reakcio kizart
en panaszkodnek
tudsz fotot feltenni? esetleg nem lehet hogy a logo festekanyaga beleivodott a gorilla glass ba?
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz South Velen #23713 üzenetére
ha nem akarják javítani, cserélni, akkor a fogyasztóvédelemhez kell fordulni!
ilyen esetekben szinte csak az segít!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tariattila
veterán
válasz South Velen #23710 üzenetére
a fejleményeket mindenképp tudósítsd... vagyunk páran akik ezen agyalunk
-
nggabi
félisten
válasz South Velen #22795 üzenetére
egyébként lehet h a youtubeos videó megjavítaná. keress rá a telón dead pixel error ra a jutubon.
"szenyor dzsíííí"
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest