-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerzol
senior tag
válasz
Reag3nS #7442 üzenetére
Szerintem egyszerűen csak beszüntetik a forgalmazását, inkább nem adják olcsóbban nehogy ne vegyék az újakat.
Ez volt a tendencia eddig is a mobilszolgáltatóknál, a jó mobilokat nem adták egy bizonyos szintnél olcsóbban, inkább visszaküldték a raktárba rohadni és a régebbi garis készülékek javítását végezték belőlük, mert tudják,hogy úgyis megveszik az új telókat, még ha drágábbak is. -
kib
csendes tag
válasz
Reag3nS #6336 üzenetére
Én is náluk vettem a telefont, ugyanebben a konstrukcióban (független, gyári garanciás), minden rendben volt.
2012 augusztusában vettem, nekem eddig semmi gondom nem volt vele (se SoD, se beégés, se wifi beragadás, se más gyakran emlegett probléma), mondjuk nem is használom agyon a telefont, csak szolidan, visszafogottan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest