- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ricardo
titán
-
rankesz
veterán
Én most próbaképp a Siyah-t kukáztam, és redpill lett helyette, meglátom este mit művel repcsiben. Holnap meg hálózattal, mondjuk a hálózatost annyira nem szeretem mert akkor a szinkron is megy, hajnalban meg jön egy csomó hírlevél és egyéb vacak, tuti felébrednék rá hogy prüntyög ...-
Többieknek meg mielőtt beírnának: qss ott Onolok ahol akarok
-
rankesz
veterán
Látom Siyah kerneled van fent, nálad nem merül tőle jobban a telefon?
Esténként repcsibe rakom, és most délelőtt épp néztem az akkihaználatot, egész éjjel ébren tartotta valami repcsimód alatt...Vagy te jegelgettél le dolgokat?
Mert én nem, de ha az segít rajta akkor jegelekAttis: Én is megittam egy roki szellárt, és bekótyagosodott a fejem... gyorsan iszok is mégegyet, mielőtt megjön az embörös pizzám...
-
sagit
veterán
ez az hogy nem, és nem is tudom hol érdeklődjek hogy mi a tököm van már
de ide leírtam részletesen előbb az egész sztorit
-
Ricardo
titán
Én arra értem hogy szenteste és a karácson 1. 2. napján rohangásszunk, mert illik mindenkit meglátogatni, így beleteszün a családba 250 kilómétert, és mindenkinél vagyunk egy órácskát.
a készülődés az más. Az kihívás, ami elől nem futok elSzerk: Megcsapkodom a routerem: most mértem wifin egy121/4338-at
-
hackeeeee
Jómunkásember
(#34164) tariattila: Zsugabubus.
-
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
Jó
Ez sem gyenge: Ha akarsz valamit fogalmazz pontosan
-
rankesz
veterán
Itt ragyog a nap, nincs szél, viszont a kiscsajban bujkál valami, mikor vittem oviba, akkora hisztit levágott öltöztetés közben, hogy otthagytam félig átöltözve... ő meg persze ordítva utánam. Óvónéni szerencsére gyorsan kapcsolt és lefejtette rólam, majd elindultak befelé...
-
Magnum_
nagyúr
egy fokkal jobb, mint a fekete
mondjuk szifonban is kicsit jobban tetszik a fehér, mégis fekete van, ebből is azt vennék...sikerült pénteken vennem egy kotta állapotú 9210-et. a Note azt is kenterbe veri, kivéve súlyban és vastagságban (mert azért a communicator közel 250gr)
-
Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest