Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #37395 üzenetére
mit hajtasz félbe, hogy 0,7mm jöjjön ki? (1,5cm-nek 7mm a fele az is csak kb...)
végül is Trémobil ügyfélszolgálathoz így is túlképzett vagy!
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz ForRedGlory #37395 üzenetére
na ne viccelj, hogy egy 1,5mm-es csíkot még ketté tudtál hajtani
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #37386 üzenetére
Na meselj, hol a hiba a matekban?
-
Piwi
veterán
válasz tariattila #37393 üzenetére
értem akkor annál a résznél le is takarom a monitort
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Piwi
veterán
Sziasztok. most nézem hogy a konyhában van új kerel amit eddig nem láttam:
Nikademus KernelFuguMod Kernel v0.42 - JFS, 1000Hzérdemes ezzel foglalkozni? esetleg próbálta valaki?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
rene0619
aktív tag
válasz B.Ricsike #37387 üzenetére
hát bazzz ha figyelmesen elolvasod akkor ezt ecsetelem!!!!
am csak visszaraktam behódolok a tesztközönségnek majd lesz vmi...az összes rom kb a gépemen van szval van választási lehetőség hogy mit rakjak vissza.
felrakom a jv1et oszt látom hogy darky 9.3 final megjött
vki ex4es mókos linket tud dobni?mag a tv kikapcs meg a lagfix keresgélem a G barátommal de még nem lelem
az SGS hekkelés közben még az ipod touchomat is próbálom visszahozni tégla állapotából
[ Szerkesztve ]
-
Beppe91
aktív tag
Hali!
Ez a tv kikapcs effekt, csak 2.3-ra van? mert én még nem igen szándékszom feltenni ezt a bétát, ink várok még egy picit vele, de az effekt nagyon bejön. Meg lehet valahogy buherálni a 2.2-t is ilyenre?
kösszi
-
rvgy75
aktív tag
LiveHome. Egy uj Home.Vagy csak nekem uj. Nagyon tetszik. A lapozgatós oldalváltás k..va jó.
[ Szerkesztve ]
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
B.Ricsike
őstag
válasz ForRedGlory #37366 üzenetére
Neked és rene0619 szólok! Visszavonom, ezt nem tudtam, senki nem mondta. Nem szóltam!
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #37362 üzenetére
Én egy A4-es papírlapból kb 3mm x 1.5cm-es csíkot vágtam, középen félbe hajtottam, így lett kb 3mm x 0.7mm,
matekból 1-es... ülj le fiam!
[ Szerkesztve ]
-
rene0619
aktív tag
ennyi..errol beszeltem es akkor lehurrogtak a tobbiek.
ramzabalo es kesz.
ha mar FRG kolleganak akko no komment... -
rvgy75
aktív tag
Darky 9.3 ha még valakit érdekel.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
Bilux
veterán
válasz ForRedGlory #37377 üzenetére
Olympus uTought waterproof
Csináltam egy 640x480 30fps videót is de az majd fél giga hát most nem volt ingerenciám azt felrakni.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz Oppenheimer #37376 üzenetére
majd csinálok arról is, ha lesz elég időm meg plusz két kezem
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Akkor a videó teszt. Azt most mondom, hogy a kamera miatt darabos a felvétel (15fps) nem akartam fél gigás videót csinálni.
Samsung Galaxy S Gingerbread 2.3.2 Lagfix ext4[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
válasz ForRedGlory #37371 üzenetére
most nem csak erre, altalanossagban is ertem, froyo-n sem volt semmilyen rommal tobb szabad ramom olyan 180 meganal..
-
telya
aktív tag
amugy vicces dolog ez, amikor a telot vettem, azt hittem hogy ha egy dolog biztos nem lesz keves, akkor az a fel giga ram lesz. erre milyen qrvakeves az is, orul az ember, ha van 100-150 mega szabad belole amikor semmi nem is fut..
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ForRedGlory #37362 üzenetére
Hu de ugyes a csaj!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ForRedGlory
félisten
-
legenda
közel egy nap használat után; nem vészes a fogyasztás, hozzávetőlegesen a js5 szintjén van!
ForRedGlory; egész nap ment a telefon - használtam is közben, beállítgattam mindent, tesztelgettem, nyomogattam - és most; 227mb/329mb, ettől sokkal feljebb nem nagyon ment!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Bilux
veterán
válasz Oppenheimer #37361 üzenetére
kb 15 perc
-
sagit
veterán
válasz Oppenheimer #37360 üzenetére
Akkor tuti kihagyom ameddig lesz frankó. Természetesen végig ment a wifi nekem, ennyit neteztem. Nap végére így is tölteni kell, ettől gyengébb üzemidőért nemnagyon tud a csini animáció kompenzálni.
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
ForRedGlory
félisten
Na szóval, egyszerű amúgy a recsegés elhárítása
Videó (1perc 16másodperctől érdekes)
Ahova a nő a retkes körmét beteszi... Na azt kell picit megfeszíteni és "kiékelni". Én egy A4-es papírlapból kb 3mm x 1.5cm-es csíkot vágtam, középen félbe hajtottam, így lett kb 3mm x 0.7mm, és szépen a minimálisan kifeszített keret és a telefon test közé beillesztettem. Azért hajtottam félbe, mert ez így ahogy néztem pont jó vastagság.
Nagyon nem egyszerű móka, körmöt kellett eresztenem (persze nem ekkorát...), mert rohadt nehéz két kézzel, hárommal könnyebb lenne... Nem kell kicsavarozni természetesen.
Nekem különösen nehéz volt, mert a hangerőszabályoz alatt recsegett, ami idegesített. Már nem idegesít. Azért ez nem 2 perces meló, rá kell szánni az időt.[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
várom
aksi ügyileg hogy állsz?
js5-el nekem 3 óra 50 perc kijelzőnél szólt hogy be kéne dugni.. ha ilyen szintet hoz simán jó.. a többi cucc elhanyagolható fogyasztás ügyileg.. (netezésre gondolok)szerk: szép quadrant pont
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Bilux
veterán
Mindjárt csinálok egy kis video tesztet, ha kész kirakom a youtube-os linket.
-
Bilux
veterán
Ami fentvan már a telefonon.
-TV kikapcs effekt
-Nexus S notif bar ikonok
-Nexus S launcher
-ext4 filerendszer
-rootquadran: 1691pont
[ Szerkesztve ]
-
rene0619
aktív tag
válasz dancsuri #37349 üzenetére
hat azt majd en dontom el mi a jo nekem...
ugyis az lesz a vege h felrakom ismet,mert akkor ugy erzem h le vagyok maradva
amugy igy 1 nap utan vki be tud szamolni fogyasztasrol?
ill multitaskingnal sem laggol be? pl 3 app folyamatos egyuttes hasznalatanal?
[ Szerkesztve ]
-
rene0619
aktív tag
válasz tariattila #37342 üzenetére
nem csalodtam
akkor is meg a mezeskalacshoz a lisztet meg csak most hozzak a malombol...ennyi
volt nalam Nexus S..hat,eg es fold a ket 2.3, az a really smooth...
-
legenda
válasz rene0619 #37340 üzenetére
ha nem tölti be a memóriába, hanem mindig direktben a "merevlemezről" indítja, akkor sem kimondottan fogyaszt kevesebbet - de cserébe lomhább!
mivel nálam eddig nem jelentkeztek az itt néhányak által említett hibák, ezért csak azt tudom mondani, hogy egyéni probléma...
na jó, egy hibát én is tudok mondani; üres a samsung apps![ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
GingerBread akksi jelentés: 10 óra után 40%-on átlagos használattal, 50 perc kijelző, kis játékkal, 35 perc telefonálással (van 3 óra CPU használat ), Wifit nem írja de az is volt kb fél órácska.
Ez így már nem a legjobb, de azért 1napot úgynézem elmegy...
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
rene0619
aktív tag
na hat gondoltam h megkoveztek emiatt...
de igy tobbet is fogyaszt...nekem csak akkor toltse beha en azt szeretnem...
ne legyen a ramban es fogyasszon tobbet.
nekem pl ahogy kiprobaltam a bongeszotmar az elso oldalnal befagyott...meg a home gombra sem reagalt...aztan beindult...de nem a bongeszo,hanem a home gomb reagalt...akkor dontottem h visszarakom darkyt...ismet kovezzetek meg
[ Szerkesztve ]
-
bajusz66
aktív tag
Na én tegnap felrámoltam a samfirmwares romot 512-es pit-tel, repart-tal. Nálam jól szuperál
Mielőtt feltettem,csináltam egy hard resetet de a superuser benne maradt,rögtön utána csináltam egy factori resetet mindennel a recoveryből,és flashelés előtt leformáztam mégegyszer az sd-t is.Nálam jól megy a galériánál van néha akadás de nem vészes.Ami azonnal feltűnt hogy javították a bugot nem írja ki azt az equateur cd-s cuccot,az sd-volt a DCIM mappa lementve és rögtön látta hogy hol készültek a képek.A böngésző nálam jobb mint az XWJS5-é volt,nem akad kicsit sem.Meg szerintem valamit tettek bele a voodoo sound-ból is mert majdnem olyan mint a másik volt a voodoo app-al. Az aksi jobban birja mint a stock JS5 rommal,így 1 nap után.Rootolva még nincs megvárom a speedmodot. A 3 gombos megmaradt.Én a JP9-es csc verzióra raktam rá és XEH maradt,ahogy betettem a sim-et automatice beírta az apn-t is.T-mobilos kártyával a böngésző ikont (origo)-nak látja.XWLSS 4.1.2/I9000 XWJW5
-
telya
aktív tag
-
koveradam
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy S eladó! 2 hetes bolti garis független Darky 9.2 van fent! Quadrant értékem 1580! Teljesen karcmentes hátlap és kijelző is.
Minden meg van hozzá akit érdekel az írjon privátot!
-
dancsuri
veterán
válasz B.Ricsike #37319 üzenetére
azért kell mert 2.2.1 alapra (esetleg mégkisebb verziójura) egy 3.2.2 főzött romot nem igazán ajánlott felrakni, mivel a főzött rom "csak" frissítés és nem cserél le mindent az előző rombol
Egyébiránt a Wipe csak a személyes ill. utólag telepített, buherált dolgokat törli
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
legenda
válasz rene0619 #37321 üzenetére
pont semmi jelentősége, hogy mennyi memóriát zabál! úgy fog alakulni, mint az xp után a vista és a win 7 esetében, hogy alapban belakja a memória nagyobb hányadát, hogy onnan gyorsabban indítsa az alkalmazásokat, de amikor szükség van valamiért több memóriára, akkor felszabadítja a nem használt alkalmazások/folyamatok kilövésével! vagy szerinted miként érték el a gyorsulást...stb?
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
Ha felrakok egy wipe-os doc-ot, akkor utána mind a 3 wipe-ot meg kell csinálni, vagy csak a cache meg a dalvik kell?
Meizu MX3 32GB
-
rene0619
aktív tag
hat en sem ajanlom meg folyamatos hasznalatra...zabalja a ramot
ugyh vissza is tertem a darky 9.3 beta 3ra, az meg igy beta verzioban is jobb -
B.Ricsike
őstag
válasz dancsuri #37317 üzenetére
Mért kellene? WIPE-osan feltolod CWM-böl szerintem.... ahhoz nem kell az alap rom...
Viszont ha DOC is ezzel dolgozik, akkor ö is csak BETA-t tud kiadni nem? Vagy belemókol és kijavítja a rossz dolgokat..... mert nemhiszem
De mondjuk azt már lehet inkább felraknám. De én várok még.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz B.Ricsike #37316 üzenetére
igen, mindkét dolog mellett van érv, de lehet nem kínlódok vele csak azért, hogy elmondhassam, hogy már nekem volt.
mesterem, ( ) te mit ajánlasz?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
B.Ricsike
őstag
válasz HUTCHDB #37313 üzenetére
Azért akarod feltenni, mert most itt mindenki nyomja..... én bennem is bennem van hogy úúú, kipróbálom, nem maradok ki belőle, meg maga a tudat hogy fent van a 2.3....
Szal ez csak a kezdeti HÉV.
Mint le is van irva, ez egy BETA! Vannak hibái, bár biztos használható már, mint sokan írtátok. De ha ésszel belegondolsz, akkor felesleges feltenni még, mert nemsoká jön majd egy jobb, stabilabb, megbízható verzió.
Viszont, ha azzal nyugodna meg a lelked, hogy felteszed, akkor szerintem tedd. Ha vállalod azt, hogy mindent ujra kell állítani meg telepíteni. Max ha nem tetszik visszateszed a mostanit.
De én is azt mondom, VÁRJ még vele!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz CHIPman #37311 üzenetére
ahogy jönnek a válaszok, szinte ugyanúgy felemás érzeteim vannak, mint a kérdésem feltétele előtt.
hol jónak, hol javítandónak, hol rosszabbnak érzitek.
hát igen, várni kell még ezzel." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
CHIPman
nagyúr
válasz HUTCHDB #37309 üzenetére
Nekem csak a lagfixmentesség és a zenei dolgok aggasztanak, hívás után sem fagyott le stb. Kicsit lassú, de majd a speedkernel javít rajta. Egy gyári rom max a hangot tudja javítani számomra, grafikai gondjaim sincsenek.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz davidsz #37308 üzenetére
igazából a működése, és összességében érdekel(t).
ha lehet így fogalmazni, ezek az app dolgok, mentések, nem annyira izgatnak (nincs tele a készülékem) és az is lehet - ugyanúgy, ahogy az előző verzióváltásnál - ennél sem lesz meg ebből a szempontból az "átjárhatóság" később sem.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kutkut #37304 üzenetére
őszintén tariattila jóslatában bíztam, hogy mára már doc konyhájában lesz, de nem eszik olyan forrón a kását!
vannak akiknek szuperül muzsikál (kali, Zsolesz007), de nem tudom mi az oka, ezeknek az eltérő tapasztalatoknak.
na úgy érzem várok még." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
eltelt durván 1 nap a 2.3 "megjelenése" óta.
most mi legyen, ki mit ajánl?
tegyem fel, vagy ne?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
nggabi
félisten
válasz Oppenheimer #37301 üzenetére
pppszt ez már titok... nem tudhatja meg senki
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz ForRedGlory #37298 üzenetére
Ìgérd meg, hogy miután hazaértél leírod, hogyan recsegéstelenítetted a szikszallagod!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest