Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudnám kezelni a folyamatos a "google.apps.acc..." leálláít anélkül, hogy újrraknám a rendszert? Valamiylen google javító, vagy helyreállító esetleg?
-
gzbotii
nagyúr
S2 telefonnal, hogy lehet megnezni, hogy mikori gyartmany?
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Lehet HW probléma, ha egy telefon gyakran kifagy (2-4mp belassul majd csak a bekapcsoló gombra reagál, a kijelzőt ki-be kapcsolja de a képernyő zár sem jön be).
Mindez gyári szoftverrel (ami tudtommal nem bugos) -
törölt tag
Ha vissza szeretném rakni miui-ról gyàrira akkor odinnal lehet?
-
Kékes525
félisten
válasz
Burt1793 #33376 üzenetére
Nekem az MS1 Neatrom ExtraLite v5.1.1, eredeti kernellel, nagyon bevált.
Gyors és az aksi idővel sincs gond.
Igaza van @logarithm-nek annál várni kell egy hétig. Ha az után sem javul, akkor akku stat törlés és egy kalibrálás sem árt. Erre én az Akkumulátor HD Pro használom.
Ha ezután is problémád van. akkor én az akksi fizikai állapotára gondolnék, annál is inkább, mert mint írtad több ROM-nál is fellépett.
Gondolom az akksi állapotát műszerrel meglehet mérni. -
logarithm
őstag
A gapps mindig az adott android verzióhoz kell, a listában megtalálod
Hivatalos slimbean : [link] utolsó 4.2.2 droid. ha nem azt akarod ezen az oldalon ki keresed a legújabb 4.3.1 droid alapút. (addons fül alatt van a slim minimal gapps ha kell és ha az kell a normál gapps helyett 'opcionális' jó a normál gapps is, szerintem az jobb.)
Nem hivatalos slimbean : [link] -> utolsó 4.2.2 build Slim-i9100-UNOFFICIAL-SaberMod-4.9-20130819.zip
Hogy melyiket rakod, az már csak tőled függ melyiket szeretnéd, a különbség az xda oldalon van, nem akarom ide másolni.(#33389) Burt1793
Ja-ja megértemsajna rádió itt nem lesz, illetve lehet van egy progi rá
de én szerencsére nem hallgatok olyat.
-
Gloob
addikt
válasz
pit450 #33386 üzenetére
Ezt a Vodánál kell megkérdezni, ők tudnak esetleg pontosat, no meg árat is mondani (ha akarnak). Persze van rá mód, de nem itt! A Google a barátod
#lantiildi
Nmt.Nem csak jól néz ki, de jó is! Nagyon sok téma is van rá, és jól témázható, meg keverhetők a témák a témaszerkesztőben.
-
pit450
aktív tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy kapnék valakitől egy ilyen telót csak az a baj hogy vodás én meg T-s vagyok lehet a vodanal hivatalosan függetleniteni?
-
törölt tag
Sziasztok! Miui romot szeretnék felrakni,és ahhoz kellene segítség,amiben magyar nyelv is benne van.(ha van ilyen)Ezt találtam:[link]
-
logarithm
őstag
válasz
Burt1793 #33380 üzenetére
Slimnél ma itt tartok [link] első napja van fent, ahhoz képest nem rossz.
Minden szinkron megy (yahoo mail, gmail calendar contacts ingress) whatsapp folyamatosan használva viber is, semmi nincsen kikapcsolva. automata fényerő, ma 30perc telefonálás volt összesen, ez kellemes szerintem. -
Burt1793
veterán
válasz
logarithm #33379 üzenetére
Senkinek se ajánlom, használhatatlan... mint egy rosszabb miui.
Fele angol, ami nem baj, de jó, ha egységes. Szóval ne legyen angol a számológép és a beállítások menü se, ha a többi már tud magyarul.
Sokkal lassabb, mint az előző neatrom lite, de az meg 2 percenként felébredt. Az aksigrafikonon 500 kis csík volt az ébrenlétnél. -
logarithm
őstag
válasz
logarithm #33377 üzenetére
Még ebben a romban látom a lehetőségeket AllianceROM i9100 JB V9.0, lesz ennek is valamikor egy update-je mint chameleon-nak.
(#33378) Burt1793
Aha, nekem eleve nem tetszik valamiért -
Burt1793
veterán
Nincs egy jó rom se mostanában? Már az ötödik névtelen szart rakom fel, de vagy lassú vagy nem lehet beállítani rajtani dolgokat vagy sokat fogyaszt...
Régen minden jobb volt!
Még pár rom és tényleg jön egy iphone... -
No.01
addikt
zoleeno1: Nagyon Koszonom!!
Gloob:
A baj az, h mar az akksi sem 100%
mindjart kiderul...
Minden sikerult
Most az uj Neat ROM-ot csak CWM-bol tolhatom fel vagy lehet Odinbol is?
-
Gloob
addikt
-
zoleeno1
veterán
-
Burt1793
veterán
Mi a helyzet ezzel a rommal? [link]
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Egy kis segitseget szeretnek kerni: Eljutottam oda, h felraknam az uj Neat ROM-ot, teljes wipe-al. CWM-et felraktam, de v.mit elszurhattam mert nem indul ujra... JIG-em van, de lehet a CWM a ludas amit meg regrol talaltam itt a gepen
Ha jol sejtem akkro Odinbol nem lehet felrakni igy kaphatnek egy linket amivel tuti lesz recoverym es feltolhatom a ROM-ot?
Elore is koszonom!
-
BalanceR
addikt
válasz
BalanceR #33364 üzenetére
Na köztben azt hiszem rájöttem...
Ez a Sz@r telepítéskor autómatikusan az SDre települt, és reboot után a rendszer ezt valamiért elfelejtette...
(Bár ki a $#@!om kérte, hogy helyezze át az SDre...?)
Átraktam a belső tárra, azóta túlélt pár rebootot....Találkozott már valaki ilyennel?
-
BalanceR
addikt
SOS PLZ!
Erre tud valaki valami okosat mondani?
Van egy S2esem, rootolt gyári 4.1.2es rommal ,WLSD minden egyéb buhera nélkül.
Kb 40 telepített appal.
Viszont van egy app (SmartCity) ami azt csinálja, hogy telepítem playből, megy is gond nélkül, majd reboot után, amikor indítanám a parancsikonnal a homescreenről, kiírja, hogy "Az alkalmazás nincs telepítve" és valóban nincs az appdawerben, és a /data/app mappából is eltűnik.
Viszont ha újratelepítem, a korábban használt beállítások megvannak...
Többször eljátszotta ezt a héten és ötletem sincs, mi okozhatja. Csak ez az app csinálja, minden más rendben megy.
Ötletek?
Előre is köszi. -
logarithm
őstag
válasz
Marchus #33359 üzenetére
A slim 4.2.2 valót, csak valami megkavarodott anno, a dpi állításnál most nem csináltam meg a lépéseket amit írt csak átállítottam 240-re így ok volt minden, de nem akart frissülni a market.
Ezért töröltettem minden playstore adatot, majd install normal gapps recoveryből és most így nekem tetszikPreload-> nem mindengyik CWM menti alapból pl: philz-en be kell kapcsolni külön.
(#33360) noxon
Nem próbáltam, de nem vágyom rá, még tuti több a baja mint amennyire lehet használni a 4.2.2 legalább stabil!! -
noxon
őstag
Ha feltenném ezt a Slimbean Saber mode-os romot és, ha valami nem jó akkor gondolom nem tudom csak úgy vissza állítani a backupolt samsungos romomat?
-
nggabi
félisten
válasz
Pszihonaranc #33350 üzenetére
igen, az akksit és a töltőt leszámítva mindenre érvényes.
-
Pszihonaranc
senior tag
Ha már lejárt a 24 hónap garancia, de még van a my.samsungos +2 hónap az érvényes ugyanúgy mindenre mint a 24 hónap, vagy valami korlátozott garancia?
Például beégett kijelzőt cserélnek? -
Gloob
addikt
Esetleg, ha valakit érdekel, tölthető a mai frissítés a MIUI multiból. Verzió: 3.10.25 [link] Ha valaki használja, akkor OTA-n is frissíthet.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Oldman2 #33344 üzenetére
mert feltetted a 4.4.21-es, legújabb play appot (bár lehet abban már alapból az van, nemtom), a romnak ehhez semmi köze
Kivették alulról ezeket a lehetőségeket. A bal felső sarokban katt a play áruház ikonra, ott lesznek. Mondjuk engem is idegesít, tök felesleges volt szerintem, sokkal kényelmesebb volt a régi megoldás
(#33341) fagyalllo: tudom, nem egy olcsó mulatság, de a pontos hiba okát/orvoslását már ti tudjátok
-
Oldman2
nagyúr
Feltettem a NeatROM ExtraLite 5.1.1 ROM-ot, de egy érdekes problémám van.
A Google Play menüjében csak ezek jelennek meg:
Beállítások
SúgóA Beállítások alatt nincsenek Fiókok, a letöltött alkalmazások és a kedvencek pont is eltűnt...
???
-
Marchus
csendes tag
válasz
logarithm #33340 üzenetére
Köszi, akkor nyugodt szívvel törlöm TB-vel
.
A gapps nekem tökéletesen működik, eddig nem volt semmi gondom vele. slimroms.net -en rákerestem és őt raktam fel.
A density-t pedig visszaállítottam a default 240-re.
Szerkesztés: furcsa, most működik a bluetooth... Majd ha megint megyek futni, akkor biztos megint behal
-
Rudika61
csendes tag
válasz
nggabi #33259 üzenetére
Azt az infót kaptam a fórumtársaktól, hogy ezzel a problémával téged keresselek!
A napokban szert tettem egy ilyen készülékre. Van egy gondom vele. Képernyő forgatásnál csak az egyik irányba fordítja el a képet függőlegesről-vízszintesről oké, de vissza már nem csak ha kilépek abból az alkalmazásból. Próbálkoztam giró kalibrálással de nem segített, gyári adatok visszaállítása az sem segített!
Hogyan tovább? -
Rudika61
csendes tag
Sziasztok!
A napokban szert tettem egy ilyen készülékre. Van egy gondom vele. Képernyő forgatásnál csak az egyik irányba fordítja el a képet függőlegesről-vízszintesről oké, de vissza már nem csak ha kilépek abból az alkalmazásból. Próbálkoztam giró kalibrálással de nem segített, gyári adatok visszaállítása az sem segített!
Hogyan tovább? -
Marchus
csendes tag
A régi stabil 4.2.2 van fenn. Én úgy tudom, hogy a 4.3-ból (vagy 4.3.1? kicsit zavaros ez az XDA topic) még nincs stabil verzió.
A Wifi-vel nincs semmi gond. Full wipe-t csináltam a felrakása előtt. Egyébként a 10.1 -es CM-el is ugyanez volt a problémám.
Még egy dolog: a SlimCenter-ben hogy lehet kikapcsolni, hogy ne mutassa mindig az updatet? Az automatic update check itnerval-t disable-ra raktam, de még így is mutogatja, hogy van már 4.3-as.
-
Marchus
csendes tag
Nagyon állat ez a Slim Saber 4.2.2, egyetlen baja a bluetooth... Csatlakozik a Polar szívritmusmérőmhöz, de utána eldobja magát és nem tud újra csatlakozn. XDA-n láttam, hogy mások is küzdenek a BT-vel. Nálatok is ez van? Tud valaki valamilyen megoldást?
Más: a SIM kártya kb mindegyik romnál eldobja magát néha. Lehet, hogy egy SIM kártya csere segítene a dolgon? Érdemes kicserélni, vagy felesleges pénzkidobás? (EFS mappa oké, imei-m nem szállt el).
-
mtade
aktív tag
Hülye kérdésem lehetne? Felraktam a lefrissebb kaméleon romot, de nem találom a launcher beállításokat. Valaki tudna segíteni? 1 lapos home-ot szeretnék, de nem tudom beállítani... Zárolva lehet a home, de nem találok beállítást hozzá.....
-
mtade
aktív tag
válasz
Robertoq #33316 üzenetére
Az első hozzászólás 3. fejezetében klasszul le van írva, hogy kell felrakni az Odinnal egy frissebb rendszert.
GB-del vettem nemrég a sajátomat, elég szájbarágós, simán ment nekem is, pedig az előző készüléknél (mb525) sokkal egyszerűbb volt.
SuperBrick bugra vigyázz.Sammobile szerint egyébként van vodás, így írja:
Latest firmware info
GT-I9100 Galaxy S II
PDA: I9100XWLSS
CSC: I9100VDHLS3
MODEM: I9100XXMS2
Added: 2013-05-06 -
Robertoq
őstag
Sziasztok!
Haverom telefonjára szeretne JB-t (4.1.2), de sem a Kies sem a teló nem találja meg. (most 4.0.4 ICS van fent)
Néztem a sammobil-on és ott csak függetlenre meg tésre van elérhető JB, viszont ő vodás. Igaz, hogy vodára nem jött ki és ezért nem talál frissítést vagy a telefonján nem kerek valami. Illetve ha előbbi és függetleníti (hivatalosan, vodánál 2.5e) akkor meg fogja találni az új verziót? Köszönöm -
geckowize
őstag
Hello!
Chameleon romot használom, ég és föld a gyári JB, sőt még a NeatROM és e közötti különbség, sokkal pörgősebb az egész rendszer, bár azért atomstabilnak nem mondanám, mivel a Galéria állandóan beszart, amíg nem kezdtem el használni itteni javaslatra a Quickpic-et.
Valamint külön a chameleon modok közül szedtem le az S Calendart, amit a leírás alapján sem sikerült feltelepíteni, pedig nagyon hiányzik a havi nézetben is látható eseményfelirat feature..A kérdésem az lenne, hogy 4.2.2-es androiddal van-e hasonló stabil rom? Touchwizes és stock android is érdekel.
A 4.2.2-es touchwiz-es (pl s4) weather clock widgetet valahogy rá lehet rakni 4.1.2-es chameleonra is? Nem ilyen gagyi tele popup ad-olt lookalikeot keresek, ami nem is tudja pozíció alapján belőni az időjárást és nem ismer kisebb magyar városokat, hanem a gyárit megközelítő funkcionalitással szeretnék ilyet.
-
kop8
őstag
lehet olyan hogy a fel rakott új rommal (4.0.4) elvileg gyári, sokkal jobban bírja a teló aksija ?
-
Eclips21
őstag
válasz
logarithm #33278 üzenetére
tökre úgy érzem 42 után mintha gyorsabb lenne
más:
megjelent a Plants vs. Zombies™ 2 -
Weeman1
veterán
Csak ajánlani tudom:
[4.3.1][10/22] SlimSaber - i9100 [SlimBean Unofficial Builds]
-
fraser 60
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni. Hogy lehet az hogy chrome böngészőben nem tudok belépni kies air-rel. Mozilla viszont simán elfogadja ip címet. ????
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogyan muzsikál a CM 10.2 nightly mostanában? Akinek van tapasztalata írja le legyen szíves.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Revolut
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest