- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz nggabi #30497 üzenetére
Mármint a .CSC fájl nem tartalmaz semmi extrát a beállításokon kívül? Wave-nél még a nyelvi fájlt is a .CSC tartalmazta...
Más: komolyan mondom, kikészít ez a fos! JW1-hez való Semaphore 2.3 nem root-olja alapból... Most kereshetek CF-Root kernelt hozzá.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Luckyone
csendes tag
Jo estét
Segítségre lenne szükségem mert nem nagyon tudom mit és hogyan kellene tennem. Lehet nagyon amatőr a kérdés ezért elnézést.
SGS van telefonkönyvben összekapcsoltam FBvel mindenkit akit akartam telefonkönyvben meg is jelenik mindenkinek a kis FB ikonja de ha hív akkor csak a szám és normál hívás ikon jelenik meg.
Valaki tud segíteni h miért? Hogy tudom beállítani h amikor hív akkor is a képet lássam?
Előre is köszönöm.
-
Kapanyél
őstag
JW1 telepítése után belépett a recovery-be és elkezdte föltolni a MultiCSC-t, aztán kilépett, hogy cannot access... Szépen elindul a gép, de a *#1234# kóddal a CSC-hez unknown-t ír.
Mi a rák ez? Van tallózzak rá egy régi CSC-t ODIN-ba vagy mi?
3 fájlos JVT-re toltam föl.
A product code változtató kódra kiírja, hogy XEU, van alatta egy rádiógomb (pötty), amit ha bejelölök, majd megnyomom az INSTALL gombot, kiírja, hogy három karaktert kíván és nem történik semmi. (ja, a pötty mellett nincs semmi, XEH, XEU, stb...)
Nektek hogy ment föl az egyfájlos JW1?Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
_tRebroN_
tag
válasz molnarpeter #30487 üzenetére
3500mAh-ról van fent vidi tecsöveden hát bakker olyan kinézete lesz a telefonnak mint vmi elbaszott "modern művészet" tégla.
-
_tRebroN_
tag
válasz kutkut #30488 üzenetére
felmegy 99%-ra egy feldugással, utána le kell húzni majd vissza és 100% lesz, lehet majd többször kell megcsinálni ezt le-fel dugást, de felmegy 100%-ig tegnap raktam fel 0-rólk a miuit még csak 1x volt töltőn a teló. kiváncsi vagyok normál használat mellett mennyit bír evvel a konfiggal a telóm
-
powerwade
senior tag
válasz molnarpeter #30487 üzenetére
Néztem már a Mugen akksikat... nem olcsók valóban. Viszont a nap 90%-ban töltő mellett vagyok (otthon, meló, kocsi) úgyhogy nem is tudom mit aggódok az akksin. Estére ha nem töltöm a melóhelyen akkor is 40-50%-on vagyok, éjszaka meg többnyire töltőre teszem. Úgyhogy egy fehér hátlapot rendeltem csak én is, kell a változatosság
-
Weeman1
veterán
A GTA3-hoz egy kis Lags, Slow, Errors Fix.
Xiaomi 11T Pro
-
kutkut
addikt
válasz _tRebroN_ #30468 üzenetére
"a 99%-os töltöttség is zavaró, hogy nem lesz 100% csak ha kihúzom a töltőt azt visszadugom, de ez végül is annyira nem gáz"
Ez most mit jelent? Bármeddig van a töltőn, nem megy fel 100-ra? Vagy felmegy 100-ra, de lehúzásnál egyből leugrik 99-re? Előbbinél az lehet, hogy feltölt 100-ra, majd közben lemerül 99-re és csak megint tölt... Utóbbi nincs miui-n.
Meizu MX3 32GB
-
_tRebroN_
tag
válasz powerwade #30481 üzenetére
Evvel konkrétan nincsen tapasztalatom, de nekem régebbről (nem samu) van rossz élmény olcsó aftermarket akksival (az is hong kongból volt)...szerintem a gyári javasolt vagy ha pénztárca nem engedi (bár asszem a gyáritól 20%-al nagyobb eredeti samu 2000mAh-s 40 dollár szal nem összeg hogy nem rég még 100k huf fölött volt az SGS) akkor durván utána kell olvasni és csak azt a konkrétat venni.
-
zozyk
addikt
válasz gyuri2008 #30478 üzenetére
Lehet hogy ha a megfelelő fórumban teszed fel a kérdést,előbb kapsz választ...
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/ (kiemelt téma) -
powerwade
senior tag
Ezt próbálta már valaki? 8 dollárért akksi + hátlap?
3500mAh Samsung I9000 Galaxy S Extended Battery + Door Cover Case White
[link][ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
válasz Motion_Blur #30466 üzenetére
Üdv a klubban.
(#30454) _tRebroN_
Régebben nekem is volt egyszer ilyen problémám,
de mostanában nem volt.Xiaomi 11T Pro
-
powerwade
senior tag
válasz _tRebroN_ #30454 üzenetére
Nekem ugyanezt csinálta heti 2-3 alkalommal, "gyári" miui, mintberry és galnetes miui-val is. kipróbáltam 3 különböző kernellel, modemmel de mindig ezt produkálta. Nem tudtam lokalizálni a problémát így nálam tiltólistára került a MIUI. Nem éri meg ez a "kellemetlenség" a sok eyecandyért cserébe. Most Jetpack muzsikál gond nélkül a telefonon.
-
gyuri2008
veterán
Úgy látom,hogy ezen a fórumon csak haladó felhasználók kapnak választ.
Amúgy megvan a program(On Call End ) -
Bavid
senior tag
Valaki tud ajánlani olyan szilikon tokot ami nem tágul ki olyan gyorsan?
-
gyuri2008
veterán
Melyik az a program,ami hívás után visszarak a főképernyőre?
[ Szerkesztve ]
-
_tRebroN_
tag
-
zozyk
addikt
válasz gyuri2008 #30470 üzenetére
Ha annyira kell...
New White Battery Back Cover Replacement Case Door for Samsung Galaxy S i9000
Motion_Blur
Nekem csak a hátlap fehér,de így is szép..._tRebroN_
Neked ez kell... (munkatársad meg nem ért hozzá...)
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Mérsékelt használattal
-
gyuri2008
veterán
válasz Motion_Blur #30466 üzenetére
Szép ez a fehér hátlap.
Nekem is kéne -
nggabi
félisten
a *kettoskereszt0*kettoskereszt hez melyik app kell h bent legyen a system appsban?
nem találom hirtelen és meg akarom nézni a beégèst.
"szenyor dzsíííí"
-
_tRebroN_
tag
Jah most nézem 69% tegnap este felé húztam le a töltőt! Idleben nincs gáz az hozza az egy este 2-3 %-os merülési értéket mint eddig, de használat és telefonálás közben sokkal jobban szopja az akksit mint a gyári froyo. 1 hétig tesztelem azt meglátjuk igazából ez annyira nem zavar, ha kicsit jobban merül ha cserébe stabil lesz/lenne mint atom.
Munkatársam azt mondta párszor merítsem le csontra hogy magátol kikapcsoljon utána meg töltsem csutkára...ja igen a 99%-os töltöttség is zavaró, hogy nem lesz 100% csak ha kihúzom a töltőt azt visszadugom, de ez végül is annyira nem gáz -
Motion_Blur
félisten
Mai nappal topik lakó lettem:
Por és mindenféle karctól mentes a készülék, elöl/hátul fólia + egy ilyen keret is van hozzá: [link]
Megpróbálom a lényeget kiszűrni a topikból, ha kérdésem van azért jövök majd
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
zozyk
addikt
-
senior tag
Nálam a semaphore 2.3.0.ban található auto brigthness bekapcsolása után néha néha megzöldül a kép,és úgy is marad. Nem tudom mi az oka, de inkább kikapcsoltam.
-
_tRebroN_
tag
Ahoy!
Még egy kérdés, szal #30454-ben leírtam mit raktam fel és lenne egy kis gondom, hogy a hangszóró nagyon hangos lett és torzít, teljesen levéve a hangot lesz úgy ahogy elfogadható ezt lehet vmivel állítani? Esetleg vmit felrakni, hogy megváltozzon?
Norbi
-
_tRebroN_
tag
válasz gabyka #30456 üzenetére
Semmi hang van kép nincs tiszta kínai feeling munkatársam azt mondta kicsit meg kell ráznom mikor felveszem az asztalról bejövő hívásnál és lesz kép. Miután a hívás abba maradt se tudtam sehogyse működésre bírni bármennyit tapiztam és nyomkodtam szal maradt az akksi ki-be
-
theiron320
aktív tag
Üdv.Gta3 ra valami használható megoldás van már?Úgy olvastam 2.2.1 el jól megy mivel a 2.2 es driverek a gpu-nak jók a 2.3 as ok viszont nem annyira.Ez igaz?
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
_tRebroN_
tag
Sziasztok!
Találkozott már vki olyan jelenséggel MIUI alatt, hogy bejövő híváskor, a telefonon nem jelenik meg a kép, de még gombnyomásra sem (persze a teló csöng tovább de a hívás után sem tudtam mit kezdeni vele) és hogy életet leheljek a telóba az egyetlen módszer, hogy akksi ki-be és bekapcsolom.
3 file-os JVT ment fel alapnak pit-el repartal + CWM-es CF-kernel, ezt utána pofán basztam egy 1.12.23-as MIUI-val és bónuszként kapott egy Glitch V13-as kernelt. Tegnap lett felrakva minden!Ötlet??
Norbi
-
battag
aktív tag
Sziasztok!
Az új melóhelyen végre engedélyezték a MS Exchang szinkronizációt. A "gyári" email programot használva minden jól működik, egy dolgot leszámítva. Új levél érkezésekor a gépen és a telefonon is rögtön jön az értesítés. Ha a gépen elolvasom a levelet, akkor ott olvasatlanná is válik, de ez már "nem megy át" a telefonra, így továbbra is ott figyel a telefon bal felső sarkában az olvasatlan Exchnage levélre figyelmeztető ikon. Ha megnyitom az email klienst a telefonon, akkor frissít egyet és eltűnik, de csak akkor. Mit kellene beállítanom? Jelenleg a szinkronizálás ütemezése PUSH-ra van állítva.
Gmail-os emailoknál (a Gmail klienst használva) a fentiek nem jelentenek problémát, ha a gépen megnyitok egy mailt, akkor az a telefonon is olvasatlanná válik...
Üdv.: BattaG
[ Szerkesztve ]
-
gyuri2008
veterán
Üdv
A gyári romot hogyan lehet visszarakni,Honnan tudom letölteni?
Gyári független a telefon.
Köszi előre is a választ.[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
válasz hargimalac #30441 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
hargimalac
tag
Honnan lehet letölteni egy gyári JVO modemet? (Nem CM-eset)
-
zozyk
addikt
Na,rájöttem hogy mi a legegyszerűbb:
adb shell
# cd /sdcard/clockworkmod/backup/2010-06-29.20.22.53
# rm nandroid.md5
# md5sum *img > nandroid.md5Miui-n nálam így néz ki a nandroid.md5 file:
ca4eab9fe7f59cbc03bd3aae0c45323f boot.img
5f2704c191af08ad27f9bd78b90bccc5 cache.yaffs2.img
abb0eb1ee00e7e07b7c37f245582b245 datadata.yaffs2.img
f200310678dc152030963919e8731b28 recovery.img
93be7ba4d20a8a739270f45ecccf5508 system.yaffs2.imgMagyarul,vagy ADB vel megcsinálja az ember,vagy egy md5 generátorral átírja a fájlban lévő értékeket + fájlneveket...
[ Szerkesztve ]
-
k2laci
tag
Akkor a "Battery fully charged" bugra senki sem tud megoldást ?
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez csak nekem jelent gondot .... -
zozyk
addikt
válasz nggabi #30431 üzenetére
Na,ez mind szép és jó,de:
Az én backup filelistám:
boot.img
cache.yaffs2.img
datadata.yaffs2.img
recovery.img
system.yaffs2.img
.android_secure.vfat.tar
data.ext4.tarAmik az md5 file-ban vannak:
boot.img
cache.img <----Ami nem passzol,azt írjam át arra,ami nekem van?
data.img
recovery.img
sd-ext.img
system.img -
nggabi
félisten
ezdecicki
Joël Staub
[QUESTION] [GALAXY S II] I was on Android 4.0 Ice Cream Sandwich (Firmware XXKP1) and wanted to go back to 2.3.4 (Firmware XXKI4).So I downloaded the stock XXKI4 firmware and flashed it via Odin.
Now my phone is on a never-ending bootloop (on the animation).
Did someone also have that problem?
Any suggestions?If no one helps me, I can't work on DarkyROM HD
"szenyor dzsíííí"
-
Weeman1
veterán
válasz nggabi #30424 üzenetére
Jó reggelt.
Most minden ok,
8%-ot merült az éjszaka az aksim.
Odin nélkül nem nagyon merek kísérletezni,
tuti hogy beütne valami gebasz.
Majd ha ráér a haverom akinek a laptopjával
kernelt cseréltem kipróbálok pár dolgot.
Köszi a segítséget.(#30425) zozyk
Nekem is mindig ezt dobta:
Generating md5 sum...
Error while generating md5 sum!
Köszönöm a modemet.Xiaomi 11T Pro
-
Rotor82
aktív tag
Lenne egy kérdésem:
jvo modemet fel lehet tenni pl jvz, vagy mitra 5.0mellé?
Kipróbálnám, mert állítólag takarékosabb a figyasztás a jvo-modemmel. -
MPeter87
őstag
Én igazából nem is néztem, hogy mit írt ki a backup végén!
Ezek szerint szerencsém volt és nem kellett újra romolnom!
Gondoltam átrakom az ICS-ből a gmail és gtalk appokat, hátha valamilyen csoda folytán működnek MIUI-n is, de nem jött össze! Ezek után a gmail-t sehogysem sikerült visszaraknom, hiába raktam vissza az eredeti fájlt a helyére, telepítettem is, rebootoltam is, nem működött, úgyhogy ment a restore... -
Pete55555
addikt
válasz tariattila #30413 üzenetére
A jó fogyasztásod szerintem máj-függő
...Szeretem leracsniztatni...
-
-
G@ß!
őstag
Srácok, az lehetséges hogy az rfs rendszerrel gyorsabb a gépezet (nálam) mint az ext4gyel?
A journalism mit jelent? (remélem jól írtam )Mellesleg a miui gps-e messze jobb volt, mint a jvz gps-e... ez hogy lehetséges?
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Miui/CM7 JVO modem:
radio-cm-7-GalaxyS-JVO-signed.zip
Weeman1
Nekem sem megy a backup CWM-ben,de soha nem is ment...
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
-
B.Ricsike
őstag
válasz molnarpeter #30417 üzenetére
Megnézem, köszi!
-
B.Ricsike
őstag
Tudnátok mondani egy olyan programot, ami mindig menti az sms-eimet, és tárolja is öket? Persze, nem a telefonon, mert arra tudok én is, hanem online pl, vagy saját gépemen.
Ugyanis, sokszor új ROM felrakásánál elfelejtem lementeni öket, aztán egy csomó fontos üzenet elvész.
Létezik egyáltalán ilyesmi app, ami autómatikusan ment minden egyes üzit? Kár hogy ezeket nem lehet gmail-el szinkronizálni.
-
Weeman1
veterán
Valaki próbálta már a Mobile Odin Pro-t?
A Odin nem látja az SGS-t,
hiába próbáltam másik Xp-vel,
többféle driverel,de semmi.
Legutóbb is haverom laptopjával cseréltem kernelt.
Ha valaki meg erősít hogy
jól működik a kernelcsere a Mobile Odinnal,
akkor kipróbálom.(#30414) CHIPman
Hát lehet hogy ki kellene próbálnom.Xiaomi 11T Pro
-
CHIPman
nagyúr
válasz Weeman1 #30398 üzenetére
Tegyél fel JVO modemet, minden megoldódik.
más: Ez durva lehet.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
-
Kapanyél
őstag
válasz tariattila #30407 üzenetére
Nem kell azt elsietni. Igyál Te is egy whisky-t, lazuljunk párhuzamosan...
Ez már asszony telefonja amúgy. Valahogy képes elfosni két hónap alatt, pedig semmi extrát nem dob rá, nem is nagyon ért hozzá.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
nggabi
félisten
-
Kapanyél
őstag
válasz tariattila #30402 üzenetére
Aham... köszi. Ezek szerint még mindig az a legjobb.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
nggabi
félisten
válasz Weeman1 #30398 üzenetére
térj meg tezsvírem
egyébként jó a gyári rom. van annyira fürge mint a mijuáj szerintem... kicsi lagok beleférnek a stabilitásért cserébe...
Kapanyél: bocs, modemet akartam írni. az apboot és kernel kezdetű fájlok nem kellenek. 1 fájlosként is fel lehet rakni csak ne pipád be a repartot. csc-t nem kell cserélni hanem mellé kéne rakni repartnál mert nincs hozzá
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
Aktív témák
- Politika
- Black Myth: Wukong
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Sorozatok
- Trollok komolyan
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OpenWRT topic
- További aktív témák...