Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
Látom, van itt azért CM 10.1 RC2, meg Nightly verzió is folyamatosan fejlesztve, nem is olyan régi...
Szóval azért annyira nem lehet vacak.... Nem?
(#31597) wdx: Mondjuk egy ifjú titán kicserélte benne a launchert meg a galériát és máris kiadta mint saját ROM? Mert láttam már ilyet egy párat.....
-
kungzi
veterán
nem tudja valaki, hogy a neat romban hogy tudom vissazállítani az mtp fájlcserélést? én mindig azt használtam és kezd idegesíteni ez a sima fájlcserélő, ami ebben a romban van
-
wdx
őstag
válasz
stefi68
üzenetére
elméletileg az original android dev. lenne az a szekció, ahol mókolás nélküli romokat találsz, tehát nem custom romok (ilyenek a stock romok, cm, aokp, stb, melyeken nem változtattak semmit).
a másik (android dev.), pedig minden olyan, amin akár kicsit is módosítottak.
de jelzem; elméletileg! -
polomaa
aktív tag
válasz
stefi68
üzenetére
Rakd fel az aláírásomban szereplő romot,nem fogod megbánni.ITT megtalálod a letöltőlinket
-
stefi68
addikt
Nem vagyok MIUI párti.
Gyári herélt is jó lenne, hiszen maga a gyári sem rossz, csak hiányoznak belőle az extrák.
Mi az hogy az értesítési sáv kapcsolóinak sorrendje nem változtatható? Vagy csak én nem találtam...
Gyári herélthez vannak kiegészítők, mint pl. kapcsolók külön oldalon ha jobb oldalt húzom le az értesítési sávot, meg ilyen finomságok...
-
stefi68
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Nem mondod, hogy nincs normális CM az S2-re

Hát az meg hogy lehet?Esetleg AOKP?
-
Weeman1
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hamarabb volt nekem S2-m mint neked.

-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hopp, majdnem kimaradt, hogy a brickbugtól már nem kell félni, az csak 4.0.4 gyári kernelen volt.
-
maggi1886076
addikt
válasz
stefi68
üzenetére
4.1.2herélt rom: Omega, Vk
Brickbug mér nincs, csak ICS alatt volt gyári kernellel.Én most az aláírásomban szereplő romot használom.Omega is mehet fel, de az nem bánik túl jól az akksival.
A CM-et felejtsd el, sz@rportolt
mondjuk itt van egy pár ön sanyargató kolléga, aki használja 
-
GrooveHero
addikt
Köszi.A fancyt még a régi galaxy S-es időkben használtam sokáig. Most rácuppantam a GO-ra, mert minden este 7-kor tájékoztat a másnap napközbeni és esti időjárásról, van benne előrejelzés óránként és naponként is, mutatja, hogy mennyi az esélye az esőnek. És elég pontos is, írta, hogy reggel 10-ig lesz felhős, aztán kisüt a nap. Kinéztem 10:13-kor és tényleg sütött a nap. nagyon jó

stefi68 a CM-ekben nem vagyok jártas. A hivatalos gyári független is nagyon jó, de ami arra épül Neat ROM Lite is remek. Ennek van egy ahogy te fogalmaztál "kiherélt" verziója a SuperLite, az is nagyon jó. Azok alá mehet a PhilZ kernel. Van MIUI is, szintén nagyon jó, az alá meg Apollo 4.9, vagy 4.10 megy. De nekem most a gyári Siyah kernel van alatta, az is szuperült teljesít. AVn még sok egyéb más rom is, ahogy írtad, de nem nagyon ismerem őket, eddig főként gyári és ahhoz közeli ROM téren mozogtam. A mostani MIUI is nagyjából az.
-
stefi68
addikt
Új S2 tulajként benéztem az XDA-ra.
Hááát mit mondjak, a bőség zavara....Nagy vonalakban taglalhatnátok hol is tart a fejlesztés a S2-re.
CM10.1 - 10.2 hol áll? Van belőle a mindennapos használatra alkalmas verzió?
Gyári 4.1.2-őn alapuló kiherélt, feltuningolt főzet létezik?Melyik ROM ajánlott mostanság, továbbá melyik kernel?
Mi a helyzet ezzel a brickbug-al? 4.1.x felett kell még vele foglalkozni? Lefuttattam a tesztet, nekem is "őrült" memóriám, de rendben lefutott (Passed).
-
wdx
őstag
válasz
kungzi
üzenetére
ez alatt mit értesz? és milyen program alatt, vagy mindenhol?
GrooveHero: beautyfull widgets full, vagy fancy widgets alkalmazásokat próbáltad már alternatívaként?
illetve a next launcherhez van egy "beépített" időjárás cucc, az valami fantasztikus, ahogy működik, animál... elképzelhető, hogy külön is működik, nem csak a launcherrel együtt. mindjárt meg is keresem, és kipróbálom. -
Weeman1
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
User error.

-
GrooveHero
addikt
Vki próbálta a múlt pénteki asnet miuit? Megint előjött a probléma, hogy a új progi (GO Weather EX ) telepítés után nem találom a listában a widget-et. Esetleg én csinálok vmit rosszul?

update: letöröltem egy régebbi időjárás progit és most meg látom a widgeteket...különös

-
kungzi
veterán
nem ismer valaki gyro sensor kalibráló progit? az se baj, ha root-l kell hozzá
a gyári beépített egy nagy nulla
-
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Telepítettem a NeatROM Superlite 1.1-et és utána leszedtem 12 alkalmazást. Viszont nem találom a 4.8 NeatROM-ban benne levő naptár widgetet.
Tudnátok egy linket dobni?
Előre is köszi!
-
hr2
őstag
válasz
stefi68
üzenetére
Ez kell neked, gyári recovery-ből tedd fel.
Ettől lesz root-od és cwm-ed is, kernel az gyári.
-
stefi68
addikt
válasz
Oldman2
üzenetére
Igen, úgy lesz!
Nos, elolvastam párszor az összefoglalót.
A telefon jelenleg így néz ki:
. PDA: XWLSS
. Phone: XXMS2
. CSC: PANLS2Az kiderült, hogy a CF Root kernel cserével is jár. Ezért fontos a jelenlegi ROM-nak megfelelő csomag letöltése.
Már csak azt nem tudom, hogy ennek a gyári állapotnak milyen CF csomagot töltsek le, mert én JB alapút nem is látok ITT
Van más megoldás is root-oláshoz a cf-root -on kívül? Olyan ami nem jár kernel cserével?
-
perge666
veterán
Pont ma 1 hete pihen az S2-m a dobozában,de nem azért mert elromlott,vagy mert el akarom adni,hanem mert k.b. 1 hónapig olyan munkát fogok végezni,ahol jobb ha nincs velem,nehogy össze törjön!
Most egy T610-et koptatok,biztos jó érzés lesz visszatérni.
-
bAtt001
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
a rizst
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
maggi1886076
addikt
feldobtam én is a miuit. először apollo 4.9 extreme kernellel.állandóan újra indulgatott. utána simán a saját kernelével raktam fel. úgy jó volt, de elég darabosak voltak az animációk. az apollo 4.9 regularral már teljesen jól használható, semmi akadás nincs.siyah, apollo kernelen kívül mit eszik még meg?
-
erzol
őstag
válasz
SteveJobs
üzenetére
Szanaszét állítottam valamit rajta... Anno még a kettes szériánál nagyon sokat és sokfélét(wiui, cmiui) használtam és nagyon szerettem. Szerintem ez is össze fog jönni számomra tökéletesre. A modolásokkal copok most egy kicsit, szerintem az kavar be(statusbar, crt off...)
Futor, Weeman
Ott még én is nagyon képbe voltam...
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Alkalmazáskezelőbe lépnék, de újraindul a telóm. Rakjam újra a romot vagy van más megoldás? Wipe-ok esetleg?
Asnet miui v5 3.9.13 -
saphancs
aktív tag
-
stefi68
addikt
Üdv, S2 tulajok!
Egyre többet kacsintgatok át hozzátok. Szemezgetek erősen az S2-vel, már vagy pár hete.
Használtan vennék, ha találok nekem tetszőt.Ezzel kapcsolatos a kérdésem....
Tudom, a függe*****tés tabu minden fórumon. Viszont itt nem erről van szó, azaz csak részben.
(Próbálok úgy fogalmazni, hogy ne ejtsem ki a szót)Szóval van egy eladó telefon, amely minden kártyával használható. Hogy milyen módon lett ilyen, azt ne firtassuk.
Van még rá 5 hónap Telenor-os gari. Ez gondolom elfelejthető ebben az esetben.
Van rá mód visszaállítani az eredeti állapotot, ha esetleg gariztatni kellene a készüléket?
Vagy lehetséges, hogy szoftveresen oldották meg, mondjuk ROM cserével (mint a ZTE Blade-nél is lehetett) és annak nem lesz nyoma egy gyári ROM visszahelyezésével?
A tulaj nem igazán tudja, nem ért hozzá.... (állítólag)Vagy hagyjam a francba és keressek függetlent....
Mondjuk nagyon csábít, mert itt van helyben (vidék) és elég szép a készülék.A témával kapcsolatos véleményeket és javaslatokat akár priviben is küldhetitek....
-
wdx
őstag
válasz
W.a.T.T.O.
üzenetére
van más megoldás is:
1. root explorerrel törlöd (/data/app, /data/data, /system/app kikeresed, törlöd)
2. lemented a névjegyeket sd kártyára, titaniummal az általad használt progikat, és gyári adatok visszaállítása (különösen ajánlott)(#31539) Cobrusz: igen, mindkettő kérdésre
Tomika86: az hogy erős fényviszonyok mellett is láthasd, hogy mit fényképezel...semmi több
-
bAtt001
addikt
válasz
saphancs
üzenetére
csak egy tipp, ne érdekeljen a dolog
felrakod az apollo kernelt még a config appját se telepítsd fel. én is ezt csinálom pedig régen nagyon állítgattam mindent amit lehetett de csak rosszabb volt
mióta nem foglalkozok vele meg csak pörög a telefon rendesen ahogy kell neki, nem fagy, nem kap bootloopot 
-
saphancs
aktív tag
Off a téma, (de nem kérek halrudit
) nézegettem xdan is, de nem találtam semmit. Olyan leírás kéne nekem, ami a kernel beállításokról szól, hogy mi mire szolgál, melyik beállítás mire való stb... -
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Mi az a beállítás a kameránál, hogy Láthatóság külső fényben?
-
saphancs
aktív tag
Asnet miui alá melyik kernel a legjobb, meg milyen beállításokkal?
-
Weeman1
veterán
válasz
Dongatto01
üzenetére
Jobb fent kereső.
Vagy Google.
-
wdx
őstag
válasz
Dongatto01
üzenetére
töltsd le, és telepítsd a framaroot.apk legújabb verzióját...az megoldja kernelcsere nélkül is.
-
Dongatto01
tag
Üdv Fórumtársak.
Meg szeretném rootolni a telomat és ehhez kéne nekem root fájl ha valaki belinkelné,megköszönném.
Pda-ba ez áll: I9100XWLSW -
W.a.T.T.O.
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy anno letöltöttem a playből a Kingsoft Office nevű progit, jól is működött, de egy frissítés után nem indul, ha törölni szeretném a telóm lefagy, majd újraindul.
Hogy tudnám ezt a progit likvidálni?Előre is köszi a segítséget!

-
noxon
őstag
Az miért van, hogy a fehér színen a kijelzőn vonalak "futkosnak" vagy mi...eztán eltűnik, ha állítok a fényerőn, de aztán később megint előjön
-
wdx
őstag
válasz
ireg004
üzenetére
totál más a két hardver. és a legutolsó híresztelés szerint nem lesz s2-re hivatalos 4.2.x... ugyan van már nem hivatalos, ami olyan, mint a gyári, de soha nem lesz olyan stabil... meg már le is álltak vele, inkább a 4.3-al bíbelődnek a fejlesztők. ami ugyanúgy hiányos, és instabil lesz...
nem érdemes vele szórakozni szerintem. -
ireg004
csendes tag
Sziiasztok
4.2.2 lesz s2-re ? Ha nem, akkor tudtok olyan romot, ami 4.2.2 és olyan mint a gyári ROM ? (Ha nem lesz akkor miért nem ? Mert az s2 plusra már kint van.. nem hasonló a hardver ?) -
logarithm
őstag
válasz
SteveJobs
üzenetére
rohadt sárga felkiáltó jel
TriangleAway v3.05
-eltörli a képét![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SteveJobs
őstag
-
LLRobi
csendes tag
Nos, hr2-nek igaza volt. Feltettem a független xwlss jelly beant. És bizony nagyot csalódtam. Mégpedig pozitívan.
A T-mobiloshoz képest nagyon szuper. Nem akad, nem fagy, a 2D-s játékok nem szaggatnak, működik benne minden, a kamera és a galéria lenyűgöző. Nem gondoltam volna hogy ekkora különbség van a szolgáltatós és a független rom között. Viszont van egy nagyon útálatos tulajdonsága: Az aksi nagyon gyorsan lemerül és kell neki kb. 3 óra mire feltöltődik.
Ezt leszámítva pedig nagyon szuper.
Új hozzászólás Aktív témák

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung LCD és LED TV-k
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robotporszívók
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wise (ex-TransferWise)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amikor legelőször megláttam egyből megtetszett. Kicsit úgyism ondhatnám homárosan, hogy szerelem volt első látásra

mondjuk itt van egy pár ön sanyargató kolléga, aki használja 
Köszi.

A T-mobiloshoz képest nagyon szuper. Nem akad, nem fagy, a 2D-s játékok nem szaggatnak, működik benne minden, a kamera és a galéria lenyűgöző. Nem gondoltam volna hogy ekkora különbség van a szolgáltatós és a független rom között. Viszont van egy nagyon útálatos tulajdonsága: Az aksi nagyon gyorsan lemerül és kell neki kb. 3 óra mire feltöltődik.
Ezt leszámítva pedig nagyon szuper.