Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Bilux
veterán
Márcisban jön a mézeskalácsunk!!!
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
sztrogoff19
tag
válasz HUTCHDB #36297 üzenetére
Srácok,
lenne egy olyan kérdésem, hogy van nékem egy Telenor feltöltőkártyás mobilnetem (a PC-be dugható stcik-es fajta), meg lehet-e oldani azt, hogy a telefon onnan kapja a netet ?
Természetesen úgy, hogy a számítógépbe van dugva a mobilnet, én meg úgymond WiFin kapom attól a netet a telefonra.
HUTCHDB
az e-könyv lelőhely engem is érdekelne Pár dokumentumot már epubosítottam, de jó lenne, ha "csak úgy" konvertálás nélkül is szert tehetnék e-könyvekre.
Morituri Te Salutant
-
kutkut
addikt
válasz Oppenheimer #36295 üzenetére
Köszi. Én amúgy miután felraktam a 9.1.4-et (wipe-osat, ez az első nem gyári rom), utána nem wipe-oltam... Lehet, hogy ezért akad be néha? (sm kernellel - ezt már többször is cseréltem)
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
Kakumix
senior tag
válasz muveszur #36268 üzenetére
epub lelőhelyet nem tudok, de a saját gyűjteményemet a Calibre nevű programmal szoktam epub-ra konvertálni.
Beppe91: Azt találtam, hogy lehet hogy nincs bekapcsolva a kernelben ehhez a driver. Nálam sem működik, bár én csak a CatLog nevű programot nézegettem korábban, de ezzel a Doc ROM-mal (és SM kernellel) csak a gond van mióta feltettem és ez a funkció sem működik.
Hétvégén már tényleg rászánok egy pár órát és kipróbálok pár újabb ROM-ot, ha nem jó egyik sem, megy vissza a kb. egy hónapja lecserélt Darky 7.Legyen szép napod!
-
legenda
válasz kutkut #36287 üzenetére
attól is függ, hogy jelenleg milyen a pc, illetve attól is, hogy a felhúzandó firmware verziók tartalamzzák-e a szükséges csc...stb állományt, mert amennyiben nem, úgy önkényesen módosul!
így tudod ellenőrizni, hogy milyen product code variánsok állnak rendelkezésre, és módosítani is; *#272*imei# (az imei helyére a telcsid imei azonosítója kell) - a pc módosítása = teljes reset![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sztrogoff19
tag
Ha valakit érdekel
Morituri Te Salutant
-
-
-
legenda
válasz kutkut #36277 üzenetére
azonos js5 verzió, a sf oldalon lévő két változat között is csak annyi a különbség, hogy ahol három állomány van, ott a pda kapott boot állomány, hogy mehessen a re-partition!
a linkelt verzióban nincs boot állomány, előtte mehet fel valamelyik három állományos 2.2.1 verzió re-partition kipipálással, majd rá ez a js5 pda verzió, re-partition és pit nélkül! a két firmware között, és a js5 után is kell a teljes reset, és nem lesz gond!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
allein
addikt
Valaki aki ért hozzá Várom a tanácsokat
-
dancsuri
veterán
válasz allein #36270 üzenetére
400-as hibakód (Hibás kérelem)
A szerver képtelen volt értelmezni a kérelem (a kért oldal megjelenítésének) szintaxisát. (A számítástehcnikában egy programozási nyelv szintaxisa azt a szabályrendszert jelenti, amely meghatározza, hogy az adott nyelvben hogyan lehet az egyes nyelvi elemeket, utasításokat létrehozni.)költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
KKevin
tag
válasz GáborG #36269 üzenetére
Nem értem, hogy érted azt, hogy egymás mellett nincs meg a kettő, sose raktam fel Darkyt.
Én ilyet használok, a kék verziót: [link] ez az alap akku kijelző, plusz rajta a számok.
De a topicban még keresgélhetsz, mert van több fajta kör alakú is.
Jah és a JS3 verziók jók a JS5-höz is. -
allein
addikt
Youtube-ra probálok felmenni Mobil-Internet vagy Wifi által de valami nincs rendben : There was a problem with the network [400].Mi lehet a probléma?
-
muveszur
addikt
Szokott valaki olvasni ekönyveket a telefonon? Hasznos lenne számomra egy magyar epub lelőhely, ha tud valaki ilysmit, nyugodtan megoszthatja velem
-
absr
csendes tag
Vegre van normalisan mukodo NFS Shift.
-
GáborG
tag
Megfött a ROM
Egész jó, de nekem hiányzik a feloldásból ami volt Darky-ban az alap androidos unlock amikor csak elhuzod, és elentétesen pedig némitható, ezt fel lehet tenni külön is? vagy ha nem mit kell feltenni a Doc-ban hogy benne legyen ez a funkció is?GáborG
-
-
legenda
válasz s.Oliv3r #36248 üzenetére
a gyári nyers firmware verziók között is van 324-es és 304-es is, azért írtam, hogy verziója válogatja!
adott szolgáltatós firmware verziótól, szerintem szinte minden újabb verziós rom jobb és gyorsabb! nekem például jelenleg a legújabb js5 van fent - a magyarított csc verziós -, és elégedett vagyok vele!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz fixedgear #36246 üzenetére
Én is azt használok, de nem lehet vele lock screent állítani. Mondjad lépésről lépésre neked hol van olyan. Amúgy biztos azért laggol, mert az appdrawer is laggosabb lesz ha áttetsző a háttere.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
HUTCHDB
nagyúr
Ha nincs,akkor gondot okoz?
Mert nalam is, ha nincs beszerkesztett borito, akkor teljesen mas kepet tesz be (pl bt-on kuldott barmilyen kep).
Eleg idegesito tud lenni, de en sem talaltam ra valaszt eddig." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
s.Oliv3r
senior tag
Értem, még mindig Függetlentiéssel már nincs problémám. a Telenoros rom 324-et eszik, a gyári nyers meg 304-et kérdésem lényege: érdemes-e feltenni más romot, gyorsabb lesz tőle? Vagy esetleg ha odáig fajunla a helyzet h másik romot raknék fel, te melyiket ajánlod?
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
fixedgear
tag
válasz Oppenheimer #36201 üzenetére
adw launcher ex
van benne epic lockscreen(is)
az átlátszó "redőny"-ről pedíg...nemhinném h amiatt laggol, nekemis átlátszó és full smooth...LG Optimus 2X P990
-
fixedgear
tag
asphalt6-ot lelehet már szedni? valaki használja már?
LG Optimus 2X P990
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
muveszur
addikt
válasz s.Oliv3r #36233 üzenetére
Már megbocsáss, te meg továbbra is rohadt hülye vagy
Olvasd el az 1. hozzászólást!
Röviden: Rootolás azt jelenti, hogy admin (superuser) jogokat kapsz a rendszerhez, és rendszerszintű módosításokat végezhetsz.
U***k kódot meg romcsere nélkül lehet csinálni... Például megkérdeznéd hogyan kell pü-ben, vagy megkérsz rá, hogy csináljam meg.
Nem 304 megát foglal, hanem annyi áll rendelkezésre. Ezt néhány kernel kibővítette 342MB-ig...Illetve...Lehet, hogy nem tudjuk a választ...Nem fogja mindenki külön külön leírni, hogy nem tudom, sorry.
allein:
Beállítások--->Vezetéknélküli és hálózati--->Mobilhálózatok--->Csomagkapcs. használata Pipa, és Hozzáférési pont neve--->Menü--->Új hozzáférési ponr[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz s.Oliv3r #36233 üzenetére
a rendszer által lefoglalt/szabad ram mennyiségét a rom/firmware verziója válogatja, annak módosításához nem feltétlenül kell root! persze utólag is módosítható a rendszer alatt - és ahhoz kell(het) root -, de ezen módosítás kevésbé ajánlott művelet...
néhány dolgot vélhetően még mindig keversz, a kiütés meg - amennyiben függetlenítést akar jelenteni -, tiltott a fórumon - lásd; topic címe![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
allein
addikt
Tudna nekem is segíteni valaki?Internet beállítás.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz dancsuri #36228 üzenetére
Dancsuri, értelek, nem tanulni akarom, mert már ismerem, mondhatni, olyan szinten, amilyen szinten használni szeretném. De nekem még mindig az a nagyobbik problémám, h miért jelenik meg minden egyes zeneszámnál ugyanaz az album borító?
-
s.Oliv3r
senior tag
Hi, örülnék ha vki idefigyelne. Én lennék az a haver, akinek a zenelejátszóba minden egyes zenénél ugyan az az albumboritó jelenik meg. Gyári telenoros szoftver van rajta, mégpedig 2.2. 2. kérdés érdemes rootolni? Elérek evvel vmi változást? Köszi, Olivér
-
allein
addikt
Sziasztok.Megkérek szépen valakit ha tud segsen.ROM frissítés történt,a készülék Telenor függő,nem találok oda ahol be kell állítani az Internetet.APN beállítások megvannak,megtaláltam az első hozzászólásban.
-
muveszur
addikt
válasz HUTCHDB #36205 üzenetére
Az a nagy probléma, hogy ha valakinek már gondolkodnia kellene, és nem valami drag&drop módszert kell leírnia, akkor már "büdös a munka" stílus...Persze tisztelet a kivételnek, ph-n még nem hagytak cserben, bár nem is sokat kérdezek
Persze R64 válaszolt, pedig aztán ő mondhatná, hogy konkrétan <10 alatti hozzászólásommal mit kezdjek az xda-n... Mondjuk nem tudott segíteni
Hogy működik ez az S betű? Le-fel csúsztatható? Mert ha igen, akkor megmókolom
kuktkut:
Lockbot pro nem tudja? - pénzes, de sztem megoldható...
Ez is olyan instabil, mint a többi ilyen lockscreen program Az lenne az ideális, ha a android.policy fájlt tudnám módosítani frankón...
De egy próbát teszek...hátha[ Szerkesztve ]
-
Beppe91
aktív tag
válasz dancsuri #36204 üzenetére
be van kapcsolva a hibakeresés is, nah ezaz így kéne listáznia elvielg valós időben, cella váltást, mindent kiír, de nekem valamiért nem találja azt a mappát, nemtom mit kéne ujratelepítenem, vagy csinálnom, neked főzőtt rom van fenn?gondolom nem gyári, mert gondoltam már erre is, lehet valamit nem főztem bele?vagy nemtudom.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #36203 üzenetére
én nem tudom, az biztos, hogy egy nagy piros "S" betű-t használt a zárásra.
hát igen...... a másik dolog meg szerintem a "nagyság átka"!
de kérdezem, ő soha nem kérdezett senkitől semmit?
jön még kutyára ..........." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Beppe91
aktív tag
válasz dancsuri #36199 üzenetére
hát ez a parancs úgyjött, hogy most tanulgatom az eclipsel android progrmaozást suliba, és felraktam itthon laptopra, eclipse, sdk, mindent, van adb is, azt is használtam már régen, minden parancs megy adb-be is eddig, és eclipse-ben logcat-el lehet nézni, hogy miket csinál a telo, ilyen cimkézést csináltunk, hogy oncreat,onstart,onpause stb, merthogy minden alkalmazásnak van egy életciklusa vagy mi, és ezeket néztük végig, és logcat emulátorral jól müküdik kiirja, de telommal nem akarja és kiadta azt a hibaüzenetet, kicsit keresgéltem neten és találtam, hogy ez a logcat sima adb-s cucc és ott is ki tudom adni ezt a parancsot listázza a müveleteket vagymi, de adb-ben is ezt a hibaüzenetet kapom és nem tudok rájönni mi lehet az oka.
-
Oppenheimer
nagyúr
Tudtok mondani (linkelni) olyan témát ahol a lehúzott notification bar (redőny) nem átlátszó, hanem valamilyen meghatározott színű (pl: fekete)? Ez azért lenne fontos, mert az áttetsző rendszerint laggolni szokott. És ha van benne epic lock screen az sem nagy hátrány.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest