Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
daniele
üzenetére
Bakker, tényleg. Kicsit siettem. Szal az akksi tuti jó. Természetesen próbáltam a céges S2 akksijával, és ugyanúgy szar
Felraktam a magyar Telenor romot, magyar függetlent, de ugyanúgy rossz. Az angol-ír független rommal javult a helyzet, azzal már majdnem megvan a 3 óra, ezért gondoltam, hogy nem mindegy, hogy milyen gyári romra építkezem. -
daniele
aktív tag
válasz
Shyciii
üzenetére
"Akksi biztos nem jó, próbáltam." Gondolom a jó helyett rosszat akartál írni.

Lehet, hogy jó az aksid, csak veszített az energiájából mióta meglett véve... Nézd meg a céges S2-tőd aksijával meddig bírja. Vagy tedd rá azt a romot ami a céges S2-őn van és ha azzal is alig bír 2 órát kijelző használat mellet akkor venni kéne új aksit szerintem.
-
busman
veterán
válasz
edgelaszlo
üzenetére
Note2...
-
Shyciii
veterán
válasz
nggabi
üzenetére
Hali. Te fórumokon jártadban-keltedben mit tapasztaltál, hogy melyik baseband a nyerő akksi szempontjából? Vettem egy használt S2-őt, de nagyon zabálja az akksit. Alig tudom 2 óra fölé tornázni a képernyőhasználatot, miközben a céges S2-őn majdnem megvolt a 4 óra. Akksi biztos nem jó, próbáltam. Most vagy az alaplap szar (azt buktam akkor, mert gondolom nem olcsó...), vagy ez a teló nem szereti, ha nem az eredeti régiójú rom/baseband van rajta, de nem tom hogy tudom kideríteni, hogy eredetileg mivel adták ki. Keresgéltem, hátha imei alapján ki lehet deríteni (max marad a samsung ügyfélszolgálat), de nem találtam semmit.
-
busman
veterán
[superlite 265 mb][aroma][rom][jb 4.1.2][27/07/13][sl~vivekrom][build~1]
Telepítés után 159 megát foglal a belső tárhelyből,meg meg brutál gyors is...
-
.zSoLTi.
senior tag
Véleményeteket szeretném kérni. Van értelme NEE-ről XEH-re átváltani?

-
perge666
veterán
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Nem jött ki,de én nem is várom./nem sok jót hallottam róla/
Nekem 4.03-al hibátlanul teszi a dolgát!
Ritkán a wifi kapcsoló beragad,de ez legyen a legnagyobb gondja.
Pár hónapja készenlétben be-be kapcsolt a kijelző magától,de abba maradt. -
Pszihonaranc
senior tag
Helló
Kijött már hivatalosan a t-mobileos jb?
Más: az úgy korrekt ha töltőn van a telefonom és kicsit böngészek akkor 51 fokos az akksi?
-
busman
veterán
Superlight 265 Mb
Felteszi valaki? -
nggabi
félisten
válasz
privatposta
üzenetére
recoveryből reset. hang fel + home +power vagy home+power
-
havri1
félisten
válasz
privatposta
üzenetére
Helló!
Restartkor nem kell kód (ha jól emlékszem) . Akksi ki /be.
Ha bent vagy, akkor bemész a beállításokba, és atírod/kikapcsolod.Szerk. : kéri sajnos, kipróbáltam. Ha nincs más ötlet, factory reset biztosan törli, mint minden mást is...
-
privatposta
tag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem.
Van egy Samsung Galaxy mini telefonunk. A gyerek sajnos lezárta a huzogatós képernyőzárral, és nem tudja a kódot. Hogyan lehet ezt a zárat levenni róla? Nem rootolt, gyári teló.
Előre is köszi segítséget. -
imi0424
senior tag
valaki próbálta már ezt a CyanogeMod10.2 -t

-
havri1
félisten
SDFormater ezzel próbáld meg megformázni, hátha..
-
Mikso
tag
válasz
havri1
üzenetére
Szia!
Nem tudok róla. De szerencsére tegnap elindult. Észrevettem hogy amikor elindul, akkor egy másodpercre bejön a PIN kód beíró képernyő, majd kikapcsol. Láttam a bal felső sarokban az SD kártya keresés ikont, szóval kellett vennem az SD kártyát, és azóta tökéletes...
4 Gigás Kingston kártya... -
bul07
nagyúr
Telefonomon 4.0.3 van és nem is akarnék frissíteni mert azt mondtátok hogy a 4.*.* jobban meríti az aksit
Csakhogy ez a fránya telefon mindenképp le akarja tölteni a frissítés , már az automatikus frissítés kikapcsolva, de most is elkezdte letölteni mikkor bekapcsoltam a wifit vagy 130MB le is szedet a 400valamenyiből
Hogy tudnám megakadályozni hogy mindig frissíteni akarjon?
Ha le is tölti a frissítést meg lehet akadályozni a telepítést ? -
Leopaard
csendes tag
Szasztok!
Nincsen valakinek eladó hangszóró-jack-vibramotor modulja SGS2-be?
-
fireman123
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Sziasztok!
Mint ma kiderült a lányom "elvileg gyári garis, független" telóján nem a 4.1.2 frissítésről jött értesítés hanem a 4.0.3-ról, ami fel is lett telepítve pár napja....viszont a JB frissítést nem jelzi....

Mi a szitu ilyenkor? Nem lehet frissíteni hivatalosan, gari vesztés nélkül JB-re?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
kenwood
üzenetére
igen, nekem is volt ijen
egyet sipol egy par tized sec-re es utana kussol, mintha lenyugtaztad volna
eloszor azt hittem halucinalok, hogy 6-7 perccel a beallitott ebresztes utan vhogy megis felkeltem, es mivel az ebresztest lenyugtazasahoz ki kellett -volna- kelni az agybol, nem hittem el, hogy nem emlexem ra, hogy felkeltem, es aztan visszafekudtem
-
hobizoli
nagyúr
van 4.2.x-s android mar SGS2-re?
-
Kékes525
félisten
Ismeritek?
Ezeket az alkalmazásokat szedje le a telefonjáról
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avg.uninstaller
Az app négy szempont szerint csoportosítja a letöltött alkalmazásokat: a használatuk gyakorisága, az app energiaigénye, adathasználata, illetve tárhelyigénye szerint. Érdekes szembesülni azzal, hogy például vannak olyan appok, amelyek rengeteget „neteznek”, mi viszont szinte sosem használjuk őket – ezekre tényleg nincsen szükség.
-
Mikso
tag
Sziasztok!
Nyaralásról pont hazaérve meghalt az S2... Tegnap délelőtt kikapcsoltam mert 60%-on voltam, és szerettem volna délután használni, mondván hogy ameddig fürdőzés van addig ne merüljön. Este 6 fele beszerettem volna kapcsolni, de se kép, se hang.. Nézem a download mode bejön-e, de azt írta hogy kevés a feszültség, és ezért nem kapcsolódik be a download mode se. Haza, gyors rá a töltőre, most próbálgattam de még mindig nem kapcsol be, és még a download mode sem jön be, de amikor rádugom a töltőre akkor elindul, de az induló kép bejön, és megint a töltő kép... Valaki valami tipp?
-
D-Phrag
senior tag
-
G@ß!
őstag
Srácok, az miért van, hogy gyári szoftvert rootolnék CF Root 4.3-mal, és amikor az Odin 1.85be a PDA részhez betallózom a tar fájlt, akkor a setup connectionnál megáll, semmi sem történik.
Windows XP-n és windows 8on is próbáltuk.
Odin v1.3mal is ez a probléma áll fent.
USB drivereket felraktuk mindkét op rendszerre.
Ötlet? -
Shyciii
veterán
Tudja valaki, hogy milyen módon lehet kideríteni, hogy eredetileg melyik lokalizációjú/modemű stock rom volt a telefonon? Talán Samsungnak lehet valami netes adatbázisa ami esetleg imei szám alapján beazonosítja? Mert ahogy nézem nagyon nem mindegy mit rak fel alapnak az ember. Magyar független rommal a 2 órás kijelzőhasználatot alig érem el, míg az angol-ír függetlennel megvan a 3 óra is.
-
anonym1s
őstag
Kozben rajottem hogy nem ugy kell ahogy irtam, hiszen ha futtatom a kernelwipe-ot eloszor, akkor az torli a kernelt, kernel nelkul meg nem indul a telefon, ha pedig nem indul a telefon, nem tudom futtatni a romwipe-ot meg a tobbit sem. Tehat csak egyet kell feltelepiteni es futtatni, az meg attol fuggoen torli a dolgokat hogy mi a neve. Pl. kernelwipe csak a kernelt, a romhoz nem nyul, de a romwipe meg romnuke torol mindent, a romnuke meg a tarhelyet is, ha nem tevedek. Delutan hozza is latok.
-
porse
őstag
válasz
D-Phrag
üzenetére
Kaptam

De ha már írok; a chameleon is tök rendbe van, nem fagy/lassul, akku is rendben, újra se indítottam mióta feltettem, és a galéria se sz*pat. bln hiányzik csak.
(#28749) beast27
Tudom, hogy mibe van bln, s akkor már siyah t tennék, de nincs kedvem, olyan rendben működik, majd ha viszket a kijelzőm.
-
anonym1s
őstag
Uj gyari romot akarok a gepre rakni, de elotte ki akarok pucolni mindent ezzel a GS2ROMNuke/Wipe/Reset/Clean programmal, csak nem teljesen vilagos hogyan kell.
Tehat akkor fel kell telepiteni a kernelwipe, romnuke, romwipe, mediawipe, romclean programokat es egymas utan futtatni abban a sorrendben ahogy itt irja?
1. GS2KernelWipe
2. GS2ROMNuke
3. GS2ROMWipe
4. GS2MediaWipe
5. GS2ROMClean
6. And finally in updater-script:
....a) Wipes /system
....b) Wipes /data
....c) Wipes /preload
....d) Wipes /cacheAztan odinnal a gyari rom es kesz?
-
Szelley
senior tag
Valahogy aokp alatt ki lehet kapcsolni ezt a hangerő figyelmeztető jelzést?? elég irritáló hogy állandóan figyelmeztetne hogy a megengedettnél hangosabbra akarom venni a hangerőt és bepofazik...lezárt képernyő mellett meg ugye nem látom
vagy 60-70%-ra engedi felvenni, onnan fentebb csak ha leokézom a figyelmeztetést. -
porse
őstag
Szereztem egy ilyet klipsch s4.
Acid, meg louder fent van, de poweramp be eq meg mindnen offra tettem és nagyon jót szól, kész felüdülés. Előtte ilyen jvc volt. -
warezxts
senior tag
én ezzel a google asszisztensel szenvedek, de két kártyán kívűl (időjárás és mindenáron haza akar vinni) nem találok semmit csak mintákat. Valaki elmondaná a működését? megköszönném...
-
hossszú
őstag
Időnként recseg vagy inkább sistereg a hangszóróm. Ez inkább szoftveres vagy hardveres gond lehet. A telóm már elmúlt két éves, JZO54K rom van rajta már egy jó ideje.
-
-
Sokee
aktív tag
Na megnéztem a product kòdot XEN
pedig magyar gsm boltos a teló samsung garral. Ez hogy lehet? Ha CSC changerrel átrakom XEH re akkor megtalálja a magyar JB frissitèst ès a gar nem veszik? -
Mazsul
tag

-
Burt1793
veterán
Wifis készenlétnél hogy tudom elérni, hogy ne legyen folyamatosan ébren a teló? Nem fut semmi, az android rendszer tartja ébren, a gsam battery monitor 20-30 kis apró, alap alkalmazást ír okként.
A legfurcsább az, hogy este is végig be volt kapcsolva a wifi, de nem merült, csak 4%-ot... Most meg egy óra alatt 10-et... Nem fut semmi. Nem akadt be a médiakeresés. -
imi0424
senior tag
nektek kb mennyi idő alatt töltődik a telótok?
nekem nagyon lassan, ugyhogy szerintem uj akksi kell
-
-
kenwood
veterán
havonta 1-2X nekem is elofordul,h felmelegszik,de amig nem valik rendszeresse,nem parazom miatta.
max majd rakok ra vizhutest,vagy felragasztok vmi utosebb hutobordat
-
warezxts
senior tag
melyik a jobb szerintetek hangzásra?
Noozxoide EIZO-rewire PRO vagy Ac!D Audio v7? -
kano
nagyúr
Na tegnap leszedtem a Milestone 2-t. Valahogy úgy érzem, hogy a Milestone 1 stabilabb.
-
OctoCore
tag
Éjjel toltes kozben rafordultam a telomra es forró volt erre ebredtem olyan 1korul..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Felraktam a magyar Telenor romot, magyar függetlent, de ugyanúgy rossz. Az angol-ír független rommal javult a helyzet, azzal már majdnem megvan a 3 óra, ezért gondoltam, hogy nem mindegy, hogy milyen gyári romra építkezem.

Köszönöm szépen!

Nekem kb 11 sec...Oh wait...hja nem autóról beszélünk?