Hirdetés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
okiman
tag
Mivel nekem utólagosan függetlenített az S2-m ezért várhattam Én napestig az OTA frissítésre. Az igazat megvallva kicsit be voltam tojva, hogy téglát csinálok a telefonomból, de szerencsére nem ez történt. 4.0.3. XXLPQ-ról fríssítettem 4.1.2 XWLSS(független XEH)-re, a következőképp: ICS root, efs mappa kimentése, majd full wipe/FR, ezek után Odin3 v 1.85-be betallóztam a téma összefoglalóban leírtak alapján az én s2-mhöz való JB(XEH)*.tar file-t és 3p29mp várakozás után mer fent is volt a stock JB. Ezt követte SIM pin+Google szinkron. Az app-jaimat Én PC-s Play-ből raktam vissza, mert nekem így volt egyszerűbb ( csak bekattintgattam, hogy mi kell aztán szépen wifi-n magától felrakta frissítette az appokat). Teszteltem: az Antutu v3.4: 10348-at dobott(full stock no tuning+gyári akksi). Telefonálni tudok, nem zárt vissza, iGO Primo hibátlan, wifi fagyás megszünt, gyorsabbnak stabilabbnak érzem. Akksiidőt majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest