- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Psytech
őstag
válasz
rankesz #50033 üzenetére
Mi tavaly előtt is nagyon rákészültünk, aztán anyagilag nem lett az igazi...
Idénre jónak kellett volna lennem addigra, de közbe jött egy-két rosszabb dolog, így off... Pedig elhiheted, hogy már tavaly is a kezdési napon igen fájó szívvel mentem be dolgozni.....De tudom, hogy egyszer még ottleszek, ez elég - jobb híján - nekem..
-
Psytech
őstag
válasz
rankesz #50022 üzenetére
Hát igen, én a lóvés dolgot hallottam, hogy nem akart többet fizetni nekik érte...
Nos igen, ozorától ozoráig... 2010-s eljövetel után 1 héttel már a tavalyit vártuk, amire aztán nem juthattam le, azóta az ideit vártam, amire megint nem lesz meg a keret... De majd egyszer lejutok még minimum egyszer, addig meg maradnak kisebb fesztek meg open-air bulik..Én alapvetően fullon/dark-fullon/night-fullon beállítottságú vagyok, de nem vetem meg a jó darkot, killert, sőt még az igazán jó progikat is szívesen hallgatom délelőtti napsütésben... De a legjobb buli mindig fullont jelent
(#50024) Weeman1
Üdvözletem
-
Psytech
őstag
válasz
rankesz #50011 üzenetére
Tudom mire gondolsz, engem is igen meglepően ért, főleg hogy volt egy két pletyka, hogy miért az egész.. De mondjuk annyira nem félnék tőle amúgy a helyedben, dádpuszta az akkor is dádpuszta
Meg ahogy néztem az előadók sem lesznek rosszak, szóval a hangulat az már-már garantált... Csak a kukorica-labirintus legyen meg, az óriási
-
sajtee
őstag
válasz
rankesz #49800 üzenetére
Igen, én is gondoltam rá, ez idén jött ki rajtam. Voltam már milliomegy orvosnál és kórházban, kaptam gyógyszereket is, május végéig kell szedni, várok...
Egyébként ez egy jó nap volt
nem ezt vártam
Egyik osztálytársam kirúgták... nem ezért volt jó a nap, de ez van, nem tudom, mit várt...
-
Iomega
addikt
-
tariattila
veterán
válasz
rankesz #48455 üzenetére
zárójelentésben javaslat: ...nem vezethet... ebbe nagyon nem szeretnék belenyugodni tehát további szakvéleményeket akarok... addigpedig táppénz.... röviden ennyi
mehetek vissza tápról mert minden neg.
csak épp a munkám ugrana azonnal... akkor inkább a táp. ameddig lehet
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest