- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bmarko
tag
válasz
tariattila #914 üzenetére
Ha már OFF topic, király az aláírásod
-
bmarko
tag
Lehet nekünk is az említett témákba kellene járnunk beszélgetni, olvasgatni és amit valaki úgy érzi, hogy az mi témánkat sérelem éri, moderálást kérni... Vajon ezt az itteni egyébként agresszív és velejéig romlott emberek miért nem teszik meg?
-
bmarko
tag
Ha jól értem akkor, ha valakinek más véleménye van az apple termékekről, akkor azt értelmezhetjük a csoport elleni személyes támadásnak?
Egyébként nem értem az összehasonlítgatások alapját, ha a két telefonban teljesen ugyanaz a hardver és akksi lenne, akkor beszélgethetnénk az optimalizáltságról, illetve a hibákról, működési időről. De normális hangnemben. A legnagyobb probléma az, hogy valaki foggal és körömmel védi az egyik oldalt, a másik nem lehet jobb semmiben. Szerintem ez elgondolkodtató.
-
bmarko
tag
válasz
tariattila #517 üzenetére
November óta követem az sgs topicot naponta többször is, de olyat még nem láttam, hogy bárki elkezdte volna szapulni a konkurenciát. Ha megfigyeléseim nem csalnak mindig megjelent valaki, aki jól leszólta az sgs-t, a lakók meg hagyták szó nélkül...
-
bmarko
tag
Semmi személyeskedés, de a rendes sgs topicban is megjelentél "rendet" tenni. Köszi de szerintem nem kérünk belőle. Ha megfigyelted nem az itteniek mennek át másik topicba azt a bizonyos másik rendszert szidni, vagy dicsérni. Mindenki írjon a helyére és akkor nincs gond. Vagy készítsenek android vs. IOS pankráció topicot. De a magyar már csak ilyen, ami szerinte jó, az másnak is csak jó lehet, ellenvetés nincs...
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest