- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sagit
veterán
válasz
Everman #30036 üzenetére
ha megszakadok is akkor sem megy annyit csak 1300-on
nggabi: futtasd ezt a zippet
ez a /dbdata kivételével kikapcsolja a journalt midnenhol..
ott manuálisan kell. rakd fel az android sdk-t, cwm-ből csatlakoztasd a telefont és ezeket a parancsokat pötyögdd be parancssorba eggyesével:
adb shell
umount /dbdata
e2fsck -f /dev/block/stl10
/sdcard/tune2fs -O ^has_journal /dev/block/stl10
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #26936 üzenetére
Neked pont hogy nem a deep sleep kell, mivel hanem setcpu... told fel, allitsd onedemand modba, min cpu: 500 legyen, max meg ugye 1200... Ettol erezhetoen fickosabb lesz, es az akksit sem szivja. Tul alacsony az az alap 200 Mhz, mert amikor bekapcsolod a cuccot, 200-al nem az igazi, hiaba ugrik fel 1200-re egybol.
Nem tudom hogy hoztad ossze a restartot, nem kellene feltenni minden szart. Ez nem ios
Gyari Ki8, rootolt kernel, majd vissza a gyari kernel... Kifogastalan.Lagolasra inkabb nem reagalok. Van az ugy ha az embert nem szereti az Android. Megerzi az alma fanatizmust
-
David75
őstag
válasz
Everman #26774 üzenetére
Nevetségesnek érzem, hogy annak ellenére hogy gyártanak számodra tökéletes telefont, (i4s) (bár csak lenne a piacon számomra is megfelelő telefon) ennek ellenére te sgs1-2-t használsz ami a rendszer miatt sosem fog tetszeni és csak arra jó hogy felhasználóként fikázd a fórumon. Simán elcserélhetnéd i4s-re nem tudom minek szerencsétlenkedsz.
Szerintem a kettő árából kijön majdnem egy i4s függetlenül.(190k) A helyedben azonnal adnám el őket és venném az i4s-t.
-
Ricardo
titán
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #26639 üzenetére
"Nem. Én nem állnék sorba napokat... Ha akarnék akkor holnap reggel nyitásra lemennék és kapnék (van ismerős)."
Kicsi szívecském... kizárt hogy szerezzek neked
(#26645) Everman: De nem fizetett embernek, úgy könnyű... Kapsz egy valagba rúgást... Na lépek Ópennel CO-OP B3-ban... Megnézem utána mit szartatok ide
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #26635 üzenetére
Lag? Na azt keresheted... Pláne, ha kijön az ICS is SGSII-re, finom kis mindenre hárdveres gyorsítást jelszóval
(#26633) rankesz: jó volt ez:
"Amúgy tényleg, annyi hogy ne itt töltsd ki az apple által fizetett hsz/nap kvótádat, de más témában szívesen olvasok"Amúgy megvan már B3? Mehetne CO-OP
-
Iomega
addikt
válasz
Everman #26612 üzenetére
Mikor valaki annyira eszement, hogy képes egy telefonért várni, akár egy napot is. Ezt neeeem hiszem eeeel.
Ez nagyon durva. Szánalmas. "Évente azért kell egy új Iphone." Ez nagyon b.... Hogy valakinek nincs jobb dolga, erről szól az élete, reszket a telefonért, akár az életét is áldozná érte.
Everman, Te voltál a videón, aki azt nyilatkozta , hogy milyen rossz az SGS II? Az a jól megtermett ember.
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Everman #16733 üzenetére
Igazából ennél jobb reklám nem is kell, a német bíróság ítélete meg úgyse érvényes Kínában, majd berendeljük egyénileg....
Sőt Kínában megvesznek egymilliárd Galaxy-t, mert ha a kapitalisták bántják, akkor nekik támogatniuk kell...idáig visszaolvastam, mert már megint rosszak voltatok, miért kell nektek feszt herripottert olvasni....
-
ForRedGlory
félisten
-
rankesz
veterán
válasz
Everman #16738 üzenetére
Mondjuk igaz ami igaz, ezzel a 7.7-el igen durván kiváltották belőlem a "must have" érzést...
sokkal jobban kellene mint egy SGSII, vagy 10.1-tab...
Mondjuk az amazon 4 magosára kíváncsi leszek, de az csak jövőre jön, karácsony körül meg szeretném már venni ezt a 7.7-et a prime mellé... -
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #16508 üzenetére
Akkor most mirol beszelgetunk? Azt mondtad, a T ugyfelszolgalatan el akartak hitetni veled, hogy nem belfoldi, mikozben szerinted meg igen. En ezt megerositettem az informacio helyesseget, marmint amit kaptal, de kit erdekel hogy a Telenor vagy a Voda hogy szamlaz? Vagy az a bajod, hogy a T ugyfelszolgalata nem ezt mondta neked?
"Elnezest uram, a tobbi szolgaltato nem igy szamlaz, de intezkedem is, hogy maga is a tars szolgaltatok szabalyaival hasznalhassa a telefonjat nalunk"
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #16499 üzenetére
Most jo nagy hulyeseget irtal, remelem tudod... Az ugyfelszolgalati szamok hivasa sosem belfoldi (elofizetokkel,gondolom ezt a szot kihagytad...) folytatott beszelgetesnek minosul es a dijcsomagok lebeszelhetosegeben nem irodik jova. Pl a Vode es Telenor hovasa kekszam tarifaval hivhato T halozatbol.
-
rankesz
veterán
válasz
Everman #16490 üzenetére
Azért nézz meg egy 3g watchdog changelog-ot, az utóbbi pár frissítésnél elég sokat szerepel pl. a samsung, és az inaccurate páros, kernelszintű buheráknál el is hiszem hogy nem lehet teljesen pontos.
Meg pl. amikor Call Meter progi beleszámolja a Viber hívásokat a havi keretembe az elég lehangoló tud lenni. jelentettem is az issue-t, azóta küldi a mailt a bugról, és jópáran csatlakoztak még a hibajegyhez.
-
twine
veterán
válasz
Everman #16490 üzenetére
Én ForRedGlory-nak hiszek....
Bár nem telefon, hanem "munkaállomás", de munkámból fakadóan (kamerázás, video/foto/hang editálás) elég sokat találkozom Alma felhasználókkal! A sok alkalom közül pontosan két ujjamon meg tudom számolni a szimpatikus egyedeket! A többség borzasztó antipatikus!Pedig hidd el, nem vagyok már gyerek, egy borzasztó abnormális f@szságnak tartom a PC vs MAc, Droid vs iOs, Nvidia vs ATI, Intel vs AMD, Seggbe vagy szájba hitvitákat! De az élet valahogy mindig úgy hozta hogy a második mondat után ütöttem volna szívem szerint a MAc-el dolgozókat!
Huhh ezt ki kellet írnom magamból
PS: Hangsúlyozom ez a munkaállomásokra vonatkozott, nem a telefon tulajokra! De valamiért mégis elhiszem amit ForRedGlory állít! -
nggabi
félisten
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Everman #16204 üzenetére
Azért ez már enyhén erős... tiszta Smart Cover-feeling, gondolom ez se fog piacra kerülni.
-
rankesz
veterán
válasz
Everman #16204 üzenetére
Szerintem hamarabb jön az...
A Nexus prime ugye a tegnapi hír alapján már októberben megjelenhet, azt meg ugyebár a csamcsung gyártja majd, szóval a jó hagyományhoz` híven rá 1-2 hónapra jönnie kéne a samsung csúcsgépnek is...`= Nexus 1 = kicsit később desire, , vagy galaxy s = nexus s
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest