- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
Fazer600 #4922 üzenetére
Melyik Neked a gyári ébresztő? A WinMo-s, vagy a Samsungos?
Csak mert ha az SPB Time nem volt fenn, akkor az SPB Shell ébresztője a windows beépített ébresztő alkalmazását hozza fel.
Indítsd el a fájkezelővel a windows könyvtárból a clock.exe-t, válaszd ki lenn az ébresztés fület, és ha van pipa valamelyik bejegyzés előtt, vedd ki. -
jjc
aktív tag
válasz
Fazer600 #3030 üzenetére
nekem munkából kifolyólag van egy kb 5 megás excelem kb 25 füllel. kb 1 perc volt a megnyitása, ezért szétbontottam inkább 5 darabba. asztali élményt ne várj, de azért használható az excel mobile.
viszont mindenfajta lap/munkafüzet titkosítást törölni kell, mert azt nem eszi meg.4 oszlopos start menüt hogyan kell hegeszteni?
-
jjc
aktív tag
válasz
Fazer600 #1124 üzenetére
az ujmobilok.hu-ról. még sikerült kapni abból a pár darabból, ami érkezett nekik.
tapasztalatok:
1 hétig nyúztam a boglári borfeszten. sikerült 2x elhajítanom (tokban volt és persze nem szándékos) és nem lett semmi baja.
a kijelzőn alapból fent van egy screen protector, azon már összeszedtem 2 kisebb karcolást.
a képnézegető eléggé szaggat, de s2v-t használok inkább helyette.
az assasin's creed futtatása után fektetett maradt a képernyője és csak opera indításával sikerült megint állóra varázsolni.
az email kliens bénázásai miatt megszereztem a profi mail-t, de nem nagyon jött be. tud vki ajánlani vmi más email kezelő programot?
(újabb bug benne: googlegroups levelezőlistára érkezett levél esetén válasz esetén nem a levlista címére, hanem az adott levelet író címére akarja küldeni a választa vonal meg a 3g nem szakadozik, mint az előttem szóló tulajnak. mindössze 2x szakadt meg a vonal, de akkor szifont hívtam, ami horvátországbanvolt és már a régi winmo-s gépem sem kedvelte az apple termékét.
mindent összevetve még mindig maximálisan meg vagyok vele elégedve vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest