Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Hát épp az a baj, hogy egyszercsak azt kezdte csinálni a telóm, hogy az aksi kb 1-2 óra alatt 100%-ról lemerül, a telfon forró mint a főzőlap.... Reseteltem az egészet, mindent lezúztam, alig van rajat pár progi, de ha be van lőve a net, akkor csinálja. Net kapcsoalt nélkül nem....
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Ajánljatok nekem használható progit S2-es aksi kalibráláshoz. A Terminal emulator-al nem tudom, mert gyári. Egy cikkben ajánlották a Battery Calibration progit, de mikor rákerestem, az összes hozzászólás negatív tapasztalatokról számol be, így ezt kihagynám.
előre is köszi!
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudnám kezelni a folyamatos a "google.apps.acc..." leálláít anélkül, hogy újrraknám a rendszert? Valamiylen google javító, vagy helyreállító esetleg?
-
kerlac
őstag
sziasztok!
nem tudjátok, hogyan tudok Samsung Kies-el androidot frissíteni a telón? 2. akárhányas van rajta, szeretnék4.-ra váltani, de nem találok ilyen frissítési opciós, csak a firmware-t az meg szerinte a legfrissebb..
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Próbáltam átbömgésznia régi topikot, de nem találtam sok okosságot, bár lehet, hogy nem is tudnék többet mint amit sejtek. Sikeresen a zsebemben maradt az S2-esem a strandon, jó 15 percig a víz alatt volt, értelemszerűen meghalt. Szárítom amennyire tudom, nem teszem vissza az aksit, nem próbálom bekapcsolni, hétfőn elviszem szervízbe, de kérdésem: érdemes? Van rá esély, hogy kiszárítják, tudnak vele vmit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest