- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
[DE2JAY] #24854 üzenetére
Jégkrémszendó tetszik, a Galaxy Nexus viszont elsőre egy ordas nagy csalódás számomra.
Hogy a francba gondolták, hogy az SGX540 gpu, ami már másfél éves galaxy s-ben is dohogott majd lehengerli a közönséget?! MEg ez a méret... azt hittem hogy akkora lesz kb mint az sgsII, csak az érintőgombok helyén is még a kijelző lesz, szélén a peremig kilógva... de ez... FOS az egész, a gugli dugja fel magának, és kotoljon inkább még rajta egy darabig
Megintcsak nem erre fogok váltani, kimarad mint az SGSII... remélem a samsung villant valamit mert kezdek begolyózni, és a telefonomhoz fogok beszélni még a végén... -
-
-
kutkut
addikt
válasz
[DE2JAY] #22083 üzenetére
Én is ezt mondom. Persze, pdf olvasáshoz néha kevésnek érzem az SGS-t, de egy kézzel épp hogy el tudom kezelni. Az almából meg elég lenne egy kisebb is a képarány miatt... Pl mielőtt az SGS-t vettem, nézegettem a telókat, és a Nexus One kisebbnek tűnt a maga 3.7-es kijelzőjével, mint az alma a 3.5-tel... Kéne oda egy 3.7"... És akkor még mindig "retina" maradna.
De ha mindez meglenne, valószínűleg akkor is 2x annyiba kerülne, mint egy droid... -
[DE2JAY]
senior tag
válasz
[DE2JAY] #9820 üzenetére
40Gigás régi USBs wincsi elővéve, 2 partícióba vágás, az egyikre bootos win7 haxolva, másikra 1-2 utils be...
így lecsupaszítottam a cuccot. a bekapcs gomb megmaradt + dsub monitorja kivágva letépve YEEE
mivel 4 usb port van ezen a gány szaron gondoltam mák. 2őn beviteli eszköz 2ön USBwincsi + be áramba monitor Dsubra indítt....
bootol YEE be biosba, semmi extrém... win7 install indítva kezd villogni a moncsi... M a rák ez addig villog míg egyszer kikapcsol... Hútőt nézem faszán sehogy se áll el van hajolva..GÉP eltéve majd máskor...Ma úgy szégszedtem maradt csak az alaplap + hútő leszed újraszilikonoz meghajligat... elővettem ventiket ha kellene + 1-2 hútőbordát. Szenvedek vele sehogy se jó régi hútő vissza. Mondom csont darabokra szedve. Dsub be indítás és nem reagál a monitor
Eltéve máskorra hátha lesz még valami ötletem vagy felgyújtom -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
[DE2JAY] #7411 üzenetére
Nekem is lent van egy ideje, ha bekattanok, vagy valami trauma ér felrakom.
Kiborít ez a Darky, mindenhol a csajával kérkedik. Nem elég hogy minden fórumon meg a facebookon is ő az avatarja/profilképe, de még azt is kihangsúlyozta most egy hsz-ben, hogy előbb a barátnőjével találkozik és csak utána fog fejleszteni. Ki a f@szt érdekel?!
(#7412) ForRedGlory: A nagy kijelző és a folyékony működés a gyengéknek kell. Az igazi férfiak kisebb kijelzőjű laggoló telefonokkal tolják
-
Bavid
senior tag
válasz
[DE2JAY] #5895 üzenetére
Én annyira ezzel nem értek egyet. Ezzel már majdnem olyanok leszünk mint ő. Szerintem gáz, ha nem tudjuk ezt megoldani külső segítség nélkül. Egyszerűen csak annyit kell tenni, ha beír valami pl. de gáz az SGSII kijelzője, csúnya sárga, akad az egész telefon stb. Senkinek se kell felvennie, és egyszerűen nem kell válaszolni neki, teljesen ignorálni kell, előbb utóbb úgyis megunja, hogy magával beszél.
-
ForRedGlory
félisten
Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest