Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
paragon85
tag
Ha a rom gyári, akkor csak a kernelt cserélhette ki. A kérdés csak az, hogy mire. Így már nem is olyan nagy a meglepetés
Poonkie, mivel????
[ Szerkesztve ]
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
korpicschess
veterán
Jaja tessék elárulni
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Bilux
veterán
válasz ForRedGlory #34591 üzenetére
na, melyik kernel?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
davidsz
senior tag
Áruld már el, hogy hogyan!!!
Tegnap főzőcskéztem... most már késő van hozzá, hogy próbálgassak, viszont megöl a kíváncsiság
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
paragon85
tag
Azért lassan megoszthatnád velünk, hogy mit találtál ki...
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
ForRedGlory
félisten
válasz B.Ricsike #34587 üzenetére
Tudod miért olyan jó ott a Quadrant eredménye? Az ex2 fájlrendszer miatt.
Már 2.1-es Eclair-en is sokkal gyorsabb volt, mint ex4-es társai. Nem hiába szerettem annyira
Egyesek szerint veszélyes, mert könnyebben "veszít" adatokat, de nem hiszek benne, hónapokig volt ex2-es lagfixem (RyanZA), sosem volt vele gond. -
pcpartner
csendes tag
Sziasztok!
Ha leveszitek a hátlapot, akkor kb a két csavar között lévő résznél a króm színű műanyag keret nektek is mozog kicsit fel le, kb fél millimétert?
Köszi előre is...
-
davidsz
senior tag
válasz ForRedGlory #34582 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=955808
?
-
Poonkie
tag
válasz ForRedGlory #34565 üzenetére
SOK 4_7_5-tel nekem is így mozog
-
maci74
tag
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #34582 üzenetére
Baldoz ROM?
Insanity JS3 v0.5.3?
Hamster?több nem lesz
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
absr
csendes tag
Az egyik elem biztos, hogy Tegrak.
Mondjuk ezzel a Tegrakkal az a bajom, hogy nem tudom végignézni a bootanimációt, olyan gyorsan bootol be.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz ForRedGlory #34577 üzenetére
Mérd le smartbench-el is. Kiváncsi vagyok az mennyit adna
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
-
p06
senior tag
Régebbi Darky +új Kernel+Lagfix-nek a lagfix-je
-
B.Ricsike
őstag
Én is lagfixre gondolok, de túl egyszerű lenne..... talán gyári szoft és voodo kernel? vagy az uj Darky? Vagy cm7? Bár te CM-et nem tennél fel ilyen állípotban.
Egyébként meg nem is tom miért találgatózok, engem nem is érdekel a quadrant! Majd ha a kék sáv veri a nexus-t, akkor találgatok többet!
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #34570 üzenetére
K13B lagfix (mindenhol) be, tweakek ki
p06: Azért az Optimus 2X 2600 pöttyöt adott...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
Oppenheimer
nagyúr
Tegrak lagfix kernel?
-
Zolesz007
őstag
-
p06
senior tag
GRAT!! Az már biza lassan az SGS II szintje (1955)
[link]
Kíváncsi vagyok!!![ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
lehet most FRG mókolása elveszi az eszeteket, (mint ahogy engem is érdekel mit csinált), de erre tudnátok valami ötlettel szolgálni?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
davidsz
senior tag
Hogyan???
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
-
CHIPman
nagyúr
-
B.Ricsike
őstag
válasz CHIPman #34554 üzenetére
Sajna nekem is azt kell mondanom, hogy kezet rá! Föleg ha tudsz esetleg mellé még gyűjteni kis lóvét, és egy sgs II-t venni, vagy valami 2 magos nyalánkságot majd. Ennél jobb ajánlatot nem kaphatsz érte még újonan se.
Bár én szeretem nagyon az SGS-t, a hibái ellenére is.
[ Szerkesztve ]
-
Metzgerhund
csendes tag
Sziasztok!
2 hónapja használom a Galaxy S-t és 2 napja jelentkezett egy furcsa hiba. Gyakorlatilag nem tudok hívni senkit, illetve kissé nehézkesen. Előveszek a telefonkönyvből vagy a híváslistából valakit és hiába nyomom a hívás gombot vagy húzom jobbra nem történik semmi ill. a gomb benyomódik egy pillanatra (húzásnál zöldre vált) de csak kb. 2-3 perc múlva kezd el tárcsázni. Úgy gondolom ez kicsit sok idő a gondolkodásra Már leszedtem minden "gyanús" progit szinte csak a nyers android van fent mégis szórakozik a telefon. Kikapcs-bekapcs után jó néhány percig. Rendszer resetet nem próbáltam mert a gyerkőc használja rajta az Asphalt5-öt és már a 49-es szinten van nem tudom van-e olyan backup progi amellyel vissza tudnám ide állítani a játékot.
Találkozott már valaki ilyen hívás hibával? Esetleg tud valaki olyan backup progit amely biztosan visszaállítja a jelenlegi szintre az Asphaltot? A többi dologra tojok rá, nekem igazából csak a névjegyzék a fontos. -
CHIPman
nagyúr
válasz tariattila #34557 üzenetére
Szerintem is az lesz. Semmi baja nincs, gyakorlatilag előttem élte le egész pályafutását, ugyanis szobatársamé a cucc(még főzött rom sincs rajta, mivel sose volt időm megcsinálni neki, gyári 512-es a drága). Sgs2-t akarok.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
davidsz
senior tag
válasz Luckyone #34551 üzenetére
Akkor samsungéknál nem voltak a helyzet magaslatán...
2.2 ? vagy 2.2.1 van rajta? (gondolom 2.2, mert azzal szívtam én is)Nem ártana feltenni egy jó szoftvert.
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=2175.msg165338 picit olvasgass!
-
CHIPman
nagyúr
SGS-ért ajánlottak 80k+T-s Blade-et. Ti mit tennétek a helyemben?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
tbertike
csendes tag
válasz Luckyone #34551 üzenetére
Ott van az pedig!
Mi az a ROOT és a rootolásnak mik az előnyei/hátrányai?
Az alábbi linken megtalálod a választ.Igaz, hogy regisztrálni kell a válaszért.
Szerk. Bocsi, régen nem az jött be, mint most
Keress rá az Oneclick root nevű programra és az viszonylag egyszerűen rootolja neked.[ Szerkesztve ]
Berci
-
Bilux
veterán
Ha sikerült unlockolnom a telefont rom frissítésnél nem zár vissza? Vagyis nem lesz újra függő?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
davidsz
senior tag
-
p06
senior tag
válasz balkenc #34541 üzenetére
Elkéstem
+ A darky 9.3-ban valami wifi-s probléma lehet mert wifizés közben igen gyorsan merül
Hát én úgy tudom más módszerrel nem igazán tudod beállítani, mert neki kell egy fix képarány.
Tudom hogy nem valami építő jellegű hozzászólás de próbálj meg nagyobb felbontásút letölteni.[ Szerkesztve ]
-
Luckyone
csendes tag
válasz muveszur #34532 üzenetére
OK kedves művész úr...
Kezdjük előröl- ha részedrol megoldható - mondjuk úgy az én hibámból...
Azért írom ezt nyilvánosba h ne az legyen h elsunnyogok és nagy pofával ugatok majd priviben kérek segítséget...
Tehát a következő problémám :
Titanium Back up lent van.elindítom a következő hiba üzen?
Sorry I coluld not acquired root privileges... stb stb..
Tudsz esetleg segíteni???
-
balkenc
csendes tag
Halihó
Azt szeretném megkérdezni, hogy Galaxy S-en hogy tudok hátteret ugy beállitani, hogy ne jöjjön be az-az ablak, amivel ki lehet vágni a képből, és csak ugy rakja ki a hátteret.
Én az eredeti képet teljes méretben szeretném beállitani háttérnek.Köszi
-
fuximaxi
senior tag
válasz Luckyone #34435 üzenetére
Gondolom, te egy istenadta tehetség vagy.... Lehet, hogy én nem értek hozzá, de nekem nem szokott fc-zni a facebook és a backup is folyamatos és a háttérben történik. Nem mellesleg adtak a telefonhoz kis könyvet, amiben elég sok hasznos infó van "a csak mezei userek számára"
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
odium
aktív tag
válasz Luckyone #34530 üzenetére
Nézd. Az előző hsz-edre nem reagáltam, tudtam, hogy leoltanak.
Az az ember aki a mai világban nem nézi meg, hogy mit vesz (pláne ennyi pénzért) hogy is mondjam....felelőtlen
Igazad van. A kézhez kapott készülék működjön jól. Ebből a szempontból I4 jobb, cserébe drágább. Azt kellett volna venned. Na, de ha már megtörtént a baj és megvetted az SGS-t (bedőltél a reklámoknak) gyere a fórumra, olvass, és segíteni fognak azok, akik eddig leoltottak.
A trollkodás fogalmát pedig Te meritetted ki az első beszólásoddal.
Itt nem utálják a szifonosokat, hanem szeretik az androidot a hibáival együtt -
paragon85
tag
Coca-Cola - Pepsi
Mercedes-Benz - BMW
Canon - Nikon
Intel - AMD
Ati - Nvidia
Sony - Panasonic
Mcdonlads - Burger King
Iphone - Galaxy SAttól függ kinek mi a szimpatikus, mi mellett teszi le a voksát. Nem szeretem, ha valaki elvakultan védi az egyik márkát (a felsoroltak közül egynek magam is fanja vagyok, tehát megkövetem magam). Az almás telefon is jó. Sőt, .... jó! Ebben biztos vagyok! De itt leginkább érzelmek döntenek.
-
davidsz
senior tag
Még 1x:
Ezt amit leírtál eljátszottam első nap a telefonnal.
Második nap olvasgattam a fórumon.
Harmadik nap kicseréltettem a telefont.
Negyedik nap hallgattam a fórumozókra: elfelejtettem a KIest és a frissítését, feltettem normális romot. - (igen ebben szar a Samu gyárilag.)
Ötödik nap már vidáman dolgoztam vele. DOLGOZTAM!!! Nem divatozás, kőkemény meló, amiben az iphone nem jöhetett szóba...
Hatodik nap eladtam a Nokiákat...
Hetedik nap asszonynak is vettem androidos telefont.
...
A fórumot olvasgatom és meg vagyok elégedve a telefonnal.
(napi 8-10óra wifi, szinkronizálás, levelezés, excel, fájlhordozás, facebook stb.)Nem kell hozzá zseninek lenni, csak 10 percet eltölteni azzal, amit leírnak az első oldalon, és hallgatni pár fórumozóra.
Valószínű abba a szériába futottál bele, amibe én. Gyári softal egy fos. - van ilyen mindenhol.
Kb 10 perc alatt lépésről lépésre haladva meg lehet csinálni, hogy ne legyen gondod. Ezt tettem én is.
Almánál is van ilyen... csak azt én személy szerint nem tudnám munkára használni, mert arra bizonyos funkciók miatt alkalmatlan.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
muveszur
addikt
Te jöttél ide támadni...Ahelyett, hogy gyerekek, figyeljetek, ez meg ez van, hogyan tudnám egyszerűen megoldani. Erre meg azt mondtuk volna, ezt meg ezt csináld, és 5 perc alatt kész lettél volna a feladvánnyal.
Ehelyett bejöttél ide ug**ni...Ülj le fiam egyes! Hála istennek te nemsoká vagy már most is az iphoneosok táborát gyarapítod. Ott nincs szükség értelemre -
OnIces
tag
Sziasztok!
Minden szép, minden jó! Szeretném mindenkinek megköszönni a hasznos tanácsokat!(Tanulságos és "kötelező" ez a fórum mindenkinek, aki szeretné tudni, milyen készüléket is tart a kezében.)
Egyetlen kérdésem van (nem találkoztam még hasonlóval).
Alkalmazás telepítésekor:
- a telepítés indításakor kiírja, hogy lecseréli a régi adatokat az újakra (mintha UPDATE-lne), pedig az alkalmazás nincs telepítve. (VOLTt csak törölve lett... most újra fel szeretném tenni)
...ez eddig nem is lenne gáz, ha feltelepülne DE a telepítés azzal az üzenettel szakad meg, hogy nincs elég szabad hely a lemezen, szabadítsak fel helyet.
A teló sd-jén 1,75 GB-üres hely van.
Lehet, hogy valamilyen könyvtárban törölni kellene az adott alkalmazások régi adatait???
Hol????Várok minden javaslatot! Köszi!
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
Luckyone
csendes tag
Szoval!
Egyetlen egy érszrevátel, hiszen azt gondolom ha báérmit is mondok akkor azzal csak az itt lelkesen formumozok kicsin ám annál okosabb emberivel azonosulnék... ezt pedig biztosan nem akarom...
Az amit én ide leírtam egy vélemény, azt gondolom senkivel nem személyeskedtem nem hülyéztem le hanem elmondtam valamit amit én tapasztalok és gondoltam esetleg ez segít valakinek...
Ehhez képest szinte azonnal jöttek ah User fault meg h én hülye vagyok...
Lehet.. hozzátok képest minden bizonnyal....Csak azt kellene elfogadni kedves kis trollok h van akinek ideje, munkája, érdeklődési köre vagy isten tudja min de kívül esik az h egész nap a telefonját bugykolje nyomkodja letöltsön feltöltsön... használni szeretné mint egy eszközt, nem babusgatni, idegeskedni és órákat ezzel elcseszni az életéből hanem egyszerűen egyértelműen HASZNÁLNI...
De azt sem értem ha ti ennyire nagy spillerek vagytok akkor miért kell rogtön támadni??? mert a legjobb védekezés a támadás??? miért nem lehet - úgy mint egyetlen egy ember tette itt - megpróbálni megmutatni h haver ezt te cseszted el ezt meg ezt tudod itt meg itt megtenni és nézd már is jobb lesz. Érdekes az Iphonosokra mondja mindenki h szekta.. ami valóban igaz mert mind agy mosott... de uraim kb ugyan az van az Andoridosokkal is... vegyük már észre, hogy annyira utáljátok az Iphonosokat h ugyan olyanok kezdenek lenni...
Ahogy olvasgatom sokan azt mondják h 2 külön csoportnak szol a Iphone és Galaxy akkor viszont reklámozzuk ugyh Galaxy s az összes programozó geeknak??????
Végül azt szeretném ha mindenki megértené h én nem szifonos meg isten tudja milyen vagyok én egy egyszeru felhasználó vagyok aki vett egy terméket amit nem tud megfeleoen gond nélkül használni. Még az is megeshet h valoban önhibából... de akkor is miért kell támadni??? az állat világban van ez igy ha nem értek egyett akkor támadok rögtön..
akkor kinek is van baj az intelligenciájával???
Tisztelettel : János
-
pChriss
tag
Kerdes, a gyari touchwiz.ben a kezdokepernyon alul az ikonokat lehet cserelgetni ? probaltam rahuzni mast de a kuka ugrik fel egybol. Meg a masik, a sajat szamot hol lehet beleírni ?
Igen, szerintem is... "P10 ds "
-
nggabi
félisten
válasz tariattila #34524 üzenetére
miért? a widget jobb?
"no more room on this home screen" brrr...
rute 66 ezt érdemes megnézni: [link] de a ds se rossz
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Bagan
aktív tag
válasz ForRedGlory #34526 üzenetére
Valamit mondj mar meg is rola. Kivancsi vagyok.
-
ForRedGlory
félisten
Azt hiszem ma kipróbálok valami újat, amit még senki. Majd írok ha kész van
-
nggabi
félisten
válasz tariattila #34514 üzenetére
alma4 annyira hülyebiztosra sikerült, hogy ha leteszed a hívást kikapcsolja a kijelzőt de nem bontja a vonalat... lol... ezt már vagy 2x is láttam/hallotam az elmúlt pár napban. ennyi pénzért én kva ideges lennék e miatt, meg h kényelmetlen a fogása az élektől stb... viszont tudásban és teljesítményben nem rossz de szerintem nem egy nagy durranás, kb annyi mint az SGS (2x-3x annyiért).
jah... ájfónfan munkatársam válasza: biztos jailbreakelve van azért sz@r... na itt már nem bírtam ki röhögés nélkül.
ha már fészbúk: az miért van h az ámítógépen sokkal több hírt látok mint a telón? gyári kliens van frissítve de valahogy nem mindent mutat.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
muveszur
addikt
Én a Launcher Pro Plus-szal nem tudtam megbékélni, a GTG TwLauncherrel pedig semmilyen bajom se volt, hosszú ideig azt használtam, laggolás nélkül.
Most ADW Ex-t használok, ez is lagg nélkül teszi a dolgát, erre építettem az egész kinézetet! -
Zolesz007
őstag
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #34516 üzenetére
Nekem nem laggol alap launcherrel sem. Nem értem, pedig most lagfixet sem kapcsoltam. (JS5)
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
rvgy75
aktív tag
Fu elolvastam vagy 3x mire megértettem. De még most se vagyok biztoss benne hogy értem.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
tariattila
veterán
azért az 5 ikonos gtg launcher ami tw tuning az nekem teljesen bevált... szeressem
-
Oppenheimer
nagyúr
Még sose használtam a telefont tw launcherrel, mikor megvettem első dolgom volt a LP telepítése. 2 napja viszont elhatároztam, hogy kipróbálom. Hát igencsak megbántam. Most az ADW ex van fent és ég és föld a különbség közöttük. Twvel úgy laggolt a telefon, hogy már új rom telepítésén gondolkoztam... Csak gondoltam megosztom a tapasztalataim.
-
tariattila
veterán
válasz muveszur #34513 üzenetére
idejön a totálamatőr hülyeségeivel vazzz... felcseszett
én se vagyok egy géniusz de érdekesmód minden perfektül működik
semmi akadás semmi fc...
le se h@nyom, hogy neki az müködik ami egyébként is hülyebiztos...
de megkímélhetett volna mindenkit ha magának írja és postázza[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz tariattila #34512 üzenetére
Nem érti...Steve jobs nem mondd olyan szavakat, hogy gmail, címtár, stb... Ezért nem is ismerheti
-
tariattila
veterán
user error öcsi...
kies? az minek is kell? simán pcvel összekötöd és kész...
mit akarsz mentegetni vele nem is értem...androidhoz nem kell atomfizikusnak lenni, hogy flottul működjön de ezek szerint nálad komolyabb bajok vannak
f.b. fc-zik? ez miért lenne a samu hibája? rakj fel rendesen működőt ennyi
a készüléknek semmi baja! kiest meg nem kell erőltetni ennyi a nagy titok
ez elmegy anélkül is teccikéteni? -
rvgy75
aktív tag
válasz ForRedGlory #34504 üzenetére
Én a mapsot telepitettem ujra és azóta jó.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
ForRedGlory
félisten
Nem írtad a végére, hogy fizetett szifon hirdetésünket olvasták....
Inkább nem írok többet, mert tényleg moderálás lesz és ban....
Az biztos hogy IQ szinthez kötném, ki vehet okostelefont. Már a nevében is benne van, hogy nem agymosott embereknek való...maci74: Speedmod K13b van fent
[ Szerkesztve ]
-
maci74
tag
válasz ForRedGlory #34504 üzenetére
A Darky 9.2 nekem is elég jo üzemidőt produkált.Te voodoo v. speedmod-al használtad?
Modem a gyári volt?"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
zozyk
addikt
Még 1 kérdés /efs témában.
Van nálam most egy másik SGS.
Az övében: 2 mappa/7 file van (telenor)
Az enyémben: 2 mappa/5 file (Vodafone)A 2 hiányzó file:
.nv2.bak
.nv2.bak.md5Ez gond lehet?
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #34321 üzenetére
Na Darky 9.2... Jó a dolog, igazából meglepő módon jól húzza az akksi. 17óra 52perc alatt volt 62%-on úgy hogy folyamatosan 3G-n csücsült, kb 2-3 óra zene, minimális internetezés.
Viszont van egy járulékos baja.... a maps folyamatosan hibával áll le, el sem tudom indítani. Így ma felteszem újra, vagy kipróbálom a 9.3-at aztán meglássuk.
-
maci74
tag
Használja valaki ezt a romot: Darky's v9.3 Bezke Themed?
Milyen tapasztalata van vele?Más:ZSJPE Modem,ill. friss Voodoo kernel linket tudnátok adni?
Köszi[ Szerkesztve ]
"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
zozyk
addikt
1333-as quadrant eredmény jónak számít,vagy lassú a tiétekhez képest?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest