Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.dave500
tag
-
shifty!
senior tag
válasz
t.dave500
üzenetére
Apolo kernel elég jól bevált, esetleg a Gustavo_s félék, nekem KK-re bejöttek.
-
t.dave500
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy felraktam a 12.1-Es CM-et, és milyen kernelt ajánlotok hozzá, amivel tudok alulfeszelni, és tovább bírja az akksi? (meg esetleg még gyorsabb is?) Előre is köszönöm! -
oba
addikt
Cm 11 alatt a "Google szolgáltatások" folyamatosan ébren tartja a telefont. PA Pico Gapps van fent.
Neatrom alatt is ugyanígy használtam a telefont, 2 gmail accountot syncel, és ott ilyen gond nem volt. Tud valaki megoldást? -
SAMG3
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek van egy galaxy s2-je. Már 3 éve nyüstöli. Több probléma is van vele. Fagy mint az állat, lassú. Rendeltem neki ebayről aksit. Nem tudoom biztosra, hogy eredeti-e. MAgamnak is rendeltem note2-höz 2 db azok tökéletesek. A lényeg a lényeg hogy elég hamar lemerülnek, és olyat is csinál a teló, hogy ujraindítom 45%-nál és 12%-os amikor bekapcsol. 4.1.2 van rajta gyári T-s rom. Rootolva van már. Ötlet hogy mit csináljak vele? Nézzek bele tuti gyári aksit elsősorban? Wipe és reset már volt sokat nem segített rajta. NAgyon megköszönném, ha valaki segítene megoldani a problémát.
-
etooo
senior tag
válasz
n.mate333
üzenetére
Wakelock Detector-al megtalálhatod mi tartja ébren a telefont, utána a kívánt programot vagy letörlöd, vagy fagyasztod, vagy greenify-vel hibernálhatod.
n.szuhanszki: vagy ha esetleg valami olyasmit ír ki, hogy nem lehet csatlakozni a kamerához, akkor azt egy telefon újraindítás megoldja.
-
khorvat
senior tag
válasz
n.szuhanszki
üzenetére
Hi!
Beállítások - Alkalmazások itt kikeresed a kamera modult, előzmények törlése, alaphelyzetbe állítás nekem ez segített!
-
n.szuhanszki
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő!
Nemrég vettem egy Samsung SII i9100 telót,az unokaöcsi bement a kamerába,és átállította első kamerára,azóta Kamerahibát ír ki,és nem lehet vele fotózni.Aki tud kérem segítsen.Jelenleg Android 4.1.2 van rajta.Köszi előre is.Üdv
-
n.mate333
csendes tag
sziasztok!
csak gondoltam megosztok egy képet veletek, unokahugom tesztelte ma delutan S2-met. rágás tesztet ugysem talaltam meg neten

illetve egy kerdesem lenne, hogy hol talallom azokat a programokat amik ebren tarthatjak telom? illetve hol tudom ezeket kikapcsolni? miket erdemes?
koszi
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok! Tud valaki érintő beszerzésére biztos forrást? Ebay eddig nem jött be, nem ott érzékelnek ahol kéne

-
Edi77
őstag
Sziasztok és kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!
Aki CM11-en használja az ES file exportert, az teljeskörűen ki tudja használni minden funkcióját? Gondolok itt pl a fájlok, apk-k elrejtésére, másolására stb. -
Just_Reboot
addikt
válasz
adam432
üzenetére
TringleAway Ezzel el tudod tüntetni.
-
adam432
tag
Hali! [Az itt leírt manuális(!)] módon rootoltam az s2-met, aztán a Gyári adatok visszaállítására kattintottam, mert továbbadom a telót. Ezután viszont újraindulás után sárga háromszög fogadott. Mi a teendő ilyenkor?

-
válasz
pixelshader
üzenetére
Persze, mert a Chrome nem támogatja a Flash tartalmakat.
-
pixelshader
tag
De csak a gyári böngészővel, legfrissebb chrome-al pl nem megy.
-
pixelshader
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Felraktam és megy, köszi!
-
válasz
pixelshader
üzenetére
-
pixelshader
tag
Helo, úgy tudom a telefon támogatja a flasht. Gyári legfrisebb rom + gyári böngészővel a flash videókat lejátsza, de flash alapu weboldalakat nem jelenít meg.
Adobe flash player már nincs az áruházban.Van erre megoldás?
-
danika087
csendes tag
Nekem egy elég furcsa problémám van a telefonnal, nem tudom találkozott e valaki ilyennel, vagy egyáltalán ötlete van e... A probléma az lenne, hogy a készülék leszívja az akkut, próbáltam hard resetet, majd különböző romokat is, majd rájöttem, hogy valami más problémam van mivel akkor is lemerül ha kikapcsolom a telefont. Az akku jó, másik s2-ben nem merül le
az enyémbe beletéve másik akkut ugyanúgy lemerül. Kikapcsolt állapotban kb 50-60%-ot egy éjjel alatt.. -
henter
tag
Sziasztok!
Próbált valaki mostanság Slimkat-et telepíteni? A 4.4.4 build 9.0 official 8301-et szeretném feltenni az S2-re, de 2 napja szívok vele. A rom és a hozzá való gapps a slim oldaláról lett letöltve, i9100-hoz való kitkat-kompatibilis cwm alól telepítem. Indításkor nem jönnek be a friss telepítéskor szokásos beállítások (nyelv, fiók, stb), hanem egyből betölt a rendszer angol nyelven. A legnagyobb gond az, hogy nem tudok bejelentkezni a fiókomba, play nem működik. 6x újra telepítettem, próbáltam más verziókat is, a slim esetében az eredmény mindig ugyanaz. Természetesen a telepítés előtt a szokásos wipe megvolt. A gyári rom, neatrom, cm hibátlanul működik.
Valakinek valami ötlete? -
klrt
tag
Üdv urak!
Akik próbálták a ResurrectionRemix 5.4.0, alias LP5.1 romot(20150331, gapps-L-3-28-15)
Találkozott valaki sms problémával? Nem tudok sms-t fogadni, állandóan leáll az alkalmazás. Valami ötlet? -
shifty!
senior tag
válasz
half333
üzenetére
Szerintem, de ez aztán lehet hogy én rosszul csináltam, a mostanában kiadott gapps csomagok nem igazán jók.
Megörültem neki, hogy van CM12.1 alapó RR5.4.0, feltettem, 5.1-hez való gapps-t is, de nem megy rendesen a szinkronizálás és a Play-ben is sokat vacakol.
Régebbi, előző hsz-ben a kollega által említett gapps-t és CM11-t érdemes használni, így igaz. -
half333
őstag
válasz
shifty!
üzenetére
zip formában recoveryből teszem fel mindig! de nem volt még ilyen előző androidos készülékeken,ott a rom-al együtt ment fel a gapps is,most a cm11-nél sikerült,de régebbi verziós a google play,igy semmit nem enged letölteni,esetleg tudnál adni olyan rom-ot,amihez van gapps is,mondjuk amit már próbáltál v használsz?
-
khorvat
senior tag
Ez a mostani CM11 0330 Nightly egy nagy kaki, frissítés után fagy a GooglePlay és a Youtube alkalmazás is összes névjegyem a telefonról eltünt, megy vissza a 0323. Talán egy tiszta telepítést még megpróbálok vagy várok egy áprilisi verziót! Pedig biztam benne, hogy a Wifi és mobilnet ki/be kapcsolási hibát megoldják végre de csak romlott a helyzet nálam!
-
shifty!
senior tag
válasz
half333
üzenetére
Milyen formában próbálod telepíteni a gapps csomagot?
Recovery-ből kellene, aktuális ROM-nak megfelelőt, az újabbak törlik a régi/ütköző verziókat is. Szerinte próbáld meg recovery-ből feltenni a ROm-nak megfelelő legújabbat, telepítés után egy cache&dalvik-cache wipe jól fog jönni. -
kovacss72
aktív tag
válasz
tejeszacskó
üzenetére
Mivel CM11 M12 -ről jössz, így a factory reset nem feltétel, csak a wipe cache/wipe dalvik cache. Utána lehet flashelni a ROM -ot.
-
half333
őstag
Most olyan problémám akadt h egyszerűen semmilyen rom-hoz nem tudok gapps-ot feltelepíteni,miui-nál leblokkol az egész rendszer,cm11-nél felrakja,de régebbi változatot,amit nem enged semmilyen formában frissíteni,és mikor ebből szeretnék telepíteni alkalmazást,azt írja már telepítve van,vagy ha sd kártyáról telepítem,akkor azt írja ki h nincsenek telepítve a play szolgáltatások,amit úgy szint nem enged play áruházból. Mi lehet a gond?
-
kovacss72
aktív tag
válasz
tejeszacskó
üzenetére
Szia!
Én nem tapasztaltam az általad jelzett hibákat egyik nightlyval sem. Néhány órája jött ki a 03.30 -as, az is rendben működik.
A CM11 -re komolyabb fejlesztések már nem várhatóak, hetente adnak még ki nightlykat kisebb frissítésekkel. A CM12 fejlesztése zajlik gőzerővel, de az S2 -re már csak 'unofficial' verziók vannak. -
half333
őstag
HELP! Feltettem egy kernelt Odin-nal,еs azоta nem kapcsol be csak a zold robot jon ki,еs ennyi,mit lehet tenni??
-
tejeszacskó
tag
Sziasztok!
November óta CM11 M12 van a készüléken, és még mindig gondom van az akkuidővel, és néha 1 percre kb elmegy a hálózat, úgyhogy most nightlyn gondolkodom, mert újabb snapshot nem nagyon akar jönni egy ideje

Tudnátok mondani egy viszonylag stabilabb nightlyt? ahogy előbb visszaolvastam, láttam hogy a 03.23-assal gondok vannak. Mai kiadásról van valakinek véleménye?Egyébként CM11 snapshot már nem is lesz? Ahogy néztem, korábban kb havonta születtek, most pedig a novemberi M12 óta egy sem.
-
shifty!
senior tag
Főzött ROM kedvelőknek: ResurrectionRemix 5.4.0, alias LP5.1 letölthető

-
warezxts
senior tag
van gyors sebesség innen...

-
-
gezatata
aktív tag
válasz
warezxts
üzenetére
itt sammobile-n lehet válogatni.
-
-
warezxts
senior tag
Majd egy órája, gyári utolsó független romot keresem.
Meg tudja mondani valaki ebben a kavalkádban melyik az (esetleg link)
Előre is kösz! -
n.mate333
csendes tag
hali,
kerdesem az lenne, h van olyan h siman csak elfarad a telom? legutolso stabil rom van fent rajt, de igy is sajnos akadozik pl ha írok vagy ilyesmik, hiaba rakom ijra nem nagyon akar segiteni rajta, se a stabilak, sem a nightlyk nem javitanak a dolgon.
köszi, mate
-
STC Speed
őstag
Köszi szépen a válaszokat, egyébként lehet az akksim is haldoklik,mert egyre jobban merül..
Csatlakozó lötyögött a telóban,kibe kapcsolt a töltés... lehet emiatt ilyen
Erősebb akksi tönkrevágja?
-
shifty!
senior tag
válasz
STC Speed
üzenetére
Válaszolva a 2. és 3. kérdésre, a saját tapasztalatok azt mutatják, hogy nem sok különbség van a gyári ROM és pl. egy CM között akku-időben. Nyilván a CM12 még kiforratlan és jobban eszi, de egy jól optimalizált CM11, ha működik a deep sleep-state, akkor erős használattal 1 napot kibír - ez nálam 3-4óra kijelzőidőt, mobilnetet+WiFi-t vegyesen, zenehallgatást jelent, gyári akkuval.
A gyári ROM-tól én megzavarodtam, nekem nagyon túl volt gyömöszölve samsung-féle eyecandy-vel, amikor hozzám került a készülék, 1-2 nap után nyomtam rá a főzött ROM-okat.
Ezek közül eddig a legjobb - ez mindíg szubjektív persze - ami most is fent van, a Linaro-O3-SaberMod CM11. Pörgős, nem eszik borzasztó sokat, képes ART alatt futni, hibák nélkül, ezt merem ajánlani.
Bár én nem bírok ki általában 1 hétnél többet ugyanazzal a ROM-mal, ha jön friss release, megy is fel - most kivétel van, mert várom az 5.1-et
-
törölt tag
válasz
STC Speed
üzenetére
Ha gyári, vagy gyári alapú romod van, akkor az max. 4.1.2 lehet. Egyébként nem nevezném hibának. A Mali400MP4 elavult, akárcsak a teló többi része. 28nm -en, a maximális 500MHz -en hajtva sem egy gamer GPU, főleg az újabb játékoknál. De az S2 -ben egy 45nm -es lapka van. Gyárilag 266MHz -en pörög és ezen a csíkszélességen nem ajánlatos feljebb tolni, hacsak nem ragasztasz rá hatalmas hűtőbordát. Jó teló az S2, de a modern játékok hardverigényei meghaladják a képességeit. A hardver fizikai korlátait semmilyen szoftverrel sem lehet átlépni.
-
-
válasz
khorvat
üzenetére
Nem, nem hiba. User error (legalábbis esetemben).
Használom az E-Robot automatizálót, amiben az egyik beállításom az, hogy otthon ne legyen lezáróképernyő, egyéb helyeken viszont PIN kódos Lezáróképernyő legyen!
Na ez, egy újratelepítést követően tökéletesen elindult, emiatt nem volt látszólag lezáróképernyőm.
:-)Bocs.
-
khorvat
senior tag
válasz
Oldman2
üzenetére
Most hogy mondod nálám kipróbálás miatt 2 féle lock screen program is fent van es most csak 1 zárolási képernyőm van , ha jól rémlik frissítés előtt 2 képernyőn kellett bejutnom, de most csak 1 zárolás van azaz az egyik nálam is eltünt.
Szerintem ez hiba lesz és mindenkinél. -
half333
őstag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
innen szedtem le mindent: [link]
de ez már nem az első eset,MIUI-nál is ez volt a helyzet. Nincs olyan rom,ami tartalmazza már a gapps-t? -
half333
őstag
Üdv! Bármelyik romot teszem fel,amihez van Gapps,egyszerűen leáll minden,viszont ha nem telepítem,akkor okés,csak nem lesz rajta a play áruház. Mi lehet a gond?
-
-
CM11 2015.03.16 NIGHTLY
Nem működik a képernyő lezárása. Csúsztatást és PIN kódot próbáltam, az időzítésnél "Azonnal alvó mód után" van kiválasztva. Az alvó mód 15mp inaktivitás után aktiválódik.
A képernyő elsötétül, de felélesztés után sehol a lezáró képernyő.
Másnak se megy?
-
warezxts
senior tag
Hát ilyet én még nem láttam..
2db S2 van a családban. Az egyiken már egy ideje CM lollipop volt, de ki lett próbálva az OMNIROMos lollipop (ami szerintem alpha állapotához képest stabilabb mint a cm beta).
Mindegy nem ez is ez a lényeg... Felkerült az OMNIROM 03.18.-ai verzió, nagy megelégedetség, és hát persze akkor már hagy menjen az amúgyis friss telepítésre megérett másik S2-re is. Azon viszont bugos, mégpedig random újraindulgatás. Addig sikerült leszűrnöm hogy - többek közt - a firefox elindításával biztos elő tudom hozni az újraindulást. Telefon letúr, és pontosan ugyanúgy, ugyanazt raktam fel ahogy a már működő telefonon tettem. csak a rom, és gapps, majd első dolog market - firefox - elindítom és soft resetel a teló..... mi a franc ez? hardware hiba? találkozott már valaki ilyennel? (nem hiszem de egy próbát megér) -
törölt tag
CM és OMNIROM között mi a különbség?
-
kayman
senior tag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Na ez most felkeltette az erdeklodesem.
Van valahol leiras, hogy megy fel? -
-
-
-
CM11 -hez melyik Gapps szükséges?
Most tettem fel a NIGHTLY mellé a gapps-kk-20140606-signed csomagot, de nincs benne Play Áruház, nem tudok Google accountot sem felvenni...
:-( -
kovacss72
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok SGS2 re melyik a legújabb droid főzötromban?
-
noto
senior tag
válasz
beach head
üzenetére
Nem a külső sd kàrtyàn van települve?
Nekem ha azon volt akkor tünt el -
khorvat
senior tag
válasz
beach head
üzenetére
Nálam is eltünnek ezzel a kettővel már összesen 4 ilyen app van akkor. Megpróbálok utána olvasni de gyanus, hogy javították volna már ha sokakat érintene.
-
törölt tag
válasz
beach head
üzenetére
Miattad. Ez egy okosteló.Tudja, hogy ez a két alkalmazás ártana a lelkednek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
khorvat
senior tag
válasz
beach head
üzenetére
Nekem is vannak ilyen appok pl. eredmenyek.com
Kipróbálom amiket irtal -
beach head
senior tag
Szeirntetek miért törlődik magától minden újraindítás után a mindigtv és az okoslottó app a telefonról?
-
geza844
aktív tag
Amúgy asszem 3 hét volt, mire megjött a cucc. Szükséged lesz egy 00-ás méretű csillagcsavarhúzóra (nem éppen gyakori méret). A műanyag burkolattal, a panellel, meg a szalagkábelekkel vigyázz majd, mert nem nehéz sérülést okozni rajtuk, mikörben ki van borítva a telefon bele. Hajrá!

-
geza844
aktív tag
3G megy. 2G-t most próbáltam, az is megy. USB kábelt nem használok (helyette wifi-n keresztül AirDroid), úgyhogy azt nem tudod, de rémlik, hogy már azóta próbáltam (mert már vagy 2 hónapja tettem be az új USB csatit), és úgy rémlik felismerte a Win, de most épp nincs nálam kábel.
-
-
geza844
aktív tag
válasz
kovacss72
üzenetére
Mondjuk az igaz, hogy másképp használjuk a telót, elvégre ő nő, és a táskájában hordja, én meg a zsebemben.
Más: üzemidő!
Kb. 2 hónapja olyan szinten sz.r volt már az üzemidőm, hogy fél nap alatt kikapcsolásig merült a teló. Gyakorlatilag non-stop töltőn volt, és mikor lehúztam meló végén, mire hazaértem, félig lemerült. Eleve az akku is sz.r volt, és az USB töltő csati is zárlatos volt. (láthatóan ferde volt a csati, és állandóan töltést jelzett a teló)
Rendeltem egy új USB csatit, ezt: Genuine Repair Parts USB Charging Connector Port Flex for Samsung i9100
Meg egy nagy akkut is, ezt: Replacement 3.7V 3500mAh Battery w/ Battery Cover for Samsung i9100
Kb. egy óra volt kicserélni az USB csatit (a videóban, ami alapján csináltam, csak 5 perc, de én marha lassan haladtam, mert féltem, hogy eltörök valamit). Az akku és a hátlap patentúl passzolt, és most lazán 2 nap üzemidőm van, pedig nyúzom azért rendesen a telót. Ja és az USB csatinak van egy rev száma, amit ugye nem tudtam milyen kell, mert nem volt kedvem rendelés előtt szétszedni a telót. Aztán mikor szétszedtem, láttam, hogy nem stimmel a verzió, de gondoltam, hát mostmár csak belerakom az újat. Hát jó lett
Szóval, aki kedvet kapna javítani a telóját, csak bátran!
(azért a szétszedésnél óvatosan mert nem nagy kunszt eltörni a műanyag elemeket)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

thx! 

az enyémbe beletéve másik akkut ugyanúgy lemerül. Kikapcsolt állapotban kb 50-60%-ot egy éjjel alatt..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)