Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
twine
veterán
Srácok....Szó volt itt róla párszor hogy van e értelme a lagfixnek vagy nincs "manapság"....
Két napja felraktam egy szűz repart. JS5-öt..amire aztán egy wipe DOC JS5-öt!Szabályosan ahogyan a nagykönyben meg van írva....F@sza volt,,használtam egy napig..aztán egy nap után ráeresztettem a LAGfix-et! Én állítom hogy számit a Lagfix..nem mondom hogy világmegváltó a különbség....de segít sebességben, és leginkább a rugalmasságban...más lesz a rendszer!
Ebből adódik a kérdésem: Lagfix után a gép által létrehozott File-okat (lagfix.log...stb) és mappákat(Backup...stb) le lehet e törölni? Ha törlöm őket,,,attól még vissza fogom tudni állítani alkalom adtán az RFS-t?
Köszönettel -
fornettisuti
veterán
Lehet az hogy szerviz modban levan tiltva a mikrofon és ezért nem vesz fel hangot illetve nem hallja a vonal másik végén levő személy amit mondok?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fixedgear
tag
Kurvajó ez a darky 9.3ex végre a metrón is van térerőm )
LG Optimus 2X P990
-
hülyegyerek
addikt
válasz tariattila #37670 üzenetére
Lehet be volt tépve... Olyankor nehéz megkülönböztetni a nagy bölcselleteket a totál hülyeségtől.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
csab2
veterán
válasz keIdor #37639 üzenetére
Nem akarok vitatkozni - főleg nem itt offolva - de sosem értettem igazán ezt a widget-mizériát. Miért olyan jók azok? Ha valamit meg akarok nézni, akkor elindítom a megfelelő programot. Egyedül a naptár widgetnek tartom értelmét, de abból is olyannak, ami csak 1 sort foglal el mint pl. a Smooth Calendar. Nem értem, miért jó az, aha 4-5-6-7 db kezdő képernyőm van, tele widgetekkel?
Természetesen elfogadom, ha más kedveli őket.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
kutkut
addikt
válasz DeathAdder #37692 üzenetére
Egy 512-es PIT fájlt. <-samfirmware
Egyébként u.a. mint az 1.hsz...Meizu MX3 32GB
-
DeathAdder
veterán
Oké.tegyük fel jó volt amit leszedtem,és kicsomagoltam.
Abban a mappában van 3 drb .TAR kötet amit bekell tallózni az Odinba, ha minden igaz?
- CODE_I9000XWJV1_CL31216_REV03_user_mid_noship.tar
- GT-I9000-MULTI-CSC-OXXJV1.tar
- MODEM_I9000XXJVE.tarnos ez az a 3 .tar fájl név szerint.
de a .PIT-hez mit tallózak be?
és ezután ugye telefonhoz csatlakoztatni,download módba tenni stb..stb.. ?
sry,remélem azért nem mászom agyonra az idegeiteket,de nem akarok rossz lépést tenni
-
DeathAdder
veterán
válasz Oppenheimer #37688 üzenetére
Köszi, és a szoftvert azt itt tölthetem le?
És mind1 ,hogy download 1-et vagy a 2-őt? vagy minkettőt? -
meekrab
tag
Akinek megvan a Can Knockdown 2 dobjon már egy privátot!
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz DeathAdder #37686 üzenetére
Aha, ilyen egy romfrissítés Odinnal.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Jutottam valamire.
megvan a mentés.Sztyupi cuccából leszedtem a 3.0-át, hogy lássam mégis hogyan kell megcsinálni a ROM frissítést.
a program mellett ez a szöveg volt.
ROM frissítés:
1. Vedd ki a SIM és microSD kártyákat
2. Tedd vissza az akkumulátort (kivéve ha az előbbieket akku kivétel nélkül is meg tudtad csinálni)
3. Készülék download módba elindít (POWER+HANGLE+HOME)
4. Odin elindít
5. PIT-hez betallózni a s1_odin_20100512.pit fájlt
6. PDA-hoz betallózni a PDA.tar fájlt
7. PHONE-hoz betallózni a PHONE.tar fájlt
8. CSC-hez betallózni a CSC.tar fájlt
9. Re-Partition, Auto reboot és F. Reset Time legyen csak bekapcsolva a bal oldalon, a többi ne.
10. Start
11. Várunk
12. Ha az újraparticionálásnál túl sokat időzne (több, mint egy percet), akkor hiába kéri, hogy ne kapcsoljuk ki a Galaxy S-t,
vegyük ki az akkut, tegyük vissza, és lépjünk be újra DOWNLOAD módba. (A fentebb írt figyelmeztetés erre az esetre vonatkozik!)
13. Ha nem volt gond, a készülék újraindul.
14. Ha az első indításnál magyarul jön be az üdvözlő rész, akkor végeztünk.
15. Ha az első indításnál nem magyarul jön be a kezelőfelület, akkor töltsük ki a kezdőlap adatait, majd a beállításokban kapcsoljuk
be az USB hibakeresést.
16. Ha ez megvolt indítsuk el a mellékelt "afterburner.bat" fájlt, majd válasszuk ki a Change CSC parancsot
17. A megjelenő oldalon válasszuk ki az XEH (telenor, T-Mobile, Vodafone) vagy VDH (Vodafone) lehetőséget, majd kattintsunk az INSTALL
gombra.
18. A készülék újraindul, majd újraindítás után már magyarul fog bejelentkezni.
19. Ha szeretnénk néhány kiszedett alkalmazást feltelpíteni, akkor a mellékelt "afterburner.bat" segítségével ezt megtehetjük.
20. Sör (sztupynak)Ez akkor így most jó?
csak mindig másik fájlokat kell betallózni ROM-tól föggően amit leszedünk? -
Dare2Live
félisten
A megközelítés a más.
SGS teljesen jó nekem/nekünk, akik forumokra járnak és romkitchenbe csinálunk magunknak romot... De pl. véletlenül se ajánlom átlag idegeneknek az SGSt. Megveszi oszt a kibontás után idegbajt kap mert kap egy full béta FWs, RFS csodás akármit. Ha szerencséje van KIESSsel tud csatlakozni ha nem akkor kb megoldhatatlan feladat egy anyukának/apukának a frissités és ha sikerül is marad az RFS-lag, GPS probléma....
Evvel szemben a szifon "hülyék"nek is jó, lazán megveheti akár apám is.
Szóval kinek mi.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
telya
aktív tag
válasz vzoltan #37681 üzenetére
mivel alig tud valamit, nem nehez optimalizalni a dolgot a karoram szerintem megjobban van optimalizalva, az tenyleg gombnyomasra csinal mindent es soha nincs semmi keses. csak nem is tud sokmindent. ahhoz merten h melyik rendszer mennyit tud en nem hiszem h az ios barmennyivel is jobban lenne optimalizalva.
-
[DE2JAY]
senior tag
Újrahúztam a 2.3.2-t Odinnal, reparttal, de az adathálózati üzemmód csak nem javult!
5let?Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok! Egy kis help kéne. Leszedtem a js5-t a samfirmware.com-ról. A letöltött rar jelszót kér, és gőzöm sincs mi lenne az. Ne harapjátok le a fejem frissen regeltem és lehet hogy valami mellett elszaladtam.
szerk: közben jött egy privát segítség, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #37670 üzenetére
És a próféta így szólt:
"amúgy a mester még aktív... és szerintem ebbe a gingerbe beleharap... tudta ő, hogy a 2.2-ből fölösleges többet kihozni (minek melózzon vele mikor a váltás után kuka)
ismét odab@asz az asztalra valami durvát majd..."Miután a jóslat valóra vált, a szikszalagos társadalom megváltásra és örök békére lelt.
Remélem igazad lesz!
-
fixedgear
tag
csak én hittem azt hogy darky a gingerbreadből csinálta a 9.3 extremet ?
de nagyonjó!!!LG Optimus 2X P990
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #37665 üzenetére
amúgy a mester még aktív... és szerintem ebbe a gingerbe beleharap... tudta ő, hogy a 2.2-ből fölösleges többet kihozni (minek melózzon vele mikor a váltás után kuka)
ismét odab@asz az asztalra valami durvát majd...múltkoz váltottam PÜ-t vele és titokzatos választ adott....
-
keIdor
titán
válasz Oppenheimer #37667 üzenetére
Ne folytasd szerintem, mert csak moderátor lesz a vége...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz DeathAdder #37659 üzenetére
Én a helyedben ezzel kezdeném: tekerj le ide: PFC Szájbarágó - Sztupy hozzászólásában van leírva.
Amúgy Sztupy a valaha volt legnagyobb hírnevű és legmegbecsültebb Android developer aki magyarföldön született. Légy rá büszke, hogy van nekünk, mert nagyon sokat tett le az asztalra.
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz Zolesz007 #37653 üzenetére
Ez. Jó tudni, hogy jön. Okos helyen már fenn is van.
Keldor papa: Egy SM kerneles sgs-nél hol gyorsabb már az i4? Tapasztalat: sehol.
Oppenheimer: Az meg a másik. Egyrészt nincs hardveres gyorsíts DivX-hez, tehát többet eszik, másrészt meg ha jól tudom, az a program fizetős. Ha meg rosszul, akkor is warezolva fogom leszedni, mert egyszerűbb jailbreakelni a gépet, mint regisztrálni egy App Store accot bankkártya nélkül. És ezt nem tudod megcáfolni.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
kutkut
addikt
válasz keIdor #37654 üzenetére
"gyors böngésző, a gyors app launcher (főmenü)"
Mi van azon a főmenün??? És a böngésző??? Egyszerre csak keveset tölt be, ezért smooth, viszont kockázik... És ezen az erősebb hardver sem segít, max gyorsabban tölt be... És a flash? Itt már igazán lehetne...
Huhh, nem akartam flamelni, de nem bírtam ki.
Meizu MX3 32GB
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz Oppenheimer #37658 üzenetére
Nem igazán szoktam játszani telón.Persze 5800-án nem is igazán lehet,de a lényeg,hogy nem vagyok nagy játékos típus De azért köszi a tippet
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
DeathAdder
veterán
válasz Oppenheimer #37658 üzenetére
Oké vili
Hát nagyon sok dolog nem világos,úgyhogy inkább 5x elolvasom, és majd utána írok be ide.Mert most csak gyakorlatilag amit értek meg amit nem értek az 1% és 99% , szóval jobb ha nem szólalok most meg ezekután.
akkor olvasgatok -
Oppenheimer
nagyúr
válasz DeathAdder #37651 üzenetére
ZoliM@ster: Ha szereted a csilivili játékokat akkor optimust vegyél a tegra zone miatt! Azon fasza játékok közül egy se fog jönni szikszalagra.
[ Szerkesztve ]
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz CHIPman #37650 üzenetére
Ha Isten is úgy akarja 1 hét és 2 nap múlva boldog SGS tulaj leszek.Nagyon nem szeretem az Apple-t,és az árai miatt nem is vennék,tehát remélem nem érződött elfogultság velük szemben az írásomban.Mindenképpen csakis androidban gondolkodtam,és végülis a jelenlegi csúcsmodellre esett a választásra.Gondolkodtam,hogy megvárjam-e esetleg az LG Optimus 2x-et,de úgy gondolom amire nekem kell bőven elég az SGS is.Nem szeretem túlzottan mókolni a telefonjaimat,de azzal tisztában vagyok,hogy ahogy elhozom a T-től az első az lesz,hogy egy normális ROMot kell rá raknom
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #37600 üzenetére
Ezzel tényleg nem laggol! Jövök 1 sörrel, írd fel!
CHIPman:[/B ]DivX-et játszik le, csak el kell szedni 1 appot.
Játékok témában pedig: láttad már a Citadelt, vagy a Dead Space 2-t élőben i4-en? Leesne az állad....[ Szerkesztve ]
-
ZEN1TH
őstag
Joeg. Ipad2? Apple? Ez erosen offtopic! Hol vannak a moderatorok??
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
dancsuri
veterán
válasz DeathAdder #37651 üzenetére
Mivel a Samu nálad van mi nem menthetjük le azt a mappát
az Usb meg pontosabban "USB hibakeresési mód" a beállításoknál érhető elköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
DeathAdder
veterán
Most nekem kell Rooltolni ,/efs mappáról mentést csinálni?
és miaz hogy Usb módba csatlakoztatni?Rányomom az USB kábellel a gépre ?
ne ordítsatok le, ezen a téren kezdő vagyok -
CHIPman
nagyúr
válasz ZoliM@ster #37648 üzenetére
Hát ezekkel valóban rohadtul tisztában vagy.
@all: Ja, hogy eyecandy? Akkor hajrá, vegyetek almát. Én is akartam iTouch4-et, de amikor realizálódott bennem, hogy nem játszik le DivX-et, és elérhető áron nem kapok 8GB-nál több memóriát, valamint minden gép reinstallnál újra kell húznom a touchot is egy az egyben, akkor elment tőle a kedvem. Mert használhatóságra igenis jobb a sgs. Én nem rajulni veszek telefont, hanem használni. Tény, hogy nincs annyi játék rá, de van rengeteg normális, és nem maradnak el az i4 szintjétől(MC2, Splinter Cell, Shift, Motor Academy). Nekem egy darab játék hiányzik iOS-ről, az pedig a Cut the Rope. Alternatíva van, de elég gagyi.
szerk.: Ettől függetlenül lehet, hogy nekem is iPhone 5 lesz a következő telefonom, de elhatároztam, hogy csak akkor, ha ez elmúlik egy éves.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz CHIPman #37645 üzenetére
Ja, ezt mondhatjuk a specifikáció alapján. De a Honeycomb akkor se lenne olyan folyékony és gyors, mint az iOS az iPaden, még akkor se, ha a Samsung bokán fossa magát, annyira erőlködik az optimalizációval. Amikor novemberben telefont vásároltam el volt döntve, hogy Android és azon bellül is SGS, mert annak a legdurvább a hardvere. Mégis gyári állapotban a Commtiva Z71 felvette vele a versenyt (sebeségben), és i4 szintű játékok sem jöttek rá és soha nem is fognak. Ezzel arra akarok célozni, hogy nem lehet csak az alapján dönteni, hogy milyen erős vas.
UI: Remélem a Google szoftvermérnökei olvassák ezt a topikot, és ezerrel dolgoznak rajta, hogy ne vándoroljon el a sok csalódott felhasználó!
[ Szerkesztve ]
-
ZoliM@ster
aktív tag
Úgy gondolom nem a hardwarrel van probléma,hisz az SGS is erősebb az iPhone 4-nél(ha csak kicsit is).Ez tisztán szoftveres.Ne mondja nekem senki,hogy egy mindössze 4" kis kijelzőn 1Ghz-es processzorral ne lehessen megoldani,hogy az,hogy lapozok a főképernyő ne akardjon,vagy ha visszalépek a főképernyőre ne laggoljon egyet...
ui.incs még androidom,de ettől függetlenül tisztában vagyok a problémáival
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
keIdor
titán
Szerintem meg az Apple A5 = Samsung Orion. Ugye voltak erről hírek, hogy azért nincs elég hardver Galaxy S 2-be, mert az Apple megveszi nagy részüket. Ezért jön Tegra 2-es Galaxy S 2.
Amúgy meg hajra lehet kenni a hardvert, ha gyorsabb az iOS. Lásd iPhone 4 vagy 3GS.
És melyikre van Citadel? iOS-re vagy Android-ra, ma? Hát előbbi ugye...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
CHIPman
nagyúr
válasz Oppenheimer #37635 üzenetére
Ha a Samu csinálna egy tabot a sgs2 hardverével, akkor agyon lehetne vágni az iPad2-t. Ugyanis a sgs2 hardvere versenyképes az iPad2-ével.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz keIdor #37639 üzenetére
Nekem is jobban tetszik az Android a testre-szabhatósága és a moddolhatósága miatt, de a sokat nem érek vele, ha laggzik, az animációk akadoznak, az alkalmazások lassan indulnak, stb. Talán a következő telefon váltásomig, ami 2 év múlva lesz esedékes, a Google ki tudja gyomlálni az ilyen hibákat és akkor nem fogok WP-re, vagy iOS-ra váltani, de ha addigra se, akkor reménytelen.
-
dancsuri
veterán
válasz DeathAdder #37637 üzenetére
Először az 1 oldalt olvasd, ott van minden
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
ForRedGlory
félisten
Nem lesz rossz az tuti. Feketébe jöhetne is egy...
-
keIdor
titán
Egyetértek, azt sajnálom, hogy a felbontás maradt 1024x768. Xoom meg Tab 10.1 legalább 1280x800. Egyébként érdekesebb sokkal a Honeycomb, mert ott widgetek, meg minden van, míg iOS csak egy ikonerdő, de tartok attól, hogy marad gyorsabb az iOS.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
rankesz
veterán
válasz DeathAdder #37637 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
Van olyan cikk,vagy valakinek logoutja,ahol emberi nyelven van leirva ez az egesz ROM frissités? egy olyannak aki szeretné megtanulni ezt csinálni,és eddig csak annyit értett a mobilokhoz,hogy használta őket.
Mert én hiába olvasok vissza 400 hsz-t, egy árva szót nem értek egy mondatból sem
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Előre is bocsi ha hülyeséget kérdezek. Jelenleg a telóm jpu van telepítve voodoo lagfix-el. Szeretném felrakni a js5-t. Letöltöttem a js5 new verziót. Jól értelmezem, hogy 803-as pit kell hozzá?
Flash előtt ki kell kapcsolnom a lagfixet és ajánlott egy factory reset is ugye?
Előre is köszönöm a válaszokat!
szerk: js5-höz is mehet fel voodoo lagfix?
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
Oppenheimer
nagyúr
Láttátok az iPad 2-t? Klikkentés
Szomorúan mondom ki: az Androidos tábláknak nincs esélyük! Egyrészt a Tegra 2 GPU egy lóf*sz A5-ben levő PowerVR-hez képest, másrészt az iOS... felháborítóan gyors. Beteges. Az Android egyszerűen nem tudja felvenni vele a versenyt, fogalmam sincs miért, de laggol, nem elég folyékony és reszponzív.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
kutkut
addikt
-
tariattila
veterán
válasz Zolesz007 #37618 üzenetére
akkor adjuk meg neki FRG emailjét!
szolg állati közlegény:
==================aki hasonló lelki válságba került mint Zolesz testvérünk ÉS ragaszkodik eme remek közösséghez az keresse fel a:
Fórumok/ Lokál/ Samsung Galaxy S (I/II) felhasználók off topikja rovatot!!segítünk feldolgozni a problémát! ( megoldani nem tudjuk de könnyezve olvassuk )
FRG linkje kettővel visszább........
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #37615 üzenetére
HA felraknám ezt a darky 9.3-at, mehet egyből doc-ra (cwm-ből)? Doc JS5 + sm k13c van most...
Meizu MX3 32GB
-
ForRedGlory
félisten
-
-
Zolesz007
őstag
válasz tariattila #37616 üzenetére
fél órája regelt és Google fordítoba benyomott egy levelet hogy mennyire meg akar ismerni... aztán privátba elküldte kétszer mert hardveraprón látta a profilom és nagyon érdekelte... (sztem email címekre vadászik vagy ilyesmi)
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
fixedgear
tag
-
ForRedGlory
félisten
-
zozyk
addikt
válasz ForRedGlory #37610 üzenetére
Én ezt odinos JPU val oldottam meg.
/Odinnal Darkys_v9.2_Resurrection_Edition, majd CWM-ből 9.3/Gondolom,az a része mind1,nem?
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #37601 üzenetére
Na! Mehet fel ez a téma JS5-re, vagy sem?
-
HUTCHDB
nagyúr
mesterem!
hogy állsz a minimál (fekete-fehér) témákkal?
kérdésem az lenne, hogy sikerült az órát kicserélned a lockscreen-en?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Zolesz007
őstag
Titeket nem támadott meg anilove a szerelmével? Hol lehet ilyet jelenteni, hogy kitiltsák vagy valami?
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
e.vid
senior tag
válasz ForRedGlory #37596 üzenetére
Nem biztos, hogy rossz verzió. JS5_JP9_JPY, ez is egy fájlos, multi csc-s, 100% magyar, magyar T9-el.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
fixedgear
tag
erre a béta gingerbreadre (rootolt) ugye nemtudom rárakni egyből a darky 9.3 ex-et?
csak ha downgradelek 2.2-re a recovery miatt ugye?LG Optimus 2X P990
-
[DE2JAY]
senior tag
Akkor nem lesz hétvége előtt Doc-os 2.3.2
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
kutkut
addikt
válasz Oppenheimer #37599 üzenetére
Hát, nem 5 fps-sel megy, de azért lehetne jobb is... Olyan ~20 fps-re tippelek. Szal, nem 50-60, mint ahogy a játékok mennek... (Meg a menü görgetése.)
Másnál is ilyen?Meizu MX3 32GB
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #37600 üzenetére
Megnézem! Remélem tényleg nem fog lagzani.
JS3-as témák felmennek JS5-ös másik témás szikszalagra? Konkrétan ez volna az.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest