- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #11496 üzenetére
tipp: próbáld meg használni az új keresőt, és kiderül.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #11266 üzenetére
bizony
-
joey04
titán
ipad-re pont nem lényeg a jb.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #10941 üzenetére
már elég régóta létezik, szted nem tudok róla?? LOL
-
joey04
titán
válasz
joey04 #10872 üzenetére
hopsz, 5 perc eltelt. Szóval amikor meg a MultiCleanert elfelejtem használni, akkor is nagyon későn jön elő a probléma, később, mint pl egy dupla ennyi RAM-mal megáldott SGS 2-nél. Érdekes lesz, hogy a WP7 hogy oldja meg majd a feladatot, (már nem a technikai részletek érdekelnek, hanem az, hogy a valóságban mennyire lesz használható, és egyben zavartalan a működése), hiszen a Mango-ba már bekerül a multitask.
-
joey04
titán
válasz
CHIPman #10871 üzenetére
Semmi sem tökéletes, de az tény, hogy az ios sokkal gördülékenyebb, mint egy Android.
De ha még csodát akarsz hallani: felületes próbálgatás után a wp7 még az ios-nél is gördülékenyebbnek tűnt számomra.
ez meg bemutatja, hogy milyen sűrűn is jön elő az az "akadás". Mondjuk nálam még ritkábban, Multiclenaert használok és a programok nagy részéből valóban kilépek, bár legszívesebben kipucolnám az egész multitaskot a készülékből, de minimum nagyon kevés programnak engedélyezném. Handras jól indokolta, hogy miért került bele így, ebben a formában, de az itt nem idézhető, mert alapelveket sért.
-
joey04
titán
Szerintem biztos van olyan ember aki nem csak 1, hanem akár több fórumon is ír/olvas, sőt chatel is, mindezt úgy, hogy közben család és barátok vannak mögötte. Érdekes, ügyesen oszthatja be az idejét az ilyen ember, elismerésem. Persze ez csak elmélkedés, vagy ha úgy tetszik vicc, nem támadás senki ellen. Csak láttam, hogy másnak lehet ilyet, gondolom nekem is.
10108: Olvastam, hogy érdekel(t) a téma, a miért, csak ezért gondoltam válaszolok: Csak néztem, hogy be lehet-e tartani az ignoret. Semmi több. Sőt, még segítettem is, mivel kiderült hogy nem, még akár egy szakdolgozatban példák is lehetnek ezek az emberek, úgy néz ki.
Remélem senki nem veszi támadásnak, vagy hangulatkeltésnek (
) hiszen az első egy kis elmélkedés, amit ugyebár más is elkövethetett is probléma nélkül, a második gondolat száraz tény csupán.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #10407 üzenetére
"nincs jobb dolga"
neked sincs?!
-
-
joey04
titán
válasz
korpicschess #10357 üzenetére
annyi lehetne benned, hogy nem törlöd a komment másik felét, ugye...
szóval ha még rémlik mi volt ott: miért is kéne? egyébként megtette más. ami mondjuk minősíthetetlen a szememben, ahogy a reagálás is. többek között ezért is kell figyelnem ezt a topikot. -
joey04
titán
válasz
korpicschess #10303 üzenetére
nem baj az.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #10294 üzenetére
akkor nálad lesz valami gondolom
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #10102 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #10082 üzenetére
fail
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #10071 üzenetére
miattad folyamatosan
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #10068 üzenetére
az a ti asztalotok továbbra is.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #9230 üzenetére
látom megint ide tévedtek a szeretetre vágyók..
fail -
joey04
titán
arra céloztam vele (W7), akinek válaszoltam. olvasd el
én még csúcsgép mellett sem ítélem feltétlenül el, egy "szaros" tablet vagy telefon azért ma már nem kiemelkedő, vagyis aki erre nem költ, az ennyit elkölt másra simán egy évben. na de ennyi részemről, mert itt ezt komolyan veszik, ez már warezre buzdítás is lehet, xnace kommentjeiről nem is beszélve. -
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
muveszur #9071 üzenetére
jah nem, ez bőven belefér, meg engem aztán nem lehet megbántani, lásd frg sem tudott. csak visszaolvasva, idomulsz az itteniekhez.
melegedéshez: ahogy néztem van ott pár olyan ember is, aki nem csodanokiáról váltott, hanem rendes okostelefonról, és ők is jelezték. persze nem égeti le a fület gondolom, csak fokozottabban jelentkezik mint máshol, mondjuk a túlzott vékonyítás miatt. ez csak példa volt.
-
joey04
titán
válasz
muveszur #9067 üzenetére
te is nagyon jól tudod, hogy legalább annyi előnye van a kisebb kijelzőnek, mint hátránya.
de ha így gondolod a melegedést, akkor kijavíthatod. Azért kérdeztem, mert én nem első szoftverrel vettem, hanem amivel a T megjelenéskor szállították. ezért nem tudok nyilatkozni.te is átveszed itt ezt a trágár stílust?
9069: igen, azt tudom. persze egyéni hibák vannak, én is hallottam melegedő i4-ről (meg más márkáról is), megbízható embertől, de ez nem típushiba. thx
-
joey04
titán
válasz
Everman #9065 üzenetére
ő 3G-t írt, nem GS-t.
bár ez persze ferdítés, mert Handras azt mondta, amit te is, hogy a 3GS közelében van, a 3G-t megüti. (én azért nem cseréltem le a 3G-t sem erre. igaz nem is 4.x szoft volt rajta)
más téma: te emlékszel olyanra, hogy az i4-nek komoly melegedési gondjai lettek volna megjelenéskor? -
joey04
titán
Sávosodás, szőrös betűk, anyaghasználat, lagg a droidon, amin az egyre erősebb vas sem segít, pentile, unalmas romolás, 3G(S) copy stb stb. ha iPhone tulaj mondja akkor trollkodás, még úgy is, hogy több androidos készülékkel is rendelkezett korábban vagy épen most is (nem csak Everman és én), ha más akkor nem az.
8678: nem sokkal előztél be, én is éppen linkelni akartam modkerbe a gyereket.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #7970 üzenetére
azért mert válaszolt?
lol megtanulhatnátok, hogy ez semmit nem változtat, neki már nem is reagálok.
Nem halálba mennek ezek, felnőtt emberek, lehet vezetni esőben is, odafigyeléssel. Érdekes, régen ez nem volt probléma... Bár szerintem csak direkt ellentmondasz -
joey04
titán
Tudom, azért is vettem nemrég 2x-et, most meg ezért szemezek a Sensation/SGS2-vel, mert Mango-ig nem akarok csalódni a wp7-ben. Csak tényleg az egy olyan rendszer, hogy még az iPhone-on megszokott gördülékenységet is megfejeli, ha nem is sokkal. Android meg az ilyenek miatt nem nyerő nálam.
-
joey04
titán
válasz
Oppenheimer #7102 üzenetére
nem véletlen
-
joey04
titán
válasz
Oppenheimer #7059 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
tariattila #6911 üzenetére
A miértre már az elején leírtam a választ: nem tetszett ahogy meg lettem említve többször is. Ha meg közben olyan egyéb téma van, ahhoz hozzászólok. Hogy kit és mennyire érdekel az hidegen hagy.
Olvasni meg olvassátok, ha nincs rá válasz akkor is.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #6906 üzenetére
az érzés kölcsönös.
-
joey04
titán
az 6877re, de mivel te is rácuppannál a témára, veheted úgy is, hogy neked szól(na).
eddig nem nagy durr az ios 5, bár nem is lehet nagyon mit beletenni. sbsettings kiváltó megoldás továbbra sincs. csak az kéne még bele, hogy kukázzam a jb-t.
az ipad billzet, az igen! na azt lenyúlták.
-
joey04
titán
válasz
Oppenheimer #6874 üzenetére
ahogy nézem ez szebb és igényesebb megoldás. a használhatóság persze más kéréds, azt majd megjelenés után érdemes véleményezni.
-
joey04
titán
ó van ott még hiba, pl a bt fájlküldés hiánya, meg egyéb kötöttségek. meg a Home gomb is nehezebben működik 2. év végére. Halkan jegyzem, amikor eljutunk oda, hogy szerinted nem, szerintem igen, onnantól még bosszantásról sem beszélhetünk igazán.
6740: na bumm. antenna és bt ügyben sem értünk egyet. ráadásul én vagyok kritikusabb véleménnyel az iPhoneról ezekben a kérdésekben. Hátha most fordítva lesz végre.
-
joey04
titán
válasz
Everman #6713 üzenetére
én csak retro cuccként jutottam már hozzá, nem "fénykorában" használtam.
6712: K750 és J230 is van még itthon, a k750ben olyan kártya van, amit nagy ritkán még használok, a J230 meg vésztartalék, és ébresztőóra biztosítás. iPhone mellé kell olyan.
de egyébként is, mindig 2 telefont állítottam be ébreszteni, biztos ami biztos. -
joey04
titán
Nincs is jobb, mint idegenben játszani.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #6596 üzenetére
na mi történt? már nekem címezve is hozzám szólsz, nem csak másokon keresztül?
6598: Inni bárkivel, bárhol és bármikor, elegendő pálinka és sör kombó után nálam is az android lesz a király. Élőben egyébként pont tegnap volt szerencsém egy android ios vitához, és roppant szórakoztató egyébként. teljesen az, mint a fórumon, csak irl nincs sértegetés. Kívülállóként figyeltem, de persze iPhone tulajként bevontak, és megkérdeztek a dologról. Azt mondtam, amit itt is mondok addig, amíg szépen lehet beszélgetni. mind a 2 jó rendszer, az android szabadabb, és szélesebb hardvertámogatása van, ezért olcsóbb készülékeken is elfut (ráadásul egész jól), cserébe a felsőkategóriában nem tud olyan felhasználói élményt nyújtani, mint az ios, ami viszont zártabb, és csak felsőkategóriában található meg. kinek mi a fontos. Amíg ezt elismerik, addig nem is szoktam vitázni. Egyébként jellemzően Nokia/Symbian fanok vannak nagyon sokan még mindig
Rajtuk csak nevetni lehet. -
joey04
titán
válasz
Oppenheimer #6593 üzenetére
Tudom, hogy tudod, hogy hogy érti.
Ja kérem, itt nagyon sok hasonló szitu volt ellenkező irányba is, látszólagos értetlenséggel. -
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #6477 üzenetére
Látom, továbbra sem sikerül megérteni ezen fórum működését... Itt nincs olyan, hogy saját topik.
-
joey04
titán
válasz
tariattila #6178 üzenetére
Hozzád sem szóltam akkor.
Így személyeskedni sem tudtam volna. Vagy maximum pont annyira, mint te. De ugye te sem tettél ilyet...6179: leírtam már miért írok ide.
röviden: túl sok itt az olyan szakmai komment amivel nem értek egyet, és leírom a véleményem akkor is, ha nem tetszik másnak, plusz túl sok a személyes támadás továbbra is. A kukkolás meg kicsit (nagyon) más.
-
joey04
titán
válasz
tariattila #6148 üzenetére
az okostojás már csak ilyen, főleg ha igaza van.
-
joey04
titán
minek írjak? megvettem, működik a gép. ennyi. a kérdések meg vagy olyanok, amiben ne vagyok otthon, vagy (és ez a legtöbb), olan, ami naponta vagy 20x előjön. ráadásul néha próbaképpen beírom a googleba, és 2-3 találaton belül ott a megoldás...
főleg, hogy ott is akadnak érdekes arcok. pl vitáztam én velük is leget, amikor az első iphone megjelent,mint netes telefon, a legjobb böngészővel, de 3G nélkül, LOL!
se egy program, se egy semmi rá. na az valóban egy túlárazott eszköz volt. ki is tartottam ezen véleményem mellett. -
joey04
titán
csak utánad
kár, hogy odabent keveset lehet ülni.5797: arra figyelek, ne félj, nehogy jól érezd magad.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #5790 üzenetére
nekem pontosan elég, hogy amióta kicsit is érdekel a foci, ők a kedvenceim, és szívvel lélekkel drukkolok nekik. nem is akarok semmit sem bizonyítani, azért mert ezt nem lehet "bizonyítani", no meg azért is, mert úgy is utánad mennek az itteni lakók. ügyes munka amit tettél, de szurkolásnál nem így működik a letettem az asztalra valamit.
ugatni te szoktál.
5791: mivel a felfogása (itt is) más, nincs miről beszélni. Ha neki ez a bizonyíték, akkor legyen. Éljen így, nekem ez annyit jelent csupán, hogy szorgalmas. Még megköszönni sem köszönöm, mert az itthoni MU oldalakat nem igazán követem.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #5784 üzenetére
mit kéne terítenem?
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #5784 üzenetére
mindjárt holnap van, meg is várhatod. ezen felül már válaszoltam. szép iparos munka, nem tagadom. de ennyi. egy csapatért szurkolás, és az igazi rajongás nem ilyenekben mérhető, az belül van.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #5778 üzenetére
Ügyes vagy. Ettől még nem bizonyítottál semmit sem.
Kivetelesen irok neked baratom.
Írsz te folyamatosan, csak nem mered/akarod szembe, hanem másnak címzed, de nekem szól. -
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #5770 üzenetére
vagy nem
-
joey04
titán
nem mondtam rá semmi rosszat... olyan amilyen. ja és persze az, aki.
5769: lehet, hogy mod akkor is látja egyébként. plusz screenshot kell, és hiába szerkesztek. ha ban lenne, szépen vissza lehet vezetni mindent, mi honnan indult, max repül más is.
sőt, nagyon visszamegyünk, nevet sem lehet kiírni, volt már érte ban, és visszakereshető (én biztos visszakeresem), hogy engem neveztek meg. szóval hajrá. -
joey04
titán
mindig okosat mondok.
5757: naná
5758: nem, de attól még kevered a szezont a fazonnal, ahogy látom. bár őr lennék ott, ahol dolgozok. fillére annyi alapra több lenne a fizum az időbeosztás miatt, és ténylegesen jóval kevesebb lenne a melóm.
5760: nehéz volt kitalálni a nevéből.
ebben ki is merültek számomra a pozitív tulajdonságai, úgy is mondhatnám, csak egy tévedés lehet a választása.
5762: ha tudnék csalni bármiben is, (itt), ez a topik is kuka lenne.
-
joey04
titán
én nem hanyagolom el a csalásom azért, hogy másokat sértegessek, ezért nem vagyok sajnos jó benne.
körbenézve a világban, sajnos sok ilyen van. én nem akarok közéjük tartozni. -
joey04
titán
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest