Hirdetés
Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
4,1GB a belső tárhely mérete a telómba.........WTF
resurection remix 2.5.2 rommalmost verjem földhöz a telefont, vagy csak pillanatnyi elmebaj ?
-
gofry
senior tag
Sziasztok! Olyan emberre lenne szükségem, aki a készülék hangerő gombját le tudja forrasztani az alaplapról és helyette forrasztani egy újat. Az alkatrész érkezik hamarosan, viszont gyakorlat hiányában nem vágnék bele a műveletbe.
-
didro88
tag
hi!
lq5-nél hogy kell képernyő mentést csinálni?brutál ez a rom 1nap 16ó 52p aku idö és 35% kijelző 5ó 35p ébrenlét,minden tökéletes,gyors és a böngésző hasít... -
rauley
tag
Checkrom Revo 7 (LQ5 alapokon),2 óra 8 perc üzemidőből moyt vagyok 1 óra 45 perc kijelző időnél,70 % akksinál,1650-es akkuval,folyamatos wifi,és sync bekapcsolva mellette.
Ez eddig igencsak jó! -
Rotate
veterán
-
belashx
senior tag
válasz
dancsuri #28674 üzenetére
A szokásossal. (1.85)
Gondolkoztam rajta, hogy megpróbálom másik Odinnal, de ha már összejött ez a brickbugos téma, már mindegy, nem tudja írni a Datát semelyik.(#28679) Rotate: Ahogy vesszük. "S" logónál nem megy tovább. Hiányzik neki a DATA partíció.
DL + recovery van -
rankesz
veterán
válasz
Peti N95 #28669 üzenetére
Próbáld meg ezt a módszert, hátha segít
Esetleg keress hasonló fájlokat a telefonon
efsbackup.tar.gz
efsdev-mmcblk0p1.img.gzKomolyabb rom-ok szoktak EFS mentést csinálni telepítés előtt, bár ha jól látom te odinnal mókoltál, de hátha van valami mentés régebbről (counter szerint van rá reális esély
)
-
rauley
tag
válasz
Peti N95 #28659 üzenetére
Nekem is volt ilyen imei elszállásom,ráadásul ugyanezt a generic Samsung imeit dobta a gép,amit neked is.
Hálózatom volt ezzel az imeivel is és telefonálni is tudtam,de néha ledobott a hálózatról.
Nameg eléggé baszta az agyam a dolog,hogy nem a saját imeimet látom....
Így egy esetleges eladás is bukó ezzel az imeivel.Lényeg a lényeg,megpróbáltam jósok dolgot,mindenfélét,amit csak felleltem a témában.
De nem hozta vissza semmi az imeit,efs mentésem meg nem volt akkoriban nekem sem.
Így végül szerizbe vittem,ott állították vissza a saját imeim.
Én azt mondtam,hogy HIVATALOS rom frissítésénél szállt el (pedig nem),elhitték.
Azóta töb helyre is lementettem az efs mappát,pl a google documentsembe.Hozzáteszem,hovy szervizbe úgy vittem,hogy a rom számláló nulázva volt,és eredeti samu romot tettem rá.
-
belashx
senior tag
válasz
C.Brigante #28664 üzenetére
restore
-
Rotate
veterán
Chainfire:
Yeah, you read that right. Samsung brought the MMC brick bug to the intl SGS2, a device previously unaffected, and it's a known issue... DOH
A Samsung annak ellenére visszahozott egy funkciót, hogy tudja, hogy hibát okoz, egy olyan készüléken, aminél eddig ez a hiba nem volt... Azért ez gáz... Nem veszik az S3-at?
pzstm:
szerintem nem lenne baja... csak a kernel-t cserléné le, annál meg szerintem mindegy, hogy a rom odex vagy deodex... most érted Siyah-t is fel lehet rakni akáérmilyen rom-ra... akkor ez miélrt lenne gond?
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #28664 üzenetére
gondolkodom, hogy felrakjam-e
pzstm:
hát de ha felrakod, és ráflasheled ezt a kernelt az nem jó?
-
-
Rotate
veterán
Chainfire:
CF-Root for SGS2 LQ5 updated: download.chainfire.eu/202/CF-Root/SG… MUST-UPGRADE Yesterday's version has MMC brick bug (yeah Samsung brought that back!)
Tehát elvileg az új CF Roottal nem kell aggódni az LQ5 téglásítás miatt
-
belashx
senior tag
válasz
C.Brigante #28658 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nem a Pit a hibás. Legalábbis én a régivel csináltam...
-
Peti N95
aktív tag
válasz
R2D20208 #28654 üzenetére
Persze, figyelmesen végigolvastam, és egy véletlen rendszerfájl törlés miatt kellett romolnom!
Nem akartam én, de elszállt!
Viszont az első oldalon én nagyon nem látom leírva, hogy milyen rom után nem szabad ICS-t felrakni!
Most sem értem, hogy miért nem szabad!
És azt sem tudom, hogy most az IMEI mitől fog visszajönni? -
belashx
senior tag
válasz
Zsolaf #28652 üzenetére
Apám él ott, és az ő előfizujára lett véve (Meteor).
Szerinted itthon is megjavítják? Nem hiszem.
A garancia füzetecske üres. Szolgáltatón keresztül megy ilyenkor nem? A vásárlást tudom igazolni, mert amit kaptunk a Meteor-tól (számla, blokk) az megvan.
Jó lenne, ha helyben is meg lehetne oldani, de így mire hivatkozzak?
Elvileg csak annyit lát a szervíz, hogy Download mód + recovery van, számláló nullázva.
-
ferrari1
őstag
Lehet volt már, de a samfirmről levették az LQ5-öt.
Viszont a legújabb miuin meglepődtem. Eddig nem volt fent nekem de ez most meggyőzött. Gyors, stabil és hibátlan. Felraktam mellé az LQ5 modemet és öröm és bódottá
Meglepő, de éjjel 1%-ot esett a töltöttség állandó wifi és szinkron mellett. Most van 65%-on 2óra 57 perc kijelzővel. Szerintem ez több mint jó
-
R2D20208
addikt
válasz
Peti N95 #28649 üzenetére
Ne haragudj, de ajánlanék valamit : [link] ha ezt többször, figyelmesen végigolvastad volna , akkor nem lennél ilyen gondban. Gondolom nem régóta van SGS- 2 - d. Ne Romolj, majd olvass, mert bajban vagy, hanem tanulj, készülj fel, majd Romolj. Ott megtalálod az alapokat. De az előbb írtad, visszajött, és okés.
-
pzstm
titán
válasz
C.Brigante #28650 üzenetére
ez biztató azért, hogy ekkora fejlődés/előrelépés tapasztalható azért. 4.0.3 után azt hittem észrevehetetlen lesz a különbség. Szemre lehet valóban az, de ha érzetre nagyonis, akkor én személy szerint sokkal boldogabb vagyok
-
belashx
senior tag
Úgy nézem küldhetem vissza szervízbe. Remélem Írországban sem szaroznak a garival.
A DATA partíciót nem tudja írni, se törölni (mountolni se). Ilyen volt régebben a Siyah 3.1 RC6 verzióval, de arra sem láttam megoldást.
Nincs valami alternatív megoldás partícionálásra, csak a Pites?
-
C.Brigante
veterán
nincs az az isten ami leszedi nekem ezt a romot!! istencsászár! 40% másfél napos készenlét 3 óra kijelző! fuck yeah.... mit művelhet ez a 2A es aksival...?
-
Zsolaf
addikt
Tudjátok min filózom, nekem most fent van az LQ5 az új pittel, de ha jön másik 4.0.4-es rom és pit nélkül lesz akkor, azt hogy teszem majd fel?????
-
R2D20208
addikt
válasz
Peti N95 #28646 üzenetére
Így sincs olyan nagy gond, ha visszajött, de sztem jobban jársz, ha felraksz egy 3, vagy akár egyfájlos gyárit odinnal, majd nyomsz egy teljes hardresetet, majd arra tolsz vmi Romot, amit szeretnél. ICS - t. Így tiszta telepítésed lesz. Legalábbis, én most ezt csinálnám.
-
Peti N95
aktív tag
válasz
R2D20208 #28642 üzenetére
Ezt én se értem!
Felraktam a KI3-mat,CS vel, meg PIT-tel együtt! utánna a XWLPG.SalmanRom_v4.zipet Recoveriből betallózba!
Most van mobil hálózat, meg 3G, de viszont az IMEInél még mindig ugyanazt írja!Úgy jött vissza, hogy megint azt a régi KI3-mat raktam fel, pont úgy ahogy az előbb! Odinnal, Mind a 4et betallózva
IT - PIT
PDA - code vagy pda
PHONE - modem vagy phone
CSC - CSC -
R2D20208
addikt
válasz
C.Brigante #28617 üzenetére
Max alaplapot cserélnek
-
Peti N95
aktív tag
HELP!
Feltoltam Recoveryben ezt a romot: XWLPG.SalmanRom_v4.zip
Fel is állt szépen, de nincs mobilhálózat! Mit csesztem el? Töröltem, ürítettem mindent ahogy kell!
A V3-mas verziót akartam feltenni, de nem találtam hozzá letöltési linket! -
Muffi
aktív tag
najoo..nekem mostmár téll elegem van...kész trapa.. a telo.. az a rohadt Lq5 és a deodexes változata..:@@ máár a gépsem ismeri fel az USB-t csak ritkán...könyörgök légyszíves...ehhez nem értek... vki linkeljen már be nekem egy olyan fájlt amit odinba kell betallozni...mert leszedtem már 2-őt és failed-et ir ki mikor rányomok h start!!!!!
szóval kérek szépen valakit hogy nem lusta vagyok..de ehhez az alap cucc visszaállításhoz sejtelmem sincs!! és nem arra gondolok ami az első HSz-ben van..mert azzal sem működik -.-
szóval nagyon szépen megkérek vkit hogy akkor segítsen!!köszönöm!!
-
dancsuri
veterán
akit érdekel az LQ5 készítettem egy kis videót [link]
(#28622) bakos1
ezzel a rommal csak ovatosan, mielött felraknád olvass róla sokat -
t-real
tag
Tudna valaki segíteni abban, hogy írna pár olyan alkalmazást ami azt a célt szolgálja, hogy ha ráteszem a telót egy dokkolóra (vagy töltőre) akkor azt érzékeli, elindul magától és mondjuk mutat egy órát nem kapcsol le a kijelző magától, vagy hasonlók...
Köszönöm... -
Zsolaf
addikt
válasz
C.Brigante #28617 üzenetére
Ott a pont!!!
-
C.Brigante
veterán
gyerekek nem tudom mit aggódtok a téglaság miatt?? tégla lesz, na és akkor mi van? ha nem tudják már a servizben sem bekapcsolni kap mindenki egy szép új s2öt! problem?
-
Arcanis
aktív tag
Mármint a főképernyőkön a rácsméret (ahova a widgeteket dobom) a 4x4. (Az alkalmazásfiók rácsmérete hidegen hagy : )
Tehát sajnos 4x4-es griddel létezik csak.
(#28614) xkisszoltanx: Igen találkoztam, szerintem a tömörítés miatt van - legalábbis a wanam féle apk manager nekem rendre kicsit kisebbet csinál mint az eredeti.
-
mizu
aktív tag
I need some help! Aki végzett már apk fájlon decompile és recompile műveletet: a végső fájl nála is kisebb volt a bemenetinél? Gyanús ez nekem.
-
futor
aktív tag
SiyahKernel-S2-v3.3.3 - [link]
Changelog: ALAKULÓBAN !!
pegasusq fixes and tweaks
added cfs tweaks settings to ExTweaks (samsung default, linux kernel default and thunderbolt script defaults)
added Tungstwenty’s implementation that let’s us see deleted wakelock details (optional in ExTweaks)
cherry-picked some wifi changes/fixes from cm9 repo
added mdnie negative effect toggle to ExTweaks (by Tungstwenty)
and some other tiny changes…
Linux 3.0.36 -
gws580
tag
Sziasztok!
A kamerahangot, hogyan lehet kikapcsolni?:
Köszi! -
dancsuri
veterán
válasz
pestibenji #28578 üzenetére
x
-
the radish
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest