Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
t.dave500 #45106 üzenetére
200 MHz nem az alvó állapot. Az alvó állapot a Deep Sleep (Amikor csak nem csinálsz semmit vele, ez alól egyedül a töltés kivétel, akkor mindenképpen 200MHzen pörög szintén, hiába nem nyúlsz hozzá.). Azt kell elérni, hogy a készülék minél többet legyen Deep Sleepben, minden más csak ér valamit, de nem az igazi.Valamint lutri, hogy megy-e vag ymár nem. (évvel ezelőtt próbáltam, nem hozott akkora változást, mint az, hogy elértem, hogy minél többet legyen DeepSleepben. ) Sajnos ez szintén nem minden esetben valósítható meg(egy hosszú séta alkalmával, ha zenét szeretnél hallgatni), akkor 200 MHzen pörög a proci, no olyankor jöhet jól ez a móka. A VoltageControl nem működik? Én mindig azzal buzeráltam ezeket az értékeket.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
t.dave500 #45086 üzenetére
Szerintem bőven jó az alap CM12.1es kernel, nem kell vele szarakodni. Az egész készülék teszi rendesen a dolgát, nem merül, nem fagy nem hullik el egy alkalmazás sem. Egyedül a HW videó gyorsítás hiányzik, dehogy annak a labdája még mindig a samunál pattog-e, vagy már a developereknél, az jó kérdés. (Két opció van, amire figyelni kell, mert azok lezabálják az akksit: az egyik a google location reportnál, hogy csak gps alapján menjen a gps (ajánlott, ekkor nem zabálja annyira tápot), vagy mindent rádiót használjon, a másik az az adatkapcsolat (ha nem használod, nyomd ki, mert megeszi az akksit ez is, főleg, ha nincs valójában net csomagod, illetve lefogyott, mert olyankor folyton próbál csatlakozni. Csak nem tud.).)
Nekem is partícionálva van, most csináltam másodjára, vagy harmadjára, és nagyon egyszerű. Odint elindítod, a megfelelő pitet beteszed a pithez, teszel egy kitkat kompatibilis kernelt a pda részhez, és ennyi (én biztos ami biztos, tettem egy új bootloadert is a bootloaderhez, nagyon ritkán nem árt ha kap egy újraírást, főleg, mivel épp akkor pofoztam újra a kicsikét, mert elbarmoltam a 0505ös cm recoveryvel a frissítést (0508ast tettem volna fel), és valamiért egyáltalán nem akart kernelt flashelni az odin. Sejtésem szerint megadta magát a system partíciómon a fájlrendszer, ahogy sokadjára is próbálkoztam, és ezért még az odin sem volt hajlandó kernelt flashelni. )
Én 1GB system 4 GB data pitet használok, ez a felosztás bevált, és szinte semmit nem tartok a kicsikén, minden a micro sd kártyára megy (32 GB, bőven elfér minden), szal lehetne nagyobb data-t is adni neki. -
Imi1981
veterán
válasz
t.dave500 #45086 üzenetére
Szia! Vártál eleget? Csak azért mert a lollipop telepítés után nagyon sokára indul el! Nem mértem de szerintem van vagy 20perc nem úgy mint más romoknál kb 3-4perc.
De ha nem ez volt a baj akkor mindjárt linkelek egy kernelt aminek a recoveryből simán felmegy gond nélkül a lollipop, de minimal gaaps-ot használj mert gyárilag kevés a hely (én átpatricionáltam úgy bőven van hely). -
t.dave500
tag
válasz
t.dave500 #45085 üzenetére
Modiktól elnézést az egymás utáni hsz-ért, nem volt időm szerkeszteni már.
Szóval, felment a rendszer, azzal nincs baj, de ez a kernel után bootloopos lett, hosszan boot, kiírja, hogy alkalmazások optimalizálása, kb 2 mp-re, majd újra kezdi a boot-ot.
Pedig elvileg ehhez való kernel (lap alja fele)
Valaki tudna linkelni működő kernelt a legújabb CM 12.1 alá?
Előre is köszönöm szépen.
Szerk:
Ha formázom a /system partíciót, majd úgy rakom újra a legújabb CM-et, akkor mivan?
Mert már nincs hely rajta. -
khorvat
senior tag
válasz
t.dave500 #45082 üzenetére
shiftyhungar: Köszi az ötletet sikerült!
t.dave500: Igen, ahogy fentebb is írom sikerült. A következő módon csináltam:
Odin vmilyen verziója a PC-re amin legyen telepítve megfelelő Samsung USB driver is, kb. ha az odin látja a telót akkor ez okés. Ezt a fájlt letöltöd INNEN, ez egy CWM Recovery KitKatCompatible .tar fájl, amit az ODIN PDA részéhez betallózva telepíted a telefonra.
Ezután már recoveryből fel tudsz rakni bármilyen ROM-ot! -
törölt tag
válasz
t.dave500 #44900 üzenetére
Siyah ezer éve megszűnt. Dorimanx vitte tovább az alapokat, de tavaly ősszel Ő is abbahagyta. De lelkes követői tovább vitték a projectet. December óta nem követem aktívan az S2 eseményeket, nem tudom, hogy áll most a Dori. De abban minden ilyen beállításra volt (van) lehetőség. A hozzá tartozó STweaks alkalmazással lehetett piszkálni a kernelt. De óvatosan, ez már nem játék!
Más:
Nem vagyok naprakész. Gyári, szolgáltatós, root nélküli 4.1.2 -be kéne belenyúlnom. Tud vki linkelni nekem egy gyárira, mikroSD -ről felrakható kernelt, amivel systemet és mikroSD -t tudok csatolni, majd Aroma fájlkezelőt futtatni (Magyarul CWM zip -et "telepíteni")? -
shifty!
senior tag
válasz
t.dave500 #44896 üzenetére
Apolo kernel elég jól bevált, esetleg a Gustavo_s félék, nekem KK-re bejöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest