- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
válasz
FrezeR #22898 üzenetére
A launcher meg a widget lehet, hogy nem kompatibilisek egymással.
Vagy lehet, hogy használsz valami taskkillert ami kilő olyan folyamatot ami a widget működéséhez szükséges.
Ha van task killer akkor tedd be a whitelist-be a widgetet.Mogcaa: a sammobile-ról szedd le a baltic-ot vagy a nordic-ot, de mernék nagyobb összegben fogadni, hogy a szlovákban is van magyar nyelv.
-
sbalu1
senior tag
válasz
FrezeR #17938 üzenetére
Nálam a gyári ICS van fenn, de mobil adat használata szempontjából szerintem hasonló.Én felraktam egy Data On-Off programot, ami megakadályozza az ilyen adatforgalom kéretlen bekapcsolását, mert én a T-nél a legutóbbi egyenlegfeltöltésemnél úgy jártam, hogy a szolgáltató tudtom nélkűl visszakapcsolta a mobil data adatforgalmamat, gondolom azon a címen, hogy ajándékba adtak hozzá nagy kegyesen pár Mb adat forgalmat.Ha véletlenűl nem veszem észre, akkor még most is működne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest