Hirdetés
Aktív témák
-
agabe
addikt
-
ToMmY_hun
senior tag
-
Arcanis
aktív tag
-
zack
nagyúr
Beállítások-tárhely-belső tárhely-nél ti mit láttok?
Összes terület:
Elérhető:Ezeknél mit ír nektek?
-
highness
tag
-
Linkin
senior tag
Lesz SGSII-re JB
[link] -
Rotate
veterán
válasz
ferrari1 #27984 üzenetére
köszi, még kicsit várok hátha lesz Odinos, meg mondjuk rootom van, lehet fel se rakom a CF-et
Goldmen75:
micsoda? a második CF már jó lett... meg van más root megoldás is, a rom meg jól működik... bár a te dpi-s szaroddal biztos lennének gondok, aztán meg menne a sírás, szóval neked tényleg nem árt, ha úgy hagyod, ahogy van
-
Goldmen75
őstag
Nah...asszem jó lesz várni, még kiforrja ez magát
-
C.Brigante
veterán
szomorú tény, de a hálózat nekem is megdöglött!!! Megpróbálom a kínai romot....
-
ToMmY_hun
senior tag
-
ferrari1
őstag
válasz
Rotate #27969 üzenetére
Remélem ez jó. Nem próbáltam !!!
-
zack
nagyúr
Aki azt mondta, hogy a LQ5-höz csomagolt pit teljesen jó, annak megsúgom, jó lenne ha nem írna olyat amiben nem biztos, teljes meggyőződéssel, mert ez úgy ahogy van f@szság, és senki se használja. Nekem 4Gb lett tőle a belső tárhely.
-
killmix
tag
Most salmanrom v4 alatt van ugye a sárgaháromszög. Ilynekor csak a trianlge away progit kell használni? És a számlálót, ha esetleg visszatérek gyári romra hogy lehet visszaállítani? Csak jiggel lehet?
-
agabe
addikt
Na hamarosan lehet, hogy kipróbálom vagy az lq5 -öt (ha lesz rá jó krernel), vagy a Resurrection -ont...amelyikre egy hét múlva is azt mondjátok jó
Eddig csak olvasom melyikben mik a hibák...még mindig gyári (+ root) KK5 -ös GB-n vagyok, mert semmi gondom vele, és már untam az év első hónapjaiban a szívásokat, így nagyon régóta nem is próbáltam már romokat...ha valami végre tényleg stabil lesz, azt azért felteszem, bár jó lenne a JB-ből a 60fps is...hátha beteszik vmelyik customba -
bee_jay
tag
válasz
highness #27961 üzenetére
Szia!
Ez azért van, mert a telefon és a fülhallgató csatlakozója nem egyformán van bekötve. Gondolom mikrofon-fülhallgatót használsz, ahol a 4 pólus küzöl kettő fel van cserélve.
Én is így jártam, a Galaxy S-emhez vettem egy audió adaptert és egy Sennheiser fülest, azért hogy headset-ként is tudjam használni, de mikor megvettem az S2-őt, ahhoz nem volt jó az adapter, (ilyenkor van az a viszhangos effektes hangzás, amiről te is beszélsz, olyasmi, mint ha csak félig lenne bedugva a csati), így csak a Sennheisert tudtam használni magában. Aztán végül átforrasztottam az adapterben a vezetékeket, így most minden oké... -
half333
őstag
Tényleg van a Galaxy S 2 -ben NFC?
[link] -
csabám
addikt
Itt egy újabb CF LQ5 kernel.
C.Brigante, megnézed?
zack: Nem ugyanaz, mivel ezt most linkelte CF. . .
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #27964 üzenetére
kéne találni odinos gyári kernelt, azzal megmaradna a root, és normális maradna minden
-
zack
nagyúr
válasz
C.Brigante #27964 üzenetére
Ezért vártam meg a root kernelt, mert nem akartam egy félig belakott rendszert rootolni. Install+root, és utána lehet kezdeni a telepítgetéseket.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
highness #27961 üzenetére
Milyen lejátszóval próbáltad? A gyáriban alapból be van kapcsolva egy effekt, aminek nem tudom a nevét de nagyon elcseszi a hangzát. Próbáld ki egy másik lejátszóval, például a PowerAmp trial verziójával. Ha azzal sem tudod belőni a hangszínt, akkor próbáld ki egy másik fülhallgatóval. Ha úgy sem jó, akkor a telefonnak lesz hibája.
-
C.Brigante
veterán
köcsög root kernel megb@szta a novát!!! amióta rootoltam ööszevissza érzékeli a scrollozást!!!
ilyenkor lesz 200 a vérnyomásom!
LQ5 cf root-ot ne tegyétek fel!!! Kamera nem jó vele, összefossa magát a rendszer!!!
-
zack
nagyúr
LQ5 esetében Odinos mutatvány után toltatok rá CWM-ből Wipe Dalvik-ot, fix permissions-t?
-
highness
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy fél éves gyárilag független Galaxy s2-t, Szinte minden jó, de van egy problémám. A fülhallgató csatlakozásakor a hangzás olyan, mintha egy kút mélyéről szólna. Pontosabban az éneksávra igaz ez leginkább. Szerintetek ez szoftveres, vagy hardveres probléma lehet? (android verzió: 4.03) Garancia érvényesítéséhez az ország másik végére kéne küldenem. Szeretném házilag megoldani a dolgot, ha lehet.
A segítséget előre is nagyon köszönöm! -
pzstm
titán
válasz
Rotate #27937 üzenetére
pont most akartam írni:
Chainfire XDA @ChainfireXDACF-Root for SGS2: XX OXA LQ5 http://download.chainfire.eu/200/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XX_OXA_LQ5-v5.5-CWM5.zip / XW DBT LPI http://download.chainfire.eu/199/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XW_DBT_LPI-v5.5-CWM5.zip / Enjoy !
-
killmix
tag
Viszont van egy idegesítő hibája.
Amikor az alkalmazásokat szeretném rendezni, akkor pár áthelyezés után, amikor tenném le az egyiket, lefagy a TW.Salman v4et használók, nektek is megvan ez a hiba?
-
ToMmY_hun
senior tag
Egy kis infó:
Ma romot akartam cserélni a telefonon és CSC hiba lett az eredménye. Gondoltam dobok fel egy gyári romot, ami majd rendbeteszi. Mivel a múlt héten telepítettem újra a win7-et, ezért aggódtam, hogy az Odin használtához szükséges driverekkel gond lesz. Ekkor ért nagy meglepetés, ugyanis a telefont download módban a PC-re kötve a win7 10 másodperc alatt megtalálta a megfelelő drivert ami után az Odin egyből kommunikálni is tudott a telefonnal.
-
killmix
tag
Na, nekem is fenn van a Sálmányos v4, xkisszoltanx segítségével !
-
Zsolaf
addikt
válasz
C.Brigante #27939 üzenetére
Írtam is, hogy lehet csak nálam jött elő valamiért, de nekem még soha nem volt ilyen ezért írtam, hogy nézzétek azért. A hang minősége nálam is tökéletes avval nincs baj.
-
Linkin
senior tag
válasz
C.Brigante #27939 üzenetére
Mind1 most marad a VK nem kísértem a sorsot nem rossz rom de nincsen kedvem még egyszer felszenvedni
-
Rotate
veterán
-
Zsolaf
addikt
No srácok aki LQ5-öt használ, nálam néha elmegy a térerő 0-ra, telefonon nézem mindiiiig az órát és csak a középső gombbal felvillantom ma már másodszor volt hogy semmi térerő nincs rajta, eddig egy rommal nem volt ilyenem. Figyeljétek ti is, mert nekem gyanús.Teljes gyalut csináltam előtte az új pittel volt feltéve. Lehet csak nálam lesz a gond, de nem árt odafigyelni. Különben jó rom, fogyasztás 3g-el eddig a legjobb volt.
-
Linkin
senior tag
válasz
C.Brigante #27932 üzenetére
Én is felraktam az LQ5 romot de míg nincsen hozzá normális kernel addig nálam felejtős
Meg biztos adnak még ki 4.0.4-et -
pzstm
titán
Samsung to announce Galaxy Note 2 at IFA, Germany
MK News says the new Note will have a 5.5-inch display, quad-core CPU running Android 4.1 and a larger resolution camera, preferably 12MP or 13MP. Despite the larger screen size, “the actual size of the phone will be similar to the current Galaxy Note model.”
Attól függ, hogy mikor jön, de könnyen lehet, hogy Nexusok után első JB-s masina
-
Goldmen75
őstag
Nekem 2 Tp-link routerrel volt bajom, most cseréltem egy cisco-ra, ezzel minden gond elszállt
-
Rotate
veterán
no én megoldottam a gyenge wifis dolgot
most nincs suli, hazahoztam az ottani routerem, és beraktam a szobába, mint wifi repeatert, így a kintről jövő gyenge jelet felerősíti, így már fasza a szobában is
-
R2D20208
addikt
Egy csepp kis kékség : BlueRom
-
Goldmen75
őstag
Most volt benn egy vevőm, azt mondja van kernel a 4.0.4-hez, de nem volt időnk a témára, nálam voltak, ő meg sietett....
-
csabám
addikt
válasz
legenda007 #27924 üzenetére
Igen. . .
Dehogy kell.
-
mizu
aktív tag
Kitértem többször az előretelepített hulladék appokra, mint Samsung IM és társai. [Én írtam szarul a kérdést, vagy tényleg ennyire láma vagyok, vagy a segítő bénázik?] Nincs system app alatt olyan cucc, amit az első hsz-ben említettem volna. Minden szociális hub-ot töröltem. Minden ami települ máshonnan eredeztethető. Azt nem értem a csocsesz miért nem érti... Nála nem így van?
Ez nem feltétlen' Piwi-nek ment, félrenyomhattam valamit. -
killmix
tag
A sálmányos v4-ben van magyar nyelv is?
(#27921) MunezXBK
Oké, köszi. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
legenda007 #27913 üzenetére
-
csabám
addikt
válasz
legenda007 #27913 üzenetére
MHL kábellel.
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok! Hdmi-n keresztül hogyan tudom össze kötni a telefont tv-el. Képeket, videót néznék rajta.
-
R2D20208
addikt
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest