- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
Psytech #50027 üzenetére
Nem lesz meg a keret... :-) van meg ra 4 honapod basszus... meg nekem sincs ra keret, de en meg csalad mellett is megoldom, mert ott akarok lenni!
Meg hat ozora a lehetosegek tekinteteben nem szab hatart, elegge jol ki lehet jonni anyagilag ha elelmes az ember...Nem tudom megyek-e iden, de ha igen akkor arra most mindennel jobban rakeszulok, hogy jo legyen mert lehet ozorabol ez lesz az utso...
-
rankesz
veterán
válasz
Psytech #50015 üzenetére
Szerintem egyértelműen a lóvé miatt lett szakadás... sajnálom, mert kb. ennyi kikapcsolódást engedhetek meg magamnak évente mióta képbe jöttem... nekem Ozorától ozoráig tartott az év már egyideje...
Régebben pedig nem értettem és hülyének néztem azokat az embereket akik ozora openingen egymás nyakába borulva boldog új évet kívántak egymásnak... utólag megértettem és teljesen igazuk van, nekem se jelent semmit a szilveszter, Augusztus eleje viszont annál inkább... nem tudom idén megyek-e, tényleg nem tudom...Kerestem most a winyómon Tetrameth trackeket, betegebb már-már mint a Sensient...
-
rankesz
veterán
válasz
Psytech #50003 üzenetére
Jaja, tavaly voltak eddig a legtöbben, de tavaly ugye nem volt Boom sem, ugyan úgy ahogy a 10 éves jubileumi 2009-eskor sem... akkor is elég sokan voltak, de a tavalyi vitt mindent.
2005 óta járok Ozorára, kár hogy a következő már nem olyan lesz, számomra az öszi bejelentés felért egy kis halállal, gondolom akkor tudod miért...NG: most mivan már, minden kerek számot elvittetek előlem, végre nekem is jutott egy...
razi: homár akinek nincs a topik a kedvencek közt.
-
rankesz
veterán
Csak hogy ez a szép kerek szám valami jó legyen...
-
rankesz
veterán
1
-
rankesz
veterán
2
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #49996 üzenetére
Mééé a bandázódást tán tilcsaja törvény?
Nem is vagyunk annyian, szóval nem sértünk gyülekezési törvényt... na meg mi békés hippifélék vogymuk
PLUR meg minden...
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
Volt egy nyerős turbó rudi papírom, mikor lementem a boltba üdcsiért, beváltottam. Feljöttem, kibontom, na, ez is nyert! LOL lementem beváltani, de az újat a helyszínen kibontottam, hát az is nyert!
Hoztam az újat, de abban már csak a kód volt...
Így lett az egy turbó rudiból 4...Az élet apró örömei
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #49835 üzenetére
Otthon mar minek lenne fap-fap? Ne magadbol indulj mar ki... :-P
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #49832 üzenetére
Neeem, fordítva, de amúgy eltaláltad!
Rögtön köhög tábla --> sörözés a Rajmesszal (akit már vágsz) otthon meg vacsora és ...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #49809 üzenetére
Így van, nemsoká itt a bikiniszezon, lehet almalogóssal tükörbe vakuzni...
mint a menő fészes profilképeken... -
rankesz
veterán
Jöhetne már a pizza... éhes vagyok!
-
rankesz
veterán
válasz
sajtee #49793 üzenetére
Anyád helyébe alaposan kivizsgáltatnálak, vagy csak nem engedném, hogy mindig a pöcegödörből igyál...
Amúgy az is lehet hogy pszichoszomatikus tüneteket produkálsz, elvégre tegnap minimum 3x írtad be hogy neked mily' szar lesz ma... úgyhogy az is lehet hogy fejben vannak a gondok... Ezt a második bejegyzést ne vedd sértésnek, nem annak szántam. -
rankesz
veterán
Ti tolnátok?
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #49376 üzenetére
Aluggyama
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #49325 üzenetére
Kinyírtad a topikot.
Mindjárt szólok a kölyködnek hogy apa a térdel végzett derékmasszázs közben kereplőt akar hallgatni -
rankesz
veterán
válasz
tariattila #49241 üzenetére
mentanyista, gyengabi, mekkora egy troll lettél így a táppénzen. csak nem trollképzőbe jársz?
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #49221 üzenetére
Reggelt!
gyengabi... ezen szakadok
lopom is
Kezd vegre beallni az uj rom- kernel kombo, tegnap ejjel majd' 6 ora kijelzo utan merult le... ebbol kb 2 ora 3g net volt meg kis gps teszt hazon belul. Jo lesz ez...
Uj kernelben van dual boot, lehet felpakolok masodlagos romnak egy cyan9-et tesztelgetni... -
rankesz
veterán
Szasztok gyikok! Mi a helyzet?
-
rankesz
veterán
Az milyen, hogy verte a fejem fölött a bádogtetőt az záporeső mintha dézsából öntenék, na mondom magamban ezt megnézem. Mire egy(!) perc múlva kiértem a bolt elé már 100 ágra sütött a nap...
-
rankesz
veterán
Ne, is mondd, az enyémre is ráférne már egy kis generál...
Van egy kitört küllőm, 8-as lett miatta a hátsóban, centírozni kell, markolat csere, mert kezd megtörni a gumi, lánc, tárcsafék betétei csere, teló olajcsere, tárcsafék olaj csere, teló lockout bowdencsője csere.
Meg lassan kellenek új külsők is...Amennyi pénz lesz, annyiért kb. már új bringát kapok... (tásóktul tuti)
-
rankesz
veterán
Hehe, szép kis 30 gigás mappa...
BTW mér nem használsz Total/SpeedCommandert?
Akkor gondolom az utána linkelt SubconsciousMind számot nem hallgattad meg, ami pörgősebb, és eléggé durván TB303 alapokból építkezik.
Van egy tracker ahol regelve vagyok, és pár hetente felteszik packban a legújabb psy / chill albumokat, az is egy szép kis folyamatos elfoglaltság, hogy abból szemezgessek... nem is szoktam cím alapján szelektálni, DL all, aztán majd jöhet a belehallgatózás...
Most 117-esnél tart a sorozat, átlagban olyan 5-10 gigásak -
rankesz
veterán
Na akkor egykicsit pörgessük fel a dolgokat egy kis pure tb3o3 goával!
-
rankesz
veterán
Nesztek, igényes muzsika... -->klatty<--
Jó kis vokálos psychill, de ebéd utáni punnypunny-hoz pont jó szerintem
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #48916 üzenetére
Nem, a bolt nyom egy game over-t ha így megy tovább...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #48914 üzenetére
Na, várjá... lehet nemsokára követem a "példád"
-
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #48894 üzenetére
Maraggy mar te kv nazi...
-
rankesz
veterán
válasz
hackeeeee #48808 üzenetére
Hupsz, egy Embörös pizza befigyelt, megéri kicsit hájjal kenegetni a diszpécsert, hogy milyen durván megpakolják még ha akciós is... vették a lapot és nagyon durva cuccot küldtak... nem is tudtam megenni, pedig nam vagyok kispályás zabás
Persze azért 1-2 ser lecsúszott mellé...Most pedig levezetésképp megvettem ezt, és mindjárt meg is nézem.
-
rankesz
veterán
Jó reggelt!
Mivel lett volna reggel dolgom, mondtam asszonynak hogy reggel keltsen fél7-kor....
Keltett is, de valahogy csak visszaaludtam, és most másztam ki az ágyból...... ki érti ezt? -
rankesz
veterán
Jó reggelt!
bok, ne fárassz, mert még visszafekszem... -
rankesz
veterán
Esik a hó!
-
rankesz
veterán
Jó reggelt!
Na nyomatok én is ham & eggs-t... főzve... (asszony nem hajlandó megsütni, ragaszkodik a hagyományos húsvéti ízekhez.)
-
rankesz
veterán
Milyen bőbeszédűek vagytok ma este...
-
rankesz
veterán
Jó reggelt!
-
rankesz
veterán
Hollári hopplá-hó, (nagy)szombaton dolgozni csudi jó!
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #48451 üzenetére
Ezt a pár hét pihit fejtsd már ki nekem!
Jöhet privibe/talk-on is -
rankesz
veterán
Na várjatok má... azóta vettem hozzá egy csomó pézé kiegészítőket, azzal mi lesz?
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #48258 üzenetére
A TalkAndroid értesülései szerint április 16-án debütálhat a Google ingyenes online tárterülete, melyet várhatóan Google Drive néven ismerhet majd meg a nagyérdemű. Az alábbi képernyőfotó tanúsága szerint a keresőóriás 5 GB ingyenes helyet biztosít majd az Android-alapú készülékek felhasználói számára, mely a tartalmak egyszerű megosztásán túl biztonsági adatmentésre és adatok helyreállítására egyaránt alkalmas lesz.
-
rankesz
veterán
Reggelt!
Eléggé vicces dolog éjszaka úgy kelni hogy a telón és a fejesen alszol, mert bealudtál zenehallgatás közben...
Látszólag minden túlélte... makiüveg powa -
rankesz
veterán
válasz
tariattila #48155 üzenetére
Azért remélem közben nem erőlködtél nagyon, mer tudod, a zagybul veszi kija zokszigént, teccikérteni?
Aktív témák
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest