Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniele
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #29198 üzenetére
Feltöltöttem a videót:
http://www.mediafire.com/play/6o6dmgft5k919iy/20130801_171354.mp4.
Szarrá akad ha a watch-ra kattintotok, töltsétek le, hogy normálisan megtudjátok nézni -
logarithm
őstag
válasz
vrgkrisztian #29185 üzenetére
Ahogy csabám is írta, konkrét lista nincsen, de itt viszont, olyan van, hogy changelist. Sokat nem mond, de nyilván van változás.
-
vrgkrisztian
aktív tag
GT-i9100 Galaxy S2 kameramodulok:
szóval,csak hogy tiszta legyen:
Sony modul: OMEF01
(ismeretlen)vagy nagy eséllyel Samsung modul: SCEF02Sony OMEF01 modul:
-rózsaszín folt középen:--------van
-lila folt a jobb felső sarokban:van(éjszakai mód)
-akadozó videófelvétel:----------nincs(30fps)
-fókuszálás:-------------------------nehézkés
-egyéb: (rosszabb képminőség)(ismeretlen)SCEF02modul:
-rózsaszín folt középen:--------van
-lila folt a jobb felső sarokban:van(éjszakai mód)
-akadozó videófelvétel:----------van(22-23fps)
-fókuszálás:-------------------------talán jobb
-egyéb: (jobb képminőség)és így tudod megnézni,milyen modulod van:
Tárcsázásnál (csak stock samsung rom): *#34971539#, majd "Phone/CAM FW Ver Check" gomb. -
warezxts
senior tag
Kicsit elkésve de az apollo kernelhez én is hozzászólva (+1) a fent említett beállításokhoz. Ez azt jelenti hogy zzmoove+sio. bár én a V1-et használom, nem a V0-át. Idáig amióta telóm van ez a legjobb beállítás és kernel.
A zzmoove-ot itt ajánlották, a cfq és a sio közötti különbséget meg én teszteltem egy hétig és bizony a sio jobban teljesített. -
daniele
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #29192 üzenetére
Ugyan ez van nekem is amit te írtál de egyáltalán nem akad a videó nálam fullHD-ba.
-
.zSoLTi.
senior tag
SZervusztok!
Segítséget szeretnék kérni. Fent van a telefonon a Spanyol JB, és mivel kijött a TMH szeretném átrakni. Simán formázom a cache dolgokat a javitó menübe és utána download mód és odinnal mehet is fel? -
vrgkrisztian
aktív tag
(sry,lejárt a szerkesztési idő)
videó nos,itt látszik,hogy akadozik a felvétel ennél a modulnál,meg rózsaszínes közepe is...
kommenteket érdemes elolvasni: 35$-ért van Sony modul,aminél nem akadozik a felvétel...(nekem már volt olyan ezelőtt,és az is rózsaszínes volt+ott is megvolt a jobb felső sarokban a lila folt.a videó meg tényleg nem akadt,csak minimálisan)
videó2
megjegyzésem a sony modulra: viszont a képek minősége észrevehetően rosszabb ott(szokásos sony olajfestmény...mint a telóinál)
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #29190 üzenetére
van valami tárcsázóba beírható kód,és kiadja miféle modul van benne... de szerintem neked teljesen mindegy,az összes modul rózsaszínes szerintem
"Tárcsázásnál (csak stock samsung rom): *#34971539#, majd "Phone/CAM FW Ver Check" gomb. Erre kidob egy kis üzenetet, pl.:
Cam FW Ver: SCEF02
Phone FW Ver: TBEC28"
[forrás]enyém:
Cam Fw ver:SCEF02
Phone Fw ver:TBEC28
ennél nálam: akadozik a videó,rózsaszínes a közepe,és van fent a jobb sarokban sötétben(éjszakai módban jobban látható) lilás folt
valamint mintha a fókusz se akarna normálisan működni... -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
vrgkrisztian #29188 üzenetére
Azért zavar mert igen érzékeny szemem van, és egyből kiszúrom az ilyeneket.
Azt én nem mondanám hogy csak egy kicsit foltos, privátban majd küldök neked képeket.Amúgy azt honnan lehet tudni milyen modul van benne?
-
degec
senior tag
KIES-el felraktam T-s 4.1.2 csont nélkül felment szépen okosan ez egy jo program kezdőknek mindenképp !! Nekem tetszik... !
köszi mindent !
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #29187 üzenetére
nekem is háromszor volt cserélve...ugyanolyan volt mind...egyébként "mobilfotós" vagyok,de nem zavar igazán,hogy egyszínű dolgoknál látszik,hogy picit(nagyon picit) rózsaszínes a közepe...legtöbb mobiloptika,ami a kezeimben járt,ilyen volt... engem ami jobban idegesít,az az éjszakai módban előjövő lila folt,a jobb felső sarokban...(sötétben látni)
meg a széleken lévő visszacsillanások miatt is szívtam már sokat ezekkel a modulokkal. de összességében nagyon jó képeket lőtt az összes modulom...(mondjuk asszem a sony féle modul láthatóan rosszabb volt,mint a másik,mert asszem kettő,vagy háromféle modullal létezik s2 kamera)
de miért zavar téged ennyire?
ja igen,az eddigi három közül a második modul volt a legjobb,mert ott nem akadozott a videófelvétel -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Apropó Krisztián! Mi a helyzet rózsaszínesedés téren? Sikerült csinálni valamit, vagy ugyan olyan maradt mint volt?
Nekem sajnos semmi változás :/ -
csabám
addikt
válasz
Gyári romokhoz nincs hivatalos changelog
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
logarithm #29182 üzenetére
és egyébként ez,hogy frissebb,miben nyilvánul meg? valami felsoroló lista nincs erről?
most tölti le nekem otán a LSW(TMH)-t,és eddig LSS(XEH)-t használtam... nos,az LSS-ben én találtam hibákat,szép számmal... : ( remélem ez még ennél is jobb (neten talán azt találtam véletlenül,angol oldalról,hogy akksiidőre sikerült ebben gyúrni) valaki tud még valamit?(#29186) csabám: értem,köszi...
akkor valakinek személyes tapasztalata? -
törölt tag
Sziasztok!
Felraktam a 4.1.2-t, azóta nem tudok új szót hozzáadni a t9-hez
biztos csak én nem találom...merre van? valamint az előző billnél tök jó volt, hogy egy kattintással ki-be tudtam kapcsolni a t9-et, most be kell lépnem a menübe ehhez. Meg lehet ebben is oldani egy kattintással?
-
logarithm
őstag
válasz
Pszihonaranc #29181 üzenetére
Lényegi különbség az, hogy a gyári xeh xwlss, míg a T-rom xwlsw tehát újabb. Egyéb különbség, hogy a T gondolom telerakta saját kis programjaival, ezt nem tudom pontosan mivel nem raktam fel
-
Pszihonaranc
senior tag
Megkérdezhetem, hogy miben különbözik a gyári t-mobileos és a gyári független rom?
-
degec
senior tag
válasz
GrooveHero #29177 üzenetére
jájájááááá thx !! odinolok.... ahhoz van leírásom valaki linkelt már igen rendesen !!
-
GrooveHero
addikt
Hm..érdekes..anno nekem is kiírta, hogy heló gyárék, vagy frissítés, tőccsé le, de vihar gyorsan. Mondom ok, leszedem. Nem is tudom, hogy mennyi volt, kb 5-600 mega. Azt wifirű lecuppantotta, főtelepítte bele a telefonba, oszt nyomott egy restartot és mán' jó is vót
Neked is így kell(ene) zajlani. Ha nem, akkó ODIN, de ezt meg mán mondtam -
degec
senior tag
na hazaértem feldugtam wifire. kapál kapál hogy soft frisités 10 perce dem történik semmi, máskor kiirta 2 sec alatt hogy kabbe nincs frissités
ezde lol
-
degec
senior tag
válasz
GrooveHero #29172 üzenetére
aztak***va sok LÁRVA!!! léhűtenek...... bezzeg mi bezzeggyerekek meg melózunk...najóvan....
-
degec
senior tag
válasz
GrooveHero #29168 üzenetére
hazaérek feldugom wifire.. megírom !
köszönöm szépen ! aszem zaklatlak majd..
Troll ON: bezzeg ilyenkor szopoállarcos Batta01, Pingvin tresh, zsiráf Zolenoo sehol nincs
... milyen dolog ez ha nekem kell valami nem vagytok itt haaan ?
Troll offff -
wdx
őstag
válasz
busman #29154 üzenetére
ja igen, még egy extra cuccot találtam a ROM-ban. a tw launcher (alapértelmezett), simán jelzi, ha van vmi esemény a facebookon. így ugyan letiltottam a facebook értesítést, mégis látom az ikonján, hogy vár majd vmi ott.
ez nagyon tetszik nekem. nem tudom, hogy alapból is tudja ezt, eddig nem vettem észre ilyet (vagy mivel első dolgom volt lecserélni, így nem tudtam róla). és megbarátkoztam vele. jobb most, mint a többi bugos.
plusz alapból benne van a viper4android...nem kicsit dob a hangzáson.és alapból hangosabbra lehet tolni a hangerőt vele (mint pl a voodoo louder-el, csak ott nem lehet állandó +6dB-re nyomni...itt igen)
-
GrooveHero
addikt
Akkor se. Ugyanis ha ODIN-nal rakod fel és gariba kell vinned, ugyanúgy vissza tudod állítani eredetire, és nem veszik észre, hogy monkútá volna vele. Ha meg azt akarod, hogy szűz maradjon a kicsike, akkor ne dug...izé...
OTA-n keresztül töltsd le a trés 4.1.2-t. De ha azt írtad, hogy most 4.0.3 van, akkor még nem írta a telefon, hogy lenne frissítés? Mert IMEI alapján adják ki, lehet a tiedre akkor még nem jött meg.
-
BigT
senior tag
válasz
perge666 #29160 üzenetére
ments le mindent, mert a frissítés után (mivel verzió ugrás lesz) javasolt a gyári beállítások vissza állítása (vagy valami ilyesmi a menüben a full pucolás). A kinézetre nem tudok mit mondani, nem gyári launchert használok (talán sosem használtam). Aksit nekem akkor zabálja, ha nyomkodom, tehát a képernyő aktív. Egyébként normálisan ketyeg.
degec: Mikor megvettem anno a telefont OTAn keresztül simán frissítettem. pedig nem értettem hozzá. Kiest nem használom, max annyira, mikor újra rántom a gépem és kellenek a samsung driverek
-
degec
senior tag
válasz
GrooveHero #29159 üzenetére
azt hittem gyári proginak nem lehet baja
nekem garis a telóm januárba vettem, nagyon jó volna ha érintetlen maradna...akkor se KIES ?
-
perge666
veterán
Wifin keresztül már megtalálja a frissítést,de még mindig nem szántam rá magam,amikor elkezdte letölteni akkor kinyomtam.
-
GrooveHero
addikt
A frissítés menetébe nem szólnék bele, de hogy nem azt a retek KIES-t használnám, az hótziher. Használd az odint.Ha nagyon kell a trés jébé, akkor leszeded sammobile-ról és felrakod ODIN-ból, vagy visszarakod a trés ICS-t és OTA-n meg megvárod a frissítést és teljesen hivatalosan lesz rajta JB-d.
-
degec
senior tag
kezdeném KIES-el a T-s 4.1.2 -t felrakni kivettem simet memokártyát... repcsi üzemmódba ha elindítom a telefont lehet úgy is frissíteni ? most 4.0.3 -T-s van rajta függgő... Köszi a választ szépen !
-
wdx
őstag
válasz
busman #29154 üzenetére
ha meguntad a jelenlegi romod, próbáld ki ezt, ebben működik hiba nélkül.
Snapdragon S2
mondjuk én kapásból raktam rá 23 toggles-t. -
wdx
őstag
válasz
csabám #29149 üzenetére
igen, például a google earth... nem volt kompatibilis, de simán ment az akkori telefonommal.
nem próbáltam máshonnan ezt a guru-t azért nem tudom, hogy mi van vele. azt se tudtam eddig hogy létezikkano: igen. mindig azt írom, ami épp van.
egy baja van eddig a ROM-nak. a képernyőzár, de már megszoktam. ha kikapcsolt készüléknél bekapcsolod megnézni a telót, utána kinyomod, de feléled újra. ez sok rom hibája (volt)...de engem nem zavar, ezzel együtt 99%-os. -
BigT
senior tag
el sem hiszem, hogy a Trémobil is képes volt kidobni a JB frissítést. Alig maradtak le
-
-
wdx
őstag
válasz
busman #29147 üzenetére
2 napig csak tanul. most indult el nemrég rendesen a guru. még nem tudom mi jön ki belőle. azt tudom, hogy első két napig ez a rom baromi jól bírja, guru nélkül is. ja és semmit se fagyasztottam.
hcs57: azt nem tudom, hogy tették bele, ebben a ROM-ban beépített alkalmazás.
-
[DE2JAY]
senior tag
Én váltottam S4 minire. Aki vacilál várjon még sztem 1-2 SW verziót a kamerája kicsit felemás SII-höz képest. Én nagyon de nagyon remélem, hogy ezt javítják, mert ez az egyik pont amiért imádtam az SII-t!!! Minden másban 100% elégedett vagyok. (most csak visszanéztem kíváncsiságból ide, privátban viszont szívesen válaszolok a most váltóknak/gondolkodóknak!)
-
imi0424
senior tag
nekem az állapotsávnak a széle van beégve. de rettenetesen nehezen lehet észrevenni
-
degec
senior tag
olyat hogy lehet csinálni hogy kiveszem a sim és memo kártyát majd nyomkorászok valamit és full olyan állapotba kerül a telo 4.0.3 al mint amikor előszőr bekapcsoltam.. legyap minden programot ami benne van stbstb.. nekem minden sim kártyán és memkártyán van ami fontos telszámok videok.. fotok..
-
Lefty
addikt
Ezek a beegesek mitol jonnek elo? Illetve ha eszre sem venni mi a gond? Nekem lassan fel eves a telo, es semmi baja nincs.
-
Szelley
senior tag
-
Burt1793
veterán
Én az IGO-t használom sokat, mindig attól félek, hogy beég az alsó sor, ami egy navigálás során hetente többször is 4-5 órákat van ugyanott, ráadásul általában max fényerőn... De nincs beégve!
(#29129) busman: Próbáltam a greenify-t, de mivel használom a facebookot és az email klienst, nem fogom lefagyasztani őket, így a fogyasztás marad. Valamit valamiért.
(Amikor befagyasztottam, kínos 5-10 sec volt, mire beindult a facebook és nem volt semmi értesítés... az simán használhattam volna a régi nokiámat) -
csabám
addikt
-
zeg74
aktív tag
Na végre már, hogy kijött a trémobilos rom.
-
bul07
nagyúr
válasz
Burt1793 #29123 üzenetére
Nekem az Opera mini van beégve , vagyis az alsó ikonok
Mert ha használom a telefont az esetek 80%-ba opera megy
Próbáltam csinálni róla képet
Itt meg a miniről kép hátha valaki nem használja, az alsó ikonok látszanak -
oba
addikt
válasz
Szelley #29118 üzenetére
jogos, tényleg botrányos a FB app, nem csak androidon amúgy... de azért az segít a dolgon ha rendesen vissza gombbal lépsz ki az appokból és nem a home -al... ha van beállítva notification akkor úgy is mindegy, hogyan léptél ki a programból, úgy is jelezni fog ha van esemény, de lehet nem fogyasztja annyira az erőforrásokat
-
perge666
veterán
válasz
Plazmacucci #29122 üzenetére
Nekem is 2 éves a telefonom,és semmi beégés!
-
Burt1793
veterán
-
-
bul07
nagyúr
Mennyi a negatív rekord kijelző beégésre
Mert én 2013.04.19-én vettem a telefont és már szemel látható a beégés , igaz egyenlőre tiszta kék hátérnél
Holnap vagyis ma megpróbálok róla képet csinálni
Egyenlőre nem akarom garanciáztatni majd fél év múlva , addigra megpróbálok szerezni egy púpos akkumulátort és azt is cseréltettem -
Szelley
senior tag
Tegnap mikor kimentem szerelni az autót, garázsba letettem a telefont, 56%-on volt. 1óra 45perc alatt kész lettem a teendőmmel, majd kézbevéve rohadt forró volt a készülék, feloldva pedig visított töltőért 14%-on. F*sza mondom magamban...BBS-el ránéztem, csodálatos FB Messenger alkalmazás úgy gondolta hogy ő inkább pörgeti a procit nem hagyja elaludni a telót.
Ma kimentem edzeni, 36%-on volt a telefon. Félóra múlva elővettem a táskámból, 4%-on visított töltőért! Előtte beszéltem FBMessengeren, és nem zártam be, csak Home gombbal benne hagytam a memóriában. Na mondom király, tuti hogy ez a gané szívta le megint. Ránéztem BBS-el, sajnos igazam lett. Annyi változtatással, hogy most a tegnappal ellentétben megnéztem a processzor kihasználtságát is. 1200MHz-en, 80-90%-os terhelés mellett (!!!) pörgeti a procit ez a f*shalmaz. Hogy tudnak így kiadni egy alkalmazást?! Tököm tele van ezzel a sz*rral...régen jelzett és működött hibátlanul, manapság jelezni is elfelejt, de ha befrissítem látom az új üzeneteket csak nem pittyeg hogy írtak. Majd beszélgetés közbe félórára rá mikor eszébe jut, pittyeg vagy 30-40-et egymás után hogy sok üzenetem jött...
Borzalmas ez az összetákolt szar!!!!
-
Lefty
addikt
Hali,
van olyan nem root-olt telóhoz való akksis progi, aminek tényleg van pozitív hatása, vagy kamu az összes és mac a stat fájlt törlik és kész? Köszi
-
nrbi001
senior tag
sziasztok, hasonló custom rom van -e erre a telcsire mint a sony Z n lévő rom? ( gyári)
-
PapG.
tag
válasz
busman #29101 üzenetére
Megvan ez a progi, fel is tettem, megy vele a BLN. De ez ment a siyah kernelen is, viszont az exFAT -re formázott microSD kártyát sehogy sem látja a teló, ebben kellene még valami segítség ha van. De te hol láttad hogy ez a kernel támogatja az exfat-et, tudnál róla xda-s linket küldeni? (én csak a philznél meg a dorimaxnál láttam hogy lenne ilyen). Recoveryben nincs ezzel kapcsolatos állítási lehetőség, illetve az "Apolo JB Kernel Configurator" sem tud semmi ilyesmit
Gyakorlatilag az exFAT-re formázott kártyát kártyaolvasóban csak a windows látja, illetve recovery módban mountolva is látja a gép, de máshogy sehogy, próbálkozik inicializálni a kártyát de elhasal, kiírja hogy biztonsággal eltávolíthatom. Kell valami hákolás még hozzá, nem tudja valaki? (vagy milyen lemezfoglalási méretet kell beállítani formázásnál a win-ben azon túl hogy exFAT -et választok, 32kbyte vagy alapértelmezett, vagy ez számít androidnál?) Köszönöm a segítséget!
-
Burt1793
veterán
válasz
busman #29111 üzenetére
aham, ezt tudom, de néha belaggol, ha éppen nyitom az emaileket és közben lehúzom a tálcát, beakad a gyorskapcsolók animációja... tehát ez off.
Fontosabb a sebesség, minden este tudnám tölteni, 2-3 naponta szoktam, mert mindig kilövöm a wifit. Most raktam fel a regular apolo-t, alap beállításokkal. Remélem most nem fog óránként 10% (!)-ot merülni wifis készenlétben. (Avagy, remélem nem a hülye faccebook miatt merül.) -
zoltan77
aktív tag
Arra hivatkozik a cm csapat, hogy azért nincs s2-re stabil cm10.1 mert a samu nem adja ki a kernelt. Pedig itt az írják hogy ki van adva. Samsung released Jelly Bean kernel source code of GT-I9100
-
witchking094
csendes tag
-
wdx
őstag
válasz
witchking094 #29106 üzenetére
mit jelent, hogy szórakozik? újraindulgat?
imi0424: 4.1.2 alatt veri a 10e-et tuning nélkül.
burt: az nem is volt segítség...inkább iránymutatásde köszi
-
imi0424
senior tag
az miért van hogy akár mit csinálok 8500pontnál többet nem tudok összehozni Antutuval.
tudom hogy a pont nem minden, de szinte mindenhol azt látom hogy 11000-et kapnak meg minden.
egyébkén a cm10.1 legujabb nightly van rajta cm kernellel. -
iceQ!
addikt
válasz
fagyalllo #28985 üzenetére
Köszönöm!
Én is erre gondoltam, de akkor milyen akksit ajánlatok, mert úgy érzem, hogy cserére érett...! Igaz most a napokban "újraraktam a rendszert" és most nincs akksi zabálás! Messenger megette az egészet. De ha még is küszködne honnan érdemes aksit venni s milyet? Választ előre is köszönöm!
-
wdx
őstag
válasz
witchking094 #29100 üzenetére
nagyon nincs mit, én kérek elnézést, amiért a tanácsomra kifeküdt a telefonod (ez elég ritka és extrém esetekben fordul elő...mármint hogy wipe miatt feküdt ki).
burt: nincsenek magas elvárásaid véletlenül? -
busman
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest