Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #36198 üzenetére
nálam is instabil, de lehet be kellene szerezni egy másik verziót.
magát az epic zárást szerintem nem lehet beletenni.
ha ismered a programot, akkor tudod, hogy vagy 4-5 zárás közül lehet választani.
sajna én nem tudok erre megoldást, de az biztos, hogy bezke ezt is átszabta a saját témájában, tehát lehet hülyén hangzik megint (emlékszem mi volt a hozzáállása korábban az érdeklődésedre), akkor is azt ajánlom, fordulj hozzá, ő biztos tud segíteni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #36186 üzenetére
csak az epic jó?
azért kérdezem, mert van egy WidgetLocker nevű lockscreen program, amellyel azt teszel a zárképernyődre, amit akarsz.
ha ez is megfelel, akkor dobok egy mail-t." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz GáborG #36192 üzenetére
"Még akkor érdekelne hogy főzésnél akkor én mint t-mobilos a CSC-be a TMH - Hungary (T-Mobile)-t tegyem bele?"
Szvsz mehet a default"Sim kártya eltávolitandó újrahuzásnál vagy nem szükség"
Én nem szoktam eddig para nem volt belőle[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Beppe91
aktív tag
Hali!
Tud valaki nekem segíteni abban, hogy adb-vel adok egy adb logcat parancsot, és azt a hibaüzenetet kapom, hogy unable to open log device '/dev/log/main' : No such file or directory. És root explorerel megnézem, télleg nincs dev-ben log mappa, de ha kézzel létrehozom, akkor se elég neki, az a main meg nemtudom mi lehet, hogy tudnám ezt létrehozni, vagy miért hiányozhat?esetleg prividbe nemtud valaki küldeni egy ilyen mappát? -
GáborG
tag
válasz tariattila #36169 üzenetére
Hát mire is jutottam
Jó jó, de lehetne jobb is meg sok benne a számomra fölösleges dolog, amit Doc-al könyen megoldhatok, és kiváncsi vagyok esetleges üzemidő különbségre is
Meg pl ami engem zavart az akku kijelző elég olvashatatlan számomra legalábbis.Kb ennyi, majd meglátjuk hogy a kettő miben különbözik. (tegnap egy esti összeröffenésen egyik kollégám mondjuk igy is annyit jegyzet meg a telefonnal kapcsolatban, miközben nyomkodtam, hogy figyelemre méltó mennyire gyors, és jól kezelhető )
Még akkor érdekelne hogy főzésnél akkor én mint t-mobilos a CSC-be a TMH - Hungary (T-Mobile)-t tegyem bele?
Sim kártya eltávolitandó újrahuzásnál vagy nem szükséges?GáborG
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #36188 üzenetére
Nekem is pár mega. És supersmooth. - doc 9.1.4 és sm k13a.
De a lp dock hiányzott, úgyhogy már nincs meg...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
ForRedGlory
félisten
válasz Beppe91 #36157 üzenetére
Szerkesztés mód és akkor automatikusan az utolsó ablakod után nyílik még egy.
Szerkesztés mód meg annyi hogy hosszan rányomsz az egyik ikonodra.(bocs hogy nem szerkesztgetem az előző hszeket, sorrendben olvasom és lusta vagyok)
(#36164) Zolesz007:
Ez engem is nagyon érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Oppenheimer #36147 üzenetére
Ja hát nekem nincs tömve 10 ablakom, nem teszek fel minden szart
Amúgy meg Folderbe van minden rendezve és máris nem kell 10 ablak.
Amúgy jelenleg 6 ablak van, és igen, most is megnéztem: 5 kerek MB-ot eszik. Ha hazaértem majd linkelek képet is, hogy átmenj hívőbeHa neked ilyeneket produkál, akkor valami gáz van... Én gyári JS5-re (rendben tartott JS5-re) tettem és gyors, mint a villám, sehol semmi lag, lefolyik a kijelzőről az egész.
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Srácok, meglehet valahogy szerkeszteni az epic lockscreenjét? Konkrétan egy órát szeretnék beledobni....
-
nggabi
félisten
valaki mondja már el légyszi h a külső bluetoothos gps vevőknek miért nem kell net és miért találnak jelet 1 perc alatt nem értem...
egyébként most sirály a gps. ma direkt nem frissitettem a gps aidset, tegnapi adatokkal kb fél perc alatt volt jel.[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Beppe91
aktív tag
Senki nem tudja, hogy lehet új ablakot, panelt kirakni spb- ben?? Vagy csak annyit lehet amennyit õ kirak?
-
znagy69
őstag
Ez az SPB nagyon király. Most raktam fel.
-
Skynet258
veterán
válasz HUTCHDB #36176 üzenetére
Srácok, ebben a hozzászólásban már le lett írva a lényeg...
-
HUTCHDB
nagyúr
én is szeretnék kérni egy SPB-t
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
gubacsino
aktív tag
Gps Aids remek kis segítség!!! Élesben még nem tudtam tesztelni, de így ablak mellet 7/7 műhód 5mp belül. Ilyen még nem volt! Talán végre használható is lesz végre, amikor majd nagyon kell.
-
Kapanyél
őstag
A 3G Watchdog számolja azt is, amikor WiFi AP-ként használom a gépet?
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
g0dl
addikt
Az az SPB mobile Shell még erősen béta.
-
ZEN1TH
őstag
Go weather mutat adatokat valakinek Pécsről? Nekem nem igazán akar. Hozzáadtam Budapestet, arról pikk pakk megjöttek az előrejelzések stb.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
vzoltan
aktív tag
SPB hez ujra,
Restart UTAN csak 4-5 megat eszik es villam gyors!
-
B.Ricsike
őstag
válasz GáborG #36163 üzenetére
1. Igen azt jelenti, a JS5 az alapja.
2.Használdd a TMH-sat ha T mobilos vagy. Bár lehet a multi is, de szerintem felesleges igy.
3.A JPE-t használják sokan, állítólag jobb vele a GPS meg a fogyasztás.... de pl én a JPX-et tettem fel, és nekem eddig minden jó vele. Amugy sok különbség nincs a JPY és a JPX között szvsz
[ Szerkesztve ]
-
vzoltan
aktív tag
válasz ForRedGlory #36120 üzenetére
nalam 52-66 MB miutan vissza telepitettem a programokat titannal es baromira akad is..
elotte ures telon porgott mint a villam. -
GáborG
tag
Sziasztok!
Darky tesztelés útán eljött az idő, hogy leteszteljek egy fözött Doc Rom-t is
Három kérdésem volna:
1, XWJS5 v9.6.6 WIPE-ban, a JS5 azt jelenti hogy a samfirmwaren található JS5-ös adja az alapját?
2, A CSC-ben a JP9 Multi CSC - Default-t érdemes használnom, vagy a TMH - Hungary (T-Mobile)-t, egyébként T-mobilos vagyok alapból!
3, Modem-nél a I9000XXJPY-t érdemes használni, ha jól rémlik amit itt olvasgattam eddig? Mi a különbség a JPY és JPX között?
Előre is köszönöm!
GáborG
-
pasionales
tag
Letöltöttem a beautiful widget skin packot, látja is, viszont az új super one clock nem látja sem az óra,időjárás,és battery skinket. azokat máshova kéne másolni? help pls
-
titán
Nagyon gyengus ez az SPB az Symbianoshoz képest. Meg az összes többi launcherhez képest is.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Beppe91
aktív tag
Hali. Nekem az lenne a kérdésem, hogy lehet csinálni még panelt ebbe az spb-ben?? Rakoagatni tudom de nem lehet valahogy egy új üres ablakot csinálni?
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz tariattila #36155 üzenetére
T-és MobilTV-t nem próbálgatta senki? Vagy senki nem használ ilyet?
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
[DE2JAY]
senior tag
Ki akartam jelölni a céges nem érintős telón a szövegmezőt érintésselGangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
titán
Symbianon nagyon szerettem az SPB-t kiválóan futott a SE Vivazon (720-as Cortex A8), kívancsi vagyok, ezzel mit produkál.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
derrik
őstag
Csakosz !
TP-Link modemhez valaki tudja a beállítást ? Mert az SPB Tv nem megy/buferel !!! -
bok92
addikt
válasz Oppenheimer #36147 üzenetére
Az ADW Ex sokkal használhatóbb, mint ez a SPB ... Millió téma van rá, és sokkal kevesebbet is fogyaszt!Villogni meg villogjon aki akar, én nem fogok ....
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz ForRedGlory #36120 üzenetére
Nem hiszem el, hogy neked 4-6MB-ot eszik! Hány ablakod van és azok mennyire vannak megpakolva? Nekem 10 volt zsúfolásig tömve és úghy 60-70MB RAM-ot zabált. Ráadásul ha egy 1x4-es formátumban van és megnyitsz benne valamit akkor lebugol a kijelző legaljára. És a lock screen feloldása után az első scrollozás laggzik. Az alkalmazásokból való kilépés után 10-20 másodpercbe telik mire feláll. Villogni jó lesz vele, de én maradok az ADW EXnél.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Andie
őstag
válasz tariattila #36142 üzenetére
De nem vagyok root, sajna
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Andie
őstag
válasz tariattila #36139 üzenetére
Nekem a data alatt nincs app
-
pasionales
tag
Mostanában kicsit lemaradtam a rom és kernel témában. Tudnátok segiteni hogy mi a legfrissebb és legjobban használható?
2.2.1 jpy 2.6.32.9 kernel darky 7.6 van most
-
Andie
őstag
válasz tariattila #36134 üzenetére
Airplane AutoSwitch
Egyszer írtátok, hogy valahogy le lehet PC-re menteni az installált APK-kat, hogy legközelebbi reset után ne kelljen mindent újra megkeresni, letölteni... Hogy is volt ez?
[ Szerkesztve ]
-
maci74
tag
Szia.
Az előbb kapcsoltam be a Gps Aids-t,s nekem is felhozta a frissétést.frissitettem,majd probaképp az adatokat is frissitettem.Letöltötte mind a kettőt,sőt utána az Aura is pár sec. alatt talált jelet a házban is!"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
Kapanyél
őstag
válasz ForRedGlory #36109 üzenetére
Hééé, azt a HTC Clock Widget-et énisakarom!
Kéremszépen!Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
-
twine
veterán
Hasonló képen vagyok én is vele! WinMo-n odab@szott mert ugye a sebessége, és "smooth"-sága überelt minden gyári alkalmazást, és kezelőfelületet! De itt Androidon a sebességgel, és testreszabhatóságal akkora a szabadság hogy egyszerűen nem nyújt annyit, amit vártam tőle...PEdig hozzáteszem, vártam mint a messiást...mert már sok-sok hónappal ezelőtt olvastam hogy fejlesztik....Egyéb programokkal a saját ízlésemnek sokkal megfelelőbb kezelőfelületet alakítottam ki már...Ugyhogy "delete" Talán majd a véglegest még egyszer kipróbálom, mert ez ugye még beta verzió...(bár gondom nekem sem volt vele)
-
vzoltan
aktív tag
sziasztok
felraktam a lentebb linkelt SPB-t
hogyan lehet letorolni akkor ha bootolas utan csak egy fekete kep fogad es remego telefon?
FR-t nem szeretnek CW-bol.Koszi elore is
-
twine
veterán
....férfiak..! akkor most mi van ezzel a GPS AIDS-el? Mármint a frissítésével? Mert nekem most dobta fel hogy van update,,,de olvastam hogy valakinek update után hányta össze magát és nem akart letölteni semmit,,,ez most akkor igaz? mert akkor hanyagolnám a frissítést...
Előre is köszönöm -
bok92
addikt
Nekem nem jött be ez a Spb Mobile... Úgyhogy már le is szedtem.
-
Andie
őstag
válasz tariattila #36125 üzenetére
Majd kifigyelem. Nyilván - ahogy irtátok is korábban - ez egy komplett oprendszer, ügyködik a háttérben, a fene tudja miket csinál, újraindexel, szervez, rendez...
Viszont ha megnézzük, már igy is lényeges a különbség:
24 óra : 37% fogyasztás
16 óra (nappali): 30% (1,875% / óra)
8 óra (éjszakai): 7% (0,875% / óra)Ha a repülős mód valóban 0-1% körül fog fogyasztani, akkor érdemes kapcsolgatni. De ha nem, és 5% fölött, akkor szerintem nem, mert elhanyagolható a nappali 30%-hoz képest az, hogy 5% vagy 7% az éjszakai.
Még az volna a frankó, ha be lehetne állitani, hogy minden nap 23.00-kor kapcsoljon repülős módra, és mittomén 7.00-kor vissza normálra. Ilyen opció nincs?
(megfontolom, hogy írok egyet, már nézegetem a developer SDK-t)Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Megvolt a 3 komplett lemerítés+feltöltés, úgyhogy mst akksi tesztbe kezdtem. Eddigi eredmény:
1. nap, 6:30: bekapcsolom az egész éjszaka töltött telót. Akksi 100%
1. nap, 23:00: próbáltam egész nap átlagos használatot produkálni, azaz nem agyusztáltam, nem neteztem szét, nem nézegettem, stb. Pontosan nem mértem, de ez kb 20 perc beszélgetést, 4-5 sms-t, fél óra netezést (email, ph, stb), 1 játék letöltését, installálását, 10 perc Dungeon Huntert jelentett, és kb 20x nyomtam rá a home gombra, hogy megnézzek egy widgetet, amin frissül egy árfolyam (ez 1 perc képernyőhasználatot jelent minden alkalommal). Akksi: 70%
2. nap, 7:00: nem kapcsoltam ki éjszakára, nem tettem repülős módba, minden ugyanúgy volt, mintha csak az asztalon hagytam volna munka közben. Az időjárás widget egyébként fél óránként, az árfolyamos 2 percenként frissít. Akksi: 63% (tehát 8 óra nemhasználat - de aktiv állapot - során 7%-ot merült!)Most mérem tovább, az eddigi használati aktivitással. Ugye durván 24 óra alatt 37%-ot merült, tehát ebből lehet következtetni, hogy ha az akksi arányosan merül (és nem gyorsul vagy lassul be mostantól), akkor összesen majdnem 3 napot, azaz 72 órát fog birni. Reálisan mondjuk 60-at.
Ha ez meglesz, akkor kipróbálom éjszakára a repülős módot, mennyit jelent. Ugye most 7%-ot merült 8 óra alatt, én igazság szerint nem várok tőle nagy javulást, kb 5%-ra tippelek. (véleményem szerint nem a kommunikáció viszi el az akksi időt, hanem az oprendszer futó processzei)Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Tomate
veterán
haverom galaxys-én a zeneszámoknál mindenhol ugyan azt az album borítót mutatja. Gyári 2.2 van fent neki. Miért van ez?
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz ForRedGlory #36095 üzenetére
Kösz a kedves jókívánságot!
Egyébként nálam sem akad sehol!
8.1.1. doc speedmoddal.[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
-
Piwi
veterán
sziasztok. doc 9.6.6 romom van k13a kernellel. felraknám a k13c-t,ezt odinnal tudom megtenni vagy főzzek egy no wipe romot?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
zorromoto
senior tag
válasz ForRedGlory #36115 üzenetére
Nekem nem ajál fel frissítést. Mi az aktuális verziószám ?
-
csab2
veterán
válasz ForRedGlory #36115 üzenetére
Lassu vagy, mar irtak, hogy "megmagyaritottak".
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Oppenheimer
nagyúr
Az vele a legnagyobb bajom, hogy túl sok idő mire magához tér miután kiléptem egy alkalmazásból.
-
ForRedGlory
félisten
A nagy oromkodesben meg egy jo hir. A Gmail frissult. Tessek updatelni a marketen
-
Zolesz007
őstag
Később szerintem szerkeszthető lesz...(WinMo-n registrybe lehetett egy csomó mindent még mókolni rajta ) De amúgy az az érdekes, hogy a winamp-ból és a gyári samus lejátszóból is tud widgetet csinálni(nyílván ugyanazt)...
szvsz béta állapotú még, de tényleg baromi jól sikerült. A többi launcher gyártónak fel kell kötni a gatyót na! És ráadásul megmutatja milyen lehetőségek rejlenek az Androidban. Egy iPhone-on vagy WP7-esen ugyanazt látod mindíg...[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
ForRedGlory
félisten
Valaki nem tud frankó rádió widgetet? Imádnám...
Flame nélkül, ez a Folder animálódás üti az i4 ezen típusú "animációját" szvsz.[ Szerkesztve ]
-
[DE2JAY]
senior tag
Küldjétek el nekem is pls privátban Big thx
-
ForRedGlory
félisten
válasz B.Ricsike #36106 üzenetére
Szerintem meg bőven testreszabható. Lehet megint felkelek és megmutatom az új kezdőképernyőm
Szerk:
Az igényeim által a lehető legjobban testreszabott képernyő.
Egy dolgot szeretnék, a jobb alsó sarokban lecserélni Operára az internet ikonját, bár ez még eddig nem jött össze. Ötleteket várokhánemgyönyörű...?
[ Szerkesztve ]
-
Murderer69
őstag
ej ha mi van itt kérem szépen?
kérhetnék és is egy püt az új cuccról?https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
tbertike
csendes tag
Dobjon már nekem is egy linket ehhez a szépséghez!
Berci
-
B.Ricsike
őstag
válasz ForRedGlory #36103 üzenetére
Nekem sem akad, Doc 9.6 al meg speedmod-dal. De nemtom, nekem hiányzik a menü pl. Meg kötöttebb mint mások.
Szép, meg csilli-villi, meg menő, de szerintem kevésbé testreszabható mint mások. -
Zolesz007
őstag
válasz Oppenheimer #36104 üzenetére
Mióta lefagyott és újraindítottam azóta nekem se akad... Tökéletes mindenhol
Fold 5
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz ForRedGlory #36103 üzenetére
Jelentem speedmod és nem akad! De azért az az 50MB RAM... Mind1 holnap élesben is tesztelem.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #36101 üzenetére
Azert szuntessem meg hogy akadjon? Beteg vagy?
A Folderek otletesem es jol vannak megcsinalva. Van egy csomo eyecandy. Nagyon bejovos, de ezek szerint csak a tegrakosoknak nem akad? Heh, meg egy ok tegrakra valtani. Ez a legnyomosabb ok
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #36100 üzenetére
az onenandot szüntesd meg a tegrakban... na majd ott akad...
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Amiga A500 - A régi barátnő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest