Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Skacok! Pár napja felraktam a CM 10.1.3. (2013. Sept. 13 14:29:57) Stable verziót.
A probléma, hogy a telefonom véletlenszerűen kikapcsol. Más is tapasztalt ilyet? Plusz elég nehezen tér magához alvó üzemmódból.
A 2013.05.16 Nightly verzióval ilyen nem fordult elő, így az akkumulátor gyengélkedését kizárom.
Érdekes, mivel stabil változat nem kéne ezt csinálnia.
-
logarithm
őstag
válasz
Jumbozorz
üzenetére
ma reggel velem is ez tortent :-D szerencsere felkeltem magamtol.
vagy kernel problema vagy a rom, szerintem rom mivel meg erosen nightly a tema, nekem cm10.2 9.41v1 dori val deepsleepbol nem ebredt fel kis sleepofdeath volt. erdekes am naprol napra akkora changelog van szerintem hamarosan megoldodik. am csak ha az ebreszto bent van akkor sodolt eddig egyszer.
-
Jumbozorz
senior tag
Jó reggelt mindenkinek.
A következő ROM+Kernel párositás van a telefonomon:
Slim Beam 4.3.build1.2. Weekly
Kernel:Siyah-Dorimanx-V9.41-JB-SGSII-PWR-CODEKét napja elkezdte a telefonom, hogy nem ébreszt reggel(gondolom nem tud felébredni a telefonom v. nincs más ötletem).Eléggé kellemetlen, mert ma is majdnem elkéstem a munkából.Valakinek, valami ötlete, hogyan tudnám kideríteni vagy megoldani a problémámat?
Előre is köszönöm mindenkinek, aki válaszol.
-
Zsoltg4s
tag
Sziasztok.
Most vettem egy S2-t használtan. Az előző tulaj egy GSM boltban vette egy év bolti garival.
A készüléken még 4.0 fut.
Most néztem, hogy az akksi alól ki van tépve minden matrica.
Fel merjem rakni a 3+1 fájlos JB-t ??? -
saphancs
aktív tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek! Nekem igazából a temple runok lennének érdekessel, mostanában rákaptam és nem szívesen kezdeném előröl..
-
saphancs
aktív tag
Vajon a tbvel mentett progikat vissza tudom állítani cm 10.1.3 alatt?
-
polomaa
aktív tag
Jövögetnek az új 4.3-as romok.SentinelROM v.5.00
-
slimshady
senior tag
válasz
Marchus
üzenetére
Szia!
Ezúton köszönöm a segítségedet, én azt sem tudtam volna hol és hogyan kezdjek neki ennek az egész manővernek.
A telefon már majdnem teljesen a saját beállításaimmal fut. A fájlok is másolódnak vissza rá. Appok közül is már csak az IGO van vissza. Pont ma szereztem be egy 64 GB-os Samsung memkarit az eddigi 32-es helyett, szóval ma minden meglett egy füst alatt. Root-tal kapcsolatban amúgy igazad van, ez már csak az én kíváncsiságom volt, nincs rá szükségem, csak jó tudni mik a lehetőségek. Szerencsére szervizbe nem kell vinnem, csak már nagyon szét volt esve az Android, nem lehetett kikapcsolni rendesen akksi kivétele nélkül, elindításnál miután betöltött mindig újraindult még1x...stb. Most remélem újra minden stabil és smooth lesz. Szeretnék még egyszer megköszönni neked minden fáradozást! 
-
logarithm
őstag
XXMS3 modem letöltése (cwm installos, és természetesen nem ril-es), most raktam fel, eddig minden ok, holnap tudom most már csak élesben tesztelni.

-
Marchus
csendes tag
válasz
slimshady
üzenetére
A counter csak akkor változik, ha odinnal (vagy heimdall-lal) raktál fel unofficial romot, kernelt stb... Ergo a Framaroot nem változtat a counteren. Ha unrootolod és leszeded az appot, akkor szerintem semmi nyoma se marad, hogy rootoltad volna valaha. De a legbiztosabb módszer az, ha a 3+1-es official fájlokat felpakolod szervizbe küldés előtt.
-
logarithm
őstag
válasz
Burt1793
üzenetére
Először próbáld ki, mielőtt megveszed
ha nincsen értelme, akkor ne vedd.dori hivatalos cm alá mindig a 9.xx kell értelem szerűen most a legjobb/frissebb a 9.41.
dori nem hivatalos én most ezt használom és a 9.41v1 nálam stabil, meg sokaknál is, javított ezt azt, de nem olyan nagy dolgok változtak ami miatt instabil lenne, érdemes ezt feltenni.Más:
Van új hivatalos jb XWLSZ nem eu régió, nyelveket nem tudom mi van benne, de changelist változott, aki unatkozik vagy valamiért kéne neki
(csc-t meg xeh-re rakjuk és kész
)hmm Modem: XXMS3 lehet ki próbálom majd.
-
Marchus
csendes tag
-
Burt1793
veterán
válasz
logarithm
üzenetére
Aham, én végre be tudtam állítani az alap emailprogramban a hotmailes fiókomat, a progi tetszik, szóval az marad. A trebuchet én is lecseréltem, most next launcher van fent, most miui/ios szerűen nyomom, nincsen külön minden alkalmazás felület, egybe vannak a widgetek és minden app, ami kell.

Régen volt powerampom, nem szerettem, de akkor majd megveszem. Most nem gáz, hogy jobban merül a zenehallgatással, de ha elmegyek biciklizni, túrázgatni és 8-10 órát szól a zene a trackerprogram mellett, akkor le fog merülni...
Régebben volt, hogy meló közben végig szólt a zene, kb 8,5-9 órát és 25%-ot merült összesen.Azért furcsa, mert ha nem szól a zene, sose csökken az aksiszint (míg ez a snapdragon romnál nem így volt...
)Melyik dorimanx kernelt rakjam fel? Snapdragon alatt is az van alapból és ott nagyon szar volt, de itt persze minden más.
Ha kernelt váltok kell a kernelwipeoló zip? Holnap délután kicserélem.
-
mivan80
aktív tag
-
slimshady
senior tag
válasz
Marchus
üzenetére
Szia!
Köszi szépen. A számláló az utolsó lépésnél, JB telepítésnél nem fog ismét váltani? A kernel maradhat az ami most van? A root-ot hogyan tudom eltüntetni? Igazából arra nincs szükségem és olyan állapotban szeretném tudni a telefont, hogy egy esetleges gariztatás esetén makulátlan legyen szoftveresen.
Szerkesztve: most nézem pont az általad linkelt oldalról álltam neki letölteni a JB-t, ami már lenn is van.

-
Eclips21
őstag
Ha túl nagy UV-t állítok be a procin, mitől van az hogy nem fagy szét de érezhetően lassabb lesz a telefon? Nincs sod se fagyás játszok ugyan úgy de a kezelő felület valahogy mégis lassabb.
Ha meg nem babrálom a feszültséget csak az OC-t felállítom 1500-ra kevesebb pontot dob antutuban XD ugyan így van a GPU-val is 440-nél is stabil játszottam vele elég sokat és nem fagyott de antutuban vissza esik a teljesítmény.
Ez mitől van? Nem kap elég kakaót túl nagy lesz a fogyasztás?van aki szokott szórakozni ezekkel? úgy értem CPU 1500 - 1600MHz és GPU 440 - 520MHz
-
Marchus
csendes tag
válasz
slimshady
üzenetére
Framaroot-tal rootolod a telódat:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276Felrakod a Triangle Away appot, ami a countert nulláza (lehet hogy csak akkor fog ténylegesen nullázódni, miután a következő lépést megcsináltad):
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=14941143+1 -es független JB rom-ot felrakod:
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=34&t=1022&p=13222#p8481 -
logarithm
őstag
válasz
Burt1793
üzenetére
A zene jobb CM alatt, más drivert használ a hangchipre, ezért is szeretem a cm-et sgs után nekem ez érvágás volt, wolfson dac után ez a yamaha dac pff...
Na a lényeg poweramp kötelező, ott EQ-zod adsz rá több basszust stb ami neked ok.
Amit linkeltem noozoxoide az is kötelező nálam, ahogy leírtam úgy használom.Amit törlök a cmből mindig: email.apk, exchange.apk, apollo.apk, facelock.apk, google+.apk, terminal.apk, trebuchet.apk, dpsmanager.apk, ezeket nem használom, nem kell követni mert pl a trebuchet a launcher
de hát nem használom, helyette nova alap/nextlauncher/spb shell3d ezeket mind megvettem és szeretem és ezek között váltogatok mikor mit unok meg.Nekem cm-re dorimanx kernel alap dob a zenén is meg mindenen gyakorlatilag, ezt sem kell követni mert nem mindenki szereti én nélküle nem tudnám elképzelni a cm-et. Bár ha siyah papa vissza jönne ÓÓ mekkora álom lenne istenem, de nem tudok róla új infót

Merülés hm passz lehet merülni fog ha zenézel ez sajna lehet elkerülhetetlen lesz.
Egyébként én most cm10.2 dorimanx 9.41v1 kernelel nyomulok egész baba.
Más:
Galaxy S4 Lockscreen a playstore-on
-
slimshady
senior tag
Sziasztok!
Tudna esetleg segíteni nekem valaki abban, hogyan állíthatnám vissza a telefonomat gyári állapotra, hogy ismét gari kompatibilis legyen. Jelenleg a custom binary counterem 1-an áll és a hivatalos Jelly Bean-ből nem a magyar régióra szán van fenn a telefonomon. A készülék független és nincs rootolva. Minden segítésgnek örülnék. Amennyiben valakinek az ideje engedni még akár ma priviben küldük egyéb elérhetéséget is, de egy step-by-step leírásos linknek is örülnék. Előre is köszönöm a segítségeteket!

-
Weeman1
veterán
válasz
snooze
üzenetére
Akkor rakd fel Mobile odin-al.
-
noto
senior tag
Sziasztok!
Valaki használ nagyobb 3500mah akksit?
Nem cseszné el a telót?
Egyik helyen azt a
Olvastam hogy tönkrevàgta a procit
A gyári 1650 el 8 órat bir fél óra net kis telefonalas
Vagy ez jo érték?
4.1.2 van fent -
snooze
veterán
sziasztok!
van itt szegedi vagy annak környékbeli,aki vágja az sw frissitést? köszi.. -
maggi1886076
addikt
Cm 10.2 night frissítés

-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok...
Eddig gyári stock 4.1.2-t használok...
Szeretném kipróbálni a 4.3 mit tud...
Van vkinek tapasztalata hosszabb távon mi működik és mi nem benne?
-
Burt1793
veterán
válasz
logarithm
üzenetére
Jóformán alig merül ez a cm10.1.3, de zenelejátszás alatt csak úgy tűnnek el az elektronok az éterben...

1,5 órát hallgattam fülessel zenét, volt összesen ebben 10 perc kijelzőhasználat és majdnem 10%-ot merült.
Ez az eddigi romokkal kb 4-5% lenne. Váltsam le az apolo zenelejátszót? Váltsam le az alap kernelt? Mit javasolsz?
Mindenképpen olyan beavatkozást szeretnék, ami nem változtat máson, ne legyen lassabb, mert most imádom a telefon többi részét!
Amúgy a zene nálam mintha jobban szólna, általában sima 30 ezres sennheiser fülessel használom.
Köszi. -
NORBl
aktív tag
Sziasztok !
Valaki tud javasolni olyan programot, vagy egyáltalán létezik - e ilyen, hogy beírok vagy 10-20 címet, és ő megtervezi gyorsaság szempontjából. Sorrendbe állítja, hogy melyikhez menjek előbb, és mi legyen a következő stb... Keresgéltem a mostani iGO-mban, Google térkép - ben, de nem találtam ilyesfajta opciót... Valaki tudna nekem segíteni ?
Köszönöm !
-
ALI_G
veterán
válasz
rootkiller
üzenetére
Az hogy mennyi van ráirva, ne tévesszen meg
Kb. annyit birhat mint a gyári. Nekem volt az előző telóhoz ilyen kinai utángyártott, szintán rá volt hazudva valami irreális érték és kb. 10% tudott többet, de az is több mint a semmi.Nekem max 24 órát bir ki.
-
Weeman1
veterán
válasz
rootkiller
üzenetére
Ha használja az ember merül.
Én naponta töltöm. -
Weeman1
veterán
válasz
rootkiller
üzenetére
Mert gagyi, és nem bír többet a gyári 1650-estől.
-
ALI_G
veterán
Honnan tudom, hogy ez az akksi jó ez az én S2-mbe? Az akksi alatt nem találtam T989 feliratot sehol, de nem tudom, hogy ennek ott kellene lennie?
-
Marchus
csendes tag
válasz
barcsajani
üzenetére
Kicsit régi a kérdés, de ma ugyanebbe a hibába futottam bele, a rezgés még teljes tisztítás után se jött vissza. Nevetséges a hiba: dugd bele a fülest a csatlakozóba és nyomd el balra a csatlakozónál. De itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=3JA3PXNYjJM
-
bitum3n
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a 4.3 rom-ból melyik verziót és hozzá melyik kernelt ajánljátok leginkább?
laikus vagyok e téren de a 4.1 neatrom-ot szeretném frissíteni.
Köszi előre is.
Üdv,
Robi -
geckowize
őstag
Hello!
Megkarcolódott az S2-m első (beszéd)hangszórója és lejött róla egy kis helyen a fekete festék, így fémszínben pompázik, ami meglehetősen zavaró. Ezt az alkatrészt külön lehet valahogy cserélni, ugye? Ez valami párszáz forintos tétel gondolom, csak a szerelés lehet több ezer, viszont azt lehet megpróbálnám itthon. -
bAtt001
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
nekem is kiesik a fülemből az agybadugós, kisebb gumiharang kellene rá de persze én nem kaptam telefonhoz több fajtát

-
logarithm
őstag
válasz
trident1
üzenetére
poweramp->settings->audio->advanced tweaks->musicFX pipabe. utána ->EQ melletti menü tone/vol fül, és musicfx hosszan nyomásra bedobja a progit, ha ő az alapértelmezett.
Tehát értelem szerűen rootexp-el /system/app -ból törölni kell a musicfx.apk vagy dspmanager.apk-t kinek mije van. (lehet egy reboot utána ráfér a dolgokra)
A programról-> értelem szerűen line-out audio monitort kell állítani: bekapcs az összes és erre rakd:
1: menü unique 3 | 2: menü strong -==)) | 3: menü large-I (( OOOOO )) | 4: menü studio [[=-=]]Egyébként, arra is gondolok, hogy az S2-vel nem kompatibilis az a füles amit használsz, ha ez nem oldja meg a problémát.
-
istvanszucs
tag
válasz
istvanszucs
üzenetére
"Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan lehet a Galaxy S2-t rávenni arra, hogy támogassa az ACRCP 1.4-et?
A hivatalos jellybean-es rom csak az 1.3-at támogatja. Mivel különben elégedett vagyok vele, jó lenne a lehető legkisebb beavatkozással megoldani."Bocs az elépelésért, természetesen AVRCP 1.4-ről van szó, azaz arról, hogy egy bluetoothos audió kapcsolat esetén milyen távirányított funkciókat támogat az SGS2 lejátszója.
-
logarithm
őstag
válasz
trident1
üzenetére
Poweramp használat majdnem hogy kötelező, ezek után én ezt használom vele együtt mindennap: Noozxoide EIZO-rewire™ PRO (poweramp-ban music fx bekapcs és lehet vezérelni a kettőt együtt, de szerintem más progival is működik ha bekapcsolod)
Lehetőségek még: [link] [link]
Attól függ milyen rendszert használsz, ha cm-et érdemes dori kernel-re váltani stweaksben lehet növelni a dB-t. -
trident1
tag
Tud valaki olyan programot ami megemeli a telefon fülhallgató hangerejét?
Most vettem egy Braiwavz R1 fülhallgatót de nagyon halkan szól.
-
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Próbáld legyalulni az egész rendszert,és úgy rakd fel.
Hátha jó lesz. -
istvanszucs
tag
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan lehet a Galaxy S2-t rávenni arra, hogy támogassa az ACRCP 1.4-et?
A hivatalos jellybean-es rom csak az 1.3-at támogatja. Mivel különben elégedett vagyok vele, jó lenne a lehető legkisebb beavatkozással megoldani. -
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Mi a baj vele?
-
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
De nem ma lesz az.

Nekem bevált a VK 7.5 -
logarithm
őstag
cm-be is ott a privacy guard, aki akarja bekapcsolja és testre szabja.
én voltam a legnagyobb macska fan, lásd logout blogom, de csak cm alapúakkal szerettem ezzel a gyári dologgal nem az igazi sajnos. -
nimba1
aktív tag
Na kipróbálom én is ezt a CM-et.
-
beast27
senior tag
válasz
Burt1793
üzenetére
Azért mert egyből "visít" ha esetleg az fb, gmail, stb látni akarja a contactokat, call log-ot, vagy ha valamit leakarsz tölteni mobilnettel ami nagyobb 1mb-nál akkor mégis "visít" hogy biztos leakarom-e tölteni vagy tegye "váró listára" és mikor legközelebb wifi közelében vagy egyből leszedi és még van egy pár ezekhez hasonló feature benne (én többek közt ezért szeretem a miui-t)
-
Burt1793
veterán
válasz
beast27
üzenetére
Miért biztonságos? Mert a kínaiak felügyelnek?

Frissíteni cm alatt is lehet wipeok nélkül, akár otán keresztül is.
És ez is atom stabil és gyors.Más, ami furcsa: A zenelejátszást nem jelzi ébrenlétként az akkumulátor menüpontban, így ha 4 órát zenét hallgatsz és jobban merül, mint sima készenlétben, nem szabad megijedni.

-
saphancs
aktív tag
Mostanában két romot emlegettek itt nagyon a miui meg a cm10.1.3. A kérdés csak az, hogy melyik a jobb?
-
rootkiller
őstag
Most néztem a Sammobile-t, és úgy látom adtak ki az ázsiai régióra ZSMSA jelölésű ROMokat. Próbálta esetleg valaki? Milyen módosításokat rejthet magában az XWLSS vagy XWLSW verziókhoz képest? Kernelt cserélhettek? Próbálta esetleg valaki? Ezekbe is lehet magyar nyelv?
Egyébként az XWLSW jobb valamivel mint az XWLSS?
Még egy kérdés? Mi változik országspecifikusan a ROMokban hogy van különböző országokra különböző ROM?
-
Azért írok, mert sokszor próbáltam már a MIUI-t, de mindig volt vele valami gondom. Szerettem volna a NOVA launchert használni rajta, és OTA-n frissíteni. NOVA csak akkor maradt alapértelmezett, ha rendszer-alkalmazássá varázsoltam, az OTA meg lehet csak az Én bénaságom volt.

2 héttel ezelőtt adtam neki megint esélyt. Láss csodát, minden megoldódott.
NOVA minden trükközés nélkül fut, OTA-n minden pénteken jön a frissítés, és nem melegszik a teló. Akku idő nagyon jó lett. Egyelőre marad.
(Hivatalos MIUI V5) -
Burt1793
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Itt is be van most állítva 2, a hotmailt ott be lehet állítani?
már próbálkoztam cm alatt régebben más appokkal, azok se kezelték, így hagytam a francba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

szóval veszek valami olcsó cuccot nemsokára