Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz Zolesz007 #45564 üzenetére
voodoo kernel lagfix van. felmásolom az m3u vagy pls fájlokat, lehúzom az usb-ről, lefut a médiakeresés és máris eltűntek. a listában szerepelnek, néha többször is, de a fájloknak annyi.
tariattila: hiába a minőség, ha folyton ömlesztve vannak a fájlok. nem tudom mi a fene baja lehet, de felhúzott rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
-
ilyen_85
senior tag
válasz Zolesz007 #44089 üzenetére
Szia Zolesz!
Köszi a választ, de sajnos úgyan úgy nem szinkronizál a google címjegyzékkel a telefon. Ha pedig az "osztódásra" lenne ez a megoldás, akkor annyit elérek, hogy kb a fele lesz a névjegyem, de ugyan úgy vannak olyan személyek a telefonkönyvemben, amiknél több csatolt név van
DrEVIL87: Nekem most Doc 9.9.5 van, és nekem is fagy a telefon, ha rányomok az értesítési sávban erre a "Túl sok Névjegyeka törlés" hibaüzenetre.
Akkor ez valami 2.2.1 bug lehet ?
szerk. elírtam a neved sorry
[ Szerkesztve ]
-
-
-
legenda
válasz Zolesz007 #38522 üzenetére
nálam bekapcsolt flash és minden bővítmény engedélyezése mellett sem kimondottan problémás!
na jó, van kivétel; ahol nincs megfelelő sebességű wifi vagy 3g, csak lomhább (edge, vagy netán csak gprs) mobilnet, ott halál, de ez a net rovására írható, és nem böngészőére...
utóbbi esetben jól jön a kockásodás, és nem pedig a már letöltött néhány egységnyi adat által hordozott infót húzza szét csúnyán a kijelzőn...CHIPman; még bekapcsolt flash alatt sem! nem villám, mert csak a főoldal betöltésével 4 megabyte töltődik le, de azért megy az!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sagit
veterán
válasz Zolesz007 #37859 üzenetére
okk ne offoljunk, lehet béna voltam, de ezer hsz-t minimum elolvastam mielőtt neki mertem állni
le van írva midne szájbírágósan de van oylan aki még így se mer nekiállni, az SGS-el tuti nem fog rosszúl járni, türelem kérdése
én meg várom a 2.3.2-t
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
sagit
veterán
válasz Zolesz007 #37856 üzenetére
elhozta a telót keresztapád, akkor volt elsőnek SGS a kezedben és 20 perc volt? respect
ha pedig sokadikra csináltad már nem nagy kunszt, főleg ha a gépeden pihennek a kellékek...
am szegény gyerek nemnagyon vágja a témát, sosem volt okos telefonja... biztos hogy így kéne kezdenie? drága játékszer ez ahhoz.az is megoldás hogy elviszi valahová frissíttetni vagy neki is van egy ilyen tuti keresztfia
imádom az SGS-t mielőtt leoltotok, eddigi legjobb telóm de akkor is kell egy minimális "geekség" hozzá hogy ne kényszerből baszkuráld hanem hobbiból
-
sagit
veterán
válasz Zolesz007 #37843 üzenetére
írtam hogy 1 hét? nem, csak kell vele pöcsölni azért ezt lássuk be (mondjuk én imádom, PC-m is szétberhálom, kocsim is amit csak lehet.. szeretek bütyköllni)
De ha ennyire nem akarja baszkurálni mint ahogy leírta akkor a 3gs lehet jobb lenne neki, és lehet szarik a hardverre
PL: Magamnak egyértelműen SGS-t vennék, de vaternak inkább a 3gs-t, mert megőrülne hogy baszkurálni kell a telcsit.. és b@aszik is a specifikációkra...
viszont ha szán rá időt néha akkor egyértelműen SGS
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz Zolesz007 #37839 üzenetére
2 óra kicsit optimista első nekifutásra (nem elriasztani akarom csak ez van sajna )
nekem vagy 5 óra volt mire mindent amit kell szépen elolvastam és telepítettem.. másodikra már kb 1 óra alatt végeztem backuppal együtt
herrká: én már majdnem vittem vissza a telót hogy nemjó.. amikor a routert sikerült életre kelteni ( poén hogy miden más eszköz látta hibátlanul)
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz Zolesz007 #37653 üzenetére
Ez. Jó tudni, hogy jön. Okos helyen már fenn is van.
Keldor papa: Egy SM kerneles sgs-nél hol gyorsabb már az i4? Tapasztalat: sehol.
Oppenheimer: Az meg a másik. Egyrészt nincs hardveres gyorsíts DivX-hez, tehát többet eszik, másrészt meg ha jól tudom, az a program fizetős. Ha meg rosszul, akkor is warezolva fogom leszedni, mert egyszerűbb jailbreakelni a gépet, mint regisztrálni egy App Store accot bankkártya nélkül. És ezt nem tudod megcáfolni.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
tariattila
veterán
válasz Zolesz007 #37618 üzenetére
akkor adjuk meg neki FRG emailjét!
szolg állati közlegény:
==================aki hasonló lelki válságba került mint Zolesz testvérünk ÉS ragaszkodik eme remek közösséghez az keresse fel a:
Fórumok/ Lokál/ Samsung Galaxy S (I/II) felhasználók off topikja rovatot!!segítünk feldolgozni a problémát! ( megoldani nem tudjuk de könnyezve olvassuk )
FRG linkje kettővel visszább........
[ Szerkesztve ]
-
-
CHIPman
nagyúr
-
cimp
senior tag
válasz Zolesz007 #37154 üzenetére
Ember!
Nem biztos, h ennek a fórumnak az én baszogatásomról kellene szólnia, de ha igen akkor szívesen válaszolok minden efféle hülyeségre.
Ott volt davidsz válasza ami tökéletes volt! Reagáltam is rá, elnézést kértem, próbáltam némi magyarázatot adni a fasz kérdésem okára, és jeleztem, hogy akkor a tanácsának megfelelően elkezdem olvasgatni a tegnapi hsz-eket.Mit kell ezen ennyit rugózni? Unatkozol?
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz Zolesz007 #37154 üzenetére
Ne szívjátok már a vérét! Mert a mézeskalács is átmegy parasztkenyérbe! Inkább örüljünk a meglepetésnek!
(#37156) telya Ez hihetetlen hogy pörögnek az emberek... Ha így megy, már Doc is hét vége előtt lehet...
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz Zolesz007 #37131 üzenetére
+1
(#37126) dancsuri:
(#37132) cskaroly82
Sztem normális, valamikor az ájfón se látja meg a PC se...
ez csak valami informatikai anomália(#37129) sagitlinkelték ma már, de nemrég kerestem ilyet és akkor rászántam volna magam. De örülök hogy lett
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Zolesz007 #37020 üzenetére
Lol, nem hiszem el, hogy nektek a phonearena.com nem laggol. nekem elvezhetetlen. Flash termeszetesen ki van kapcsolva. nembaj, holnap felveszem videora es jol meglatjatok!
ja! es a galeria nalam gyorsabb lett, de az is elvezhetetlenul laggol. mondjuk van is egy par kepem. sebaj, holnap ezt is megorokitem!
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Bilux
veterán
válasz Zolesz007 #36768 üzenetére
Az NFC pl Angliában lehet kiválthatja az utazáshoz használt oyster card-ot ami nem rossz, vagy pedig munkahelyeken a belépőkártyát parkolásnál a fizetés stb... nem kell sokat várni ugyanis már több paypass karóra elfogadó hely van lásd pl: http://www.fizessazoraddal.hu/elfogadohelyek.php ezeknél elméletileg már nfc-s megoldás használható.... ha te szerinted veszélyes az NFC akkor fogod kikapcsolod pl nexus s-ben simán ki lehet kapcsolni mint bluethoot-t
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bavid
senior tag
válasz Zolesz007 #36768 üzenetére
Kell a telefonba beépítve lennie, egy chipnek is. Valami ilyesminek.
-
Gizmo94
veterán
válasz Zolesz007 #36727 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a segítséget, az önbizalomnövelést különösen..
Majd lehet,hogy megpróbálkozom vele, mert nem a legjobban működik amúgy sem, lassúnak találom, filmek közben szaggat, néha nagyon lassan tölt be appokat, stb.. csak az tartott vissza eddig, hogy nem szeretnék téglát gyártani..
-
cseth
csendes tag
válasz Zolesz007 #36727 üzenetére
Ahhan, ahhan, teljesen egyetertek.
Nagy nehezen raszantam magam, es annyi szenvedes utan most mar olyan a telefon, mint az alom. Elotte se volt kutymuty, de laggolt /lagfix sem segitett/, de most tenyleg ott van
Nagyon ajanlom, pedig en is hulye vagyok/voltam hozza. De itt olvasgatva meg egy kis segitseggel belejon az ember
Mas
Egyszer csak egy-ket alkalmazas indithatatlanna valt. Fizettett jatekokra gondolok, mint pl. Superman. Hibaval kilep, hogy probaljam meg ujra. Mindhiaba. Ez igy van par hete mar, es nem nagyon tudom mit kellene tenni. Valami otlet? Mukodott egyszer 30 percig kb
Remelem nem kezd el "terjedni", es cseszegeti el az appokat sorban
készköszkész
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zolesz007 #36436 üzenetére
én nem vizsgáltam úgy ahogy sancho, és nem is érdekel tovább, mivel megtaláltam azt a navigációs programot, amivel tökéletesen működik.
van egy hely itt Debrecenben (ahol lakom), itt azonnal eldönthető, hogy milyen a navigációs képessége a készüléknek.
panel házak között párhuzamosan megy 2 utca, és ott minden program dobál, forog, azt sem tudja hol jár, kivéve a navigon select-et. legalább is az én SGS-men.
ezen a helyen azonnal elvérzett a Sygic (ami alapjában véve is késik) az IGO Motonav, a My way, és az NDrive is.nyilván máshol is stabilan, pontosan működik.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tyutyu73
tag
válasz Zolesz007 #35879 üzenetére
kb 2-3 hét,és itt van
ha valamelyik ismerősötöknek van pay-pal akkor egyszerű
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest