Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
Sziasztok, ma vettem én is független SGS-t
2.1-update1 volt rajta
az előbb Kiessel frissítettem mert írta hogy van frissítés
Most azt irja, hogy:
2.2
I9000XXJPP
2.6.32.9
root@SE-S608 #1FROYO.XWJPH
Valóban ez a legfrissebb hivatalos szoft?
Én mint laikus kérdezem tőletek, ne nagyon oltsatok le ha lehet
változott a kezdőháttér színesebb lett a menü, mintha picinyt gyorsabb lenne a készülék.
szóval egy jópár dolog változott a 2.1 hez képest a dialerben is.Jah és még egy kérdés, a SIM-kártyáról hogy érem el a telefonszámokat? Mert arra még nem jöttem rá -nem rootoltam még, de a One-click root módszert már néztem és szimpatikus.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
pChriss
tag
Hoppa, valami nem kerek nalam
Odinnal frissitettem a legutobbi JS5.re, 803.as Pit.el, megcsinalta szepen az oodin, csak a telo nem bootol be, vagyis az S megjelenik a kepernyon de utana se kep se hang, csak rezeg neha neha.
Mit tudok vele csinalni ?Igen, szerintem is... "P10 ds "
-
HUTCHDB
nagyúr
"ikoncsinálásban" vagyok.
olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom azon alkalmazások ikonjait lecserélni, amelyek "érintésre váltanak, aktiválódnak", gondolok itt a noled, vagy a 3g on off program ikonjára.
ezt valahogyan ki lehet cserélni úgy, hogy az új ikonnal ez a funkció megmaradjon?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
gubacsino
aktív tag
válasz dancsuri #34148 üzenetére
Ezt egy JPU ra felrakhatom?
Mert érdekes dolgokat csinál. A feladatkezelő widget et eltünteti HOME ról,
hívásokat dob el móta felraktam. Menekülnék előre. Vagy van valakinek egy T-mobilos ROM ja? (link is elég lenne) köszöntem. Mert mért ne sose lehet tudni Hátha megvadúl a Tmobil is egyszer[ Szerkesztve ]
-
pChriss
tag
Sracok, a gyari Telenoros 2.2-re melyik romot erdemes most rahuzni ?
Nameg meg egy kerdes, ha T.backup progival csinalok mentest akkor az lementi a hivasokat , adatforgalmat, sms.eket is ?Igen, szerintem is... "P10 ds "
-
vzoltan
aktív tag
válasz korpicschess #34187 üzenetére
csinalj mentest titaniummal
huzd ra a nowipeot
es ha valami gaz van
mehet ra a wipe+restore. -
Yany
addikt
Honnan tudom azt biztosan megállapítani/meghatározni, hogy melyik kapcsolaton keresztül kommunikál egy adott program. Ha bekapcsolom a wifit, mivel mondom meg egy proginak, hogy azon menjen ki, ne 3G-n?
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
korpicschess
veterán
Hali!
Érdemes valami no-wipe ROM-ot ráhúznom az aláírásomban levőre? Most tetszik a kinézet, ezért kérdezem, hátha lehet így is teljesítménynövekedést elérni.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
csabám
addikt
válasz tariattila #34180 üzenetére
Vágom, hogy a konyhás témákkal nincs gond. Csak azokkal amik utólag kerülnek telepítésre Kellett nekem hozzá nyúlni a jó kis js3 - hoz. . .
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
SzlobiG
félisten
válasz tariattila #34180 üzenetére
Jah csak minden beállítás/progi eltűnt.
-
Piwi
veterán
ha jól tudom akkor az SGS-ben N-es wifi van. nekem itthon van egy TP-link TL-WR1043ND 300M Wireless N Gigabit Router. viszont az SGS szerint a kapcsolat sebessége csak 65Mbps. routerben a max tx rate 300Mbps-re van állitva. telefon "hibája" lenne vagy beállitás kérdése?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
fixedgear
tag
válasz SzlobiG #34155 üzenetére
a marketes "lite" quadrant kicsit máshogy számol mint a fizetős verziója, érdemes egymás után mondjuk 3x lefuttatni, nem meglepő hogy eltérő számokat kapsz majdnem minden esetben,nekem volt már 1769 is a fizetős verzióval, jelenleg stabilan 1500feletti értékeket kapok, lagfixet még nem aktiváltam.az lehet rádob még egy bő 300pontot és a teló egyáltalán nem laggol full "smooth" minden.
LG Optimus 2X P990
-
ForRedGlory
félisten
Láttátok az LG Optimus 3D Quadrant eredményét? Majdnem 3000 pont, de nézzétek az FPS-eket, bizonyos tesztekben SOKKAL lassabb a "mezei" SGS-nél. Például a bolygónál és a "spirálnál" vagy minél.
-
ZEN1TH
őstag
JPU-ra hogy lehet cwm-et varázsolni? Havernak nem ment fel rá az első hszben lévő voodoo. Hardcore kernelt esetleg lehet rá rakni? Majd főzne rá egy romot a konyhában, ezért kellene a cwm.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
dancsuri
veterán
és ahhoz képest, hogy nálunk csak Betárcsázós net van EZ nem semmi
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Piwi
veterán
sziasztok.
lecserélném a doc 9.1.4 romom az új 9.6.6-ra.
elég no wipe romot főzzek,vagy kell a wipe és akkor titaniummal lementek és visszarakom a programokat? wipe-al az sdcard-ről is törlődik minden?
jah és jelenleg bezke témám van fennt,no wipe esetén hogy fogja viselni a rendszer?Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
dancsuri
veterán
-
Pete55555
addikt
válasz Executor094 #34143 üzenetére
Én azt mondom gomdolkozz még egy kicsit rajta, hidd el a végén te is rájösz majd h megéri feltenni az uj romot de olvass még elôtte sokat és ha biztosnak érzed magad vágj bele. Addig meg nem halsz bele annyira nem vészes a helyzet. Ha 1 napot kibir a telo akkor nincs nagy gàz. Én is féltem a romolàstol de mostmàr ràjöttem hogy simàn megêri mert jobb gyorsabb lesz tôle a telefon, és kevesebbet eszik...
...Szeretem leracsniztatni...
-
dancsuri
veterán
válasz kutkut #34130 üzenetére
Próbálj néhány napig Gyári Fullost használni, lehet nem is vágysz a főzöttekre.
Ez a legutóbbi minden buhera nélkül is HIBÁTLANUL teljesítköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
muveszur
addikt
válasz Executor094 #34145 üzenetére
Én repülőmódban kezdeném el mérni...Úgy kb 8 óra alatt szokott egy-két százalékot csökkenni, természetesen kikapcsolt kijelzővel.
-
ForRedGlory
félisten
válasz sztrogoff19 #34001 üzenetére
Erről a nagy SGS-ről:
"Plusz pont a hatalmas, 2500 mAh-ás akku (vajon hogy fért be a vékony készülékházba?), ami nemcsak a tömegen, hanem az üzemidőn is sokat dobhat – de itt és most nem tudjuk kipróbálni, hogy mennyit."
Na ez valami brutális lesz üzemidőben:
1., hatalmas akku
2., kiherélt hálózat, ami wifi nélkül konkrétan nincs. Kikapcsolt adathálózat mellett már az SGS is nagyot dobbant üzemidőben, ez már azon is látszik, ha 3G-ről EDGE-re tesszük... ha meg kikapcsoljuk...pf... durva lesz.5"... azért nem tudom ezzel a Samsung milyen hézagot akar betölteni, de minden téren van egy csúcskészülékük:
4" - SGS
4.3" - SGS2
5" - Wifi SGS
7" - Galaxy Tab
10" - Galaxy Tab 10.1Azért Nekem kéne az 5"-os SGS is, ami gyakorlatilag egy multimédiás lejátszó. Gondolom az ájpod táccs ellenfelének szánják, azt meg lazán leveri.
-
muveszur
addikt
válasz Executor094 #34143 üzenetére
Mennyi idő alatt esett 2%-t?
Egyébként ha jól sejtem, akkor neked még mindig 2.1 van a gépeden...Kár érte, egy sgs-t meg kell főzni Persze ez csak az én véleményemPete55555:
"Quadrant tesztet hogy/hol lehet lefuttatni?"
Ne érdekeljen...Egyébként ha nagyon tűkön ülsz, akkor töltsd le a marketből a Quadrant-t.[ Szerkesztve ]
-
Executor094
csendes tag
válasz muveszur #34138 üzenetére
Na akkor ez az utolsó kérdésem egyenlőre..
Az hogy feltöltöttem maxra, mindent kikapcsoltam, fényerő minimum, apndroidal kikapcsoltam az adatforgalmat, az autosyncet is, szóval MINDENT, normális hogy 2% esett? Mert igazából ha normális jelenség, akkor nem igazán szerentnék belenyúlni.Galaxy S // X 360 Arcade // iPod Nano 16GB
-
Pete55555
addikt
Quadrant tesztet hogy/hol lehet lefuttatni?
...Szeretem leracsniztatni...
-
nggabi
félisten
válasz SzlobiG #34139 üzenetére
ne foglalkozz a quadrantal... nekem már pár hete 1050-et dob...
de kernel függő kétségtelen. volt már 1300 is lagfix nélkül...
amíg minden "smooth" addig kit érdekel?
Engem csak a launcherpro zavar. már spicán is újraindítás után fagyott kb 2 percet, ez az sgsen is így van sajna. Nem tudom mitől de már megszoktam
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
SzlobiG
félisten
Feltettem a K13-as kernelt én is a voodoo helyett kíváncsi leszek rá akksi többet bír-e quadrant kb 200pontal kevesebbet ad.
#34140) muveszur : Hát most mivel mérjem a sebességet ha nem azzal? Mondjuk nem mérvadó számomra mert nem érzem lassabbnak a készüléket csak megszoktam mérni azért még is.
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz Executor094 #34137 üzenetére
Elvileg igen, gyakorlatilag ha jól csinálod nem...
Én 1 éves i8910 HD-s, és lassan 7 hónapos SGS-s fórumozás alatt egyszer sem találkoztam olyannal, hogy a Samsung szervíz azért dobott volna vissza telefont, mert kiderült, hogy odinnal romot cseréltek rajta...Sőt, még főzött rom miatt sem hisztériáztak emlékeim szerint. -
muveszur
addikt
válasz Executor094 #34134 üzenetére
Olvasd el az első hozzászólást...
Majd pedig rootold a telefonod, mentsd le az efs mappát, generálj *** kódot, aztán eressz fel egy JPU-t, vagy egy JS5-t re-partitionnal, tegyél fel ezután egy speedkernelt, és a romkitchen.org-on készítsd el a doc romodat, amit ezek után könnyedén feltehetsz.
Ha ez sok volt, amit fentebb írtam, akkor olvass rengeteget, olvass rengeteget, és olvass rengeteget... -
Pete55555
addikt
Mióta megvettem azSGS-t olvasgatom a fórumot, és még sok más oldalt ès tegnap talàltam végre olyan leìràsokat amik alapján számomra is teljesen tiszta lett a kép igy tegnap felraltam egy fôzött romot, és hát a telenoros froyohoz képest óriási a különbség, ugyhogy ajánlom mindenkinek a romolást aki egy kicsit is lassunak érzi az SGS-t.
Vêgezetül:...Szeretem leracsniztatni...
-
ForRedGlory
félisten
válasz gubacsino #34119 üzenetére
Az lehet, de fólia nem lesz rajta. Ehhez a Case-Matehez is volt, rátettem csak úgy a kijelzőre, és hát nagyon nem úgy "siklik" rajta az ujjam, mint fólia nélkül. Szóval ez felejtős.
Amúgy egy kis "teszt" róla:
Amikor kibontottam és ránéztem, csúnyát láttam, és majdnem eldobtam. Megláttam magam benne, konkrétan tükör fényes. Nagyon tetszetős. Rátenni nem volt nehéz, bár minimálisat erőltetni kellett, de ez benne van a pakliban.
Amikor rátettem, kicsit recsegett, de ez mint kiderült azért volt, mert nem illeszkedett jól. "Megnyomorgattam" és hozzá simult a telefonhoz. Tökéletesen illeszkedik és nagyon minőséginek tűnik így a telefon. A perem minimálisat emelkedik csak el a testtől, nem zavaró, bár érezni, hogy "ott van".
A hátlapja nemcsak kibontva szép, a telefonon is jól mutat.
Hátrány, mert az is van: csúszik, kb annyira, mint a normál hátlap, de szerintem ez sem meglepetés. A gombok még nehezebben érhetők el, bár ezt nem lehet máshogy megoldani.
Még a végén nem is veszek SGS2-t, ez jobb így -
muveszur
addikt
válasz Executor094 #34129 üzenetére
Szia!
Szerintem ennyit nem kellett volna merülnie az este a telefonodnak, de lehet, hogy valamelyik program rosszalkodott...
Én a helyedben főznék magamnak egy doc romot, ZSJPE modemmel, speedmod kernellel...ennél jobbat akku terén nem kivánhatunk.
A speedmod kernel egy costum kernel, ami tartalmazza többek között a cwm-et, lagfixeket, fényerő kalibrálást, stb... Szóval rengeteg mindent.
Tartalmaz egy battery tweaket is, amely javít az üzemidőn...Nem annyira jelentősen, mint a ZSJPE modem, de azért észre lehet venni. -
csabám
addikt
Kitchenből jövök és garázdálkodtam egy kicsit. Úgy gondoltam, h mivel úgyis power amp - t használok így nem főzök a romba semmi féle lejátszót. Rom felmegy, azért csak kipróbálom, h mit mond. És elkezdte lejátszani a zenét. . .
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Executor094
csendes tag
Köszönöm!
Esetleg ki tudnád fejteni, hogy pontsan mi ez a speed kernel, meg ez a battery tweak. Köszönöm előre is!
Egyébként ez amit először leírtam ez egy hiba, vagy teljesen normális ez a merülés dolog???
ezt írtam elöször -----> Tegnap este feltöltöttem teljesen, és teszteltem. Kijelző le olyan 15%ra , wifi ki, mindent ellenőrni, semmi se volt bekapcsolva, még az autómatikus szinkronizálás sem, altató gomb be, és mikor felkeltem láttam hogy az akuállapot 90%on ?!?! Nézem hogy mivan? nem is használtam....Utána bementem egy menübe, beállítások---> A telefon névjegye--- >Akkumlátorhasználat, és itt vannak ilyenek, hogy kijelző ( 47%), Cella készenlétben (26%), Telefon készenlétben (17%), Android rendszer ( 4%) Android Core Apps ( 2%), szóval ezek amiket az imént leírtam, képesek alvó állapotban is enni keményen az akkumulátort? Nagyon meg köszönöm a tanácsot, illetve a segítséget ezügyben! Köszönöm előre is.Galaxy S // X 360 Arcade // iPod Nano 16GB
-
telya
aktív tag
válasz nggabi #34124 üzenetére
igen, bocsi, ekezetekben nem bovelkedek sajnos ezzel csak arra akartam utalni h sokan mondjak h GSM modban a kiraly, de ahogy eszrevettem (es mastol is olvastam mar), amig nem hasznalja az ember a netet, addig nincs nagy fogyasztasbeli a kulonbseg a 2 kozott, nagyreszt sztem ilyenkor is GSM modban van, csak akkor valt at 3g-re ha hasznalod is.. olyankor meg mondjuk jol is jon ha atvalt ra
kutkut: probalgattam regebben azt is de most legutobb kikapcsoltam oket mert a homescreen (vagy hogyhivjak a widgetes reszt) gorgetesnel a hatter vizszintes mozgasa neha szaggatott.. mondjuk azota is elofordult 1/2szer, szoval valszeg nem ott volt a gond, valami progi akaszthatja be kicsit talan..
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
[link]
gyari JS5, K13A, minden tweak off, GSM/WCDMA mod
>3 ora kijelzo hasznalat, kb 4 ora zenehallgatas.. jo, agyon nem volt hasznalva, de 3 napig elment legalabb[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz fixedgear #34120 üzenetére
hmmm akkor nem vágom.
Ha felrakod darky 9.3 bétát ott kell h legyen.
[link] innen le tudod tölteni... odinnal vagy recoveryvel tudod felrakni attól függ melyiket töltöd le. K13A 500Hz jó
nincs olyan menü h "switch to 2e" vagy ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
gubacsino
aktív tag
válasz ForRedGlory #34092 üzenetére
ezzel lenne teljes a tiszta króm érzés
-
csab2
veterán
válasz Vagany #34082 üzenetére
OK, de akkor a samfirmware.com-on vajon miért írnak 803-as PIT-et?
A napokban felraktam azt a bizonyos kamera javítást, ami autofókuszt eredményez videózás közben. Frissítés előtt és után is mindig csinálok wipe data/factory resetet és wipe cache partitiont is, sőt *2767*3855# is.
Az így történt új JS5 frissítés után megmaradt az autofókusz. Akkor ezt most nem törli a teljes reset, vagy ez már benne van az új JS5 ROM-ban?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Bavid
senior tag
Olyan alkalmazást keresnék, amivel azt tudom csinálni, hogy készítek egy képet a telefonnal, mondjuk egy szobáról, és utána oda tudok a képre írni, szóval pl. odaírom a TV fölé, hogy SONY Bravia, vagy mondjuk az ablak fölé a méretét (esetleg egy vonalat húzok és a fölé tudom írni, hogy 120 cm) Szóval értitek. Ilyennel találkozott már valaki?
-
Bagan
aktív tag
Össze-vissza pakolgatom a mobilra a Doc illetve a Darky romokat, de nem tudok elmenni rajta, hogy melyik bánik jobban az akuval. Valaki írhatna róla pár szót .
-
rtommy1
csendes tag
Sziasztok!
Én is most vettem egy SGS-t és lenne pár kérdésem vele kapcsolatban....
Próbáltam progikat leszedni az android marketből,de már itt problémám támadt.
Valamiért nem enged bejelentkezni a google fiókomba...
Tudna valaki segíteni?
Milyen progikat érdemes feltenni és hogyan?
Nekem eddig csak nokiám volt,ez "picit" más...
Köszi![ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz vitezlejszlo #34109 üzenetére
Az első négy tweak legyen bekapcsolva főleg a battery tweak (ami mellett (R) van)
Be lehet állítani, hogy a fényerő automatán maradjon de ne legyen annyira sötét. A színeket is be lehet állítani én a naturalt használom, teljesen jó.
fixedg: recoveryben kell keresni, Clockworkmod vagy tweaks menü
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
engine88
aktív tag
Miért csinálja egy csomó Gameloftos játék első indításnál azt, hogy le akarja tölteni a játékhoz szükséges 80-100MB-os pakkot, de nem tud csatlakozni a nethez.
És csak azt ajánlja fel hogy retry.
Pedig aktív wifi kapcsoalt van. -
vitezlejszlo
őstag
Erre a *2767-akarmire nekem azt irja PCode-re, hogy ...HKDTMH.
En Speedshopban vettem fuggetlenkent, elottem bontottak ki. Bar igaz, kerult ra mar olyan Doc rom, amiben T-s volt a CSC, de legutobb mutli-ra tettem. Lehet a regi doc miatt (wipe-el teszem fel oket mindig) vagy ez tenyelg T-snek indult? MOst T-s kartya van benne amugy...
koszi
vl
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest