- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Zolesz007
őstag
válasz
tariattila #50063 üzenetére
Jó sok bringa
-
Zolesz007
őstag
válasz
Iomega #49978 üzenetére
Ha sok pénzem lenne simán vennék 40k-ért már csak poénból.
Ha nem akad, akkor meg veszek mégegyet és a "gari" is megoldva.
Amúgy ránéztem ebay-en és van SGS, SGS2, EVO 3D, meg Xperia ARC S, hasonmás is, hasonló funkciókkal. Az az érdekes, hogy van ahol a kamera 8 van ahol5 van ahol csak 3,2 megapixel ugyanerre a típusra.
-
Zolesz007
őstag
LoL Lehet ez lesz a kövi telóm: s820
Mondjuk Az Android 4.0 kicsit erős nekem
-
Zolesz007
őstag
Cső homárok. Látom zajlik a buli.
-
Zolesz007
őstag
válasz
philoxenia #48985 üzenetére
Ezért nincs Lambója se az oroszlánnak
-
Zolesz007
őstag
válasz
philoxenia #48208 üzenetére
Én barátosnémnak is ilyenje vót régen de mondjuk neki mindig eromlott
-
Zolesz007
őstag
Császtok, tegnap este S2-t frissítettem. Hát elég ratyi ez az ICS... Szegény fater alig várta aztán, most meg már rakatná vissza a Gingert...
-
Zolesz007
őstag
válasz
tariattila #47801 üzenetére
És mikor hívják a Dr
SchmittHouse-t, hogy mostmár találják ki, hogy mit, meg merre? -
Zolesz007
őstag
válasz
philoxenia #46777 üzenetére
LoL Itthon már snassz leégetni magunkat?
-
Zolesz007
őstag
válasz
tariattila #46364 üzenetére
Jah kb.
Pedig így kell elvinnem a szerelőmhöz, és trélert nem akarok fizetni nagyon.
Majd max feldobjuk a törött dolgokat, vagy úgy csinálunk mintha húzatnánk
-
Zolesz007
őstag
Én meg vettem lámpát, meg hűtőt, szal most már lehet közlekedni a kocsikámmal. Igaz kicsit roncsderbi fíling, mert nincs rajta sárvédő, lökhárító meg motorháztető, nade így jobb a hűtése!
Amúgy megbüntetne a rendőr ha kajak utcára mennék így?
-
Zolesz007
őstag
Uff!! megjöttem az osztrákiai kirándulásbó...
(sikerült céges autóvel elintézni
)
-
Zolesz007
őstag
válasz
philoxenia #45859 üzenetére
Tripla
én pl dolgozók holnap reggel is. Igaz csak családi segítség.
Az nem fizet olyan jól -
Zolesz007
őstag
válasz
hackeeeee #45835 üzenetére
Telenornál is kb 1000 éve 100Ft ha csekken fizetem be, vagy az üzletben. (ott is nyomnak 2 A4-es lapot) Mostmár Telenor-online-on keresztül fizetem be én is kártyával. sőt most jóváírtak 1000 Ft-ot, csak hogy ne kelljen küldeniük papír számlát se csak elektronikust.
-
Zolesz007
őstag
Jóreggelt!
HáTéCsé-re mikó gyün a szenya?
(nem mintha annyira hiányozna, de azé mégis)
Amúgy jó is az a S2-es fagyiszenya? Mert fater hazaér, első mondata az lesz, hogy mikor rakom fő neki
-
Zolesz007
őstag
Estét!
Mi a hézag emberek?
-
Zolesz007
őstag
Estét!
Mi folyik itt OFF-topikon????
-
Zolesz007
őstag
Mostanában rám jár a rúd.
Ma melózok, estig (reptérre vittem ki német kollégákat), főni hív, vegyek porszívót még tecsóba este 10-kor, mer takinéni lemészárolja a fél céget, ha nem. Beállok a parkolóba minden fasza, 10 perc alatt megvettem a legótvarabb tecsó gazdaságtalan porszívót, kemény 7 pézér, ki parkolóba erre céges verdán bal 1 full leeresztve...
Káromkodás és kerékcsere, gyári emelővel és másfél maréknyi kerékkulcsal az esőben!
Legalább ma jól alszom!
Nah jóéjt all!
-
Zolesz007
őstag
válasz
tariattila #45199 üzenetére
Köcce
Más: Ma csak 3 órát vártam egy srácra, aki ígérte megnézi a Folio 100-at...
-
Zolesz007
őstag
Nah jól van ti gyengék, netezzetek még, én megyek egyéb dolgaimat intézni!
Jó8
-
Zolesz007
őstag
Nah ha az Ipad HD eddig nem létező brutálHD felbontás formátumot használ akkor az S3 akár tényleg lehet FullHD SAMOLED+
-
Zolesz007
őstag
Miez a Google Play? Mi értelme?
-
Zolesz007
őstag
Reggelt!
Szerintem olyan díjcsomagot válassz, amiről még azért tudsz felfelé lépni. Ha bevezetnek véletlen valami kedvezőbb díjcsomagot akkor az kb 10 forintal alatta lesz a mostaniaknak, hogy ne tudj váltani a 2 év alatt, mert ugye csak felfelé lehet váltani, mint most is kb 500 pézzel olcsóbb ez mint a médiamánia.
-
Zolesz007
őstag
válasz
mokus1 #44845 üzenetére
Jelenleg HTC-m van SLCD-vel, amit sokkal jobbnak tartok az SGS-nél. Egy dolog viszont nagyon hiányzik az SGS-ből az a SAMOLED... Amúgy szerintem egyáltalán nem zavaróan kékes/lilás a fehér (amíg nem olvastam róla észre sem vettem), pedig az SGS1 még pentile-os. SGS2 szerintem jobb.
-
Zolesz007
őstag
válasz
tariattila #44836 üzenetére
Néha Metro-ba lehet kapni jóféle érméseket is, billiárd asztalból, meg csocsóból is.
-
Zolesz007
őstag
Estét!
Úgynézki meg tudom csináltatni a kocsit (bár nem lesz óccsó) szal most megnyugodtam.
Akinek kell egy Folio 100 azért szóljonTörtént ma valami a világban? Mert egész nap alkatrészek után böngésztem ma
-
Zolesz007
őstag
válasz
rankesz #44515 üzenetére
Mindegyik szar.
Szét kell szedni meghúzni a csavarokat akkor pár hétig jó
De ezt leszámítva, 10" Tegra 2 HDMI-vel full size USB-vel meg minden. És mostmár van rá ICS, ami sokkal jobb mint a gyári fos-ok, mindezt 50k-ért vettem... Van hozzá dokkolóm isNG: Majnem, Suzuki Ignisnek
Olyan magas a hátulja, hogy begyűrte maga alá a kicsikocsim. A sárvédőnek még baja se lett, csak annak ami felette van...
-
Zolesz007
őstag
Ja lehet van egy eladó Evo 3d-m
de majd még átgondolom.
-
Zolesz007
őstag
Történet:
Hülyegyerek tükröt bámulja, nem előre néz. Belerongyol az előtte lévőbe aki megússza egy lökhárítóval, neki viszont gazdasági totálkár. Ráadásul az ülésen hentergő SGS lerepül és összetörik benne a kijelző.(ráadásul a telefont már eladta közben valakinek csak még épp ment volna a postára feladni.) Még szerencse, hogy karc nélkül megúszta.
(igen én voltam az a hülyegyerek)
-
Zolesz007
őstag
válasz
tariattila #44438 üzenetére
Reggelt!
Jobbulást!
-
Zolesz007
őstag
Nagyon karaj ez az N-Gage
csak netezni nem lehet rajta.
Idáig használtam ma, de most felkerül a polcra a többi mellé.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest