Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• philoxenia

MODERÁTOR

válasz telya #848 üzenetére

Szemmel láthatólag, /olvashatóan/ nem érted, vagy elfogadni nem akarod, hogy itt igenis nem dirigálhatsz csak azért, mert azt gondolod magadról, hogy kompetens vagy bizonyos kérdésekben.
    Ellenben valóban, itt a Fórumon nincs demokrácia, és nem is lehet, nyilván, mivel nem lenne fönntartható a rend.
    Ha Neked ez nem tetszik, arról nem tehetek, ellenben a szabályok, amiket megszegtél, szabályok maradnak, ha újra megszeged őket, csak az újabb kitiltás marad szankcióként.
    Semmi személyes nincs ebben, hiába is próbálod belemagyarázni.
    A szakmaiságra az általad linkelt helyen már válaszoltam. Ez gyakorlatilag egy olyan Fórum, ahol a hozzáértés bizonyítására sohasem volt elég véleményt hangoztatni, vagy más véleményét linkelni. Ez [link] van a törölt hozzászólásod linkjén....
    Egyetlen képet sem látok. Mi bizonyíték mire is? Az angol hiába világnyelv, igazából ez nem azt jelenti, hogy amit angolul írnak, azt már el is kell hinnem...
    Ha ellenben szeretnél angolul fórumozni, ajánlhatok fölkapottabb helyeket is:
    [link];[link] sőt, hogy ne kelljen messzire menned innen:[link]

• Everman

addikt

Nem azzal volt a baj, amit mondtál, hisz attól vita a vita, hogy két ellentétes oldalt képviselünk, hanem ahogy mondtad.
    "beszűkült agyú" "szardobálás" "hazugság" "majom" stb. én ilyen jelzőkkel nem illettelek, max kifejtettem, hogy a témához nem vagy kellően kompetens, amit a multitaskkal kapcsolatos véleményeddel kellően megalapoztál, vagy kaptál egy tükröt a személyeskedő mondatodra.
    Gondolom a való életben sem úgy vitázol, hogy közben az asztalt csapkodod és személyeskedsz a partnerrel, mert itt ez jött le és emiatt lépett közbe a moderátor.

ForRedGlory-val is volt nem egy elszabadult vitánk, de ezek mindig megmaradtak egy mederben. Nem léptünk át egy bizonyos udvariassági határt, hisz csak vacak telefonokról van szó, amit kedvelhetünk, vagy nem, de ettől még nincs értelme egymást pocskondiázni, nem erről szól a történet. Hisz egyikünk sem ismeri személyesen a másikat, de ha más nem is, az közös minden ide írogató emberkében, hogy kedveli a mobiltelefonokat és a különböző kütyüket.

• Zolesz007

őstag

Most nem genyózásból, de szerintem fogadd el a tényt: igazság nincs a földön.
    Hiába írsz 10 monitornyi hsz-t csak magadat idegeled, a modik kb lesz@rják, minket meg idegesít, hogy sokat kell görgetni.

De ez nem azt jelenti, hogy nem értek veled egyet.
    Ugye nincs harag? :))

• Everman

addikt

válasz telya #751 üzenetére

Akkor meséld el, hogy az ikonok és egyéb desktop elemek miért sávosodnak.

Anno Karma tett be pár fotót amin ez kiválóan látszott, de gondolom szerinted ő is elfogult..

• tariattila

veterán

válasz telya #757 üzenetére

dolgoznak azok pedig...(FRG utáni hsz.-emet már törölték is.. igaz gondolom a duplikáció miatt) de dolgoznak...

az előzőn gondolkodom még, hogy mennyiben feltételes az... úgy vélem nem :U

joey20: az akkor volt ott... ez pedig itt és most! nagy különbség!
    tehát ha újra felhozod Te is visszaeső lennél vagy mi...

• joey04

titán

válasz telya #677 üzenetére

Mivel ha nem is megszólítottál, de felhoztál, ezért válaszolnék arra, ami engem érint:

Már 2szer kiemeltem, de megteszem megint, biztos elsiklottál felette :R

Én itt akkor kérek moderálást, ha engem, vagy azt a csoportot amibe én beletartozom támadás éri, ami a fórumon a személyeskedést jelenti. Az általad is leírt, hozzáteszem szerintem fals és félrevezető szakmai kommentjeid ellen soha nem kértem moderálást.

A moderátorok megítélése nem az én tisztem, de ha már a nyalást felhoztad: Logouton lehet velük viszonylag sokat találkozni "civilben", és bizony jó pár nagyon leírta magát emberileg nálam. Ami a moderálást illeti, ott sem vagyok elégedett mindig, és nem kell, hogy olyan téma legyen, amiben érdekelt vagyok, hogy elégedetlenséget érezzek.

Ja annyi kiegészítés, hogy itt nincs olyan, hogy sajat off sgs topicunk és neki bar semmi koze a topichoz

Ez már csak off: ha ilyesmire vágysz, akkor létre lehet hozni saját fórumot úgy, hogy a regisztrációt jóvá kell hagynia az adminnak.

szerk.: bár szerintem az a komment amire válaszolok törölve lesz (mivel te magad is megtaláld a korrekt helyét), így a ráadott válaszom is.

• Everman

addikt

válasz telya #685 üzenetére

"hazugsagokkal es tevinformaciokkal amiket modszeresen sorban semmisse tettem"

Igen, tévinformációkkal, mert ugyebár nincs multitask és nem lehet háttérben letölteni...
    Az SGS kijelzőjénél sem megy tönkre a kék szubpixel és és itt is csak 1 példa volt szerinted, mikor ezt én már hónapokkal ezelőtt tapasztaltam a saját készülékemnél és akkor is jelentkezett egy csomó tulaj, hogy nála is előfordul és most sem egyetlen esetről volt szó, hanem többről. Meg persze akku esetén csak az a lényeg, hogy mi van ráírva, az, hogy fele annyi ideig megy el vele a készülék, arról csendben illik hallgatni. A GPS-es problémákat meg még sem említettem.

A vicc az, hogy leírtam, hogy mindezek ellenére az SGS-t jó készüléknek, konkrétan a jelenleg kapható Androidos készülékek között a legjobbnak tartom, de nem egy kategória az iPhone 4-el. Ha nem akartál volna flamet, akkor ahogy rajtad kívül mindenki, elfogadtad volna, hogy ez az én véleményem és nem kezdesz vitát és főleg nem ilyen hangnemben.

" ios-es telefonom volt kb egy evig"

Nekem meg Androidos, nagy ügy. Galaxy S-em is volt 3 hónapig, szóval eléggé első kézből tudom, hogy milyen.

"mert a vitaban az is bennevan hogy az ember ertelmesen beszelget."

Érdekes, hogy ez rajtad kívül itt mindenkivel működött, még FRG kollégával is, csak és kizárólag neked nem sikerült a kulturált hangnemet megtartani.

• Everman

addikt

Ne zavarjon, hogy a beidézett mondataim a te hasonlóidra volt tükör válasz (Mariskát sem én találtam ki ;) ).

A "szakmai" hozzászólásaidat meg pontról, pontra cáfoltam, de persze te csak mondod a magadét.
    Elhiszem, hogy Android fronton expert vagy, de iOS-hez semmit nem értesz, ez tény, kár ragozni (a multitasking terén tett blőd kijelentéseid ezt megfelelően alátámasztják).

Ha meg szerinted a szomszéd Mariska és a majmozás azonos kategória, akkor nem irigyellek a szomszédaid miatt :)

Ha gondolod, akkor folytathatjuk a vitát, pár dologban kíváncsivá tettél, de ha lehet, akkor higgadtabban, a személyeskedést kerülve és akkor én sem fogok hasonló hangnemben válaszolni (tekintve, hogy egyébként semmi problémám nincs veled).

• tariattila

veterán

válasz telya #682 üzenetére

aki miatt meg szerintem az egész indult, nem kap rendes jutalmat... :(

(nem személyeskedek ...mindenki döntse el ki lehetett...)

• ForRedGlory

félisten

Hát nem tudom miről volt szó, de ezért tuti hosszabb pihenőt kapsz :( :DDD

• tariattila

veterán

válasz telya #679 üzenetére

látod, hogy ennyin is múlhat... (nem mind1 h. mariska vagy majom) :U

• tariattila

veterán

ezért is írtam, hogy óvatosan a szavakkal... (rutinos, elhivatott viaskodók! tudják úgy csavarni a szót, hogy ne legyen benne személyeskedő megjegyzés ÉS mégis provokáló legyen... akik könnyen felkapják rá a vizet azok nem állják meg, hogy ne személyeskedve vágjanak vissza... és ennek ugye ez az eredménye ami most is történt... a másik oldal meg csak nevet ezen)

• Everman

addikt

válasz telya #608 üzenetére

Melyik OS használta/ja a Widgeteket először?

• Everman

addikt

válasz telya #605 üzenetére

"pontosan, az osszes "halando" program szamara egy legenda, ugyanis nem hasznalhatjak."

A Cydiás alkalmazások pont azt használják.

"amire kinek van szuksege?"

A felhasználónak.

"a hatterben valo futtatasa egy megoldhatatlan problema ios-en. mutass mar egy appstore-os progit amit le tud tolteni pl torrentet a hatterben."

Torrentet nem tudok, mert ha jól tudom nem engedélyezett a Store-ban de rengeteg alkalmazás tölt le a háttérben (pl. az általam kedvelt Atomic Browser is, sőt azt is megadhatom neki, hogy közvetlenül a dropboxomba töltse le kiválasztott fájlokat). a torrentnek még utána nézek, mert nekem még soha nem jutott eszembe, hogy mobillal torrentezzek, arra ott az itthoni szerverem, az azon futó uTorrentnek meg van iPhone-os felülete is.

"de ez csak 1 pelda a megszamlalhatatlanul sok teljesen eletszeru helyzet kozul amire az ios teljesen alkalmatlan."

Légy szíves mondjál még, hisz a mobilon torrentezés is olyan életszerű dolog ami magamtól nem jutott volna eszembe... és egyébként meg még menne is, mert Cydiában van több torrent kliens is :D

"fejlesztettem mar android-ra, tudom hogy mukodik a multitasking rajta"

Ne puffogjál, írd le, hogy miben különbözik az amit te tudsz és amit én írtam..

"minden aktiv allapota tortent dolgot akkor tud csak elkezdeni feldolgozni ha ujra aktiv lesz azaz eloterbe helyezed."

Csak halkan kérdezem meg, az Androidos Skype kliens mégis mivel tud többet a háttérben (attól tekintsünk el, hogy előtérben is butább, mint az iOS-es párja)? Nem csak akkor tudsz bármit kezdeni vele, ha előtérbe került?

"innentol ignoralni foglak mert egyszeruen nincs annyi idom hogy olyanvalakivel vitatkozzak aki azt se tudja hogy mirol vitatkozik."

Ezt akár én is írhattam volna....

• philoxenia

MODERÁTOR

válasz telya #608 üzenetére

Gondolom, csak ez is mutatja, hogy nem érdemes indulatból írni....
    Mielőtt válaszol az ember, kicsit képzelje magát a másik oldalra, abszolút igazságok még egyszerűbb témákban sincsenek, nemhogy két telefon összehasonlításában....
    Kinek melyik a jobb...
    A valódi teszt nem az lenne, hogy egyik készüléked van a másik után, hanem, az, ha egyszerre birtoklod mindkettőt hosszabb ideig és még úgy is szubjektív, ki melyiket szeretné jobban és miért.....
    A fair az lenne, ha az iPhone tulajok itt csak arról írnának, miben jobb az SGS, SGS tulajok pedig arról, amiben rosszabb....
    Másképp csak elvakult szurkolás a vége és joey20-nak lesz igaza.....
    Több lazaságot, ez nem a ki vett jobbat ügyesebben topik..... :) ;)

• philoxenia

MODERÁTOR

válasz telya #605 üzenetére

te fel is szoktad fogni amit olvasol? hasznos szokas lenne.
    "a Widgeteket az Apple kezdte használni OSX alatt, a Google onnan lopta az ötletet"
    ehhez nem is fuzok hozza. semmit. barki fel perc rakereses utan megbizonyosodhat rola, hogy ez is egy hazugsag. nem a google talalta fel a widget-eket, nem ok szartak a spanyol viaszt, semmi kozuk a widget-ek kitalalasahoz es elso hasznalatahoz.

Saját első mondatod olvasd el itt, nem minden tiszta nekem az utána következő okfejtésben..... :F

• Everman

addikt

válasz telya #602 üzenetére

"azt irtad hogy az aksija gyengebb, ami egeszen egyszeruen nem igaz."

Szerintem a kutyát nem érdekli, hogy milyen adatok vannak ráírva az akkura, a lényeg, hogy mennyit megy el vele a készülék.

"a szubpixeles kommented annak az egyszeru dolognak a boncolgatasa hogy kisebb a felbontasa amit mar mondtam. "

Ez a mondatod meg annak a jele, hogy abszolút nem értesz a dologhoz és azt sem tudod miről van szó. :)

"egyebkent az h a 3gs-hez van kozelebb a felbontas igy szinten egy eszetlen hazugsag"

Egyébként a 3GS kijelzője 0,31 millió szubpixelt tartalmaz, a Galaxy S-é meg 0,38-at (az iPhone 4 meg 1,23 milliót). Szerintem kezdjél el olvasgatni a témában, különös tekintettel a pentile matrix technológiára.

"iphone4-en kb pont ugyanannyira alaulszaturaltak"

Fogalmazzunk úgy, hogy halovány gőzöd sincs arról miről beszélsz :D
    (Főként, hogy még az iPhone 4 színei is magasabb szatuárciós értékekkel bírnak, mint a valóság.)

"szo sincs honapok alatt eloregedo szubpixelekrol, sok hosszu ev kell hozza"

Szerintem kezdjed el olvasgatni a Galaxy S topicot itt az oldalon, sokat megtudhatsz belőle :D

Pl.: [link]

"tovabba szo sincs nagyobb fogyasztasrol, az atlagos kepernyotartalmak mellett kb ugyanolyan a fogyasztasuk annak ellenere hogy mennyivel nagyobb az sgs kijelzoje"

Fehér kijelzőtartalom mellett az SGS kijelzője 1,13 az iP4 0,42 wattot fogyaszt. Javíts ki ha tévednék, de a legtöbb weboldal ilyen háttérrel rendelkezik, mint ahogy a levelező és egyéb szöveges tartalommal bíró alkalmazások java is.

A méret meg lényegtelen, AMOLED kijelzőknél a subpixelek száma a lényeges, hisz ennyi miniatűr led világít a kijelzőn, IPS panelnél szintén nincs sok jelentősége a méretnek, mert a háttérvilágítás típusa és elosztása adja meg a fogyasztás mértékét, nem a panel mérete (maga a megjelenítés minimális fogyasztással jár, nem véletlen, hogy transflektív kijelzőknél előszeretettel használják a kijelzőt háttérvilágítás nélkül óra és dátum kijelzésre).

"mosolyogj csak, ettol meg nem valtozik hogy mekkora baromsagot mondtal."

Fogalmazzunk úgy, hogy te nem tudod miről beszélsz, hisz még a Google is elismeri, hogy ez a rendszer egyik gyenge pontja.

"fordulj szemeszhez."

Talán linkelj ellenpéldát :D Ja, bocsi, nem tudsz :D

"melyik a kedvenc filekezelod iphone-ra?"

Konkrétan iFile a neve.

"linkelj mar be a flash plugin nelkul egy videolejatszasrol egy videot iphone-on, mondjuk egy index.hu videoval"

Skyfire böngészővel még ez is megy, bocsi.

"es itt be is fejeztem veled a vitat mert olyan dologrol probalsz beszelni amirol nyilvanvalkoan a szomszed mariskanak is tobb fogalma van"

Lehet neked nem a szomszéd Mariskával kéne konzultálni szakmai kérdésekről, mert szemmel láthatóan nem ért hozzá, mint ahogy te sem :D

• Everman

addikt

válasz telya #425 üzenetére

Most kezdtem olvasgatni jobban ezt a topicot és telya mester tollából akkora marhaságok vannak jelen, hogy az már fizikailag fáj :D

"lenyeg hogy a nem rendszerszintu progik (beepitett progik (+ cydia progik)) semmilyen modon nem kepesek a hatterben futni"

Ja, a BSD Unix többszálú működése az csak legenda gondolom.

"amiken keresztul beepitett szolgaltatasokat tudnak hasznalni, de ezek kb lekorlatozodnak a hatterben levo audiora, voip szolgaltatasra es gps-re"

Amivel az Apple konkrétan lefed minden olyan szolgáltatást, aminek szüksége van a háttérben futásra. (Ha értenél a dologhoz, akkor tudnád, hogy az Android is hasonlóan működik, ha háttérbe küldesz egy alkalmazást, akkor ha normálisan van programozva, akkor szintén felfüggeszti a futását, a különbség az, hogy az Apple az SDK-n és az előzetes elleneőrzésen keresztül kikényszeríti ezt, míg egy Androidos alkalmazás, ha hibásan van elkészítve lezabálja az aksidat. Mindkét rendszer esetén van három állapota egy taszknak:
    - előtérben aktív (ez a normál futás, mikor használod)
    - háttérben aktív (amikor a háttérben is szükséges a program valamilyen interakciója, iOS-en az SDK-val készült alkalmazások esetén ilyenkor a lényegi szálak /GPS, hang, notifikációk stb./ egy-egy rendszerszálon tovább futnak és a fő alkalmazás felfüggesztődik ezzel is cpu időt spórolva, Androidon az egész alkalmazás aktív marad a háttérben értelmetlenül)
    - és háttérben inaktív (amikor nincs szükség interakcióra, az alkalmazás futása megáll és csak akkor folytatódik, mikor ismét előtérbe kerül, ez pl. a játékokra jellemző)

Az iOS-nél van egy negyedik lehetőség, ha az alkalmazás még régebbi SDK-val készült, akkor háttérbe küldés esetén a rendszer elmenti az állapotát és kilépteti (ezzel minden erőforrást felszabadít, de a következő aktiváláskor onnan folytatja, ahol megszakították, a gyors belső flash memória miatt ez igazából nem jelent semmit).

Ezen trükkök miatt gyakorlatilag semmi különbség nincs a felhasználó fele, ugyanazt kapja mindkét rendszeren, csak az iOS esetén jóval kevesebb erőforrást és akkukapacitást emészt fel ez a művelet.

" a skype-ot hatterbe teve tudod folytatni a beszelgetest a voip api-n keresztul, de semmi mast nem tudnak a progik a hatterben csinalni, tehat ha pl a hatterben van a skype es valaki rad ir, kuld valamit, stb, azokat a progi nem tudja feldolgozni csak ha visszavaltasz ra."

Ilyenkor látszik, hogy még csak képen, vagy videón láttál iOS-t. A Skype köszöni, de akkor is tud reagálni, ha háttérben van, ha üzennek neked, akkor azonnal felugrik az üzenet és visszaválthatsz rá. Sőt az Androidhoz képest fényévekkel fejlettebb push miatt az üzenetküldő alkalmazásokra akkor is megérkezik az üzenet és jelzi a készülék, ha az adott alkalmazás nem is fut (vagyis, ha pl. az IM+-ban engedélyezem a push-t, akkor végig aktívnak fogok látszani MSN-en, bármikor írhatsz nekem, akkor is megkapom az üzenetet, ha az IM+ nem is fut és rögtön tudok válaszolni is).

"android-on viszont termeszetesen valos multitasking van."

Kár, hogy a két rendszer multitasking szolgáltatásai sokban hasonlítanak és a Gingerbreadtől még jobban közelítenek az iOS megoldásához.
    Tudod ezek mobiltelefonok, nem jó dolog, ha egy háttérben ragadt aktív taszk lezabálja az erőforrásokat. Nem kívánom neked, hogy ne tudj mentőt hívni, mert egy kifagyott process a zsebedben lemerítette a telefonodat. Lehet, hogy hamar átértékelnéd a dolgok fontossági sorrendjét.

Egyébként csak halkan jegyzem meg, hogy az API-n keresztüli többszálú működés csak az App Store-os alkalmazásokra igaz, a Cydiás alkalmazások a BSD saját megoldását használják a multitaszkingra ami a desktop UNIX rendszerek megoldását használja.

No meg az imádott widgeteidről pár szó:
    - lehet, hogy nem tudod, de a Widgeteket az Apple kezdte használni OSX alatt, a Google onnan lopta az ötletet. iOS-re nem véletlenül nem hozták át, mivel túl sok erőforrást zabál az Apple szerint.
    - Ha jailbreakelt az iPhone-od, akkor használhatsz widgeteket, több megoldás is van rá pl.: [link] az más kérdés, hogy itt ezt kevesebb felhasználó igényli.

• Everman

addikt

válasz telya #524 üzenetére

"aha. iphone 4 1420 mAh vs sgs 1500 mah."

Pontosan ezért szégyen ez:

Készenlétben sem merül az iPhone 4 óránként 1-2%-ot, hanem 8-9 óra alatt 1%-ot.

"a technologiajabol adodoan mindenben jobb az sgs kijelzoje a felbontason kivul. ezt tobb pontos teszteken alapulo teszt alatamasztja."

Végül is szubpixel szinten a 3GS-el van egy csoportban, a túlszaturált megjelenítés a pár hónap alatt elöregedő kék subpixelek és a nagyobb fogyasztás is a jobb minőséget támasztják alá. Biztos igazad van...

"jobb de legalabb ugyanolyan a kameraja, ezt barmelyik youtube-ra feltoltott video alatamasztja, barmelyik tesztkep."

Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam és ha youtube videókat nézek akkor is ezt látom, fotókról nem is beszélve.
    A videók fakóbbak, élettelenebbek, a képek meg mosottak SGS-en.

"bullshit, teljesen jol optimalizalt os az android."

Ezen most csendben és elnézően somolygok :D

"fogalmazzunk ugy, hogy tobb minosegi alkalmazas van most android-ra, mint ios-re volt az indulasa utan ugyanennyi ido alatt."

Ez kb. a lőtéri kutyát sem érdekli. Most akarom használni a jobb alkalmazásokat nem 1-2 év múlva és pillanatnyilag erre nem az Android a megfelelő platform. Ennyi.

"1 teljes evig az appstore mint olyan nem is letezett, az android igazi terjedese pedig alig tobb mint 1 eve kezdodott."

Az Android Market 2 hónappal később nyitott, mint az App Store. Sajnálatos, hogy a Google kétes üzletpolitikája miatt még most sem kifizetődő fejleszteni rá... Ja, bocsi, de mégis, a vírusíróknak tökéletes platform :D

"propo most jott ki a flash 10.2, gyakorlatilag tokeletesen viszi az asztali gepre optimalizalt teljes kepernyos flash oldalakat is"

A "tökéletes" az a 8-10 fps-es videó megjelenítés, amit pl. a Xoom művel a 10.2-vel?
    Köszi, lemondok róla, nálam falsh plugin :D nélkül is tökéletes a videólejátszás :D

• [DE2JAY]

senior tag

válasz telya #524 üzenetére

:R Ha vege a filmnek ehhez meg en is teszek...

törölt tag

válasz telya #445 üzenetére

Az Android funkcioi es hasznalhatosaga tenyleg jobb. Mindent szeretek az Androidban, de egyszeruen milyen szanalmas mar hogy pl. a Xoom hardvere eros, de par widgettol a home screenen megfekszik? :( A Honeycomb kurva szep meg minden, de ha nem lesz lagmentes, semmit nem er...

Egyebkent en is orulok neki hogy tudunk normalisan is beszelni, nincs ezzel az iOS vs Android temaval semmi gond, mindketto mellett szolnak pozitiv es negativ ervek is.

• korpicschess

veterán

válasz telya #447 üzenetére

Pedig nálam többet eszik a LP, legalábbis a RAMot hamarabb telíti, 260 körül szinte alapon.. mondjuk sok widgettel.

FRG: írtam neki PÜ-t :D

törölt tag

válasz telya #425 üzenetére

most hogyha írnék 20 sort arról, miért is gyorsabb az iphone, és a végére odabiggyeszteném hogy "de természetesen az android szarrálaggol", válaszolnál valami frappánsat vagy ignorálnál a francba? :P

srácok, félreértés ne essék, imádom a galaxy s-em annak ellenére, hogy az iphone-t "istenítettem" a topikban... de az a nagy helyzet, hogy az android ezzel a politikával az életben nem fogja beérni az ios-t... hogy miért nem? mert az emberek nem szeretik hogyha laggol, tölt a telefon. :U ti sem szeretitek, hisz akkor miért váltanátok rom-ot minden héten, mikor kijön az 1-gyel nagyobb verziószámú de 0-val jobb doc?

el lehet engem hajtani a picsába, meg lehet mondani az ótvarságokat, de az a nagy helyzet, hogy annyi pénzért, amennyit adtam a galaxy s-ért, nem szeretnék kompromisszumokat kötni... ez egy CSÚCSKATEGÓRIÁS OKOSTELEFON, ne laggoljon nekem össze-vissza, ne kelljen rá lagfix, meg ilyen buziságok. úgy látszik, az a +70k az i4 esetében meg is van magyarázva... és mi lesz az i5-nél, pff. betonba döngöli az sgs2-t... lásd: ipad2 és xoom esete.

• [DE2JAY]

senior tag

válasz telya #411 üzenetére

Nah köszönöm szépen :D Valaki az én oldalam is erősítse elvakultan :D
    Ha nem így van akkor egy hivatalos közlemény linkje jöhet...

• Oppenheimer

nagyúr

válasz telya #391 üzenetére

Szerintem jobb benne a multitasking mint az androidba. Az nem lassul be akkor se ha 20 alkalmazas fut

Aktív témák