- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
I9100XWMS3_I9100FOPLS6_FOP.zip a Dropbox-ról...
-
Burt1793
veterán
Bekapcsolod a recoveryt, mounts and storage almenüben a üegaksóra kell menned, a mount usb storage-ra.
A gép látmi fogja. Amúgy egy wipe data és cache is segíthet. Először azt próbáld.Nálam is minden ok, igaz, hogy csak telefonálásra és autóban zenehallgatásra használom. A tablet mindig nálam van, otthon meg a pc...
Kékes: ha egy kicsit körülnéztél volna, megtaláltam volna a neat beállításokban a manuális frissítés opciót. Nálam nem fut folyamatosan az updater, meg semmi neates dolog. Viszont ez az otás frissítési lehetőség hasznos. Az meg, hogy ott van két sor a beállítások elején, csak az első nap zavart, most már nem nyitogatom a beállításokat. Gyári böngészővel nektek mennyire melegszik hosszabb gépelés, fórumozás alatt?
Azért használom a gyárit, mert ez tűnik a legfluidabbnak. -
Kékes525
félisten
I9100XWMS3_NeatROM_v6.0.1_Aroma
Ez a legújabb. Recoveryből felmegy, ha lehet, akkor a belső sd-re tedd. Például totálcommanderrel adb pluginnal. Full wipe-al tedd fel, hogy véletlenül se jöjjön elő a problémád, persze ha nem hardveres...
-
petiwr
senior tag
NeatRom SuperLite 2.4 Esetleg egy dorimanx kernelel, de felesleges szerintem. 2 napot ki húzza a telefon ha oda figyelsz hogy ne fusson felesleges dolog.
-
istvan47
senior tag
-
Gloob
addikt
-
zoleeno1
veterán
-
anonym1s
őstag
Hali.
Beallitasok, egyeb beallitasok, internetmegosztas, es itt van harom lehetoseg. Mobil wifi hotspot: ha ezt bekapcsolod, akkor kapcsolodhatsz a telefonhoz a laptopoddal wifi- n keresztul, mintha egy router lenne a telefon. Masik az usb kabeles, es harmadik a bluetooth. A wifi hotspot es kabelest mar probaltam, mukodik hibatlanul. A bluetooth-os megosztast nem probaltam, de nem is latom sok ertelmet, mert joval lassabb mint a wifi vagy usb kabeles. -
Jadro
veterán
Nem, ott sem és ez szerintem nem launcher probléma. Nekem Nova van fent (ráadásul megvásárolt, mielőtt még valaki...
) és ott sem tudom beállítani. Záróképernyőn egyenesen csodás, hogy nem tudok egy rendes full fekete hátteret berakni, mert szép foltos barnás lesz belőle. Próbáltam fix képernyőmérettel, nagyobból kivágni, de nem lett jó. A nova menüjében az első menüpont az Asztal - főképernyők és háttérkép. Na ebben pl háttérkép beállításra vonatkozóan nem találtam semmiféle alpontot, miután beléptem. Ezt csak azért írtam, mert írták, hogy launcher függő. Megnéztem többféle képnézegetővel is, de mindenhol a kivágásos módszer játszik. Ez tényleg elég vicces így...
Páran feldobtál már a témát régebben is, de megoldást még nem olvastam rá. (Persze lehet, hogy csak átsiklottam felette.)
-
zoleeno1
veterán
sammobile.com
firmwares fül, rákeresel az i9100-ra, be tudod állítani milyen rom kell, milyen nemzetiségű. -
zoleeno1
veterán
Magától csak a hivatalos, magyar romok frissülnek, OTA-n. Abból még csak 4.0.3 van. De kint van a JB is, jó pár ország megkapta már, mi még nem. Én ebből ajánlanám a nordic-ot, vagy a lengyelt.
tomi7711: +1
Remek érzés, hogy nem kell állandóan azon izgulnom, hogy amikor elő veszem zsebből, vajon éppen sod-ban van e
-
Takika14
aktív tag
Én ezt használom.
2 db van 1 csomagban, több mint fél éve fent van az első darab és számomra tökéletes, nehezen karcolódik, és nem mászkál el.
A lényeg, hogy gsm boltokban ne rakass rá olyat amit ott vágnak méretre, én anno N97 minivel megjártam, ablaktisztítóval kellett mostam 2 hétig a ragasztómaradványokat. De gondolom ezzel mindenki tisztában van, hogy az nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Fotó állvány eladó
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest