Hirdetés
Aktív témák
-
-
Goldmen75
őstag
válasz
Rotate #27595 üzenetére
Hát ekkora kijelzőn/felbontáson ilyen bazi nagy ikonok?!....brutális...én mindent kicsiben használok, monitor is ultra felbontás stb...az én hepim, de ez van
zack: Dolgozom is közben s néha megesik hogy ide oda katt közben elveszek az ablakokban....de ez nem csak velem fordul elő tudtommal...Semmi sem bonyolult, csak amit azzá teszünk!
-
dancsuri
veterán
-
Goldmen75
őstag
-
Steven
addikt
fent van, de hogy lehet rootolni ? superoneclick esetleg?
-
-
Goldmen75
őstag
Megvan a "hiba" a NOVA launcher okozhatta a status bar eltünését.
Nova helyett ki mit javasolna ami tényleg jó s ICS-alatt nem okozhat gondot?! -
mycso
veterán
válasz
C.Brigante #27553 üzenetére
A melegedés mondhatni elmúlt, viszont nekem lagosnak tűnik pl. a kezdőképernyő lapozása, vagy a settings-ben a le-fel görgetés.
Illetve már nem az van fent, hanem a gyári telenoros lp7
(for sale)
-
ToMmY_hun
senior tag
Nemrégiben megjelent a VLC médialejátszó bétája a Play-en.
Az alkalmazás itt érhető el.
amuba: a csomagban lévő .pit-tel nem kellene, mert az a 8GB-os készülékekhez való. Szóval ha 16GB-os készüléked van, akkor az újraparticionálás után felét fogja csak használni a telefon.
-
Steven
addikt
<ID:0/005> Now Writing.. Please wait about 2 minutes
<ID:0/005>
<ID:0/005> Receive Response form LOKE
<ID:0/005> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1erre valaki?
mit csináljak rakjam rá újra vagy mi legyen?
egyenlőre nem kapcsoltam kia telefont
-
Zsolaf
addikt
válasz
C.Brigante #27569 üzenetére
Én feltettem az új pittel, eddig hogy volt kiosztva, mert nem látok különbséget?
-
Rotate
veterán
szerintem ez nem sikerülés kérdése... szándékosan kivették, mert szerintük minek az nekünk... valszeg az életben nem fog visszakerülni
egyébként 2 dolgot szeretnék a 4.0.4-től... javuljon meg a 3G, és végleg legyen normális az érintésérzékelés... próbáltátok már úgy, hogy töltőn van? meg mindig van egy kis reakcióidő késés 4.0.3 alatt... csak pár millisecundum az érintés, és a reakció között... nem akadás vagy ilyesmi...
-
RedCat
senior tag
Mióta nekem ICS van fent, a gyári autóban lévő bluetooth-os kihangosítóval nem jönnek át a kontaktok. A telefon kihangosítás jól működik, de a contacts menü alatt üres a névjegyzék. 2.6.x alatt jó volt, de bármelyik ICS romot próbálom nem megy. Ötlete van valakinek? Esetleg 4.0.x alatt máshol tárolja a névjegyzéket a telefon?
-
agabe
addikt
válasz
kopi73 #27534 üzenetére
Érdekes..., és könnyebb ezzel mintha cserélgetni kéne, csak egyszerre a két hívószám nem lehet (nem is lehetne S2 -esnél) aktív. Az egyik mindig ki van kapcsolva.
Ha valakinek az kell, hogy kettőn legyen elérhető, akkor nem az igazi, de ha egy számot csak ritkábban használ, akkor annak akár jó is lehet. -
C.Brigante
veterán
válasz
Rotate #27567 üzenetére
erre majd figyelj oda:
"Do not use the .pit file inside the package, it will reduces your memory!!!
Instead you all can use this .pit file, which does not reduce memory......"piros betűsnél lentebb linkelve a másik pit. fájl!
nekem mindjárt lent van, aztán repül is fel!
-
BDave
őstag
Erre esetleg valaki?
4.0.4 változtatások:
- Much smoother experience in touchwiz, menus and browser
- New menu style with icons next to text
- Ability to have battery percentage mod as standard
- Ability to remove lock screen help text as standard
- Auto adjust screen power depending on images shown
- New downloads icon
- Contacts icon appears in phone and visa versa
- Small UI changes in phone and contact
- Digital Clock widget shows or hides am/pm depending on system preference
- Galaxy Note style recent apps -
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #27562 üzenetére
nekem is már töltőn a telefon
alig van benne szufla szal feltöltöm, mentegetek, és estig megcsinálom én is szerintem
-
pzstm
titán
válasz
várjuk a tapasztalatokat. CF-Root van-e már ehhez?
-
lajki7
senior tag
válasz
Gyorsabb,nem melegszik bongeszeskozben....csak az zavart engem hogy nincs frissitesopcio a bongeszoben illetve nem jon elo az url bar amikor ovatosan meghuzom a keprlernyot...csak a bal gombal. Mst dontes keptelen vagyok melyik legyen fent...salman v4 vagy az origi rom illetve a 404...rakjatok fel C. aztan duma h nektek milyen
-
dancsuri
veterán
modem_CWM_XXLQ5.zip By Spitya
-
bajusz66
aktív tag
válasz
C.Brigante #27557 üzenetére
Igen
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #27557 üzenetére
no mi lesz kolléga?
bevállaljuk az esetleges szopást?
-
mizu
aktív tag
Wanam UHLPS ROM-ja XWLPG-ből kiszedett, majd egy az egyben átrakott TW Launcher apk-val. Bitre pontosan egyezik a kettő. Azt hittem rosszul látok bazz. Ez azért lényeges, mert az újabb fw-ekben lévő TW TouchWiz30Launcher.apk megborul, ha kiszedik a Social és testvérei Hub-ot. Ennyi erővel én is rommerkedhetnék. Csak az fura, hogy sokan agyba-főbe dicsérik a munkáját. Tett bele egy CRT animációt, meg egy köralakú akku ikont, ICS feloldóképernyőt (utóbbi egyszavas átírás az android policy.jar-ban //csupán érdekesség). Van egy ICS background, 2 féle galéria - tudnám minek. Kitörölte a Hub appokat meg pár általa feleslegesnek vélt kütyüt, a másik felét bennehagyta - ezt sem értem. Odabiggyesztette, hogy stable, fix meg better battery life és adios - aztán aki akarja elhiszi, aki akarja nem. Gyerekek...
Feltettem a gyári UHLPS cuccot a samfirmware-ről a 2 TW ég és föld. Sokkal gyorsabb a gyári (szomorú, de igaz) plusz ebben benne van az infinite scrolling funkció is.
Értem én, hogy mindenki mindenki után megy és elhiszi, amit a másik mond, de ennyire ne ragadjunk le egy ROM-nál. Még mindig salesale a jobb a kettő közül. Bár ott is van még mit pucolni.
-
Rotate
veterán
válasz
Steven #27554 üzenetére
write only mód helyett, akár el is olvashatnád tegnapról, hogy szinte semmi nem változott külsőleg... nem is fog... most hogy ezt megtárgyaltuk, valaki írhatna valami C. Brigante kérdésére, mert én is pont ebben a dilemmában vagyok
a 3G-s gond remélem már javítva van benne...
-
Steven
addikt
válasz
C.Brigante #27553 üzenetére
jah és a home screenről egy két képet is küldhetnéntek
-
C.Brigante
veterán
srácok, egy nagyon belakott rommal vagyok, érdemes váltani az LQ5-re? csak mycso és lajki kolléga próbálta? egyikük szerint lag + meleg (mycso) másik fiatalember szerint meg fasza, most akko' milyen?
-
hito
nagyúr
válasz
Szelley #27550 üzenetére
Kollega! Hát Te itt landoltál?
N900 topicban éppen írtam, hogy az i927 segítségével végre végleg el tudtam búcsúzni az N900-tól. Évek óta várok erre a készülékre. Minden amit az N900-ból hiányoltam benne van: 4", kapacitív gyönyörű Super Amoled (3.5" nekem már kevés volt, Note-om meg egy picit nagynak bizonyult), bivaly hardver, értelmes rendszer, HDMI, stb... Addig nem tudtam rendesen elengedni az N900-at amíg nem volt egy ilyen gép.
Persze ehhez az is kellett, hogy be tudjam rajta üzemelni az ubuntu-t (kernel függő és nem volt biztos, hogy működik). Így van egy brutál gépem androiddal, és a linux sem hiányzik.
Ha érdekel, lehet, hogy tudok még, az ára olyan 80-85eFt. Sajnos elég magas, főleg úgy, hogy nincs gari (illetve van, csak Amerikában), de cserébe karcmentes és dobozos.
Ja, ha pesti vagy akkor szívesen megmutatom, megnyomkodod és eldobod az S2-det
-
Steven
addikt
nah felrakta már valaki az official 4.0.4 et?
mondjatok róla tapasztalatokat!
maradt a gyári touchwiz ? miket raktak bele stb... -
ToMmY_hun
senior tag
Szerintem itt az lesz a probléma, hogy a billentyűzet a mondatvégi írásjel után automatikuan nagybetűre vált, de az első leírt nagybetű után nem vált vissza a kisbetűs méretre. Töltsd le a Go Keyboard-ot a Play-ről és meg fog szűnni a hiba. Ez úgyis sokkal jobban használható billentyűzet, mint a gyári.
-
hito
nagyúr
válasz
MunezXBK #27541 üzenetére
Mindent kikapcsoltam. Most arra jöttem rá, hogy nem csak BT bekapcsolása után csinálja, hanem alapból ilyen
Végre találtam egy jó romot, erre ilyen baromság teszi használhatatlanná az egéz rendszert.
Bármit csinálok bekapcsolja autómatikusan a CapsLock-ot, mint ha 2x megnyomnám a shift-et. De csak akkor ha írásjelet teszek (nem csak pont, hanem bármi betűn kívül).
Vajon megoldja, hogyha telepítek valami buta keyboard-ot play-ből? Kipróbálom.
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
Ide írok, mert a készülékemnek (Samsung Captivate Glide i927) nincs topicja, emiatt meg elég értelmetlen lenne nyitni. Gyakorlatilag nagyon hasonló az S2-höz, csak van QWERTY-je és tegra2-es.
A problémám az, hogyha csatlakoztatom a bluetoot egeret akkor folyamatosan nagybetűvel akar írni, olyan mintha bekapcsoltam volna a CapsLock-ot. Hiába nyomom meg a shift-et, utána ha teszek egy írásjelet (legyen az per jel, vagy bármi ami nem ABC) megint nagybetűvel ír.
Mi lehet a gond? Belenyúltak a rom ezen driver-ébe? Főzött rom van rajta, de gyakorlatilag megegyezik a gyárival, csak ki van gyomlálva. Volt valakinek hasonló gondja? Mi lehet a megoldás?
-
kopi73
tag
Júliusi EUOROPE :LPL :[link]
-
kopi73
tag
Ehhez mit szóltok: [link]
Valaki próbálta már ezt a kétkártyás módszert,vélemények,tapasztalatok? -
lajki7
senior tag
válasz
MunezXBK #27527 üzenetére
Jah ! Felraktam az uj macskát is még Sálmán elött,az sem tetszett...olyan mintha iPhone lenne a készülék
Még az uj JB tetszik
ami persze nekünk még nincs
Most elvileg Allahk csinál valami újítást ezen a V4-en valami V4.2 tiszta dili a csávóMost jól jártam,figyeld,felraktam az új 4.0.4 ELVILEG ÚJ ROMOT tiszta origi a cucc nincs is vele gond. Csak nem tudok rá rakni semmi mást mert nincs XXLQ5 kernel sehol
Most töltöm le a gyári 4.0.3 vissza állíitom gyárira aztán rakom fel a kernelt(rootolom) és utána megy fel a Sálmán,másképp nem tudom felrakni mert nem Odinos változat
-
Goldmen75
őstag
Jah egyébként a zsebben önálló működés kiküszöbölve, feloldó mechanizmussal, ezt a zsebem úgyse tudja kisakkozni
De ez a fránya status bar csak nem akar előjönni...
-
girnyau
tag
válasz
tamasgal #27491 üzenetére
Szia!
Érdekelne, hogy az általad használt romban (Resurrection Remix) megvan e a hang profil beállítási menü? Nekem is eléggé bejövősnek tűnik a videó alapján. Most CM9-et használok és arra is eléggé hasonlít szóval lehet megpróbálnám, ha vannak benne profilok. Ossz meg légyszi róla pár tapasztalatot.
Előre is köszi!
Csáó!
-
-
lajki7
senior tag
Ezt a retket hol tudom letölteni
mindig egy rohadt hollywoodos oldal jön be ....
-
Mogcaa
aktív tag
hali melegedésről sokminden van itt nálam a következő a helyzet: cm9 van fennt 0703 mas nightly tegnap töltés és nyomkodás közben 50 fokig felment az akku ma simpla használatnál is 42 volt mondjuk alapból volt 34fo k kb a buszon most netezéssel is 38-9 re fel megy.. ezek az értékek soknak számítanak? mert szerintem igen :S akku is mintha gyorsan merülne :S mit lehet ezzel kezdeni?
-
Goldmen75
őstag
Srácok! El van tűnve a status bar-om! Ezt okozhatja valami letöltött app vagy mi a bánat lehet? Rákerestem itt is de nem láttam erre hivatkozást, megoldást?
Eddig is csinált 1x 1x ilyet, de pár perc múlva megjelent... -
ERPY
őstag
válasz
killmix #27505 üzenetére
Ezt a gyári browser is tudja, de én az ICS browser+-t használom, abban több az ilyen lehetőség, jobb személyre szabni.
A kis előnézeti képeket én csináltam, gyakorlatilag készítettem egy html oldalt, és így nem kell könyvjelzőznöm semelyik browserben sem, hanem csak megadom kezdőoldalnak. Így akármelyik browsert is tesztelem vagy használom, nem kell cipelgetnem a linkeket minden ott van egy helyen. Mivel az oldal a memkarin van, bármikor átírható, módosítható, és már az új linkeket kapom a browserekbe. Nekem így kényelmesebb, látványosabb, praktikusabb.
Ha érdekel valakit kiteszem a megírt egyszerű oldalt, és mindenki csak magára állítja.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest