Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
purcigeorge
üzenetére
Hány kernelt próbáltál már ki a romok alatt?
-
purcigeorge
aktív tag
Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy gyári romon kívül egyik romnál sem tökéletes a hívás közben a mikrofon. Cm romoknál egyáltalán nem működik, csak kihangosítva. Rákerestem, és ismert probléma, de nem találtam megoldást. Közületek valaki nem futott bele hasonló hibába?
-
válasz
raven12
üzenetére
Próbálkozni lehet, de nagyjából tutira semmivel. Akkor tudtad VOLNA ezt szívdobbanás nélkül egy sima backuppal megtenni, ha már az előző telódon is MIUI romot használsz, és az újra is azt teszel.
Az én esetem pont ez, tehát egyszerű az élet.
Ha viszont előre gondolkodsz, már most taposhatod fel az SGS3-adra EZT a romot. (vagy persze frissebbet is, de ez a leggyorsabb és leginkább akku kímélő változat az elmúlt fél évben). Utána ha már márkahűnek tűnsz, vehetsz s4-et vagy s5-öt is majd, mindegyikre lesz port és költözhetsz 2 kattintással.
-
noto
senior tag
Sziasztok?
A Neotromon hogy lehet elôhozni a fókepernyôn levő oldalsávot?
Vagy nem is tudom hogy hivjak
Full verzio van fent most -
válasz
raven12
üzenetére
Mi egyszerű roottal? Program adatokat átvinni? TitaniumBackuppal menne. Frankón? Sose... Nekem eddig még mindig fczett valami, vagy elkezdett pár process beragadni stb. Az új telót nem lassítani kell. Stabilan azt akkor teheted meg, ha azonos romról mászol át. Nekem a miui pont ezért tetszett meg. Sgs1-ről át Sgs2-re, onnan Mi2-re, most ideiglenesen vissza sgs2-re. Mindent mentek és tolom át az aktuális telóra. A híváslistám 9800 adat.

Szvsz szerintem elégedj meg névjegyzék, wifi, sms backuppal. -
szumo
senior tag
válasz
raven12
üzenetére
Mikor én költöztem Ace-ről (Stock lite 8-as rom) az új S2-re, akkor csak annyit tettem, hogy adatkábellel mind a kettőt csatlakoztattam a gépemhez, és egy idő múlva láttam, hogy a wifi beállításaim átmentek miután a google-be bejelentkeztem az s2-n is. SMS backup &restore az sms-ek legegyszerűbb költöztetése. Névjegyzék meg nálam gmail címtárból pár perc alatt költözik, miután anno 2 nap alatt rendbe raktam. A programokat, meg én átgondolnám, és az s3-on telepíteném. Szép a program átjárhatóság romok közt, de nem minden fejlesztő fordít rá kellő figyelmet.
-
Rototti
senior tag
válasz
NomAd_82
üzenetére
Nem fogtál ki, ismert hiba, sokan szenvednek tőle. Két típusú kamera modul van S2-höz, az egyiknél előjön ez a hiba, a másiknál nem. Egyébként ha jól emlékszem, arra jöttek rá az okosok, hogy szoftveres a hiba, de Samu mégsem javította sose.
Ami megoldás lehet, az az lgCamera nevű app. Nálam pl röccenésmentesen veszi fel a videókat, amik a gyárival szaggatnának.
-
-
Eclips21
őstag
annyi rom gyártó van hogy hihetetlen szokta valaki próbálgatni őket?
Slimbeam, Pacman, CM, AOKP, Carbon, Cahameleon, Rootbox, Paranoid.. aztán ezek meg még mások össze vissza kombinálva XDvagy mivel tudnak többet mert pl.: az ui trükközéseket látom képen de használhatók ?
Pacman érdekel legjobban mert van benne minden XD de mennyire stabil? -
válasz
Oldman2
üzenetére
Itt a megoldás, most megnéztem ismét...
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Van egy S2-m, amiről szeretném a beállításokat átmenteni S3-ra. KIES nem ismeri fel az S3-at, főzött rom van rajta (hogy ezért-e, azt nem tudom).
Működhet a dolog, vagy kompatibilitási problémák lesznek?
Legalább ilyeneket, hogy jegyzetek, sms-ek, hívásnapló, (de szeretném a hálózati beállításokat is!), át tudok menteni valahogy az S3-ra (S2 nincs rootolva!)?Köszi előre is!
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnám megtekinteni a nekem küldött MMS-eket? Az üzenetek között ott van egy letöltés gomb, de megnyomom és semmi nem történik. A hálózati beállítások elméletileg rendben vannak. Feltöltőkártyás a telefon, ha ez számít. -
Burt1793
veterán
válasz
velizare
üzenetére
Ne viccelj már, nekem egy alap 40ezres sennheiserem van, plusz fent van ez az androidhyperhifi. Fülessel elég jó.Sőt, ha normális, jó minőségű 320-as MP3-akat játszok le (csak ilyenem van, plusz egy-két kedvenc flac-ban), akkor még autóban AUXra rakva is nagyon jól kihasználja a hangszórókat.
Más: Ez a rom most tetszik. Ami a legjobb, hogy a gps rögtön jelet talál akár mozgás közben is, úgy, hogy teljesen máshol volt kikapcsolva (természetesen net nélkül).
-
noto
senior tag
XWMS1 NeatRom Full van fent most egy töltésem volt még
de SZUPER az akku idő!!!
Ès gyorsabb is mint a gyari -
Sonyk1208
csendes tag
Hol tudom beállitani a tolt sensort? Nekem kicsit balra huz.
-
kiseper
tag
az gáz ha én MIUI-t csak i9100G-re találok? mennyiben különbözik ez a simától, csak mert nem akarnám hazavágni ha lehetséges

-
RAYBOMB
tag
Viper4AndroiddAl es jo fulessel studio hangzas elerheto
-
válasz
Weeman1
üzenetére
Én is tegnap próbáltam ki :-) viszont nekem az első igen impresszív benyomásaim után gondom volt vele...
Az első, hogy nem volt benne Google Play app, valamint hogy a Hangouts folyamatosan elszállt benne.
Full wipe után tettem fel, nem tudom mi lehetett a gond!?Éjfél körül végül visszatettem a 11.08-as macsekot.
-
polomaa
aktív tag
-
kungzi
veterán
Milyen fülest ajánlotok ehhez a telohoz?
-
kungzi
veterán
Hali. Garanciában cserélt gyári headset-re nem indul újra a garanci idő? Kontakt hibás lett a nem rég cserélt headsetem és most hívott a telemax, hogy garanciában nem tudják cserélni, vegyek újat.
-
Kékes525
félisten
-
sziku69
őstag
-
sziku69
őstag
Sajnos ahogy írtam nem beszélek angolul. Nekem az eladó azt mondta hogy megy róla a BT. Bár arra nem tértünk ki hogy netről szedi vagy az éterből. Azért még érdeklődöm nála.
Sokka: Ajánlottak már olyat is, hogy csak egy sima jack dugót dugjak bele, egy darab vezetékkel. Nem tudom....szerintem akkor is headsetnek érzékeli, és ezért nincs változás.
-
logarithm
őstag
válasz
RAYBOMB
üzenetére
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/
PH-n kb van minden topik.
-
RAYBOMB
tag
Mit szólnátok egy olyanhoz, hogy aki szeretne és kedvet érez hozzá, leírja melyik programokat szereti, miért és mire használja és miért tartja fontosnak(legyen ez játék, program) és akár a legújabb talált appokat is kiírhatnánk...azért gondoltam erre, mert vannak ugyan angol nyelvű oldalakon, fórumokon ilyenek hogy mondd el miért ez stb...de mégis magyarok vagyunk...osszuk meg egymással az appok általi tapasztalatokat és segítsünk.
Ha hülyeség, vagy valaki hozta már fel, vagy van ilyen...akkor ne offoljatok.
Cheers
-
-
válasz
NomAd_82
üzenetére
A tokban azért kopik mert mozog benne.
Az SGS2 kamerák cseréjére komplett üzletág épült minden országban. :-)
Első nekifutásra szerintem amúgy a laggolás SW hibának tűnik, és sose hagynám hogy a tárhely 10%-a legalább ne legyen szabadon. Lehet swappelni akar az SD-re vagy bármi hasonló. -
NomAd_82
aktív tag
Hello Mindenkinek!
Tudnátok segíteni abban, hogy 720p-ben készítek videót és ez a tróger képtelen folyamatosan rögzíteni, felvétel közben többször belassul a videó?
Ez mitől lehet?
A tárhelyen bőven van hely a külső mem. kari tele van. Nincs rootolva.
Kb. 3 hónapja gyalultam le gyári visszaállítással.
A másik dolog:a fényképek irtó rossz minőségűek, a képstabilizátor hiába van bekapcsolva, nem lehet olyan képet csinálni ami pontos lenne, mind elmosódott.
A kamera nem koszos viszont az üvegén hátul lett egy vonal, mintha elrepedt volna (ezt nem tudom hogyan mert tokban volt és sohasem ejtettem le.A harmadik dolog: kb. 4 hónapja tokban van, amit a mediaban vásároltam, a napokban szedtem ki belőle és megdöbbenve láttam, hogy a sarkai és az aksi alatt lévő vastagodó részen kopik a műanyag.
Ez most komoly, hogy ennyire fos ez a gép vagy csak én nem értek hozzá?
Tokban miért kopik? Ajánljatok nekem egy olyan tokot, amiben normálisan tudom használni.Köszi mindenkinek
-
Sokka
aktív tag
válasz
sziku69
üzenetére
Én szoktam néha úgy rádiózni, hogy bedugom a fülest, aztán átkapcsolom hangszóróra. Tehát akkor csupán antennaként szolgál. Mivel nekem nincs kéktyúkos fülesem, nem tudom kipróbálni, hogy ez esetben át lehetne-e lőni oda a kimenetet. Szerintem egy próbát megérne.
(#33920) stefi68 Nekem van egy ugyanilyen tokom, amit még nem is használtam, meg véleményem szerint nem is fogok. Ha valakit érdekel, az keressen meg egy ajánlattal.
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Probaltam rootolni az s2-t, betettem a tar filed a pdf be az odinban, download mod, driverek minden jo, lefut, boot oke, fent is van a super user, de kozben nincsen rut jog
gyari 4.1.2 van rajta. -
stefi68
addikt
válasz
Sonyk1208
üzenetére
Bakker, bocs, én délután rendesen összekevertem a szezont a fazonnal....

Biztos a munka elvette az eszem
Szóval valójában nem is neked akartam válaszolni, hanem RAYBOMB #33908 hsz-ére.
Csak most kapcsoltam, hogy milyen micro SD-ről van itt szó.
Bocs még egyszer...Szóval Raybomb, lehet tudni, hogy hol vetted a 2000 mAh-s aksit?
-
Kékes525
félisten
Ezt a Spirit rádióról olvastam:
Spirit is the ONLY fully digital FM app:
Bluetooth A2DP headsets in CD quality stereo.
Recording in CD quality stereo.
External visualizers, equalizers and effects.
Internal Wave and FFT visual: 5x8 dB & log2 43 - 22,050 Hz.Habár kipróbáltam, nekem szinte sehogy se ment, a stock jobb volt.
-
Sonyk1208
csendes tag
Ez lenne a szóban forgó sd-kártya.
http://aprod.hu/hirdetes/64gb-microsd-memoriakartya-class10-adapter-ID1AFxf.html
Szerintetek megéri egy s2-be?

-
Gloob
addikt
válasz
sziku69
üzenetére
Nem tudom mit vársz ettől a videótól. Ez a Spirit rádiot mutatja be részletesen. A Spirit FM egy rádio alkalmazás, ami egy FM rádio, tehát kell a használatához antenna. A videót csak gyorsba néztem át, de nem találtam bent bluetoouth-ra vonatkozóan semmit. Ezt az appot lehet használni a CM romokon, amikben nincs rádio alkalmazás az SII-őn. Ezzel lehet pótolni a gyári rádiót az SII-őn. Az a blue-s dolog, ha működik is, legfeljebb nete-es rádiókon, amik az adást a net-ről veszik, és nem antennával. Szerintem! De talán valaki többet tud róla, és hajlandó is lesz elárulni.
-
Eclips21
őstag
Nem tudom eldönteni hogy rom hiba vagy hirtelen előjött a régi betegsége a telefonomnak(be volt ázva) a proximity fénymérő giroszenzor lényegében az összes szenzor "lefagy" de csak telefonáláskor és utána csak akkor "olvad ki" XD ha egy programban végigtesztelem az összeset infect CM rom van fent. Szétszedtem és összeraktam újból de nem lett jobb :S
-
kiseper
tag
üdv,
tegnap én is tagja lettem a s"-t használok népes táborának, most NeatRom van rajta, Ti mit ajánlotok? milyen rommal használjátok ? -
-
sziku69
őstag
Hát ez az. Mindegy hogy komplett headsetet dugok bele, vagy csak a dugó részét.
De ez a video nem lehet megoldás?
Ja és az applikáció Spirit FM
-
-
Sonyk1208
csendes tag
Eredeti. Köszönöm a válaszolat. Ma megveszem. Elvileg a héten meg is érkezik, majd megirom mik a tapasztalatok.
-
Sonyk1208
csendes tag
Szóval szerintetek fel fogja ismerni az S2 a 64 gb-s gingmax class 10-es kártyát? Szerintetek egy ilyen kártya megér 6.000Ft-ot?
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy bluetooth headsettel szeretnék rádiót hallgatni az s2-őn.
Van egy videó róla, de sajnos angol tudás híján egy kukkot sem értek belőle.Tud valaki segíteni?
-
RAYBOMB
tag
Sziasztok
Valaki tudna ajánlani, linkelni gyári 2000mah-s akksihoz tokokat? létezik ilyen? -
polomaa
aktív tag
válasz
RAYBOMB
üzenetére
Feltehetően valamelyik alkalmazásod beragad(pl.zenelejátszó) ettől pöröghet a média,és ennek lehet a következménye az android system pörgése is.Valamilyen alkalmazással ki kéne szűrni.hogy mitől is pörög.Próbáld meg esetleg saját kernelével használni a romot,esetleg a fejlesztői eszközökben a háttérfolyamatokat korlátozd le 2 vagy 3 folyamatra.
-
Sonyk1208
csendes tag
válasz
banuszzs79
üzenetére
Nem. Filmezek rajta. Sorozatot nézek... sok a fénykép vido stb.. photoshop
-
Weeman1
veterán
válasz
banuszzs79
üzenetére
Miui +1.

-
RAYBOMB
tag
Sziasztok!
Carbon rom 1.9.1 infected romot használok (4.3.1) dorimanx kernellel és a BBS szerint az Android system és a media a legtöbbet zabálóbb process. Mit tudok csinalni a megoldás érdekében h ne legyen 100% az awake
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Főleg a wifi adatokra lennék kíváncsi. Híváslista, sms még, ami fontos.
mondjuk lehet hasznos cucc lesz ez majd.)