Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szokenesz
senior tag
További tapasztalat a CM12.1-el, hogy kézi hálózatválasztást nem lehet beállítani, mert hibát dob a keresés után, viszont automatikusra bökve, sem tér vissza a magyar (jelen esetben Telenor) hálózatára, addig még erősebb a külföldi jele. Ez így, ha itthon vagyok a határ mellett nagyon nem vicces, hogy sem repülő mód után, sem újraindítás után nem akar visszaállni.
-
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #44998 üzenetére
Na most próbáltam pár fajta cm loliipop romot! A rendes cm12.1 működik a legmegbízhatóbban, a slim lolli még béta de az sokkal gyorsabb (tényleg), de néhány funkció nincs benne pl alkalmazásváltó. Volt egy harmadik aminek nem emlékszem a nevére de az volt a legrosszabb! A véleményem az, hogy a sima cm12.1 jó de kicsit lomha, ha a slim verziót megcsinálják rendesen és ilyen gyors marad mint most nagyon ütős lesz! Már várom 😀.
-
Imi1981
veterán
válasz
shifty! #44997 üzenetére
Hát nem régóta van s2 nekem de úgy vettem észre talán a gyári és gyári alapú romokkal a legjobb az akkuidő. Sebességre talán a cm11 slimsaber a legjobb de a gyári se rossz ha jól ki van pucolva. Nálam a cm12.1 lassabb vagy inkább úgy mondanám váratlanul néha belassúl gondolkodik de ezek még elég korai verziók és sokat fognak javulni.
-
sityu17
tag
Én is feltettem a CM12-t (5.1.1), nem lenne rossz (mondjuk szokni kell ezt a lollit), de nálam is a kamera néha kifagy (reboot kell :S) + ha mobilnetet használok eléggé szívja a telepet (alap kernel)... amit korábban írtak az adatvédelemmel kapcsolatban kikapcsoltam jó pár dolgot (felébresztés, ébrentartás, automatikus indulás) több alkalmazásnál, meglátjuk mit fog produkálni a nap végéig .
-
t.dave500
tag
Sziasztok!
Gyors kérdés.
CM 12.1 van fent, hozzá való "gyári" kernellel.
Vissza szeretném rakni a CWM Touch verzióját, melyiket rakhatom vissza CM12,1 alá?
Amúgy maga a rendszer, ahhoz képest hogy nem hivatalos, nekem nagyon stabil, nagyon gyors, és miután kikapcsolod az adatvédelemnél, hogy az alkalmazások ébren tarthassák a telefont, nagyon sokáig megy!
Tudnátok adni nekem egy linket a touch-os CWM-hez? Köszönöm! -
Atos23
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy S2 készülékünk. Hamar merül nagyon, kevés használat után (10-20 perc netezés). Csak kikapcsolt állapotban tölt fel az akku, bekapcsolva 20% körül marad. A kamera környékén egy pontban nagyon forró elől és hátul a készülék. Valami alaplapi zárlat lehet, mert másik akkuval is ezt teszi.
A hiba felbukkanásával együtt a programok fele - háromnegyede nem indul el, laggol.
Típushiba, ami javítható, vagy alaplapcsere?
-
khorvat
senior tag
Hi!
12.1 van fent a telón eddig tetszik megy vele Igo, appok nem tünnek el restart után.
Viszont a kamera fagyogat, ti milyen appot használtok fotóra, videóra? Ez a google foto eddig nem bejövős, nem tud memokarira menteni. -
Szokenesz
senior tag
válasz
Plasticbomb #44976 üzenetére
Mondjuk most belegondoltam, hogy Play, Translate, Gmail, Térkép, Drive, Chrome, Google+, Hangouts, Diák, Dokumentumok, Táblázatok, QuickOffice... Ígyis felhalmozok épp elég Google terméket.
12 db
Más:
Aksi mai teljesítménye: [link]
Kicsit rá volt dugva napközben laptopra, de eddig 1 óra 12 perc kijelző időnél tartok. -
Plasticbomb
addikt
válasz
Szokenesz #44975 üzenetére
Jobb szeretem így. Ha nem rakná fel beállításkor visszaállítással a powerampot pl, akkor is lenne egy play music, ami használhatóbb, mint a cm alap lejátszója. (mikor nyomoztam, mi eszi az akksit, akkor teljesen alapon használtam, be sem jelentkeztem a google accountommal, hogy ne kerüljön fel olyan, ami pörgetheti, és volt alkalmam, időm a kettőt összehasonlítani..). Plusz használom a térképet, a keepet, a youtubeot, google now launchert, (sajnos a translate nem képezi egyik csomag részét sem, így azt állandóan külön rakom fel.) chrome párti vagyok, drive, play newstand, play gamest, néha sheets, dochs, calendar, gmail, vagyis több mint a felét nagyjából naponta. Valamint arra az 1 GB felfér, és oda alkalmazás nem telepíthető, nem ír oda semmi, csak ha te pakolsz oda valamit, így nyugodtan menjen csak fel a fullos, így is közelebb van a stock andoidhoz. (Nem készít senki olyan i9100ra való romot, ami teljesen az eredeti google féle android... Tán így vagyok a legközelebb a nexus érzéshez.
Leszámítva, ha veszek egy Nexust.
-
Szokenesz
senior tag
válasz
Imi1981 #44971 üzenetére
Sima CM12, nem szeretem az egyéb belenyúlt verziókat, "minél tisztább, kisebb, egyszerűbb" rendszereket szeretem.
(#44972) khorvat:
Így 1 nap után sok tapasztalatot nem tudok, de egyenlőre stabil és egész gyors. Aksival is hasonlóan bánik nálam, mint a CM11. (Erről többet nem tudok mondani, mert még gyári aksim van, de 2G-n 1,5 óra kijelző időt ez is elmegy.)(#44973) shiftyhungar:
Abból próbáltam több verziót is, mikor még 5.0 volt az alapja, akkor nekem az néhány nap után kegyetlenül belassult és elkezdett fagyni...(#44974) Plasticbomb:
Nekem is particionált a telefon, de minek normál GAPPS? NEKEM, a minimal bőven elég, Playen kívül nem sokat használok abból a csomagból. -
Plasticbomb
addikt
válasz
khorvat #44972 üzenetére
Nálam meg van csinálva a partíciók méretének átállítása is (1GB system, 4GB DATA, 10,5 GB Internal Storage, minden elfér, aminek a kicsike belső memóriájában kell lennie, a többire meg ott a 32GBos microSD), így a legutolsó PA GAPPS Stockkal teszem fel az aktuális verziót.
-
khorvat
senior tag
válasz
Szokenesz #44970 üzenetére
Ha jók az első tapasztalatok, akkor a héten most már tényleg kipróbáljuk.
Linket tudsz adni, hogy melyik ROM pontosan és milyen GAPPS-ot és honnan tettél fel hozzá?Más:
Nektem főzött ROM-al megy az ingyenes iGO 10éves kiadása a SzülinAPP?? Nekem nem indul el CM11-el global_cfg not found hibával leáll!
-
Szokenesz
senior tag
Eddig CM11-et használtam a telefonon, azt találtam eddig a legjobbnak.
Tegnap viszont felhúztam rá egy CM12.1-et (azaz, ugye droid 5.1-et) és kellemesen csalódtam benne, amilyen katasztrofálisan futott nálam a CM12, ez legalább olyan jól megy és még azt is rámondhatom, hogy gyors, Titaniummal visszapakoltam rá a lementett programokat, nehogy azért tűnjön úgy, mert üres a rendszer, de ez nem lassult be, annyira, mint a CM12 tette ettől, szóval 1 nap után kellemes csalódás.
Kisérletezőknek merem ajánlani. -
Kékes525
félisten
Ha valakit érdekel ez a téma, egy új topikot nyitottam: Okos eszközök
-
w.miki
veterán
válasz
Just_Reboot #44943 üzenetére
ez, és az összefoglaló alapján próbálom csinálni, de a SetPartition üzenet után nem jut tovább az odin.
Ilyenkor mi a teendő? -
Plasticbomb
addikt
válasz
shifty! #44929 üzenetére
ACm12 jól működik, az akksit sem zabálja, miután két szolgáltatás ki van kapcsolva (más romokon is ezek hajlamosak szívni az akksit!). A legfontosabb az a Location / helymeghatározás átállítása csak GPSre. Ez GAPPS hiba. A másik ami még hajlamos leszívni az akksit, az az adatkapcsolat. Ha van ismert wifi a környezetemben, akkor az adat kapcsolatot én kikapcsolom alapból. Így már elvan napokat a kicsike. Ezek az alapok. Ezeken túl meg neked kell ellenőrizni az akkumulátorhasználat fül alatt, mi mennyi ideig tartja bekapcsolva a kütyüt.
Mindennapokra egészen jól használható már a CM12.1.
-
w.miki
veterán
ismerősöm s2-es nem indul el, csak a boot logót mutatja
Szeretnénk gyári állapotúra visszatenni, a kérdésem, hogy a legfrissebb legkönnyebben feltehető megoldásról hol találok leírást? -
-
oba
addikt
válasz
Imi1981 #44956 üzenetére
a recent apps szerintem szokható, vannak beállítási lehetőségek is, igaz nem sok mindent lehet... de nekem még jobban is tetszik most már mint a hagyományos
s2 -re szerintem a nincs jobb custom rom ennél... cm sem jobb semmivel, nálam slimsaber jobban muzsikál
ennél csak a gyári (alapú) romok jobbak szerintem, pl. neatrom -
Imi1981
veterán
Felraktam a slimsaber-t 4.4.4, nagyon tetszik de a recent panel nagyon idióta! Milyen cm romok vannak amik jobbak mint például ez?
-
n.mate333
csendes tag
hali
leesett, kijelzőn egy karc sem, de digitizer pokhallos, nem is hoz be kepet. megeri meg foglalkozni ezzel a szutyokkal vagy kuka az egesz szerintetek? en szemely szerint nem latom ertelmet költeni ra. ha nem akkor maradek reszet mennyiert lehet eladni? illetve erdekel vkit?
Máté
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Sziasztok !
Nagy problémám van, a wifi stabilan kapcsolatban van mégse akarja a böngésző betölteni az oldalakat! Igazából semmi nem megy normálisan amihez net kell még a viber is folyton szetkapcsol másnak ugyanott jól működik.Harom napja vettem itt a hardverapron és neatrom v6.4 van rajta. Egyszer már visszaállítást csináltam gyári állapotra akkor jo volt kb 10 órán keresztül utána megint elkezdte! Lehetséges hogy ez a rom hibája? Hazaérek felrakom a gyári romot de aggaszt hogy miért van ez.
Kösz előre is a segítséget! -
Imi1981
veterán
válasz
Just_Reboot #44951 üzenetére
Kösz a segítséget!
-
Imi1981
veterán
válasz
Just_Reboot #44948 üzenetére
-
Imi1981
veterán
válasz
Just_Reboot #44946 üzenetére
Még nem akarom visszarakni de jó ha megvan.
De hogy kell vele eltűntetni a háromszöget? -
Imi1981
veterán
válasz
Just_Reboot #44943 üzenetére
Köszönöm!
Ezt a sárga háromszög eltűntető appot , hogy kell használni? -
Imi1981
veterán
Sziasztok! 3+1 fájlos JB rom-ot honnan lehet leszedni? Az összefoglalóban lévő link nem él! Kösz előre is a segítséget.
-
Erwinke
aktív tag
válasz
#73029888 #44937 üzenetére
Köszi! Poweramp szebben szól és hangosabban is. Több a beállitási lehetőség, de ha ez nem fogja úgy szivni az aksit kénytelen leszek ezzel beérni.
Amúgy töltöttem le Wakelock detectiont, de valahogy nem ir semmit sem mi mennyit használódik, h meriti az aksit ... Nem igazán értem mire kéne szolgálnia azokból az adatokból.
-
Erwinke
aktív tag
Hali!
CM11 van a telón a legújabb. Minden okés vele, kb 1,5 hónapja használom. Powerampot használatakor az aksi száguld lefelé. Kb fél óra alatt képes 10 - 15% ot is merülni. Valami ötlet? -
Sokee
aktív tag
válasz
Just_Reboot #44934 üzenetére
Nem hozza vissza semmi, próbáltam több leírással de nem jön vissza az imei.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Just_Reboot #44933 üzenetére
Nem tudom, de meg lehet próbálni.
-
Sokee
aktív tag
válasz
Just_Reboot #44931 üzenetére
Nem hozta vissza...
ez a megoldás müködik? [link]
-
Sokee
aktív tag
Sziasztok! Elveszett efs- mappával lehet valamit kezdeni? Hozzám került egy s2 ami nem lája a simet, megnéztem állapotnál imeinél ismeretlent ír, ezért gondolom hogy kitörlődött az efs mappa... Valami megoldás van rá vagy alaplap csere?
-
shifty!
senior tag
válasz
khorvat #44928 üzenetére
Nem olyan rosszak, cserébe van jobb is - nagyjából így le tudom írni
Teljesítményben, használhatóságban rendben vannak, a fő funkciók működnek, de az akkumlátorral - nálam - nem gazdálkodott túl jól a rendszer. Szép, csilivili új droid főverzió, de egy keveset én még személy szerint az 5.1-ekkel is várok.
Amit viszont nagyon tudok ajánlani, az a SlimSaber, annak is a legújabb (04/06) verziója.
Engem "lenyűgözött", roppant gyors, FC-m, random rebootom még nemvolt vele (lassan 1 hét alatt), akkuval borzasztó jól bánik - igaz, Greenify+Amplify-al, de ez sztem alap alkalmazás kéne legyen minden ROM teleptés után. -
khorvat
senior tag
Érdeklődnék, hogy a CM12.1 Android 5.1 verziót használja-e már vki S2-vel, mik a tapasztalatok?
Vmerre mozdulnom kellene, mert CM11 Nightly-k alatt a wifi néha kikapcsol vissza csak repülő mód ki/be után lehet kapcsolni, vmint sok alkalmazás újraindítás után eltünik és kezdem unni hogy állandóan újra telepítsem.
Lehet a CM11-et kellene tisztán felrakni a legújabb Nightly-val ODIN-ból, de ha már gyalulok lehet adnék esély a CM12 , CM12.1 verzióknak is elég rég fejlesztik, hátha jobb is már a CM11-nél. -
toza
senior tag
válasz
Just_Reboot #44926 üzenetére
koszonom.
-
toza
senior tag
válasz
Just_Reboot #44921 üzenetére
nincsenek fent a fajlok,osszefoglalo linkjei nem elnek.. leszedtem mashonnan,kovettem az utasitasokat,es mostmar nem lat fileokat az E particion.. be sem kapcsol..
szoval honnan kene leszedni a korrekt "3+1" es cuccot?koszi.
-
pixelshader
tag
A bluestar nem 1 nagy márka, szerintem az is nonam kategória. Nekem olyan van, nagyon jól bírja az tény. Telefonos boltokban általában ezt árulják.
Ha tényleg komoly teljesítményt akarsz, rendelj egy nagyobb samsungot. Állítólag van akkora akkumulátor a telohoz, amihez külön hátlap kell... Vagy, én pl úgy használom, hogy gyári 1650es + a 1800as maxra feltoltve, az úgy már tényleg sokat bír. -
Móci
addikt
válasz
pixelshader #44916 üzenetére
Lehet akkor majd a következő egy olyan lesz. Nekem ilyen szuper noname vacak lett, de ha sokáig játssza ezt, jön a Blue Star.
-
toza
senior tag
hello!uj rom lett telepitve,utanna mukodott tmobillal.
hagytam felkijalto jeles aksival 8 orat tolteni tegnap este.. aztan ma bekpacsolas nelkul szetszedtem tisztogatni.. osszerakas utan bekapcsolasnal nincs halozat!!elveszett az imei.(?) termeszetesen nem mentettem elotte,korabban nem volt ilyen gond.
efs professionallal vagy hc-ktool lal sem tortenik semmi..mit lehet meg csinalni?! termeszetesen a tiszta imei ott figyel az aksi alatt,matrican.. de hogy lehetne irni?
vagy mit kene meg megprobalni?! tippeket koszonom. -
Bobyenter
csendes tag
Sziasztok!
Régen, valaki linkelt egy youtubos oldalt, hogyan kell újraéleszteni a "Tégla" telefont.
Nem USB Jig-re gondolok!
Más megoldás volt,de ha tudnám, akkor nem kérdezném. Van valami ötletetek?-Szeretnék ellátogatni a Samsung márkaszervízbe (Campona), telefonon nem érem el őket...
Szerintetek nekik van USB Jig-ük....? Vagy rendelnem kell netről...?
Előre is köszönöm a válaszokat... -
oba
addikt
válasz
Kékes525 #44915 üzenetére
Igen a samsung féle bloatware az nagyon idegesítő. A knox is egy rohadt dolog ahogy olvastam róla.
Esetleg Moto X 2014... azon nincs bloatware, nem annyira nagy, csúcs hardver és amoled kijelző. A Oneplus One is elég jó, ha jól olvastam itthon is forgalmazni fogják hivatalosan. Érdemes utánanézni még a Note 4 -nek, a Sony Z3 -nak és a HTC One M8 -nak. Igaz ezek már tavalyi modellek. A HTC One M9 pl nagy csalódás lett... a kamerája szar lett, épp tegnap olvastam és néztem róla részletes tesztet. -
-
oba
addikt
válasz
Kékes525 #44913 üzenetére
A felső kategóriában nincs gond az androiddal. De nekem sajnos nincs annyi pénzem hogy ennyire drága telefont vegyek. Ha ennyi pénzt ki akarsz adni esetleg nézd meg a Nexus 5 -öt vagy Nexus 6 -ot is.Az LG G2 vagy G3 is teljesen jó. Akár az iPhone is jó alternatíva lehet.
-
Kékes525
félisten
Hát már én is telo váltáson gondolkozom. Valószínűleg maradok a Samsungnál. Talán a sima S6. Az Edge nem tetszik és ráadásul a felárral nagyon sok. Az S2 már nagyon lassú. Az új programokat nem igazán erre a sebességre optimalizálták. Például a Runtastic Running PRO kb. 15 másodperc alatt indul el. Ez azért egy kicsit (idegesítően) sok.
-
oba
addikt
válasz
Kékes525 #44911 üzenetére
azóta már slimsaber -t használom
nekem akku gondjaim vannak így nagyon merül a telefon, jobban mint egy jó akkuval, és a cm11 nagyon merítette
most slimslaber van fent, a slimkat linaro -s változata... eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, jobban bírja az akku is, én gyorsabbnak is látom mint a cm -et de ezt lehet csak beképzelemváltani nem tudom, hogy érdemes e gyári alapú romról... a mali400 gpu -nak sajnos nincs normális drivere csak samsung rom alatt, ami miatt pl a youtube is pixelesedik, az mxplayerben is sok video akadozik hw gyorsítással (sw gyorsítással megy szépen)
én magát az s2 -őt fogom majd leváltani ha összejön a pénz
az is lehet, hogy az androidot is cserélem windows phone -ra... kicsit nevetségesnek tartom, hogy a középkategóriában nincs 2 gb rammal rendelkező androidos mobil, és 1 gigával már szenvedős az android... lemondok a buheráról és testreszabhatóságról és valószínűleg veszek egy Lumia 735 -öt vagy hasonló telefont.
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #44907 üzenetére
A Mobile Odinhoz nem kell root?
-
bul07
nagyúr
Nemrég ment a szervizes ember lett egy zsír új telefonom
Kicserélte a kijelzőt előlappal és a hátlapot is
Még a kamera is cserélve lett
Nem lett új a fő panel, az akkumulátor és a hátsó fedlap minden más teljesen új alkatrész
Úgy érzem pár évig nem lesz gondomÉs amit rendeltem microusb panel nem jó megvizsgálta és hiányzanak róla alkatrészek kondenzátorok, le lett fényképezve az eredeti hogy ha kell olyat tudjak keresni
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #44904 üzenetére
Köszönöm! Remélem, hogy nem lesz rá szükség, de azért...
Viszont vmi még eszembe jutott, ami eddig sosem volt szempont, csak most nem az én telómról van szó. Philz után, root és PC nélkül, vissza tudok állni a gyári kernel -re? Létezik abból cwm -ből telepíthető verzió?
-
t.dave500
tag
válasz
Just_Reboot #44904 üzenetére
Köszönöm, így már értem.
TWRP-ből vissza tudom rakni a CWM-es backupot? Ha nem, miután felraktam a kernelt visszarakhatom a CWM-et? -
t.dave500
tag
válasz
#79335424 #44902 üzenetére
Tegnap olvasgattam utána, ezek szerint eléggé le vagyok maradva.
Ahogy látom még CM 12.1-hez nem nagyon csináltak kernelt (vagy csak én vagyok béna, az istenért se találom)
A másik, ha TWRP-s kernelt találok csak, azt hogy rakom fel? Nekem CWM recovery-m van..
Romokat sokat cseréltem már, meg állítottam vissza, stb, de ez nekem magas..
Ez nem konkrétan neked szól, de ha valaki tud CM 12.1.hez jó kernelt, és el tudná magyarázni hogy a TWRP-st hogy kell felrakni, azt nagyon megköszönném! -
törölt tag
válasz
t.dave500 #44900 üzenetére
Siyah ezer éve megszűnt. Dorimanx vitte tovább az alapokat, de tavaly ősszel Ő is abbahagyta. De lelkes követői tovább vitték a projectet. December óta nem követem aktívan az S2 eseményeket, nem tudom, hogy áll most a Dori. De abban minden ilyen beállításra volt (van) lehetőség. A hozzá tartozó STweaks alkalmazással lehetett piszkálni a kernelt. De óvatosan, ez már nem játék!
Más:
Nem vagyok naprakész. Gyári, szolgáltatós, root nélküli 4.1.2 -be kéne belenyúlnom. Tud vki linkelni nekem egy gyárira, mikroSD -ről felrakható kernelt, amivel systemet és mikroSD -t tudok csatolni, majd Aroma fájlkezelőt futtatni (Magyarul CWM zip -et "telepíteni")? -
Móci
addikt
Üdv!
Mostanában azt csinálja a drága telefon, hogy töltésnél kiírja, hogy Feltöltve, de ha lehúzom töltőről, néha kb. 79-83%-on van a töltöttség, néha viszont feltölti rendesen. Ma például kétszer kellett újra rádugni a töltőre, hogy menjen tovább 79%-ról. Nem gyári az akksi (az már meghalt), olcsót vettem, lehet az döglődik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Lexus, Toyota topik
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest