- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kely1988
aktív tag
válasz
Senser87 #7872 üzenetére
Látom még mindig nincsenek sokan tisztában az android memória kezelési módszerével, pedig el lett már mondva kb. ezerszer, hogy nem számít semmit hogy mennyi ram foglalt!
Abban az esetben ha ez nem tetszik akkor el lehet kezdeni kigyalulni az olyan progikat amiket nem használsz!
Az én telómon (S3) magyar gyári 4.1.2 van, takarítás után 500 körül terjeszkedik a ramban! -
kely1988
aktív tag
válasz
outsiders #5968 üzenetére
Nos, van egy Creative fejhallgatóm amit a számítógéphez használok, azzal hallgattam az S2-t is anno, és most ezt is, ez alapján mondom a véleményemet, nem a gyári füles alapján!
(#5970) tresh: tudom persze, de nekem újdonság mivel nem volt S1-em!
Így már van összehasonlítási alapom a wolfson és a yamaha chip között!Mind1, a lényeg, hogy zenében az S2 sz*r ehhez képest... ettől függetlenül jó teló, szerettem nagyon, együtt lehet élni a hibáival! Most összejött egy kis pénzem így a váltás mellett döntöttem, de eddig nagyon nem bántam meg!
-
kely1988
aktív tag
Nos, távol álljon tőlem, hogy fikázzam az S2-t, vagy sztároljam az S3-mat, DE pár napja beújítottam egy S3-mast, és van egy dolog amiben nagyon elveri az S2-est: zenében!
Fél évig nyüstöltem az S2-t, naponta 1 óra zenehallgatás, és jónak tűnt a hangminőség (poweramp-al persze!), és akkor szkeptikusan beraktam a fülembe az S3 fülesét, benyomtam a powerampot (mi mást) és valami olyat hallottam amitől leesett az állam! A hangminőség egészen elképesztő az S2-höz képest, én elég sok zenét hallgatok és elég érzékeny is a fülem a zenére, úgyhogy ez a minőségbeli ugrás valami egészen elképesztő!
Aki zenehallgatásra szeretne mobilt venni, ezek után annak azt kell mondanom, hogy S2-t semmiképpen se vegyen! -
kely1988
aktív tag
Szép kis történet, komolyan mondom élvezetes volt elolvasni!
Az akksi időre csak annyit tudok neked mondani, hogy mivel szervízben rakták rá az ICS-t így valószínűleg 4.0.3, és annak nem olyan jó az akksi ideje mint a 4.0.4-nek!
Én azt ajánlanám, annak ellenére hogy nem nyúltál még hozzá a telóhoz, hogy rakj fel egy 4.0.4-es romot, ahhoz pedig ajánlom a Speedmod K3-32-es kernelt, ezzel nekem nagyon jó volt az akku időm! (persze ki is takarítottam a felesleges gyári appokat, hogy ne fussanak a háttérben stb.)
Hivatalos JB majd jön, Január-Február-ra van ígérve, de én már nem hiszek nekik, elég annyi, hogy majd jön egyszer! Akksi időben nem kell csodákat várni a JB-től egyébként... nagyban függ attól is hogy mennyit és mire használod a telefont! -
kely1988
aktív tag
A mai napon megváltam szeretett S2-esemtől! Köszönök mindent nektek, rengeteget olvasgattam a topikot, nagyon sokat tanultam!
Komolyan hiányzik a teló...
Sok sikert a továbbiakban, fogom azért még figyelgetni a topikot!u.i.: jah tudjátok, holnap jön a hivatalos JB!
-
kely1988
aktív tag
Boldog Új Évet Kívánok minden S2 tulajnak!
Aztán nem flesselgetni részegen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest