- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
tariattila #980 üzenetére
FF3
de most látom hogy a Chrome is Times New Romant használ, a régi FF is azt használta szerintem, de ez az új is azt használja, hát pedig nem is úgy néz kihát te meg a pizzás
-
pohár
félisten
válasz
tariattila #977 üzenetére
nem tudom, látom jobb oldalt a topicot, mondom megnézem mit alkot a két marha
hhm, egész jó ez az új FF, csak a betűkészlet megváltozott, ti mit használtok a hármasban?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #971 üzenetére
Ez élő fogadás, nincs idő megdiskurálni
Ha van felesleges pár száz euród, amit meg akar duplázni pár nap alatt, szívesen segítek... de nem nagyüzemben, mint régen. Régen vagy 6-7 embernek segítettem. Volt aki 1 hét alatt 10.000 Ft-ból csinált 120.000 Ft-ot... Aztán elbuktaszerk: meg is rendeltem az ünnepi pizzát... Kurva éhes lettem a nagy izgalom után
-
Bavid
senior tag
válasz
tariattila #961 üzenetére
Ugyanez, csak alapból is iylen csomag volt, szval nem változott semmi, csak 30-ért vettünk egy fasza telót
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #968 üzenetére
Na ki a fasza gyerek már megint?
-
kutkut
addikt
válasz
tariattila #966 üzenetére
Nekem eddig 1* sem tervezett újra...
Szerk: Najó, nem használom a GPS-t.
-
kutkut
addikt
válasz
tariattila #963 üzenetére
Amúgy ja.
Mikor edzőmnek meséltem, hogy 30-ért vettem, azt kérdezte: "Azt hogy? Lopott???"
Valamit benéztek a telenornál... De az is lehet, hogy oda került a sok sz@r GPS-es SGS. Azért volt ilyen olcsó... -
kutkut
addikt
válasz
tariattila #959 üzenetére
Na, annyit pláne nem ér meg (nekem). Ha az SGS nem lett volna ilyen akciós, akkor talán meg se veszem. Talán nem is lennék itt...
Szerk: Najó, azért megvettem volna.
De az tényleg vicc, hogy anno az SGS olcsóbb volt, mint egy Nokia E52... Tudom, annak is vannak előnyei, de azért...
-
Bavid
senior tag
válasz
tariattila #959 üzenetére
+1 vagyis 2
-
kutkut
addikt
válasz
tariattila #952 üzenetére
És a böngésző mennyire akad? Mert amit én láttam bladet, az nagyon csúnya volt.
-
Jadro
veterán
válasz
tariattila #952 üzenetére
Masszív öcsémé is, de ránézésre az az anyag nem túl bizalomgerjesztő szerintem. Ettől még jó. Lehet hogy egy kis disznózsírral felpolírozva jobban nézne ki.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
tariattila #943 üzenetére
Olyan sokat nem használtam, valószínűleg igazad van. Viszont a Nokia Pupples-re kiváncsi leszek holnap
A B-t egyáltalán nem tudja kimondani
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
tariattila #941 üzenetére
ELÉG!Okos enged, szamár szenved...Oké, feladtad -
kutkut
addikt
válasz
tariattila #933 üzenetére
Hát igen... Azért az SGS-nek lehet, hogy műanyag a hátlapja meg néha recseg, de sokkal minőségibb, mint egy blade.
Pl. Gorilla glass... -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
38k-ért engem nem zavarna, hogy nem olyan érzékeny a kijelzője mint az SGS-nek, meg én nem libazsíros kézzel tapiztam, így nem is láttam rajta zsírfoltot
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Én sem úgy tenném oda, mint versenytársak
Nem lenne túl fair játszma
Nyomkodtam már Bladet T-Pontban. Elég is voltTe tudod hogy lehet fórumon felhasználót ignorálni?
Na 11 óra meló után 3 perc múlva go home....
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #923 üzenetére
Jó lett az aláírás homár?
Viktor77: végre, de akkor kérd meg Joeyt is hogy menjen szépen innen, mert eléggé "persona non grata" lett. Köszi
Ja ez nem az én véleményem, hanem kb mind a 10-20 emberé, aki ide ír. -
Bavid
senior tag
válasz
tariattila #909 üzenetére
Viszont betekintési szöge, az elég távol van Samoled-től. Meg ahogy mondja a csávó a videó végén, ez a telefon pár hónapja jó lett volna, de most már nem ez kéne.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #918 üzenetére
"aki hozzám szól az személyeskedik... amit pedig azonnal jelentenem kell !"
Ezt így mondta? Megy aláírásba... Hol a hsz?
-
bmarko
tag
válasz
tariattila #914 üzenetére
Ha már OFF topic, király az aláírásod
-
kutkut
addikt
válasz
tariattila #903 üzenetére
Jah, b@sszus tényleg...
Már azt hittem, hogy meghekkeltétek a ph-t, és előjöttek a rejtett szmájlik. -
joey04
titán
válasz
tariattila #883 üzenetére
mert újra és újra rákérdeztél te is.
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
tariattila #885 üzenetére
Nekem van ismerősöm, aki pont ezért fogja őt választani a 3,7 miatt! "mert a 4 már nagy" ezek ilyen elvek... Ellenkezni nem lehet velük
-
joey04
titán
válasz
tariattila #876 üzenetére
nem is kell ezerszer, csak egyszer. vagy még annyiszor sem, mert nem veled beszéltem. nem pint te mondtad, hogy nem szereted ha beleüti valaki az orrát olyanba, ami nem róla szól? hát akkor.
-
joey04
titán
válasz
tariattila #871 üzenetére
hajrá, kérdezzük meg a moderátort, hogy félreérthető-e. félreérthető-e hogy azt hozom fel példaként, amit én kaptam tőletek, és megkérem, hogy gondolja bele magát a helyzetembe, majd ezek után mondja meg, egyenértékű-e ez azzal, amit én mondtam.
-
válasz
tariattila #853 üzenetére
Üdv, egy lelkes "spion" jelentkezik. Miért szólítottál?
-
joey04
titán
válasz
tariattila #852 üzenetére
Ezt ha nem ilyen paprikás topik lenne, nyugodtan jelenthetném, mert a feltételes mód segítségével csak kibújsz a felelősség alól, ellentétben velem. ha pedig leírtad, akkor de, ilyen vagy.
-
joey04
titán
válasz
tariattila #847 üzenetére
véleményt mondtál rólam, vagy megkérdeztél. nekem mindegy melyik, választhatsz. erre reagáltam. a szidás általánosan értendő, nem csak ide, és nem csak rád.
-
joey04
titán
válasz
tariattila #844 üzenetére
amúgy meg off topikba miért ne lehetne (vicces, nem személyeskedő, normális módon) bárkit eszmecserére invitálni?
kedves joe.ez egy kérdés, hozzám. vagy ha nem, egy vélemény rólam (a komment 2. fele). ha nem értek vele egyet, miért kéne csöndben maradnom?
persze, hogy szépen megy a beszélgetés, ha akit szidtok, szépen lapul, és nem szól egy szót sem, lol.
-
joey04
titán
válasz
tariattila #836 üzenetére
[link]
ez nem általános -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila #836 üzenetére
Igazából mindenkiről kialakul egy vélemény az általa látogatott topikokban, a másokra használt sértő kifejezések elsősorban az őket kimondót minősítik....
Ellenben érdekes dolog például, hogy nem kell bizonygatnom másnak, vagy más készülékének az enyémnél kevesebb voltát, ha az enyémben biztos vagyok.... -
rankesz
veterán
válasz
tariattila #830 üzenetére
Én már be se merek nézni egyetlen topikba se, mert rámsütik hogy köcsög agresszor samu fan(atikus) vagyok. Meg teljesen el is ment a kedvem az olvasástól is...
Jól szét lett toszva ez a totyik 1(!) ember nem tudom hogy tud ilyen munkát végezni...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #828 üzenetére
...megjelenik-e ma a Darky GB...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #822 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
tariattila #816 üzenetére
most akkor melyik lett bezárva
nyilván az, amit emberünk linkelt.
de mondjuk az is elég válasz a kérdésedre, hogy ide még tudsz írni,szerintem nem mutogatnak össze-vissza.
az észrevétel pedig jogos. mondjuk én ezt akkorra tartogattam, ha esetleg törlik az aláírást. bár abból is van még a tarsolyban pár. van akinek éppen az volt a baja, hogy túl gyakran váltogatom. hiába, nem lehet mindenkinek megfelelni.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #796 üzenetére
ejj, de érdekembe vagy baszki
kutkut:
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #788 üzenetére
Aha, összesen ennyit nyertem csütörtök óta
Ebből már lassan kijön egy iPad2 is akár, legalábbis a legkisebb testvére. -
joey04
titán
válasz
tariattila #779 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #774 üzenetére
Everman és Ulki bátyó ugyanaz.. Nézegesd a hozzászólásokat és a hasonlóságokat... Egyértelmű, mjondjuk mintha Ulkit már kitiltották volna...
-
joey04
titán
válasz
tariattila #774 üzenetére
az még nem. és ha megfigyelted, akkor sem írtam ide egy betűt sem, csak a modekrbe, hogy mostantól kell figyelni. csak akkor szólaltam meg, amikor megszólítottál. az volt az első kommentem. jah és azóta is csak akkor írok ebben a témában ha valaki megszólít, és arra válaszolok, vagy rólam mond valamit. kivéve Everman, de ott meg más a téma. Ulkesh néven írt régebben Everman. Vagyis állítása szerint több személy is, köztük ő is. Vagy valami hasonló.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #723 üzenetére
Vajon miért személyeskednek vele folyamatosan, vagy a pártfogoltjaival? Biztos csak abban több mint tíz tucat emberben van a hiba... Más szemében a szálkát. Kezd nagyon eldurranni az agyam, hogy itt rontja a levegőt, faszkivanmár komolyan.
Viszont innentől légyszi ki se ejtsétek azt a szót ami "i"-vel kezdődik, akkor nem lesz okuk írogatni... Korpicsevet kéne agyon csapni
, agy aki felkereste privátban Evermant... Kellett ez?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #719 üzenetére
LOLOLO.... Lehet ez megy aláírásba
-
joey04
titán
válasz
tariattila #759 üzenetére
törölték? nem. akkor úgy gondolom, hogy most sem lenne okom visszakozni miatta. ha mégis, maximum így jártam. de telya sokszori figyelmeztetés és törlés után is folytatja/folytatta. ezért kapott pihit, és ezért visszaeső. annyira meg vagyok gerinces, hogy a véleményemet tartom.
-
joey04
titán
válasz
tariattila #755 üzenetére
egy a gond, hogy ezt nem én hoztam fel. ez egy régebbi hozzászólásom, amit beidéztek. és ezt leírtam olyan topikban, ahol moderáltak mind a 2 irányba, mégis megmaradhatott. Most csak mondtam, hogy kitartok mellette. szóval az illetékesebbek egyszer már eldöntötték. ha most másképp lesz, és többet kapok, mint törlés, akkor szóvá fogom tenni.
-
joey04
titán
válasz
tariattila #753 üzenetére
ezek szerint de, beleszólsz. telya pedig ezt írta állítólag: elobb fogok egy majommal ertelmes diskurzust kezdemenyezni mint veled
hát tudod ez szvsz biza druvább...
és azt is vedd hozzá, hogy visszaeső. hamarabb kap újabb büntit.
-
Everman
addikt
válasz
tariattila #744 üzenetére
Ehhez a vitához nem szólok, mert semmi közöm hozzá.
Én elég hangsúlyosan szoktam bírálni dolgokat, de ha lehet nem személyeskedem, vagy max. tükröt tartok annak, aki velem szemben ezzel próbálkozik (telya-nak sem tetszett, pedig csak visszafordítottam azt, amit Ő címzett nekem és még azt is finomabb formában, én ugyanis nem barmoztam le
).
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Szerintem ne szóljunk hozzá hátha elmegy magától is... bár szerintem már "elment" ettől a dologtól, hogy itt felnyomott valakit...
+1 "Véleményem szerint a címben szereplőknek szólna ez a téma hogy kieresszék a gőzt és nem másoknak, ezt miért nem lehet tiszteletben tartani?"
Olyan nincs a szabályzatban, hogy egy személy zavarja a topiklakók nyugalmát az eltávolítható?
SZAVAZZUK KI!
-
joey04
titán
válasz
tiltani tiltja?
-
joey04
titán
válasz
tariattila #721 üzenetére
csak? pedig mennyivel többször is futottam bele személyeskedésbe...
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
tariattila #695 üzenetére
"csak mert valahogy úgy érzem, hogy AZ után (és amiatt) kezdődött az egész... "
+1 SZERINTEM IS!!! -
[DE2JAY]
senior tag
válasz
tariattila #695 üzenetére
Tehát ne szidjuk a védett állatot, mert annak gazdái akik csoportban vannak azok a másik csoportot terrorizálják a saját szülőföldjükön. És mivel a földesúr már ért el eredményt ezért ő megfélemlíthet minket a saját földünkön vagy most hogy a rákba van ez???
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
tariattila #690 üzenetére
Itt valaki paranoiás nem?
-
telya
aktív tag
válasz
tariattila #680 üzenetére
egyik sem csunyabb szo a masiknal. egyik sem szemelyeskedobb a masiknal. a ketto kozott semmi kulonbseg ilyen szempontbol.
FRG: mert?ha egy teljesen nyilvanvaloan elfogult es igazsagtalan moderatori dontes jogosultsagat kerdore vonom, az is ellentmond valamilyen szabalynak itt? az nem lenne gyenge
-
telya
aktív tag
válasz
tariattila #678 üzenetére
semmivel nem volt tobb szemelyeskedes az en hozzaszolasomban mint az idezettekben ahol tobbszor tenyszeruen kijelentette hogy en szemely szerint nem ertek hozza, a szomszed mariska szintjen vagyok, stb. en ugyanennyit mondtam kb csak szomszed mariska helyett egy majmot hoztam fel. akarhogy is nezed, semmikeppen nem lehet kimagyarazni hogy itt ne tortent volna moderatori tulkapas, elfogultsag.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #675 üzenetére
Hülye vagy
jójez....
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #672 üzenetére
Szerintem életében nem látott egeret... mondjuk Speedy tuti nem 2 év alatt, lehet félne tőle?!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #670 üzenetére
Haha, ez nem az én általam készített kép, csak hoztam a rokont, ha gond lenne... Majd rendet tesz
Hidd el, ott nincs foltTöbbszörös országos bajnok csacskamacska és nem a csúnya nézés kategóriában
-
Everman
addikt
válasz
tariattila #665 üzenetére
Neki mindegy, nem válogat
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
tariattila #649 üzenetére
Köcsög valóvilágot néztem mert romolni nem volt erőm...
-
kutkut
addikt
válasz
tariattila #657 üzenetére
Már kérdeztem...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #653 üzenetére
Ahhoz képest Everman bácsinak nekimentél. Bár hozzá kell vagy 4 levél...
Én kb annyit kaptam be, de még így is le kellett fogni, hogy ne írjak neki -
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #649 üzenetére
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
tariattila #646 üzenetére
Csak küldjél nekem rendes mézeskalácsokat....
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #646 üzenetére
Beszótá...?!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #644 üzenetére
A kép alja az igazi Speedy
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #641 üzenetére
LOL
Speedy megöli.... keresztbe lenyeli, hiába issza azt a gyorsítót
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
tariattila #641 üzenetére
Lol!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
tariattila #633 üzenetére
Vizbol sajnos mashol is sok van. Majd ha vizhiany lesz vilagszerte valami okbol akkor jol fog jonni a keszletunk ha nem herdaljuk el... En csirkehaloba fektetnem a nemzet vagyonat, csirkek vannak mindenhol
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
tariattila #631 üzenetére
Tudom, nyilvan viccnek szantam
jo szar viccnek
FRG: naja, libia az kemenyebb dolog, de bahreinben jobban elnek mint MO-n.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila #620 üzenetére
Kíváncsi vagyok, visszafelé mit fordít.....
Hát nem teljesen ugyanaz...... -
Everman
addikt
válasz
tariattila #617 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila #617 üzenetére
Mű-szakilag mindegy, engem a valódi érdekel....
-
Everman
addikt
válasz
tariattila #592 üzenetére
Nem hinném, a jailbreak elleni "harc" csak színjáték. Ha akarnák meg tudnák oldani, hogy ne lehessen feltörni a rendszert (része a rendszernek a TPM chip), de szüksége van az Apple-nek is az ötletekre, amit a jb közösségtől szerez be. Maga az App Store is innen származik, hisz már akkor létezett alkalmazás áruház (Installer) iPhone-ra, mikor SDK és Apple által elfogadott külsős alkalmazások nem is léteztek.
-
Everman
addikt
válasz
tariattila #590 üzenetére
4 év alatt már kiderült volna, no meg eléggé szépen visszafejtik a rendszert minden verzióváltásnál a jailbreak miatt
Egyébként is nem nagyon lenne hol logolni, mert a teljes írható terület törlődik és felülíródik a Restore folyamán, az iBoot nem módosítható, a baseband területe sem alkalmas ilyen logolásra. Ja és gyárilag része a rendszernek egy adatmegsemmisítő funkció, ami szépen lenullázza a rendszert és felülírja a törölt területeket vagy 10x.
-
Everman
addikt
válasz
tariattila #574 üzenetére
"(viszont 4 klikkre root nélkül is tudja)"
iOS-en is pont 4 klikk gyárilag
-
Everman
addikt
válasz
tariattila #574 üzenetére
Az már régen rossz, ha a hivatalos, gyári frissítés nem megoldott hiba nélkül. Más megoldással ugyanis veszted a garidat, ha nagyon kekecek a Samsungnál.
-
Everman
addikt
válasz
tariattila #556 üzenetére
"a 2.1-nek is vannak fokozatai... az utolsó kiadások (JM8, JM9) mát nagyon jók voltak..."
Gyári Kies-el frissített JM2-t használtam, csak root és voodoo lagfix ment rá. Mivel nem akartam megtartani, nem lett volna jó ötlet a garit kockáztatni.
"pont ezért ez az I4 kontra SGS szánalmas"
Lásd első hozzászólásom ebben a topicban
-
debrejo
senior tag
válasz
tariattila #565 üzenetére
nekem pont fordítva romlik a szemem, közelre tökéletes, távolra homályos. Mégis azért vettem 4 collos telót, mert "ha kicsi a péniszed, told meg egy
bömösselSGS-el", muhaha -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila #565 üzenetére
Azok az 50-esek még bizonytalan minőségűek sajnos, de egy fecske már van a Pannonnál, hátha lesz következő tablet is az olcsóbbakból....
-
Everman
addikt
válasz
tariattila #552 üzenetére
Én jb nélkül használom az iP4-et, az SGS-t 4 napig bírtam gyári állapotban (igaz akkor még 2.1 volt).
-
Zolesz007
őstag
válasz
tariattila #546 üzenetére
Sajna elég gányul voltam nem akartam teleköhögni szegényt, kifolyt a szemem. Örültem, hogy a zindex főoldaláról kiszürtem a lényeget.
Ma reggel már egész jól voltam úgyhogy Angry birds-öztem
-
Everman
addikt
válasz
tariattila #541 üzenetére
Igaz (bár én az efs mappa mentése nélkül nem vágnék bele főzött romokkal való kísérletezésbe, ahhoz meg kell az a fránya root).
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #541 üzenetére
-
Everman
addikt
válasz
tariattila #539 üzenetére
Kell hozzá jailbreak, de gondolom ez nem probléma, hisz a Speedmod kernelhez is kell rootolás
-
bmarko
tag
válasz
tariattila #517 üzenetére
November óta követem az sgs topicot naponta többször is, de olyat még nem láttam, hogy bárki elkezdte volna szapulni a konkurenciát. Ha megfigyeléseim nem csalnak mindig megjelent valaki, aki jól leszólta az sgs-t, a lakók meg hagyták szó nélkül...
-
joey04
titán
válasz
tariattila #513 üzenetére
na ez már nem kell ide, inkább majd pm talán.
-
joey04
titán
válasz
tariattila #501 üzenetére
Tökéletesen bejött amit szerettem volna, könnyű kiszámítani az agresszív emberek reakcióját. Megkaptátok a figyelmeztetést, így elmarad a sárdobálás. ha ez a figyelmeztetés nem történt volna meg, a 454-től kezdve pokol lenne.
így más lesz a topik.
ja és nem személyeskedő módon természetesen lehet. De sajnos a tapasztalataim alapján az itteni emberek erre képtelenek, csak moderátori felügyelet mellett. Persze ez csak szvsz.
na kellemes társalgást.
szerk.: ha nagyon akarnék most is tudnék olyan kommentet előcibálni ebből a topikból korábbról, ami ha szigorúan vesszük személyeskedés, de hát nem akarok az itteniek hibájába esni: más szemében a szálkát... mert én sem vagyok angyal, tény.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #501 üzenetére
Hagyd már, nem jött be az előrejelzése, még Everman kollégával is jól megvagyunk, persze országos cimborák lehet nem leszünk
-
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #492 üzenetére
Énis kíváncsi vagyok, jó lenne egy használható GB..
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Azt írta, hogy a RAM fogyást megoldotta. Az volt az egyik legnagyobb gond. Remélem ez nem abból áll, hogy beletolja a romjába a Task Killert
philoxenia: a Te verziód az alma vs. szeder témakörben jobb
-
kutkut
addikt
válasz
Hát, amit én próbáltam JV1-et annál biztos jobb lesz.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila #477 üzenetére
Androidos makik maradjanak a zöld színnél......
[link]
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #477 üzenetére
Mintha az Avatarból szalasztották volna... ami sanszos is, mert ha megnézed van Avataros kép is a C meghajtón
Szerk: igen, ugyanaz, csak alulról... Szerintem simán elképzelhető
Ha letakarod a fejét, még szórakoztató is lehet, mekis zacsit az aranyos buksijára, az úgyis mindig nevet -
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #472 üzenetére
Megkaptam tőle priviben a képet: [link]
-
Everman
addikt
válasz
tariattila #465 üzenetére
Az Androiddal mint rendszerrel egyre kevesebb gondom van még nekem is (a DHD-vel egész jól elvoltam, ott a hardver volt inkább gagyi).
Az igazi visszatartó erő az alkalmazások miatt van. Androidra minden valamire való cuccos iOS portolás, akkor meg inkább az eredetit használom, no meg rengeteg jó dolog nem készül el Androidra, vagy csak sokkal-sokkal később.
Egyszerűen az egységes platform miatt hiányoznak a jó kis optimalizált szoftverek, amik ki tudják használni az alattuk lévő vasat.
Kijönnek az új kétmagos szörnyek és olyan alkalmazások vannak rájuk, amiket egy első generációs iPhone is röhögve futtat, mégis a Tegrához kötik Androidon, ami bőven többre lenne képes. A Tegránál erősebb vasak tulajdonosai meg csak lesnek, mert még ezek sem fognak náluk futni... -
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #455 üzenetére
Everman:
Miért nem 3GS-t veszel akkor? -
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #452 üzenetére
Haha... pf...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tariattila #441 üzenetére
Nem megy, mert tiltva van a privát részére.... Csalogassa ide más
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest