Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
t72killer #46275 üzenetére
Hehe.
S2őt mostmár én is vagy 4 hónapja nem cseszegetem, annyit csináltam, hogy levakartam, feltettem egy 3+1es 4.1.2őt, aztán azóta meg ott pihen bekapcsolva másodlagosként. Néha elfeledem, olyankor ismerős rámír, hoyg nehéz elérni, ha nincs bekapcsolva a telefonom, erre ilyenkor nézek bután, hogy "mi van, hisz itt a telefon a kezemben, épp azon olvasom, amit írtál.", aztán eszembe jut, hogy ő a másik telefonomról beszél, olyankor megnézem, felrakom töltőre, aztán mehet a móka megint.
N6on meg értelmetlen lenne romolni, megkaptam azt, amire vágytam, original Google Android.Nagyon nincs is felrakni semmit, amiért értelme lenne. Minden megy, fut-szalad a készülék, számolgatja az én lépéseim is...
Szóval lassan kezdem elfeledni, mi is a romolás.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
RAiN91 #46197 üzenetére
A felső a data partíció, amit ext4re formáz a rendszer (fontos hozzáférések hibajavítás stb miatt), a másik kettő fat32 kizázólag adat tárolásra (képek videók, zenék, minden, amit te raksz fel a telefonra pcről vagy töltesz le netről. Azok a te homokozód, a másik a rendszeré. Lehet bővíteni, átállítani a partíciókat, a topicban volt is szó róla régebben, keress rá.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
tejeszacskó #45532 üzenetére
Csak illusztrációnak.
-
Plasticbomb
addikt
-
Plasticbomb
addikt
válasz
chris_77 #45105 üzenetére
Próbálj S2őt venni, 20-40 között lehet találni. (Én mind a mai napig azt mondom, hogy 20kért tuti vétel volt a második S2őm, mikor az első 2 méter magasból pofán landolt a csempén 3 évesen.)
Vagy keresd meg ngabi-t vagy fagyallo-t, hátha tudnak valamit segíteni, amihez vagy kell egy donor készülék, vagy nem. Veszel egy kijelző törött S2őt pl, és abból átrakják a kellő alkatrészt. Például.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
t.dave500 #45106 üzenetére
200 MHz nem az alvó állapot. Az alvó állapot a Deep Sleep (Amikor csak nem csinálsz semmit vele, ez alól egyedül a töltés kivétel, akkor mindenképpen 200MHzen pörög szintén, hiába nem nyúlsz hozzá.). Azt kell elérni, hogy a készülék minél többet legyen Deep Sleepben, minden más csak ér valamit, de nem az igazi.Valamint lutri, hogy megy-e vag ymár nem. (évvel ezelőtt próbáltam, nem hozott akkora változást, mint az, hogy elértem, hogy minél többet legyen DeepSleepben. ) Sajnos ez szintén nem minden esetben valósítható meg(egy hosszú séta alkalmával, ha zenét szeretnél hallgatni), akkor 200 MHzen pörög a proci, no olyankor jöhet jól ez a móka. A VoltageControl nem működik? Én mindig azzal buzeráltam ezeket az értékeket.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Imi1981 #45103 üzenetére
Nekem pont nem. Felrakom azt a60-80 appot telepítéskor, amit használok, és utána elég ritkán teszek fel bármit is. Nekem, nem tudom, hogy miért, de teljesen azt az érzést adja, hogy tökéletes. Telefon, internet, minden működik.
Amit nemrég vettem észre, hogy elhalt a gps modul. De ez hardveres probléma, már teszteltem. Azt kell majd valahogy megcsináltatnom. -
Plasticbomb
addikt
válasz
Imi1981 #45099 üzenetére
6 GB system, vagy 6 GB a system+data?
Nálam: 1GB system, 4 GB DATA és 10 GB My Storage.
(Jó hogy erről folyik a szó, pont ránéztem a sajátom elosztására, így vettem észre, hogy csak nem azt a PITet használtam most, mint előzőleg... A most használtban valószínűleg benne van a preloadnak is a hely, mert csak 8,9 GB a my storage, az előzőleg használtban meg 45MB volt a preload, és 10,7 volt a My Storage. Van erre porogram, amiben ezt meg lehet nézni, majd megkeresem.) Ettől függetlenül, én mindenképpen tennék mellé PIT,et, Gyári kiosztásút, gyári 1 vagy 3+1 fájlosat flashal, mindegy, csak legyen ott a tuti jó PIT is.Ha jól emlékszem, ez a hozzászólás vezetett engem nyomra a minap, mikor elbarmoltam a telóm, és nem engedett flashelni semmit: XDA
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Imi1981 #45095 üzenetére
Én azért javasoltam, hogy mindenképpen használjon PIT fájlt. Más partíció kiosztású PIT fájllal csak annyi a baj, hogy a gyári rom még flash folyamat alatt elfog hasalni, hisz a preload (hidden) partíció vagy zsugorítva van ~45 MBra, vagy nincsen, és ezért ugyanúgy nem fog tudni írni a flashelés az adott részre. Ergó megint hibát fog dobni. Ezt esetleg úgy lehet megkerülni, ha PIT + Bootloader + kernel hármast flashel csak. A készülék akkor (ha jól emlékszem) recoverybe fog bootolni alapból, ahonnan már tud telepíteni egy CM12.1et is, fullos gappsal, a megfelelő PIT esetén. A lényeg az, hogy amíg van DOWNLOAD mód, addig otthon is helyre pofozhatja, és nem kell érte rengeteg pénzt kiadnia.
3+1 fájlosban mi is van benne? Bootloader, PDA, modem, CSC. Szal PIT abban sincs. Akkor, azt hiszem a telóból olvasná ki, de ebben nem vagyok biztos. Tuti ami tuti, tegyen be egy PIT fájlt, és ezt is tudni fogjuk.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
t.dave500 #45086 üzenetére
Szerintem bőven jó az alap CM12.1es kernel, nem kell vele szarakodni. Az egész készülék teszi rendesen a dolgát, nem merül, nem fagy nem hullik el egy alkalmazás sem. Egyedül a HW videó gyorsítás hiányzik, dehogy annak a labdája még mindig a samunál pattog-e, vagy már a developereknél, az jó kérdés. (Két opció van, amire figyelni kell, mert azok lezabálják az akksit: az egyik a google location reportnál, hogy csak gps alapján menjen a gps (ajánlott, ekkor nem zabálja annyira tápot), vagy mindent rádiót használjon, a másik az az adatkapcsolat (ha nem használod, nyomd ki, mert megeszi az akksit ez is, főleg, ha nincs valójában net csomagod, illetve lefogyott, mert olyankor folyton próbál csatlakozni. Csak nem tud.).)
Nekem is partícionálva van, most csináltam másodjára, vagy harmadjára, és nagyon egyszerű. Odint elindítod, a megfelelő pitet beteszed a pithez, teszel egy kitkat kompatibilis kernelt a pda részhez, és ennyi (én biztos ami biztos, tettem egy új bootloadert is a bootloaderhez, nagyon ritkán nem árt ha kap egy újraírást, főleg, mivel épp akkor pofoztam újra a kicsikét, mert elbarmoltam a 0505ös cm recoveryvel a frissítést (0508ast tettem volna fel), és valamiért egyáltalán nem akart kernelt flashelni az odin. Sejtésem szerint megadta magát a system partíciómon a fájlrendszer, ahogy sokadjára is próbálkoztam, és ezért még az odin sem volt hajlandó kernelt flashelni. )
Én 1GB system 4 GB data pitet használok, ez a felosztás bevált, és szinte semmit nem tartok a kicsikén, minden a micro sd kártyára megy (32 GB, bőven elfér minden), szal lehetne nagyobb data-t is adni neki. -
Plasticbomb
addikt
válasz
myke01 #45038 üzenetére
Látja az is, csak nem teszi be a meghajtó jelet, mivel nem kap meghajtó jelet.
Legegyszerűbb, csinálj egy parancsikont a sajátgépről (WIN8 Ez a gép), és azt rakd valamelyim, vinyód partyciójának a gyökerébe. Vagy bekapcsolod a total commanderben a szülő könyvtár megjelenítését, így szinte mindenhol két pont (..) lesz a legelső tétel a total commander listájában, és azzal feljebb tudsz lépkedni.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Szokenesz #44975 üzenetére
Jobb szeretem így. Ha nem rakná fel beállításkor visszaállítással a powerampot pl, akkor is lenne egy play music, ami használhatóbb, mint a cm alap lejátszója. (mikor nyomoztam, mi eszi az akksit, akkor teljesen alapon használtam, be sem jelentkeztem a google accountommal, hogy ne kerüljön fel olyan, ami pörgetheti, és volt alkalmam, időm a kettőt összehasonlítani..). Plusz használom a térképet, a keepet, a youtubeot, google now launchert, (sajnos a translate nem képezi egyik csomag részét sem, így azt állandóan külön rakom fel.) chrome párti vagyok, drive, play newstand, play gamest, néha sheets, dochs, calendar, gmail, vagyis több mint a felét nagyjából naponta. Valamint arra az 1 GB felfér, és oda alkalmazás nem telepíthető, nem ír oda semmi, csak ha te pakolsz oda valamit, így nyugodtan menjen csak fel a fullos, így is közelebb van a stock andoidhoz. (Nem készít senki olyan i9100ra való romot, ami teljesen az eredeti google féle android... Tán így vagyok a legközelebb a nexus érzéshez.
Leszámítva, ha veszek egy Nexust.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
khorvat #44972 üzenetére
Nálam meg van csinálva a partíciók méretének átállítása is (1GB system, 4GB DATA, 10,5 GB Internal Storage, minden elfér, aminek a kicsike belső memóriájában kell lennie, a többire meg ott a 32GBos microSD), így a legutolsó PA GAPPS Stockkal teszem fel az aktuális verziót.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
shifty! #44929 üzenetére
ACm12 jól működik, az akksit sem zabálja, miután két szolgáltatás ki van kapcsolva (más romokon is ezek hajlamosak szívni az akksit!). A legfontosabb az a Location / helymeghatározás átállítása csak GPSre. Ez GAPPS hiba. A másik ami még hajlamos leszívni az akksit, az az adatkapcsolat. Ha van ismert wifi a környezetemben, akkor az adat kapcsolatot én kikapcsolom alapból. Így már elvan napokat a kicsike. Ezek az alapok. Ezeken túl meg neked kell ellenőrizni az akkumulátorhasználat fül alatt, mi mennyi ideig tartja bekapcsolva a kütyüt.
Mindennapokra egészen jól használható már a CM12.1.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
#73029888 #44657 üzenetére
Nekem ilyet akkor csinált például, amikor nem az alapértelmezés szerinti fat(32)re formáztam a belső SD-t. (EXT4-el próbálkoztam,miután vettem bele egy 32GBos microSD-t, és úgy terveztem,hogy a belső memóriába mostantól csak a rendszer ír, mindent cuccomat a microSDre másolom. EXT4-el nem működött pár alkalmazás, így visszaformáztam fat(32)re. Hiba megoldódott.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
#73029888 #44629 üzenetére
Nem. Googlevel próbálkozz keresni, de annyira régi FW-t szerintem értelme sincs visszarakni. Én éve, fél éve letöltöttem a legutolsó 4.1.2es samu FW-t, így, ha valamiért, kellene, van az, de kb ugyanennyi ideje CM-eket használok. CM9-10-11-12.
Nem rossz (sőt, kifejezetten jó, amikor kikerül az alpha és full béta állapotból mindegyik), de mondjuk a legjobban annak örülnék, ha a STOCK GOOGLE Androidot buildolná valaki hozzáértő rá, nem ezeket a picit módosítottakat. Én nem érték hozzá, és nincs kedvem átolvasni, végig nyálazni a dokumentációt hozzá. -
Plasticbomb
addikt
válasz
daninet #44623 üzenetére
Én mintha mást olvastam volna:
System 512 MB, de a samu gondolt a későbbi romjaira, ahol már kevés az 512 MB system partíció, és a preload partíciót ennek megfelelően hozták létre. Sokáig, ha jól emlékszem ez csak egy rejtett, üres partíció volt, semmi nem használta. nem is fértek hozzá. Az S2 partíció kiosztását lehet módosítani, többek között ennek a partíciónak a méretét szokták csökkenteni, és a felszabadulót ténylegesen hozzáadni a systemhez, így kapunk 1GBos system partíciót, (Valamint a 11GB belső tárhelyből lecsippentve 4GB data partíciót), ami a CM12 és a nagyméretű gapps csomagok telepítésének alapfeltétele. És kellemes, hogy mióta így van megcsinálva, nem is magyarázott a Play, hogy elfogyott a hely...
Plusz vettem egy 32GBos SD kártyát, és azóta csak a készülék használja a belső memóriát.
Végül is, mindig csak az volt a követelmény, hogy otthon is meg tudd javítani, hogy a bootloader ne szálljon el, annak meg csak annyi volt a trükkje, hogy fölöslegesen nem írkálgattattad a bootloadert újra és újra. Számtalanszor tettem hidegre félnapokra, mikor nem volt nálam laptop, de akkor is buherálni akartam.
Hazaértem, Odin indít, 3+1 fájlos rom betallóz, start. Újraműködött a kicsike.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Goblin12 #44513 üzenetére
2 éve 2 amperes töltővel töltöm a telefonjaimat, és csak jobban örülnek neki, illetve én, mert esetenként hamarabb feltöltődnek, nem kell annyit várni, mert a készülék tud honnan felvenni energiát. Pl kb 2 - 2,5 óra alatt töltöm fel csontról 2 amperessel az, míg pl pc USB portról (Max 500 mA) meg több, mint 4 óráig tölt. És a 2 amperesen közben nyugodtan nyomkodhatod is, van elég kraft, nem kezd el töltés közben merülni...XD
-
Plasticbomb
addikt
válasz
pixelshader #44449 üzenetére
A kamera környékén van az elektronika lényegi része. Amikor használod, játszol rajta, cpu vagy gpu igényesebb alkalmazást futtatsz, még szép, hogy melegedik.
Ha nagyon forró lesz, akkor aggódj, egyébként meg szakítsd meg 10 percekre amit csinálsz rajta, az neked is jót tesz, meg a telefonnnak is. (És amúgy is, ez egy okosTELEFON, ne játékgépnek használd.)
-
Plasticbomb
addikt
válasz
beach head #44253 üzenetére
Prémium kategória: csak volt. 2 éve, azóta kijött pár prémium kategóriás készülék, a kicsike elöregedett az újakhoz viszonyítva, de a legtöbb embert még mindig kielégíti. No ez a nem mindegy.
-
Plasticbomb
addikt
Tud valaki olyan PIT fájlt, amiben a system 1GB, a preload vagy nincs, vagy alig pár MB, a data 4GB és a maradék az a szükségesek + internal storage?
Amiket találtam, sőt még a stock is nekem olybá tűnik, mintha 30GBos SDvel lenne számolva... Valamit én nem értek, vagy nem találtam még meg elmagyarázva.
-
Plasticbomb
addikt
Minden tiszteletem fagyallo-é! Arany keze van.
Ma csak a kezébe vette a kicsikét, és egyből helyrerakta a bekapcs gombot!
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb #44150 üzenetére
Ha csak recovery-t és bootloader-t teszek fel, akkor oda (recovery-be) fog bootolni vajon?
-
Plasticbomb
addikt
Mivel CM11-et illetve mostantól CM12őt használok, és olvastam valahol anno a pre-load partícióról az s2-őn, így a napokban neki álltam teljesen átnyálazni az egészet újra.
"With the update to JellyBean, Samsungs TouchWiz interface had grown to large to fit into the "factoryfs" (system) partition on the s2. Their workaround to this was to move the system apps to a previously unused partition "hidden" now dubbed "preload". To still be able to use the apps that are now located in preload, symlinks are created in the system partition. Symlinks are basically the equivalent of a shortcut in Windows. They only take up a very small amount of physical space in the system partition, but can be used to access the apps located in preload.
If you're running a Samsung based ROM you need your preload. That's where your system apps are located.
If you're running an AOSP based ROM you don't need anything in preload. If you have previously been on a Samsung based JB ROM and switched to AOSP all of the system apps from the Samsung ROM are still just sitting in preload. Hence the reason to wipe it."
Vagyis, CM11-Cm12 nem használja ezt a partíciót, ellenben profitálnék vagy a nagyobb System, vagy a nagyobb Data partícióból. Oké, olvasom tovább a témát:
egy how to:
http://android.stackexchange.com/questions/79112/resize-system-partition-of-galaxy-s-2
És most várhatok napokig, amíg ki tudom próbálni... Francnak tökítettem el a bekapcs gombot. Remélem fagyallo be tudja vállalni maholnap.
-
Plasticbomb
addikt
No, én is feltoltam rá a CM12őt, Eddig egyedül a Voodoo louder FCzik rajta csak, minden más általam használt fut rendesen. Eddig rendben van, sőt. Tetszetős, bár meg nem mondom miért...
-
Plasticbomb
addikt
Majdnem azt hittem, behalok..
Elkezdtem, hoyg felrakom a CM12őt, de én hülye, elfelejtettem előtte nyomni egy full wipeot, utána meg itt cumiztam a sok egyfájlos stock rommal, mire eszebe jutott, hogy nekem egy 3fájlos rom kell.... Tegnap este óta ezt buzeráltam. És az ok, hogy miért: sikerült valahogy eltökítenem a powergombot...
Most akkor jön a romolás újra.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
galaxys80 #44123 üzenetére
Sajnos elég sokmindennek kell ahhoz összejönnie, hogy meg tudja csinálni. Nekem az előző S2őm sokáig függetleníthető volt, majd nem foglalkoztam vele, mert nem volt lényeges, és amikor újra kellett volna, akkor napokig túrtam a netet, hogy találjak olyan megoldást, ahol nem egy szerveres szoftveres témát veszek igénybe, méregdrágán. A Playes alkalmazások/megoldások egy bizonyos szoftverfrissítés óta nem működtek, akár új, akár a legrégebbi romot tettem fel újra és újra.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
kovacss72 #44119 üzenetére
Hm. Ha már használható napi szinten, akkor ma ezzel is elütöm egy kicsit az időt. Mármint videót nem rögzít 480p-ben?
NOT WORKING LIST
Camera Recording HD VideosEz legyen a legkissebb probléma, úgysem ezzel szándékozom a ponrófilmeket forgatni..
Más, lehetséges, hogy a különböző hardver verzióknál a GPS modul is változott? Valamiért olyan érzésem van, hogy nagyon nehézkesen talál GPS pozíciót AGPS támogatással is. Egy percbe is betelik, mire a GPS Status Pro-val legalább 3 műholdat megfog, 4-5 műholdnál többet meg nem látott eddig, ahogy tesztelgettem kutyafuttában (Sajnos ritkán vagyok olyan helyen, ahol viszonylag szabad nyílt rálátás van az ég lehető legnagyobb részére, inkább a belvárosban töltöm az időm, egy irodaház gyomrában...). Még tervezem, hogy csinálok egy full törlést, felrakok odinnal egy gyári romot, majd azzal is letesztelem, és felrakom újra a CM-et. (Akkor már a CM12őt.)
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Szatyor95 #44032 üzenetére
Szuperül van. Akksi problémám sincs, ugyanazzal vagyok el egész nap, az elején, cseréltem talán őket, hogy mindegyiket lássam, hogy van, azóta kb csak használom. 2 napja frissítettem rajta a CM11et, eddig nem szaladtam hibába. Érdekes, én nem érzem ezt a kompromisszumot zavarónak, igaz, nem is került a közelembe olyan telefon, ami el tudott volna csábítani. Én nagyon sokat használtam Sammy romokkal, igaz, minden egyes romolás után Titanium fel, és kiírtani a sok szart tánc kezdődött, de azok is mentek rendesen. Csak, ugye, abbamaradt a frissebb rendszerek érkezése, így már csak CM marad, vagy valami másik főzöttebb. Akkor már inkább CM. Bár kezd hiányozni a Touchwiz....
Másfél éve, ha láttam utoljára. XD
Nem valami MS4 volt, vagy MS8?
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Szatyor95 #44029 üzenetére
Sajnos csak a gyári szoftverrel működött rendesen a videógyorsítás, CM alatt meg minden más, nem sammy alapú szoftveren beteg ez a rész, ahogy a kamera sem az igazi. De, hál istennek, elég erős ahhoz, hogy az ember elnézegessen rajta néha egy egy egész estés hd ready filmet (MxPlayerrel, fejhallgatóval... ) Mikor kijött, álom volt, csak a rom tele volt mindenféle gagyi szar szeméttel, legtöbben, szerintem, ezért kezdtük el cserélgetni rajta a romokat, aztán Sammy bácsi abbahagyta a rom készítést erre a típusra, ( Pedig egy gyári Kitkat igazán jöhetett volna még) és maradtak a főzött meg aosp aokp meg mindezek keveréke romok, amik próbálták/próbálják elérni azt, hogy a készülékünk továbbra is a mi kicsikénk maradjon. Eljárt felette az idő, 3 éves elmúlt a konstrukció, a világ rég túl fejlődött azon, amit a kicsikénk tud, de még mindig itt van, és naponta sok millió embert szórakoztat és szolgál ki.
Nem is tudom, mi volt a legutolsó gyári szoftver? Úgy feltenném most.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Szatyor95 #43918 üzenetére
Üdv Urak!
Szatyor95 S2jét én vettem meg a minap 4 órakkor. Kíváncsi vagyok, az általa vázolt problémák megjelennek-e nálam. Eddig 3 órát végig nyomkodtam, felpakoltam amit én használok, stb, nem tapasztaltam még semmit. Normál használat során nem érzékeltem a kijelző sárgás színét, így meglestem teszt képekkel is, tényleg ott van, de normál használat során engem nem zavar. A felsorolt hibák közül egyedül az eMMC hiba zavarhat, és ha zavarni is fog, akkor a régi S2m megvan még.
3 évi teljesen kiszolgált (2011 augusztusában vásároltam), felújítás nélkül, egyedül az USB port panel lett cserélve kb 1 éve, de sajnos idő közben elöregedett már a kicsike, és a folyamatos kiképzést megsínylette. A 2 méter magasról a betonpadlóra esést a törött gorilla glass már nem bírta kivédeni, és full elhalt a kijelző benne...
Szóval kíváncsi vagyok, hogy hogy fog szuperálni nekem. Alap cél, kb 5 hónapot kell kibírnia gondolkodás nélkül (munkahely, életmód illetve ország váltás van a terítéken)
-
Plasticbomb
addikt
válasz
DeathAdder #43413 üzenetére
Nem, az a panel, amin az usb csati van, a mikrofont tartalmazza még a mellett. A többi érzékelő fent van, a főpanelre kis bizbasz szalagkábeles megoldással csatlakozik. Az akkuból meg a lábak, aminken felveszi a kraftot, a főpanelre vannak applikálva közvetlen.
Ez egyrészt jó, mert nagyrészt modulonként is tudod cserélni a telefon alkatrészeit, meg szar is, mert hajtogatni kell...Nekem mondjuk lassan az egész készüléket kell cserélni. USB csatis panel, és a fülhallgatós panel is meg, de függetlenítés végett még lehet, hogy a főpanel is megy... Gondolom én.
Plusz akksit is cserélni kell lassan, de ezt nem tudom biztosra, nem találtam alkalmazást, ami meg tudná nekem mondani az akksi elhasználódásának mértékét...
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Just_Reboot #43317 üzenetére
Eddig én is CM párti voltam, de a DeepSleep hiánya, amit full üres állapotban is művelt, arra késztetett, hogy váltsak. Most SlimSaber féle 4.4.4 van fenn. Van DS, viszont a Nova Launcher Helyett én inkább Google Now-t használok... Plusz az alap DPI egy kicsit fura a megszokotthoz képest.
-
Plasticbomb
addikt
Hali!
Kicsiny jószágon CM11 fut, kb az első unofficial buildok óta, és újabban elkezdett baromira merülni. Először csak az aksira fogtam, mondván biztos az a szar, 3 éves, stb. De minap jobban belemélyedtem, és CPU Spyban azt látom, nincs DeepSleep. Mivan? Egy másodpercet nem megy DS-ben. Gondoltam, valami szoftver bekavar, full gyalu, mindent, még az sd kártyát is töröltem benne, full wipe, legfrissebb CM11 fel, gapps 20140105 es verzió fel, elindul, beállítom a google accom, megcsinálja a szinkront, felteszem újra a CPU Spyt, és ugyanúgy nincs DS. Mi a fene? Valami gebasz van a CM-el? Elkezdtem átnyálazni XDA fórumot, de nem találtam okos ötletet, Viszont Dorimanx Beta testes kerneleibe belefutottam. Nosza, feltettem a legutolsó október 4ikei maliV3as buildot, hátha megoldódik. Voilá van DS. Aha. Ez volt reggel 8kor. Mire hazaértem 9re, megint egy percet nem hunyt a telefon DS-ben, és azóta sem. Ötlet valainek? Hagyjam A CM-et most, és térjek át SlimSaber-re pl? Vagy rakjak fel valami full light samu alapú romot?
-
Plasticbomb
addikt
ÜDV!
Az létezik, hogy az S2 GPS modulja pontosan 6006 méter felett nem mér magasabbat? Kedden jöttünk haza Angliából repülővel, és 6006 méteren megállt a magasságmérés (A pilóta pont utána mondta be, hogy 11 000 méteren vagyunk...), valamint baromi nehezen fogott jelet is(Ablakban volt, látta a műholdakat is, csak nem akaródzott neki helyet is mondani). GPS Status progival néztem.
-
Plasticbomb
addikt
Üdvözletem!
Hölgyek/Urak, ki tud nekem segíteni CM10.2 alatt függetlenítés témában? (Tudom, tiltott téma a fórumon, de gyorsan kéne megoldanom, holnap este már egy angol simet kéne beraknom, de magyar tré függő a vas. )
-
Plasticbomb
addikt
Üdv!
Azt hiszem, most jött el az a pillanat, hogy az S2őm microusb csatija megadta magát. (Már lassan egy éve vacakolt, de hát a lustaság nagy úr, meg a garancia hiánya...)
Most, hogy megadta magát, szeretném megjavíttatni, a lehető legjobb áron, de nem tudom, hova vigyem. Mivel a készülékre nincs garancia (hosszú történet), így a Budaörsre nem biztos, hogy vinném... (Emlékeim szerint egy nem garanciális téma náluk horror összeg volt, bár ez még Omniás időmben lett volna.. Főpanel csere, vagy mi a fene. Végül nagy mákkal, de csak meg lett csináltatva garanciában.)
Tipp, ajánlat, hogy hova vigyem? Esetleg tapasztalatok a lehetséges összeget illetően?Köszönöm a válaszokat!
UI.: ezt közben találtam, szal ezt kell benne cserélni..
eBay
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest