Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Imi1981
üzenetére
6 GB system, vagy 6 GB a system+data?
Nálam: 1GB system, 4 GB DATA és 10 GB My Storage.
(Jó hogy erről folyik a szó, pont ránéztem a sajátom elosztására, így vettem észre, hogy csak nem azt a PITet használtam most, mint előzőleg... A most használtban valószínűleg benne van a preloadnak is a hely, mert csak 8,9 GB a my storage, az előzőleg használtban meg 45MB volt a preload, és 10,7 volt a My Storage. Van erre porogram, amiben ezt meg lehet nézni, majd megkeresem.) Ettől függetlenül, én mindenképpen tennék mellé PIT,et, Gyári kiosztásút, gyári 1 vagy 3+1 fájlosat flashal, mindegy, csak legyen ott a tuti jó PIT is.Ha jól emlékszem, ez a hozzászólás vezetett engem nyomra a minap, mikor elbarmoltam a telóm, és nem engedett flashelni semmit: XDA
-
Imi1981
veterán
válasz
üzenetére
Igen úgy van ahogy írod, pda, csc, modem, pit és bootloder üresen marad odinban . Olyan romot én még nem láttam hogy külön be lehessen tallózni a bootloadert. Persze lehet van csak nem láttam.
Az viszont igaz, hogy ameddig van download mód addig nagy az esély rá, hogy otthon is helyrehozható.Plasticbomb én a 3+1 fájlos gyári romot úgy raktam fel, hogy kicseréltem a pitfájlt 6gb rendszer és 7.5 gb belső sd kiosztásura és minden gond nélkül felment és használtam.
-
törölt tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
A 3+1 -ben sztem a bootloader integrált. Tehát PDA, Modem, CSC +pit.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Imi1981
üzenetére
Én azért javasoltam, hogy mindenképpen használjon PIT fájlt. Más partíció kiosztású PIT fájllal csak annyi a baj, hogy a gyári rom még flash folyamat alatt elfog hasalni, hisz a preload (hidden) partíció vagy zsugorítva van ~45 MBra, vagy nincsen, és ezért ugyanúgy nem fog tudni írni a flashelés az adott részre. Ergó megint hibát fog dobni. Ezt esetleg úgy lehet megkerülni, ha PIT + Bootloader + kernel hármast flashel csak. A készülék akkor (ha jól emlékszem) recoverybe fog bootolni alapból, ahonnan már tud telepíteni egy CM12.1et is, fullos gappsal, a megfelelő PIT esetén. A lényeg az, hogy amíg van DOWNLOAD mód, addig otthon is helyre pofozhatja, és nem kell érte rengeteg pénzt kiadnia.
3+1 fájlosban mi is van benne? Bootloader, PDA, modem, CSC. Szal PIT abban sincs. Akkor, azt hiszem a telóból olvasná ki, de ebben nem vagyok biztos. Tuti ami tuti, tegyen be egy PIT fájlt, és ezt is tudni fogjuk.
-
Imi1981
veterán
válasz
üzenetére
Somatom és Plasticbomb.
Fentebb írta, hogy próbálta 3+1 fájlos gyári rommal, és az automatikusan bepipálja a repartot és ugyebár tartalmazza a pitfájlt . De ugyebár úgy sem futott neki végig. Mondjuk azt én is megpróbálnám hogy más patriciókiosztású pitfájlal is megpróbálnám amit nem is olyan régen linkeltem itt a fórumban. -
törölt tag
válasz
chris_77
üzenetére
Sztem elég világos a szitu. Egy kernel, vagy rom csak adott fájlrendszerre tud települni. Ha sérült a fájlrendszer, akkor semmi sem települ. Tehát előbb újra kell partícionálni. Ehhez Odinban kell a repart opció. De ezt csak akkor szabad, ha van pit fájlod, mert az határozza meg a partíciókiosztást.
-
Imi1981
veterán
válasz
chris_77
üzenetére
Hát ez elég komolynak tűnik!Most akkor milyen állapotban van a telefon? Gyári recovery bejön vagy abszolút semmi? Én próbálnék odinnal felrakni gyári jb kernelt vagy philz jb kernelt (hátha azt még fel tudja rakni odin) annak van recoveryje és abból felrakni valami jb romot pl neatromot. De ha eddig se jutsz akkor komolyabb tudású szakember kell pl Nagabi (ha jól tudom ez a nikneve).
-
Plasticbomb
addikt
válasz
t.dave500
üzenetére
Szerintem bőven jó az alap CM12.1es kernel, nem kell vele szarakodni. Az egész készülék teszi rendesen a dolgát, nem merül, nem fagy nem hullik el egy alkalmazás sem. Egyedül a HW videó gyorsítás hiányzik, dehogy annak a labdája még mindig a samunál pattog-e, vagy már a developereknél, az jó kérdés. (Két opció van, amire figyelni kell, mert azok lezabálják az akksit: az egyik a google location reportnál, hogy csak gps alapján menjen a gps (ajánlott, ekkor nem zabálja annyira tápot), vagy mindent rádiót használjon, a másik az az adatkapcsolat (ha nem használod, nyomd ki, mert megeszi az akksit ez is, főleg, ha nincs valójában net csomagod, illetve lefogyott, mert olyankor folyton próbál csatlakozni. Csak nem tud.).)
Nekem is partícionálva van, most csináltam másodjára, vagy harmadjára, és nagyon egyszerű. Odint elindítod, a megfelelő pitet beteszed a pithez, teszel egy kitkat kompatibilis kernelt a pda részhez, és ennyi (én biztos ami biztos, tettem egy új bootloadert is a bootloaderhez, nagyon ritkán nem árt ha kap egy újraírást, főleg, mivel épp akkor pofoztam újra a kicsikét, mert elbarmoltam a 0505ös cm recoveryvel a frissítést (0508ast tettem volna fel), és valamiért egyáltalán nem akart kernelt flashelni az odin. Sejtésem szerint megadta magát a system partíciómon a fájlrendszer, ahogy sokadjára is próbálkoztam, és ezért még az odin sem volt hajlandó kernelt flashelni. )
Én 1GB system 4 GB data pitet használok, ez a felosztás bevált, és szinte semmit nem tartok a kicsikén, minden a micro sd kártyára megy (32 GB, bőven elfér minden), szal lehetne nagyobb data-t is adni neki. -
chris_77
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. CM12.1-et használtam, de egyszercsak újraindult, bootloop és utána nem tudok belépni a recoverybe sem. Próbáltam Odin-nal CWM recovery-t feltenni, de a "NAND write start" feliratnál megáll a művelet. Próbáltam 1 file-os JB rom-ot, de az az img. írásnál állt meg, a 3+1 file-os JB ROM pedig a "set pit file" és "DO NOT TURN OFF TARGET!!" feliratnál áll meg, vagyis innentől nem történik semmi. Mit lehet ilyenkor tenni? -
Imi1981
veterán
válasz
t.dave500
üzenetére
Szia! Vártál eleget? Csak azért mert a lollipop telepítés után nagyon sokára indul el! Nem mértem de szerintem van vagy 20perc nem úgy mint más romoknál kb 3-4perc.
De ha nem ez volt a baj akkor mindjárt linkelek egy kernelt aminek a recoveryből simán felmegy gond nélkül a lollipop, de minimal gaaps-ot használj mert gyárilag kevés a hely (én átpatricionáltam úgy bőven van hely). -
t.dave500
tag
válasz
t.dave500
üzenetére
Modiktól elnézést az egymás utáni hsz-ért, nem volt időm szerkeszteni már.
Szóval, felment a rendszer, azzal nincs baj, de ez a kernel után bootloopos lett, hosszan boot, kiírja, hogy alkalmazások optimalizálása, kb 2 mp-re, majd újra kezdi a boot-ot.
Pedig elvileg ehhez való kernel (lap alja fele)
Valaki tudna linkelni működő kernelt a legújabb CM 12.1 alá?
Előre is köszönöm szépen.
Szerk:
Ha formázom a /system partíciót, majd úgy rakom újra a legújabb CM-et, akkor mivan?
Mert már nincs hely rajta. -
khorvat
senior tag
válasz
t.dave500
üzenetére
shiftyhungar: Köszi az ötletet sikerült!
t.dave500: Igen, ahogy fentebb is írom sikerült. A következő módon csináltam:
Odin vmilyen verziója a PC-re amin legyen telepítve megfelelő Samsung USB driver is, kb. ha az odin látja a telót akkor ez okés. Ezt a fájlt letöltöd INNEN, ez egy CWM Recovery KitKatCompatible .tar fájl, amit az ODIN PDA részéhez betallózva telepíted a telefonra.
Ezután már recoveryből fel tudsz rakni bármilyen ROM-ot! -
khorvat
senior tag
CM 12.1 20150504-es verziója CM recovery-t ad, ezzel viszont nem tudom felrakni az újabb CM12.1 20150508 ROM-ot, amiben már újra a CWM recovery lenne,mi a trükkje vki átjutott már ezen?
-
Imi1981
veterán
válasz
üzenetére
Próbáld ki a slimkat-et és akkor érted :-) . Én azt írom amit észrevettem mást nem! Nyilván nem próbáltam ki minden romot de azok közül amit próbáltam a slimket volt a leggyorsabb(persze a jól kipucolt gyárin kívül) . Lehet van jobb amit én nem próbáltam, azért is írtam, hogy egy tapasztaltabb cm11 felhasználó majd megmondja.
Amúgy nem vettem észre, hogy bugos lett volna a slimket. -
törölt tag
válasz
Imi1981
üzenetére
Nem nagyon értem a ROM -oknál ezeket a gyorsabb/lassabb definíciókat. Sztem azonos vonalon (értsd Android főverzión belüli CM vonal, gyári alapú, vagy AOSP vonal) csak akkor van nagy különbség, ha vmi bugosra "sikerült" az adott ROM -ban. Látványos különbségekhez sztem a kernel beállításain kell változtatni.
-
Imi1981
veterán
válasz
kiskacz
üzenetére
Hát nem pont cm11 de szerintem sokkal jobb gyorsabb a slimkat (újabban slimsaber) 4.4.4 . Ez nálam kb mondjuk csak két hétig volt fent de piszok gyors és megbízható is volt! Nekem összeségében a gyári sammobilos német rom jobban tetszik de az is nagyon jó. A cm11 romok szerintem kicsit lassabbak és mintha az akksit is jobban merítenék, de ezt inkább egy tapasztaltabb cm 11 felhasználó tudná jobban elmondani.
-
kiskacz
senior tag
Sziasztok!
Segítsétget kérek... és előre is

Ma (most) kaptam vissza TÖBB ÉV UTÁN! a régi telefonomat - kiváló állapotban!

Azzal kezdeném, hogy ráraknám a legjobb azóta megjelent romot, de sajnos (mint mindíg) idő hiányban küszködök. Olvasgattam a fórumot, meg az összefoglalót, de nem lettem okosabb.
Valakitől kérhetnék konkrét linket? (CM11 lenne a legjobb - mi róla a vélemény?)
Az odin-lt leszedtem, de itt megállt a tudomány - nem tudom, melyiket rakjam fel... A lényeg a kiforrottság - megbízhatóság - páromnak kell másodkészüléknek.KÖSZÖNÖM!!!!!!

-
törölt tag
válasz
Imi1981
üzenetére
Gyakran használtam az MHL funkciót, az meg csak gyári alapú ROM -mal működik. A Wanam teljesen gyári alapú, sok extrával. Aroma telepítős. 14.6 az utolsó. Nekem a 14.1 van, amit nem találtam Wanam oldalán, de ha kell, azt is fel tudom dobni vhova. Itt az XDA -s vonal. Philz kernel is volt alatta egy ideig, de tartósan Dorival használom. Kell a CIFS modul, az meg csak Doriban, meg az Apolo -ban van.
-
Imi1981
veterán
válasz
shifty!
üzenetére
Igen úgy van.Nekem vannak különböző pitfájllaim amik kölönböző módon osszák el a patriciót.Én egy olyat raktam fel ami 6gb rendszerpatriciót és 7.5 tgb belső sd csinált, így sosincs gond a sok app telepitésénél ,hogy nincs elég hely és emiatt az sd kártyára kell átpakolni.
-
Imi1981
veterán
válasz
shifty!
üzenetére
Na ezt nem tudtam kösz . Mármint a simsaber témát, én azt hittem cm alapú.
Viszont a 4fájlos gyári romot azért jó felrakni mert mindent töröl és újrapatricionál! Én ha valamilyen gyári alapú romot rakok fel akkor általában először a 4fájlos romot szoktam előtte felrakni. De ez lehet csak az én hülyeségem :-) . -
shifty!
senior tag
válasz
Imi1981
üzenetére
Ad.1: SlimSaber nem CM alapú. AOSP alapú, kiegészítésekkel, amelyekből néhány a CM gerrit-ből származik: "SaberMod is a AOSP based ROM with some extra features added..."
Ad.2: A "Minden formázása" nem azon múlik, hogy milyen ROM-ot telepítesz, hanem hogy bejelölöd-e Odinban a Factory Reset végrehajtását. -
Imi1981
veterán
válasz
üzenetére
Milyen az a wanam rom? Teljesen gyári alapú vagy ilyen cm jb feleség? Engem érdekelne ha tényleg jó a rom és a kernel is! Ha privátban dobnál egy linket megköszönném! :-) Bár ezzel a német rommal (amit jól kipucoltam) nagyon elégedett vagyok de még azért érdekel más is ha jó.
-
törölt tag
Nem tudom. Soha nem használtam S2 -n CM -et, csak gyári alapú ROM -ot. Bár most már második teló lett, de ettől sem érzek nagyobb lelkesedést a ROM csereberélgetéshez. Inkább használom. Megvettem 2.3 -al, a következő ROM a 14.1 -es Wanam volt (JB 4.1.2) és most is azt használom, Dorimanx kernellel. Ha két évig jó volt, akkor ezután is megfelel. Viszont az a két év gyakorlatilag nonstop üzemben telt, mert én soha nem kapcsolom ki a telóimat. Sztem ami jó, azt békén kell hagyni. PC -s 3+1 -est meg biztos linkel vki. Nekem csak Wanam van raktáron.
-
Imi1981
veterán
Szia! Nekem itt az oldalon belinkelték pár hete szerintem nem kell nagyon sokat visszalapozni! Kb 5-6 oldal.
Cm11 ből a simsaber 4.4.4 szerintem a legjobb leggyorsabb! Ha gyári romot akarsz (amit én is téged használok mert osszeségében a legjobb) akkor a sammobile-ról töltsd le a német romot (felülről azthiszem a 4-ik)az sokkal jobb mint a 4fájlos gyári! De mindenképpen a 4fájlos gyárival kezd mert az formáz mindent! -
Szia!
Fent összefoglaló kinyitása után olvasható:"Root
Természetesen a legfrissebb JB rom is rootolható, ezt a módszert a gyári recovery-bõl végezhetjük:
(erre alkalmasa a 'signed' *.zip fájlok)
1. - Letöltjük a szoftververziónkhoz való PhilZ kernelt (PhilZ-cwm6--*.zip fájlt)
2. - a PhilZ-cwm6--*.zip fájlt felmásoljuk a külsõ tárolóra (SD)
3. - Elindítjuk a telefont recovery módban.
4. - Kiválasztjuk a "apply update from external storage" menüt.
5.- Betallózzuk és telepítjük az imént felmásolt PhilZ-cwm6--*.zip fájlt, majd Restart.
Ezután a telefonunk rootolva lesz és a legújabb CWM 6-ot is tartalmazza."A link is ott van.
-
YEL
csendes tag
Hali,
szűz, ősrégi S2-est szeretnék rootolni, de nem látja a PC ha USB-n kapcsolódok.Van így megoldás a rootolásra?
Előre is kösz
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Slimkat romrol szertnek valtani, valami stabil real dark romra. Szivesen fogadok barmilyen velemenyt!
Koszi!
-
oba
addikt
teljesen meghalt az s2 -esem... pedig szerettem, de már úgy voltam vele, hogy nem költök rá többet
LG G2 -re váltottam... nem igazán bántam meg mert piszok jó egy telefon, gyönyörű és gyors
köszi mindenkinek a sok-sok helpet amit kaptam
-
-
peti020
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Gyári 4.1.2-es rommal nagyon gyorsan merül a teló, kb 3 óra alatt 100-ról simán lemerül 10%-ra pegig a gyári alkalmazások mellett csak pár progit tettem fel play-ről. Ilyen pl.: Messenger, google+, stb
elég ha csak be van kapcsolva a wifi és pötyörészek, gyakorlatilag percenként merül 1%-ot.
Vettem vadonatúj akksit is de akkor is gyorsan merül, bár picit lasabban de így is nagyon gyorsan lemerül.
Ez ellen nem lehet valamit tenni? Másnak is ilyen?
Előre is köszönöm a választ
-
Imi1981
veterán
válasz
zsolti_20
üzenetére
Én most raktam fel a sima cm lollypop 5.1-et .Eddig stabilnak tűnik (kb csak 8 órája van fent és abból 7 aludtam 😀 )de kicsit mintha lassabb lenne mint a gyári ,de antutu többet mutatot a gyárinál .A slim lolly sokkal gyorsabb volt amit múltkor próbáltam csak az akkor még tele volt hibával.
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Van már megbízható stabil lollipop? Illetve érdemes lecserélni a cm10.1.3-at lecserélnem?

-
törölt tag
Tudom, hogy már a címszót is csak antikváriumban lehet megtalálni, de használ vki 14.6 -os (az utolsó) Wanam romot? Érdemes felmenni 14.1 -ről?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Egy kis segítség annak aki szeretne nagyobb system partíciót! Először is kell hozzá egy gyári jb rom (akár sammobilról akár a 4 fájlos) és le kell tölteni ezt a pitfájl csomagot [link] , ebben 4 fajta pitfájl van(utolsó kettőnek nem értem a logikáját de a 6 és a 8gb-os rendesen működik) és mindegyik máshogy ossza el a partíciót! Én a 6gb pit-et próbáltam használom ez 6gb system partíciót és 7.5 GB belső sd - t hoz létre!
A telepítés pedig odinnal(nem mobil odinnal!) betallozuk a gyári romot és a pithez azt a pitfájlt amelyik tetszik (pl a 6gb-os), elinditjuk mikor végez újraindúl a teló és kész. Arra figyeljetek, hogy a belső sd-ről minden törlődik! -
Imi1981
veterán
válasz
tejeszacskó
üzenetére
Bőven jó a gyári beállítások visszaállítása, végülis ugyan azt csinálja csak talán a dalvik cache nem törli.
Edi77 próbálj egy gyári alapra visszaállítást hátha megoldja.Ha nem akkor passz.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
myke01
üzenetére
Látja az is, csak nem teszi be a meghajtó jelet, mivel nem kap meghajtó jelet.
Legegyszerűbb, csinálj egy parancsikont a sajátgépről (WIN8 Ez a gép), és azt rakd valamelyim, vinyód partyciójának a gyökerébe. Vagy bekapcsolod a total commanderben a szülő könyvtár megjelenítését, így szinte mindenhol két pont (..) lesz a legelső tétel a total commander listájában, és azzal feljebb tudsz lépkedni.
-
Imi1981
veterán
válasz
tejeszacskó
üzenetére
Beállítás menüben a gyári visszaállítás a cm romoknál is ugyan úgy működik és jó.Ha recoveryből akarod csinálni akkor wipe data utána wipe cache utána ha nagyon precíz akarsz lenni akkor wipe dalvik cache.
-
tejeszacskó
tag
#45029 valaki?

-
myke01
senior tag
Biztos volt már kérdés ,de most nincs időm foglalkozni a kereséssel , ezért inkább kérdezek .
Landolt nálam egy GS2 gyári szoftverrel ,root nélkül . Magyarul teljesen "szűz" .
W7 intéző látja a telót MTP ,és PTP módban is . TCMD-ben nem látszik . Mi a megoldás ? Bocs a kódolt szövegért
. -
Edi77
őstag
Új SIM kártya került a telefonomba, mert aktuális volt a csere. Azóta brutálisan merül a teló, 2-3 ó alatt 20-25%-ot is úgy, hogy hozzá sem nyúlok. A telefon tartja ébren a készüléket 62%-kal, holott nem is hívtak és én sem telefonáltam. Mitől lehet ez? (CM10)
-
pixelshader
tag
A cwm kernel, amit a cyanogemnod11-hoz kell felrakni, rootolja is a telefont? Cm11en nekem volt root is.
-
pixelshader
tag
Üdv, 4.1.2 jelly beamhez hol találok root kernelt? Xda developers oldalán nem találom. A rom pontos verziója:
pda:l9100xwlss -
tejeszacskó
tag
Sziasztok!
CM11nél meg tudnátok mondani hogy mi a legjobb módja annak, hogy új szerűre és tisztára visszaállítsam a rendszert? (kb gyári visszaállításra gondolok) Mit, és milyen sorrendben kéne wipe-olni?
ez leszedi a cm11 után felflashelt dolgokat is? pl gapps, audio bug fix..
köszönöm előre is! -
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Az S2 plus-ra ugyanaz a rom felmegy, mint erre?
-
Edi77
őstag
Urak, segítene valaki egy banális dologban?
CM10 van a telón és sehol sem találom, hol kell beállítani a gyorshívást. Ilyen béna nem lehetek! -
khorvat
senior tag
válasz
Imi1981
üzenetére
Google a barátod
Megcsinálhatod magadnak a leírást magyarul, ha mondatonként haladsz a fordítással és kicsi magyarítással kiegészíted. -
Imi1981
veterán
Hogy lehet nagyobb patriciót csinálni a rendszernek?Van erről valami leírás(Magyarul) lépésről lépésre? Kitkat romoknál elég hamar megtelik és nem szeretem átpakolgatni sd-re az alkalmazásokat.
-
Imi1981
veterán
Valakinek fent van a need for speed most wanted? Valamiért ilyen nagyon sötéten megy és szerintem nem sötét a pálya! Régebben másik telón játszottam vele akkor az első pálya világos volt, de itt tök sötét és szerintem valami hiba miatt mert olyan természetellenes sötét.
-
egykettő
aktív tag
[TÜRELMETLEN ON]
mindenkinek meg a youtube cm11-el vagy senki nem használ cm11-et?
[\TÜRELMETLEN ON] -
Sanyi.mTs
addikt
SIMen lévő számokat hogy tudom átmenteni google fiókba? (Gyári 4.1.2)
-
pixelshader
tag
üdv! Van egy program, ami telepítés után még kicsomagolna 1750mb-t. Az a probléma, hogy a belso 2gb-s tárhelyre akarja rakni. Be lehet allitani hogy sd-re telepuljon, de a kicsomagolashoz akor is kell neki a belso tarhely!
A program neve gimp/inkscape, play áruházból lehet leteolteni.
Szerintem ha mindent torolnek rola, akor se lenne annyi hely.
-
sityu17
tag
válasz
sityu17
üzenetére
Szóval, ha nem megy a mobilnet, akkor valami brutál az akkuidő, 2 napot simán bírna, persze így akkor nem sok értelme lenne az okostellának, de jól jöhet ha tartalékolni kell a naftát...
A kamera és facebook alkalmazás néha kifagyogat, ilyenkor reboot az egyetlen megoldás...
Egyébként nem rossz ez a CM12.1... -
egykettő
aktív tag
Sziasztok!
1. Ismerősöm telefonja random kikacsol és utána csak töltő kábellel hajlandó vissza kapcsolni.
Én akkura tippelnék elsősorban, de azért megpróbáltam újratelepíteni hátha... nem jött be, ha van valakinek tippje szívesen fogadom.2. Akku-t veszünk majd bele, és mivel elég pörgős a cm11 az maradna gyári helyett. Csak egy gondom van vele, hogy a youtube alkalmazás azt írja ki "Huba történt indításkor. Ellenőrizd a hálózati kapcsolatot." cm11 legutolsó nightly van fenn gapps pedig:20140606. most próbálok majd egy snapshotot.
Ja és a telót átpartícionáltam 3 gigás belső és 1gigás /system-re, hogy elférjen rajta a gapps.
Ki melyik verziójú cm11-et használ, milyen gapps-al? cm12-őt még nem tennék rá, mert láttam van még pár hibája.
Előre is köszönöm
-
shifty!
senior tag
válasz
Imi1981
üzenetére
Az elérhető leggyorsabb CM11 az, ami az aláírásomba szerepel. Ez, kiegészítve az Apolo kernellel, egészen zseniális teljesítményt hoz össze.
Az RRO layerekről bővebbet itt találtok. -
Imi1981
veterán
A slimsaber-ben nem lehet cm témákat beállítani sehogy? Nagyon jó rom de ez kicsit hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha Te vagy vki más megtalálja, ne tartsa magában 
CM10 van a telón és sehol sem találom, hol kell beállítani a gyorshívást. Ilyen béna nem lehetek!